League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
<#smile>

...

jazzy
Ezt hívják önkritikának
jogos 😄
Különc
Bocs, de ezt a szerepet már én töltöm be, ne utánozz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

van itt 1-2 arc nagy pofával ( már bocsánat ) kíváncsi lennék mekkora elóval osztják itt az észt 😊 már olvasni se merem ezt a topicot lassan annyira sok a pro mit keresek én itt 😄
Különc
Nem merek már mit írni, túl jók vagytok

ronihun
40 cs Kassadin tényleg pro, 1minion/perc aaaz fasza

"Multkor volt egy jarvan velünk 50perces meccsen 40minion kill, nem tud mindenki. "

Andree válasza: "Jo most az akkora noobokat hagyjuk akiknek a hello kitty online való és nem a lol."

ez csak szerintem kurva vicces ?<#whatever>

...

Czdano
Amit én eddig láttam az mindig lantern-warmog-trinity sorrendben épített, de normálban lehet kipróbálom a Tiedet is o.o

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Ott játszom, de csak a végén építek neki atmogsot.
Elõtte heart of gold, infinity, phantom, bloodthirster.

Kumiho #2179

Czdano
AD nidale OP solotopon amúgy o_0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Ezért mondtam, mert engem már nem szórakoztat

Fec papa
Te már csak tudod

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Retkesül nem érdekel a negatív beszólásod, lámákat verni mindig is szórakoztató lesz, és jobban szeretek röhögni egy játék alatt, mint idegeskedni, meg üvöltözni, élettelen kocka módjára.
És egyébként az AD Nid power maitt van bent a kép, meg persze a prõ Kassa miatt!

ps: egy részük abszolút nem volt láma (nekünk is volt egy fogyatékos katarinánk), simán csak szétetettek minket az elején, solon hagytak creepelni, és midgameben sivir, ashe meg gp két ütés volt nagyjából 1v1ben. Teamfightban meg lefolytak, Morde volt kicsit keményebb dió.

Kumiho #2179

Gondolom a 9-4-20as Kassadin miatt van bent a kép. 😊

Lámákat verni mindig szórakoztató. Mondjuk nem annyira mint lámákkal kikapni.

Why so serious?

Különc
Lámákat verni egy ideig szórakoztató csak

böröczk
ilyen szórakoztatót rég játszottam : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ûríts flash cachet, hátha 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nem hiszem el hogy akadozik ... nem értem miért : sss áááá bassza meg

Czdano
Feltéve ha van olyan barom aki lanere megy vele o.o

#14609 lehet hogy mûködik, és csak csapattársam nem vágta a témát azon a meccsen 😄 Nekem nincs meg..

http://iemkiev.leagueoflegends.com/

böröczk
*bt

Kumiho #2179

böröczk
Igen, ahogy írtad, frozen mallet, wriggles, madred, malady, wits end, stb.
Nem mint a ranged ad-ket (pd, infinity, bh, stb.)

Kumiho #2179

ronihun
úgy érted inkább hybridre építed vagy tanky ad-ra mint full dps-re, vagy mit jelent a csutka ad?

...

böröczk
núb csampion.
sona top solo wtf

Kumiho #2179

böröczk
soloztam tanki tímóval egy akali ellen, amíg a lénemen vót, egy killt nem kapott, ellenben annál több genket, halált, aztán persze a végére valami 25-10-ben végzett. Csutka adre még sosem építettem tímót, baromság.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Lanewick ftw.

Tristana se rossz szerintem, jól creepel és menekülni is tud ha kell.

Why so serious?

ronihun
carryre gondoltam

...

azért teemoról se feledkezzünk meg 😊

ronihun
Vayne, Graves és Corki aki legjobb solora, a többi nem annyira, bár biztos elvannak...

...

böröczk
ja, bármelyik ranged ad elvan egy meleevel szemben solo lanen, nem nagy mutatvány.

Kumiho #2179

böröczk
az a millió évig tartó fear <#szomoru1>

Kumiho #2179

JSbyMSI8800
Fiddle-t nem szabad farmolni hagyni, párszor le kell gankelni early-game be, mert ha az elején felszedi magát akkor bizony sok gonddal jár

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

ronihun
pedig top graves elég nagy divat mostanság és mûködik

...

Fiddle nem op, csak idegesítõ. ellene kell tudni játszani és akokr nem okoz nagy gondot.
Fabio Capello
Lotust kicsit elkenték a francba :|

Czdano
Persze hogy lehet, láttam már bruiser gravest is solo topon csak az nem mûködött.

Tanky fiddle elég OP ha abyssallal, hourglassal, spellvamp itemmel + spirit visagel beultizol, elnyomod az hourglasst, majd drainelsz magadon +150 hpkat másodpercenként.

Én már láttam crystal sceptert is fiddle-n, és az is eléggé ütõs tud lenni...

Persze mindenki azt épít amit akar, mindenkinek megvan a saját kis buildje, szokása, masteryje, de szerintem fiddle OP volt és OP is marad a 3 seces fearjével együtt.

ronihun
1500 felett is ugyanúgy vannak barmok, de azért érezhetõ a különbség

...

Fec papa
És akkor mi értelme Fiddlével jönni, miért nem jössz akkor Udyrral, vagy lee sinnel, mert azzal akkor is csinálsz damaget ha tanky vagy. Csak kicsit kell gondolkozni.

jazzy
Mindenkit lehet tankyra építeni ha így nézzük.
Czdano
Fiddle-t bõven lehet tankyra építeni..talon ugyanez..

Fec papa
Jah 1428on, volt ez, mind1 annyit nem oszt szoroz csak megjegyzem hogy jóval feljebb is vannak bénák. 😊 1500on túl szerintem már jobb, odáig nem lehet ugy elmenni hogy elcarryzik a segged 10+ meccsen keresztül mert 4levelû lóherével születtél a seggeden, aztán utána meg szépen bukik vissza a csávó.

Fec papa
Valahogy 1400 nál se érzem hogy nagyon jók lennének az emberek, 1415ön voltam, lastpick. First pick Ahri midre, 2. talon solotop, 3.fiddle jungle na én itt sírtam el magam, miért választja fiddlét amikor nincs egy rohadt tanky sem, mi meg mentünk botra, valahogy nem volt olyan jó 6 szintig várni egy gankre, kb mi voltunk boton 7esek maikor elérte a 6os szintet, szerencsétlen is volt, szóval messze van az a fellélegzés. 😊

böröczk
*hagyni

Kumiho #2179

böröczk
Ireliát szabad 300-at krípelni? <#eplus2>

Kumiho #2179

hát õ, ez a jax eléggé easy mode lett jungel szempontjából, gankelni se nehéz vele, tooltipeket mondjuk berakhatnák de annyi baj legyen :d

Különc
Ennek örülnék, ha igaz lenne (mármint a fellélegzés rész)

Onnan még nagyon könnyû visszaesni 1100-ra 😊 Majd 1400 körül kicsit fellélegezhetsz (ha oda tartozol) 😄
Czdano
1260~ de 1100-ról huztam fel egy hétvége alatt mert nem erõltettem az AD carryzést amiben kb a legszarabb vagyok