League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Runes: Mpen piros, armor sárga, flat cd kék és armor quints.
(CLG Snoopeh ezt használja)
...
Why so serious?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
When he ults he is like the old jax on steroids so i thinks that AD isn't a bad choice. And people telling you ''ignite reduces healing from his ult,use it and win him''. Yes my friends, 50% lifesteal is completely useless -.-. It's like saying that cutting off a lions tail will make him bleed and he wont eat you cuz he wants to bandage it first.
😄DDDDD
やられたらやり返す。倍返しだ!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
やられたらやり返す。倍返しだ!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egész meccsek múlhatnak rajtad, ha ezt a posztot választod. Legalábbis én emlékszem olyan ranked meccsre, ahol pici Miszforcsünöm kerrizte le csapatomnak a játékot, tény, hogy zseniális védelmet kaptam cserébe, így az enemi agyonfarmolt Kassadin 2 lövés volt w-vel lategameben.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Igazából magamban keresem a hibát mindig, de ezekszerint másnak kéne leszednie rólam az aggrot. Ha én offtankkal vagyok akkor ez szerintem kurvára alap..(LENNE).
Csapattal játszol, vagy egyedül? Ha csapattal, akkor kérj meg valakit, hogy hozzon egy fightert, aki védi a picsád (értsd: gankekben azt üti, aki téged üt.)
Mindig legyél a csapatod mellett, még ha szerinted rossz irányba mennek, vagy buták is.
Ha vége egy ganknek, nézz szét a mapon, tudsz-e junglezni, vagy creepelni egy-egy lanen kicsit, mielõtt hazamész.
Rakj több hp-t. Banshee/magic armor/armor sokkal többet ér, ha van mögötte hp-d!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ahogy eddig csináltam
-utolsóként megyek be teamfightba hogy ne legyen rajtam akkora focus
-ad carryt/ap carryt focusalom
-bruiserekre, offtankokra elnyomom az E betûmet (ha fal mellett van valamelyik squishy akkor arra) >még mindig vaynerõl beszélünk<
Ennek ellenére bemegyek, és összecsuknak 2 mp alatt. Banshee, QSS kevés, lehet rá kéne állnom a cleansre amit utálok mert szerintem az exhaustnál hasznosabb summoner spell nincs..
Aki itt jó AD-kkal és van jó replaye megoszthatná, mert idegesít hogy lassan 1 éve játszok komolyan (értsd : nem szarom le a játékot, hanem végig koncentrálok.) és ez az 1 poszt van amit nem tudok elsajátítani.
Jöhet a sav, hogy milyen szar vagyok, de legalább nekem van önkritikám és meg merek kérdezni nálam tapasztaltabbakat...
Peace.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy is rég óta terveztem mert nordicon játszhatatlan a rated 1300on ha kicsit feljebb megyek televágja retardokkal. De ha itt is ilyen akkor se vesztettem semmit az égvilágon szvsz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kumiho #2179
Kumiho #2179
"a summoner spell változtatások óta ad carryken a legelterjedtebb választás a heal/flash, ez jó mert sok olyat láthatunk hogy megment valakit a heal"
😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kumiho #2179
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A gyopárok megkapják a reportot a játék végén, de mindig tisztességesen végigkínlódom a meccseket, akármilyen retardált társakat is kaptam.
Kumiho #2179
Ritkán leavelek, de...
Minden skillje olyan skillshot, mint Ori labdája, az ultija pedig gp ulti-féle, fél mapon át helyezhetõ kb.
Én mindenesetre még eddig mindennel elkentem miden, nem igazán tudnak még vele játszani, a q-ja, ultija baromira odacsap, van lassítása, ellökése, elég jól sikerült csampi lett amúgy.
Kumiho #2179