League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Trolololol.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

LestatVenom
hiányoltam a "tons of demage"-et :S

hu hu hu huuuuuuuuu

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Morganát nem lehet amint rak egyet a shieldre, Kassát nem lehet 6 után, Olafot 6 után, egy jó Jannát is kb lehetetlen, Ezrealt, Corkit, Gragast, Wukongot, meg kb mindent aki vagy stealther vagy van flash mellett 1 menekülõ skillje és ha még wardozni is tud, akkor fõleg nem, de ugyanúgy ahogy ezeket is, ahrit is lehet ha nincs ultija, márpedig ha ölni akar, akkor el fogja használni.

Nem nagy nerf, de ha van ultija ez után se fogod gankelni.
SzirmosSzisza
Ahri amint eléri lvl 6-ot nem lehet gankelni, az meg kellemetlen, ha kiesik egy lane :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cobra.
Sorakát már a legutóbbi nerf óta is inkább nukernek kell csinálni, most meg már végleg nem lesz support.
WW buff meg nc...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jazzy
"Tides of Blood healing bonus adjusted to 4/5/6/7/8% per rank from 8% at all ranks"

Ez nem E buff, hanem nerf 1-4 szinteken.

Viszont szerintem a Shen rework jó lett, meglátjuk milyen lesz élesben, jó lehet topra vagy junglere is.

Sorakára kíváncsi leszek mennyire fogja bírni manával így, hogy magának már nem tölthet.
jazzy
Juhú ahri nerf, nem morgana, rammuson se azt nerfelik amit kéne, nem shaco, nem kassadin, jah high elora nerfelnek, amikor high elon mindenki azt mondja, hogy ahri balanced vagy inkább kicsit gyenge. Valóban.
nonicks
WW így is elég elpusztíthatatlan tudott lenni MID-en...<#csodalk><#csodalk>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fabio Capello
-Ahri ulti nerf (cooldown az ultik között, és alap cd növelés - 20 sec)
-Alistar buff (mana igény csökkentés a Q és W skilljein, az E-n emeltek kicsit)
-Cassio Q és E nerf (0.9 AP ratio helyett 0.8, az E damage csökkent)
-Gangplank nerf (parrrley több manába kerül, a raise morale AoE mérete csökken)
-Kennen Q nerf (1 seccel megemelkedett a shuriken cd-je)
-Rammus nerf (a defensive ball curl armor és magic resistje csökkent)
-Ryze Q nerf (az overload 8% mana helyett csak 7.5%-ot számol mostantól bónusz damageként)
-Shen rework
-Sona nerf (minden auráját csökkentették)
-Soraka nerf (basic damage növelés, a heal mana cost növelése, de több manát tölt vissza)
-Vladimir - ulti nerf, E buff
-Warwick buff (movement speed, damage és hp visszatöltés növelése)

A hextech revolver spellvampje 15-rõl 12%-ra változik.

Nagy vonalakban ennyi változás van a patchben.

szvsz egyáltalán nem op, szerintem tudok vele játszani, mentem vele kb 15-öt zsinórban miután megvettem, és amíg nem tudták hogy kell ellene játszani "op" volt, de simán hozható ellene mid, azért cassio simán erõsebb, szvsz még mindíg a legjobb ap carry

böröczk
+1. most leginkább Cassiohoz hasonlítanám, csak Ziggs spelljei mind területi, 2 cc, amibõl egyik durva slow, nagy sebzéssel.

Kumiho #2179

Cobra.
Ziggs igenis op, csak tudni kell vele játszani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ziggs egyátalán nem op, elég könnyen ki lehet kerülgetni a skilljeit, persze sebeznek rendesen ha beadod, de melyik skillshotos hõsé nem?

böröczk
Érettebben? Ez nem érettség kérdése, 10 évesen se úgy írtam, mint akin rajta van a kényszerzubbony.
Meglepõdnék, ha kapnánk választ, vagy visszatalálna ebbe a topicba ilyen szellemi képeségekkel.

Ziggs OP, better nerf Irelia.

Gyerekek, holnaptól ingyenes Ziggs, lehet be se logolok a héten. <#banplz>

Kumiho #2179

most miért bántjátok, csak megosztotta velünk a tapasztalatait 😊
hajrá, lesz ez még jobb is😊

de azért 21 évesen írhatnál érettebben 😛

Meg a helyesírást úgy általában.

Why so serious?

Fabio Capello
isten nem véletlenül találta fel a tagolást és a vesszõt 😉

Atwa
the fuck did i just read? <#wilting>

Köszönjük Emese
kb. 1 hónapja játszok supportal leginkább mostanában kipróbáltam pár DPS-t és: teemo AD ellen egy táp odamegy blind és szevasz akár AP akár AD szétcseszi a fejed mire leesik. Trynda ultija is álatság lvl7-esen odamegy 20% hp-val a 10% hp-s ellenségre torony alá gyakorlatilag bármien championnal öngyilkosság killel vagy anélkül, de trynda ulti és szevasz. Teamfight-nál meg a full AD trynda beálhat tankolni odamegy utli és mire leütik a csapat szétszed mindent, hameg nem figyelnek rá egy kis ideig akkor beveri a teamet kivéve ha teemo foglalkozik vele. Ahri-hoz hozzá sem tudok fûzni semmit ultival akármekkora sz*rból távozik és ha kellõen erõs ultival akármien teamet bevág. Katarina ugyanígy bemegy a tank õ beteleportál ulti és az egész teamnek lõttek mire pislogunk eggyet és utána még ki is flashel, ha kell. Ziggs erõs de nem ultratáp, mert ha rámennek nemtud sokmindent csinálni a robbantása elég kis távolságra megy, ráadásul könnyen az ellenséget is magaután robbantja az aknáit pedig pár karival le lehet szaladni, vagy utána lehet lassítani a sebzése meg nem nagyobb mint egy átlag AP-nek inkább csak azért durva mert messzebröl lõ.
SzirmosSzisza
Áhh, váltottunk, de Ahri nagyon mid akart lenni, szóval mentem botra 😄

LestatVenom
maradt ez a felállás? <#nevetes1>

hu hu hu huuuuuuuuu

SzirmosSzisza
<#idiota>

roland4
Értem thx
jazzy
Igazából ha az elsõ accountod akkor nem, játszol, gyakorolsz, úgyis felérsz lvl30-ra, az csak arra van ha a másik accot gyorsan fel akarsz húzni.
Czdano
l2p! (heimer penta odabasz)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

roland4
Az EXP Boost ami 10 gyõzelemre elég azt érdemes megvenni? egyátalán ez az EXP Boost ér valamit?
R.I.P. Soraka

NagyiBMX
😄DDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
és mennyire nem érzik atomgázcikinek magukat ezek az emberek.

Kumiho #2179

jazzy
az easy azért ott van
Hegi90
jajah 😄

ám a gombákból brutál assist goldokat lehet szedni. Ha fos lanen vagyok, akkor is jön a pénz, ez az egyik ok, ami miatt a kedvencem 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

böröczk
Ráadásul Teemon milyen jól mutat a kis szellemsziluettes Guardian, Teemot csak tankynak, és wits endbõl meg madredbõl brutál attacspeedet kap. Csak farmolni kell vele ezerrel, meg killelni, assistolni. Teemot is csak premade-nél merek pickelni.

Kumiho #2179

Hegi90
-ot

ejj

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#eljen>
warmogot kibaszott jó tud lenni

haverom Urgot-ra szokott tenni 2-t is, eredmény: 4.7k hp meg valami 240 dam
én teemonak pakolom Malady, Wit's end és bloodrazort követõen. Az se nagyon hal meg utána.

böröczk
Nem ad annyi bónusz ad-t, ami lategameben megérte volna. Ezt meg már eléggé mid-late-ben vásároltam, pikk-pakk felsztekkeltem, és meghozta a gyümölcsét 😄
Minden fightban én voltam a fókusz egyértelmûen, és yorick ultival egy double vayne már elég csúnyát sebzett, plusz ott volt a guardian is, így annyira már az sem volt problémás, amikor ace-nél a ziggsünk elkezdett jungelezni, miután csak õ maradt életben, hiszen ott se volt javarészt a fightokban. És hozzáteszem, mindezt 55 seces respawn idõ alatt tette, amíg még ap carryként is lazán bepusholt volna egy tornyot. A másik kedvencem az 1800 wines Kog volt, aki miután 4v5-ben kinyírtuk õket baron buff alatt, elkezdte bõszen pingelni a baront ace után, hogy ugyan szedjük már ki. <#banplz>

Kumiho #2179

Czdano
Ha HP item ad carrynek akkor már frozen mallet, de ez se rossz.

böröczk
ilyet se buildeltem még ad carrynek, de azt hiszem, az adatok magukért beszélnek, és érthetõvé válik, miért tettem.

Kumiho #2179

Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

böröczk
ez világbajnok : D ha annyi eszük lett volna, legalább valamelyik ad-t küldik azzal a builddel bekdórra.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😄

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Borzgy
Legutóbbi nerfje óta kurvára sok mana kell a q-jára így nagyon gyorsan elfogy neki. Gankeknél blue buff nélkül meghal. Azt mondják sokan (meg az egyik csapattársam, aki skarner buzi), hogy már nem érdemes annyira jungle-re vinni. Remélem tudtam segíteni a döntésben :/

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Zickler
Hát én elsõ jungleremnek Skarnert vettem meg, mivel mindenki mondta hogy mennyire jó, és én is úgy láttam. Csak sajnos baromi gyorsan rá kellett jönnöm hogy én nem tudok vele játszani, és sajnos nem jövök rá miért, talán azért mert mindig félek kezdeményezni. De mindenképpen megéri az árát.

Battletag: Muhee#2716

Czdano
Lehet kurvajó, de én meg kurvaszar vagyok AD-val és becserélném mondjuk egy kennen-re vagy akármilyen AP-s köcsögre

Saccard
Oké köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Különc
Ezért is szartam a compra, kiakartam próbálni Maokait funból, meg egy gyors napi wint, erre tessék

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fec papa
<#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Na igen, PVPn is gyakoriak az ilyen emberek.

Why so serious?