League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Bászki, észre se vettem, hogy bot játék. -.-" Annyira nem volt nyilvánvaló.

Kumiho #2179

Grr1234
Egyik legjobb jungler.

Tény. Bár botok ellen ment szóval valószínûleg valami level 5ös ügyes emberke lehetett aki hallotta, hogy wukong jó. Mondjuk Xin és tristana se volt jobb.

Why so serious?

böröczk
Én csak jó Skarnereket látok, de azokat baromi ritkán, két hétben egyszer, ha minden nap játszom. : D
Én személy szerint nem próbáltam, de baromi erõsnek tûnik azoknál, akik tudnak vele játszani. Tipikus teamfight kezdeményezõ, egyébként most én is rá gyûjtök, bár már kipróbálnám egy free weeken, sajnos eddig nem éltem ezzel a lehetõséggel, amikor free volt még.

Kumiho #2179

böröczk
Az rohadtul mindegy, hogy free vagy sem, egy nem retardált játékosnak bármit adhatnak, amivel még életében nem játszott, sem így produkál.

Kumiho #2179

böröczk
Egyébként trollkodással még nyerni is lehet.
Ma is játszottunk egy full ap carry csapatot (3premade,2public), Double mid Kassa+Annie, top solo Kennen, bot Lux + Ziggs. 18nál bevertük a Nexust.

Kumiho #2179

Free Wukong is OP...

Why so serious?

Saccard
Sziasztok, mi a véleményetek skarnerrõl? Kéne vennem valami jóféle karit erre gyüjtögettem, de most gondolkodom. Azt látom, hogy rohadtul kell figyelni a mapot, ha vele játszol, de úgy általánosságban mi a tapasztalatotok? (Kijevben volt egy jó skarner😛). Ha kitanulom hasznára válok a társadalomnak? 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

böröczk
Mindkét csapatkompozició kaka, de Ti még egy orbitális gigatrollt is kaptatok, ami valószínûleg döntõ tényezõ volt a játék kimenetelében.
Mondjuk ahhoz szemléyesen gratulálnék, hogy tudott solo topon 11-es szintig eljutni, és még bezsebelni 16 halált is. A 2 assist meg már végképp a világ nagy megválaszolatlan kérdése. <#banplz>

Kumiho #2179

Különc

Kommentár nélkül raknám csak be (asztalom nem fikázni)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Vayne-nek a lategamejét szerintem komolyan nerfelni kéne.
Aki tud a hozzá hasonló jobb klikk csampikkal játszani (aka ad carry), és eljut a csapata létgémig, meg tudják védeni, brutális nagy alázást tud véghez vinni. Gyakorlatilag a tankikat, tankokat is elintézi pár lövésbõl.

Egyébként vissza tudsz adni egyszerre 3 bármit (csampion, skin, rúna, stb), írni kell a szupportnak.

Kumiho #2179

Hegi90
nem lehet
vayne pedig kurvajó

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Czdano
Karaktert hol lehet eladni? Eladom vaynet a faszba :@

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Az mi ? Ref link azt csá.

Vagy ha visszaigazolóra gondolsz az nincs 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mivan ezzel a fossal, nem jön a reff email

Engem se nagyon , bár tide nagyon kemény hõs dotaban de majd meglátjuk mi lesz ebbõl.

jazzy
Érdekes, ha tényleg ez, akkor elsõre annyira nem fogott meg.
ezt a kérdést már fölvetették sokan , nem lesz devo,clockwerk, kicsit hasonlít majd tidehunterre de azt mondják legjobban egy amumu blitz keverék.

Q - Hookshot, pulls Anchorman towards terrain, or if hits champion (any enemy?) pulls anchorman and that enemy together, but presumably moves Anchorman than enemy less because he's big and heavy

W - Shield that scales with hp

E - Slow version of Tidehunter's ult, keeping enemies close to you unless they choose to run and get cc'd by the spikes.

R - Homing tidal burst that travels up to a maximum amount of time towards a target/until it hits the target. blows up things it hits along the way, blows up and slows on impact of actual target.

Itt a hõs elvileg ez lesz.

jazzy
Megkapjuk Devourert a honból?
Fabio Capello
nem csak a yi skinnel, elég sokkal van most probléma, disabledelték is yorickot és mordét

Mint írták ez az új ,hõs egy tank lesz , van hookshotja és elvileg towerre is tudja magát majd rántani most azt írják ilyen blitz meg amumu keverék lesz.

SzirmosSzisza
"While im not 100% certain about this, i believe it to be so. Basically if someone is using that new Yi skin and Mord ults them and they die, everyone in the game crashes to desktop. It happened like 7 times in my last game. Just a heads up" ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Akkor egy újabb unalmas csampion lenne. :/

Kumiho #2179

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1797136

hát ha ez a big daddy support lesz..... 😄
inkább vmi tanky-nak tudom elképzelni, de majd meglátjuk 😊

böröczk
Új sneak peek

Elvileg õ support lesz, majd meglátjuk, nekem nagyon nem úgy tûnik.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Doublelift op

Hegi90
+1
én elismerem, hogy kibaszott idegesítõ, csak nálam ez pozitívan jelenik meg <#hehe>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Unknow
Nos ettõl függetlenül szerintem annak a Cotton Tail Teemonak pl beépített tauntja van ^^
Panzeradler
Valaki szokott leaguecraftról skineket betenni? Beraktam párat és hibásak, ilyen fekete foltok vannak benne, már nem lehet betenni vagy nálam lehet a hiba?
böröczk
Érdekes, én imádom, és a legcukibb karakter az egész játékban.

Free Blitzek már megint... Swaint is csak remélem, hogy nem fogok látni.

Kumiho #2179

Unknow
A Teemoknak nem kell terv. Egyébként azt a karaktert szerintem mindenki ELVBÕL utálja. Anno mikor kijött a game, már LvL1es summonerként is gyûlöltem azt a nyomorultat. Egyszerûen ezt hozza ki az emberekbõl.
De legalább tervük lenne, ami mûködik, de még a gombákat is rossz helyre fossák 😄
Unknow
Pedig nincs is jobb mint a free Teemo week. Mindenhol A-Teemok!
Különc
Végre megint egy hét ingyenes Teemoval és Blitzkrankekkel, akik soha senkit nem találnak el a grabbel

Aztán majd jön a 10 lost hullám 😊 És csak pislogsz, hogy mivan.
SzirmosSzisza
Miss, miss, miss, LOOK I GOT RAMMUS, fck.

jazzy
Blitzcrank 😄
Grr1234
tvics <#idiota>

Lesz helyette más free weekes champion amivel nyomorultkodhatnak...

Why so serious?

böröczk
Végre holnaptól nem lesz Cassio ingyenes, nem kell végigkínlódnom a sok retardált free-weekes, instalock Cassi feedelését, nyomorultoskodását.

Kumiho #2179

Gordis2k
Hol tudom megnézni ennek a magyar csapatnak az eredményét és, hogy hogy állnak a srácok? ESLben persze.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

UnknownAsshole
<#wilting>
Unknow
Ja mert biztos marha nagy különbség van 1200 ELO east és west között 😛 Mindenhol ugyan olyan emberek vannak. A különbség csak az,hogy westen többen játszanak, nagyobb az esély, hogy elcarryzik a segged 😄
Czdano
Én mondtam splitkor hogy ez van de mindenki lehurrogott..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

UnknownAsshole
Hát mióta átmentem Westre ég és föld a különbség. Rateden eddig csak nyertem (mondjuk ez max 4 játék volt) mert többnyire haverokkal 3-4en normalozunk de azt kell mondjam hogy itt negyed annyi hülye ember van mint Easten. Pár ordibálóssal találkoztam már de olyan alja néppel mint Easten szaladgál még nem 😄
Szerintem ott baszod el, ha tényleg te akarod focusálni az enemy carry-t. Most tényleg ellököd az enemy bruisert és megpróbálsz elfutni a fél csapat mellett, hogy elkapd a carry-t...elvileg õ áll tõleg legmesszebb. Lõdd azt akit érsz, ha nincs más megoldás, majd a tankod vagy offtankjaid tapadnak a carry-kre. True dmg-el azokra is elvileg jól sebzel, fõleg, ha úgy van ahogy mondtad és elfeedelõdsz lanen. Utánna már AP carry 3 lövés(úgy is utoléred vayne-el, kivéve ha ahry 😊)
Czdano

Különc
Ez ennyire nívós verseny, hogy nem jelenik meg az egyik fél?