League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez akkor szokott elõfordulni, amikor mindenki fos no CC champion-t pickel. Volt már olyan meccsem, hogy instalock yi sivir vlad soraka... 😄 Legalább yi és sivir gyorsan haza tudott futni. 😊
hát, általában a stratégiai játékokban mûködni szokott a kõ-papír-olló szisztéma, nyilván van amelyik hõsök ellen erõsebb, van amelyikek ellen gyengébb 😊
amúgy meg, ha sionnal elérik a carry-t az vagy a carry hibája, vagy a társaié mert nem védik meg szvsz
amúgy meg, ha sionnal elérik a carry-t az vagy a carry hibája, vagy a társaié mert nem védik meg szvsz
Rankeden én se látok. Blind pick? Ott hagy hozza mán az ember, amit szeretne, nem? Nem is arról van szó, hogy megtoszhatatlan az AD Sion, hanem, hogy bizonyos kategóriáján belül esõ csampionokkal szemben õ SZERINTEM kissé túl erõs.
Kumiho #2179
Ja hát Sionnál komoly kombók vannak, lenyomod az R-t és ráfutsz a leggyengébbre. VAgy rosszabb esetben arra aki a legközelebb van, de a lényeg, hogy ütésenként kb. 603 millió HPt healelsz vissza százezres attack speeddel. És 14 milliót sebzel közben persze.
Why so serious?
Siont(ad)egyébként meg elég egyszerû megakadályozni early game farmban, aki szerintem countereli az ad siont, amit nem nagyon játszanak egyébként se, ritkán látni, szóval az Jax.
#14581: "Check your profile."
#14581: "Check your profile."
...
Amúgy nem egérkattintást írtam, hanem GOMBNYOMÁST : D bár minden csampion qwer és ezek okos kombinációi, de nem mindegy, ki mikor süti el és milyen helyen nyilván. Kikaphat egy rommá farmolt Sion is, ha erre akartál célozni, mert minden SZKILL kérdése : D De ha ráüvöltenek a Sionjukra, hogy kedveském, ugyan csattanj már rá arra az Ashe-re, és ne Jarvant erõszakold hátba már hatvanadjára, akkor még a 20-as ikuju Lázárka is képes arra, hogy rácuppanjon Ashe-re és két ütésbõl lecsapja, vagy akármilyen carry-t.
Akkor én nyomi vagyok : (
Akkor én nyomi vagyok : (
Kumiho #2179
Jo most az akkora noobokat hagyjuk akiknek a hello kitty online való és nem a lol.
Why so serious?
Ja, egy lvl10-20-as nem. Aki meg 30-ig nem tanul meg, az törölje le a játékot.
Jaj, kikaptam Vayne-nel, lehet mégse olyan OP? Kifókuszoltak, lesztánoltak, hiába volt a squishy két lövés, MEGÖLTEK, mert tudtak játszani és fókuszolni.
Amúgy meg aki önhibából tényleg nem tud farmolni, az vessen magára.
Jaj, kikaptam Vayne-nel, lehet mégse olyan OP? Kifókuszoltak, lesztánoltak, hiába volt a squishy két lövés, MEGÖLTEK, mert tudtak játszani és fókuszolni.
Amúgy meg aki önhibából tényleg nem tud farmolni, az vessen magára.
Kumiho #2179
"Nyilván, ha ezeket nerfelnék, nem tudnának a kizárólag jobb klikket használó Pistikék mivel játszani.
És akkor most jössz azzal, hogy akkor minden ad carry núb, mert csak jobb klikkel. Nem csak a gombnyomások számítanak a játékban, hanem a pozicionálás is"
Azért érzi az ellentmondást az elsõ és az utolsó mondat között kedved Watson?
És akkor most jössz azzal, hogy akkor minden ad carry núb, mert csak jobb klikkel. Nem csak a gombnyomások számítanak a játékban, hanem a pozicionálás is"
Azért érzi az ellentmondást az elsõ és az utolsó mondat között kedved Watson?
Csakhogy van ami tényleg kurva OP és erõs lesz akármit csinálsz (creepet farmolni bármelyik hülye tud) és vannak olyan karik amik akkor lesznek erõsek ha tényleg megdolgozik érte az ember. Na most érdekes módon mindig utóbbiak kapnak nerfet...
Why so serious?
Akkor én is Pisti vagyok baszki, csak hagyjá má békén.
Ja, Trynda nerf, base hp regen nerf, hova rohanjak!
Kamunerfek ezek mind, hogy a sok rinyagép befogja a pofikáját.
Ja, Trynda nerf, base hp regen nerf, hova rohanjak!
Kamunerfek ezek mind, hogy a sok rinyagép befogja a pofikáját.
Kumiho #2179
az ellentmondásos, hogy arról beszélsz, hogy sok Pistike kiabál, hogy ez meg az op és emiatt nerfelnek valamit, ezután leírod, hogy Az meg amaz az op és azt kéne nerfelni, magyarul ugyanazt csinálod
Trynda nerf benne van a patchben, Sionnak meg ugyanúgy van countere mint bárkinek
Trynda nerf benne van a patchben, Sionnak meg ugyanúgy van countere mint bárkinek
...
+
Nyilván, ha ezeket nerfelnék, nem tudnának a kizárólag jobb klikket használó Pistikék mivel játszani.
És akkor most jössz azzal, hogy akkor minden ad carry núb, mert csak jobb klikkel. Nem csak a gombnyomások számítanak a játékban, hanem a pozicionálás is, és egy agyonfarmolt ad carryt igencsak fókuszol a nép, ha van esze. Na most ennek a carrynek a megfelelõ idõben kéne a megfelelõ helyen lenni..
Nyilván, ha ezeket nerfelnék, nem tudnának a kizárólag jobb klikket használó Pistikék mivel játszani.
És akkor most jössz azzal, hogy akkor minden ad carry núb, mert csak jobb klikkel. Nem csak a gombnyomások számítanak a játékban, hanem a pozicionálás is, és egy agyonfarmolt ad carryt igencsak fókuszol a nép, ha van esze. Na most ennek a carrynek a megfelelõ idõben kéne a megfelelõ helyen lenni..
Kumiho #2179
Mi ellentmondásos? Az, hogy a Graves túl erõs, Vayne-t nerfelni pedig rohadtul nem kellett volna, mert messze van az OPtól. Trynda nem OP, az ultija az. Sion retardált, óvodás csampion, és igen, baromi op a passzívjával és ultijával meg pár PD-vel akárkit lecsap, azonkívül creepenként még hp-t is kap, hát nem nevetséges?
Igen, a mi Lee Sineink retardáltak (nyilván nem a Te Leedrõl beszéltem -.-", hanem ha kapunk egy publicot <#idiota>#idiota>), ha pedig az eneminél van egy Lee, az tutira szétveri mindenki seg.gét <#banplz>#banplz>
Igen, a mi Lee Sineink retardáltak (nyilván nem a Te Leedrõl beszéltem -.-", hanem ha kapunk egy publicot <#idiota>#idiota>), ha pedig az eneminél van egy Lee, az tutira szétveri mindenki seg.gét <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Olyan idegesen mondod, hogy a sok ember aki rinyál fórumon, bocs a sok nyomoronc rinyagép aki rinyál, hogy ez meg az milyen op...de utána rögtön a többi kommentbe te beszélsz arról, hogy a graves undorító egy champion, a trynda meg a sion op, meg retardált champion, no offense de elég ellentmondásos amiket írsz.
"Ha az enemyben van Lee Sin, az OP, ha nálunk van, akkor meg kikapunk a dzsungeles miatt."
ez meg fájt<#miaz>#miaz>
"Ha az enemyben van Lee Sin, az OP, ha nálunk van, akkor meg kikapunk a dzsungeles miatt."
ez meg fájt<#miaz>#miaz>
...
Akkor örülhetsz, az is kapja a nerfet 😄 De nem értem hova nerfelik még az ad-ket... így is baromi nehéz velük kite-olni, fõleg, ha az enemy-ben van legalább 2 bruiser, akik rögtön rájuk pattannak. Ashe-vel már nem is merek játszani, mert annyi a "jumper" champ a játékban. Amúgy meg haverokkal úgy toltuk, hogy vayne-poppy egy lane+ alistar jungler 😄 Na ott, ha valaki fal mellé kerül az 1000% halál 😄
Graves valami tetves ujndorító, jött egyszer ellenem midre, ap carryvel SEMMIT nem tudtam vele kezdeni, szétszivatott.
Kumiho #2179
akkor lehet velem van baj, nem tudom, én eddig (kopp-kopp), vaynel ha értelmes supportom volt, graves-en kívül nem szopatott meg úgy senki hogy minimum ne egálban jöttem volna ki lanerõl
Én tegnap Nidalee + MF kombóval rommá vertem egy Soraka + Vayne lanet, igen.
Vayne a main AD carrym Caitlyn mellett, és tudom, hogy meg lehet szivatni, mivel ismerem, tudom is, hogy lehet.
Vayne a main AD carrym Caitlyn mellett, és tudom, hogy meg lehet szivatni, mivel ismerem, tudom is, hogy lehet.
Kumiho #2179
ja, tényleg tök nehéz játszani vele, vayne+soraka vagy vayne+taric early tényleg nagyon nehéz😄
Kumiho #2179
Én nagyon ritkán játszok Skarnerrel, Skaerner ellen, és amint a streameket néztem, magasabb elon állandó ban szinte.
Viszont a többi championnal ugyanígy vagyok.
Ha az enemyben van Lee Sin, az OP, ha nálunk van, akkor meg kikapunk a dzsungeles miatt.
Viszont a többi championnal ugyanígy vagyok.
Ha az enemyben van Lee Sin, az OP, ha nálunk van, akkor meg kikapunk a dzsungeles miatt.
Kumiho #2179
Igen, végre elérte a sok nyomoronc rinyagép, akik képtelenek votlak kifúkuszolni vagy játszani ellene, hogy lenerfeljék. Gondolom, még életükben nem játszottak ad carryt, csak Siont, Tryndát meg hasonló retardált karaktereket. Vayne a legpapírabb champ a játékban, nagyon nehéz vele earlyben, és ha elkapják, akkor useless lesz késõbb is, és nem tudja betölteni a carry szerepét. Vagyis csak TUDNI KELL JÁTSZANI ELLENE. De persze a sok retardált ezt nem képes felfogni, könnyebb sírni fórumon, amikor kikapnak egy Vaynetõl.
Kumiho #2179
Vayne jó nagy nerfet kap :S
Csak én érzem úgy, hogy minden enemy Skarner jól keni, csak mindig a velünk lévõ nyomorék? (Mondjuk ez minden champre igaz szinte, de rá fõleg)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
háh, megint mennyi sírást váltott ki az új patch note 😄
pedig mindegyik nerf elég jogos szvsz 😊
pedig mindegyik nerf elég jogos szvsz 😊
New Free Champion Rotation (Season Two: Week 8):
Ashe, Kassadin, Malphite, Morgana, Rammus, Veigar, Warwick, Renekton, Vayne, Shyvana
Ashe, Kassadin, Malphite, Morgana, Rammus, Veigar, Warwick, Renekton, Vayne, Shyvana
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Egyáltalán nem sértõdtem meg viszont te tettél nekem szemrehányást egy játékbeli hibám miatt, szóval nem értem mi a bajod azzal ha reagálok rá.
Ráadásul a hozzászólásod cinikus is volt egyben és ezért én is abban a stílusban válaszoltam rá.
Remélem még legalább 40szer oda vissza posztolunk majd ez ügyben és akkor annak tényleg nagy sikere lesz
Ráadásul a hozzászólásod cinikus is volt egyben és ezért én is abban a stílusban válaszoltam rá.
Remélem még legalább 40szer oda vissza posztolunk majd ez ügyben és akkor annak tényleg nagy sikere lesz