League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Én egy szóval se említettem, hogy nem tudnak játszani, csak azt írtam, hogy kreténül játszanak. <#idiota> Oroszok.

Kumiho #2179

böröczk
Nem, 2003 óta itt vagyok, és csak annyira vagyok troll, mint az sg-n bárki.

Arról ódákat lehet szpemelni, hogy ez meg az a kockacsapat mennyire atomzsírkirály, és egy ilyen bajnokság vagy mi folyamán tele lehet szemetelni a topikot, de a negatívkodást egyik házigazda se tûri, miért? Én csak negatív véleményt nyilvánítottam, de bocsánatot kérek, ha ezzel apokalipszist indítottam.

Kumiho #2179

ronihun
inkább azzal van baj, ha szarnak nevezed azokat akik tudnak játszani, vagyis ennyire nem tudod megkülönböztetni, ki játszik jól és ki szarul, egyébként én egy kocka vagyok és kövér is , vörhenyes is

...

böröczk
Mi a baj, tán személyes sértésnek vetted a szánalmas kocka jelzõt? Bocsáss meg, de ezek tényleg azok.
Az meg, hogy ez a csapat még ramatyul is játszik mellé, légy a kakira, az pedig, hogy lövésem sincs, kik ezek, biztos szégyen. <#rinya>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Te direkt viselkedsz úgy mint egy síros kurva vagy valami-féle troll account vagy ? :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
atyaég<#levele>

...

böröczk
Na pont erre értettem. De a junglerük is egy géniusz.

Kumiho #2179

böröczk
Ahha, honnan tudjam, mi a nevük, ugyanolyan szánalmas kocka nekem mind, tõlem lehetnek szotyiszemûek is. De a !Moscow Five! (dicsértessék) valami irdatlan kreténül játszik, a másik fog nyerni.

Kumiho #2179

UnknownAsshole
OMG új RUSSIAN meta ? :ASD:AS😄
sona junglernek segít, solo bot lane stb
SzirmosSzisza
Moscow Five. Nem tudom, találgass 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
wat?

...

böröczk
Bal oldali tím orosz, vagy csak simán retardált?

Kumiho #2179

ronihun
M5 fog nyerni szvsz, bár nem néztem az IEM-et de korábban néztem streameket, baromi jól játszanak.

...

UnknownAsshole
eddig minden intel meccset megnéztem, a ruszkik tegnap "aláztak" mindenkit. na most erre a meccsre kurva kíváncsi leszek 😄
SzirmosSzisza

Próbálkozik az ember.

Why so serious?

Czdano
Ez szar volt :o

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

1300 körül. pontosan nem emlékszem.
SzirmosSzisza
😄DDD

Én általában 20 perc alatt ezret szoktam creepelni, csak szar a számláló és valamiért csak minden tizediket számolja.

Why so serious?

böröczk
Azt hiszem, akkor, hogy végre lezárjuk a témát, megegyezhetünk abban, hogy igen, SZAR.

Kumiho #2179

böröczk
Hogy katarina ennyit tudott ölni, az szégyen.

Kumiho #2179

Grr1234
Mennyi AP-d volt?

ronihun
(creepet farmolni bármelyik hülye tud)

...

SzirmosSzisza
Új játékosoknál szokott nagy gond lenni last hit, 30 fele általában emberek már tudatosan csinálják és nem pusholják a lanet a toronyba folyamatosan :$

Amúgy meg a kép alapján support Kass op <#idiota>

jazzy
Önzetlen, megosztja a társaival :>
Czdano
És az a vicc hogy még ez is szarnak számít, csak jeleztem hogy a percenkénti 1 creep eléggé érdekes mikor egy waveben van 6 😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Képzeld nekem van életem, hétvégente játszok csak, de mégis összeszedem 20 perc alatt a minimum 100~ cs-t :> szerintem nem nehéz jobbklikket nyomni egy bizonyos hpval rendelkezõ creepre 😄

SzirmosSzisza
Topik házigazda <#idiota>

Amúgy Ocelote Cass tutorialt tart, mondjuk éppen 5v4, de azért mond jókat 😄

Érdekes lett a team kill/death állás a végére. Malphite pedig közös megegyezés alapján megkapta a "king of assist" titulust 😊

http://www.kephost.com/view3.php?filename=svcb8vf47jerb7up6qg6.png
jazzy
Exhaust? Clairvoyance?
böröczk
Te ki vagy

Kumiho #2179

jazzy

<#idiota>
Pedig tényleg useless. Meg a többi spell is. Igazából az egész lategame useless...

Why so serious?

SzirmosSzisza
/sarcasm kimaradt <#idiota>

böröczk
Hát én észre se vettem az afkot , mert 3v5ben kerriztem <#idiota><#idiota><#idiota>

Nem te vagy az apám, ronda öregember.

Kumiho #2179

ronihun
Te egyébként Star Warst nézel éppen?

...

jazzy
Az afkval jobb nem takarózni, mert az már átmegy "õszinte" trollkodásba
Különc
Sarcasm failed

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
lol'd

...

jazzy
Állj át a sötét oldalra ?Luke?
Earlyben viszont gyakrabban tudsz menni gankelni, és így megnyeritek 20 perc alatt. 😊 Karakter függõ igazából, egy smite nélkül dzsungelezõ rammus kicsit körülményes szerintem azért...

Why so serious?

böröczk
Aha, aha.. <#lookaround>, de én nem találok róla semmit vikipédián..

Kumiho #2179

ronihun
smite nélkül jobb dzsungelezni mer a smite useless létgém!

...

böröczk
De talán még ha hozzátesszük, hogy 20 percet nem játszott, akkor valahogy akár ki is jöhet.
Én szívesen hallanék a smite nélküli jungelezésrõl inkább, van ilyen?

Kumiho #2179

SG fórum, itt ezt kell csinálni...

Why so serious?

böröczk
Az béna, és? Elvittem a pálya összes creepjét. <#eplus2>

Kumiho #2179

böröczk
És ne haragudjatok, de baromi könnyû azokat az embereket baszogatni, akik élik a mindennapi életüket, dógoznak, tanulnak, barátokhoz járnak, esetleg barátnõkhöz (bocsánat a feltételezésért) AZOKNAK, akik itt gúvasztják a szemüket egész nap, és jobb dolguk nincs, mint szarkasztikus megjegyzéseket tenni a 2-300 meccset maguk mögött tudó játékosokra, aztán erre nyáladzani a nap hátralévõ részében, hogy "de retekjól megmondtam ezt most".
Nem is tudom, melyik fél irigylésre méltóbb, de azt hiszem, hogy az offline oldalra szavazok ebben az esetben.

Vagy, ha csak szimpla "õszintétlen" trollkodásról van szó, akkor én kérek elnézést, mert azt imádom. <#idiota>

Kumiho #2179

ronihun
nem látom az összefüggést a 40 creep és a kipróbálás közt

...

böröczk
Tudod, irónikusan írta, hogy "pro kassadin", ekkor próbálta ki elõször.
De örülök, és irigyellek, hogy Neked ennyi idõ áll rendelkezésedre, hogy visszaolvasgass és ilyen mélyreható összevetéseket tegyél. <#banplz>

Kumiho #2179