League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hTTp://ror.hu/
De látom neked kedves kolléga sikerült az egyetlen negatív dolgot megtalálnod és rögtön elõ is hozakodtál vele. Engedd meg hogy gratuláljak hozzá. Igaz hogy 20/9/26 volt a statom de én egy noob vagyok mert dupl
áztam deathcap-ból. Mondták is a többiek a végén hogy mekkora looser vagyok. És ekkora looserságot csak a legalja követ el és jobb lenne ha azonnal kilépnék, hogy ne rontsam az õ csodálatos endgamüket a bénázásommal.
De nekem jó így.
biztos mindig van egy valaki aki ha nem véletlenül, direkt akkor fogja belopni elõled az utolso killt 😄
multhéten elõlem egy taric lopott be kettöt a pentából egy flash+shatterral ugy h rumble val ott püffögtem mögöttük ezután pedig beirja hogy "xD sry"
másrészt pedig ritkán van olyan teamfight amikor a ranged carryknek full tiszta minden célpont és végigtudnak szaladni az egész teamen, akár vayne akár nem, a bruiserek általába ott vannak az ad kon egybõl ha nem õk akkor az ap probálja kiburstolni õket egybéõl és mire az ad nak szabad utja van egy teamfightba addigra már általába legalább 1 ember meghalt
a pentahoz nem elég a skill szerencse is kell, ritka az olyan amikor minden összejön
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
abban se volt semmi mázli mikor heimerrel pentáztam 😊
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
a labdát meg 825ös rangbe lehet kilõni a karakterhez képest legyen az elsõ cast vagy a 100.
やられたらやり返す。倍返しだ!
A labda elsõ CAST range pedig durván 550 körül van, az "eldobása" után castolható range a 825.
Mi próbálgattuk az orianna+twich combót. Lehet hogy mûködne ha sokat gyakorolja az ember de hiába viszi oda a gömböt láthatatlanul twich ha maga a gömb látszik.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Orianna meg nem az ereje, hanem a range nerf miatt lett kevésbé játszott. Ap casterhez képest az abilityeinek a range kisebb, mint egy AD carry autoattack range.
Kumiho #2179
http://kepfelho.com/?pm=OBWL
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
2. Solo = Ranked Solo = ott meg van elo. 1000-1400 között voltam eddig.
3. A játékra?
4. Nem nyújtottam sokkal többet a valós 1250elo (sok ügyetlen player) szintnél.
Frostyc - East
eddig leginkább 24/7 néztem streameket "mi van?"<#fejvakaras>#fejvakaras>
próbálkoztam solon így 1000-1400 között ingázva "WTF?"<#wow1>#wow1>
2200/1700kd, sokszor nem figyeltem oda "mire is?"<#wow3>#wow3>
eddig nem nyújtottam annyira sokkal többet az 1250 szintnél,<#guluszem1>#guluszem1>
Biztos jó topicba írtad ezt?<#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Frostyc - East
Kumiho #2179
Egy újabb kamunerf, röhejesen szánalmasak ezek.
Kumiho #2179
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403