League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Multkor volt egy jarvan velünk 50perces meccsen 40minion kill, nem tud mindenki. "
Andree válasza: "Jo most az akkora noobokat hagyjuk akiknek a hello kitty online való és nem a lol."
ez csak szerintem kurva vicces ?<#whatever>#whatever>
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Elõtte heart of gold, infinity, phantom, bloodthirster.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

És egyébként az AD Nid power maitt van bent a kép, meg persze a prõ Kassa miatt!
ps: egy részük abszolút nem volt láma (nekünk is volt egy fogyatékos katarinánk), simán csak szétetettek minket az elején, solon hagytak creepelni, és midgameben sivir, ashe meg gp két ütés volt nagyjából 1v1ben. Teamfightban meg lefolytak, Morde volt kicsit keményebb dió.
Kumiho #2179
Lámákat verni mindig szórakoztató. Mondjuk nem annyira mint lámákkal kikapni.
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#14609 lehet hogy mûködik, és csak csapattársam nem vágta a témát azon a meccsen 😄 Nekem nincs meg..
Nem mint a ranged ad-ket (pd, infinity, bh, stb.)
Kumiho #2179
...
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Tanky fiddle elég OP ha abyssallal, hourglassal, spellvamp itemmel + spirit visagel beultizol, elnyomod az hourglasst, majd drainelsz magadon +150 hpkat másodpercenként.
Én már láttam crystal sceptert is fiddle-n, és az is eléggé ütõs tud lenni...
Persze mindenki azt épít amit akar, mindenkinek megvan a saját kis buildje, szokása, masteryje, de szerintem fiddle OP volt és OP is marad a 3 seces fearjével együtt.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-