League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem nagy nerf, de ha van ultija ez után se fogod gankelni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
WW buff meg nc...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ez nem E buff, hanem nerf 1-4 szinteken.
Viszont szerintem a Shen rework jó lett, meglátjuk milyen lesz élesben, jó lehet topra vagy junglere is.
Sorakára kíváncsi leszek mennyire fogja bírni manával így, hogy magának már nem tölthet.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
-Alistar buff (mana igény csökkentés a Q és W skilljein, az E-n emeltek kicsit)
-Cassio Q és E nerf (0.9 AP ratio helyett 0.8, az E damage csökkent)
-Gangplank nerf (parrrley több manába kerül, a raise morale AoE mérete csökken)
-Kennen Q nerf (1 seccel megemelkedett a shuriken cd-je)
-Rammus nerf (a defensive ball curl armor és magic resistje csökkent)
-Ryze Q nerf (az overload 8% mana helyett csak 7.5%-ot számol mostantól bónusz damageként)
-Shen rework
-Sona nerf (minden auráját csökkentették)
-Soraka nerf (basic damage növelés, a heal mana cost növelése, de több manát tölt vissza)
-Vladimir - ulti nerf, E buff
-Warwick buff (movement speed, damage és hp visszatöltés növelése)
A hextech revolver spellvampje 15-rõl 12%-ra változik.
Nagy vonalakban ennyi változás van a patchben.
Kumiho #2179
Meglepõdnék, ha kapnánk választ, vagy visszatalálna ebbe a topicba ilyen szellemi képeségekkel.
Ziggs OP, better nerf Irelia.
Gyerekek, holnaptól ingyenes Ziggs, lehet be se logolok a héten. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
hajrá, lesz ez még jobb is😊
de azért 21 évesen írhatnál érettebben 😛
Why so serious?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ám a gombákból brutál assist goldokat lehet szedni. Ha fos lanen vagyok, akkor is jön a pénz, ez az egyik ok, ami miatt a kedvencem 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kumiho #2179
ejj
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
warmogot kibaszott jó tud lenni
haverom Urgot-ra szokott tenni 2-t is, eredmény: 4.7k hp meg valami 240 dam
én teemonak pakolom Malady, Wit's end és bloodrazort követõen. Az se nagyon hal meg utána.
Minden fightban én voltam a fókusz egyértelmûen, és yorick ultival egy double vayne már elég csúnyát sebzett, plusz ott volt a guardian is, így annyira már az sem volt problémás, amikor ace-nél a ziggsünk elkezdett jungelezni, miután csak õ maradt életben, hiszen ott se volt javarészt a fightokban. És hozzáteszem, mindezt 55 seces respawn idõ alatt tette, amíg még ap carryként is lazán bepusholt volna egy tornyot. A másik kedvencem az 1800 wines Kog volt, aki miután 4v5-ben kinyírtuk õket baron buff alatt, elkezdte bõszen pingelni a baront ace után, hogy ugyan szedjük már ki. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179

Kumiho #2179
Kumiho #2179
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Battletag: Muhee#2716
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?