League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Remélem való életben azért nem így fejted ki a véleményed mindenrõl.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Megéri átmenni EU-West-re? Mert már baromira kezd elegem lenni abból hogy hiába vagyok 15 - 2 -be xerath-l sz*rt sem tudok kezdeni vele, mert a csapatom szétszakad, elmennek egyesével farmolni (a csak általam wardolt mapon) és természetesen vesztünk, majd megy egymás oltása...
Szóval srácok, megéri átmenni, ott kevesebb az ilyen?
Battletag: Muhee#2716
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az iromány többi része nem érdekel, én is írtam már hülyeségeket, majd tanul belõle. 😊
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Másrészt Sona auráit early szinteken nerfelik, a rank 5 ugyanolyan erõs.
Ez azért elég kemény XD A helyedben azért elgondolkoznék azon, hogy hogyan fogsz majd boldogulni az életben ^^ Ez nem mutat túl sok jót. Persze tudom, a LoLhoz nem kell helyesírás, nyelvtudás és úgy igazából semmi sem. Az ilyen emberek miatt éri meg játszani 😄
no comment 😄
sorakáról meg annyit, hogy már elég sokszor átírták/nerfelték, mindíg nyafogtak sokan hogy már nem lesz jó support, aztán még mindíg az egyik legjobb 😄
most annyi hogy nem fog manát kapni saját spellbõl, több mana regen kell neki, ennyi
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sajnos lebukott, és kirúgták, viszont teljesen szavahihetõ, minden amit az elmúlt két hónapban megosztott velünk, bejött.
minden hõs be van rakva az egyik listára, habár még ez sem egészen normális, mivel irelia pl. stable (nem igényel változtatást) hõsnek van berakva... 😄
Én csak a Vlad nerfet nem értem, egyik patchben buffolják, mindenki örül, végre balanced hõs, erre a következõben nerfelik.
És igazából hidegen hagy, mire hajaz inkább, mert attól még ugyanúgy fantáziátlan (vagy inkább csak egy sima utánzat), és biztos baromi bonyolult lesz játszani.
Új support mikor lesz? Még egy új ranged adnak is örülnék.
Kumiho #2179
amúgy ez a shen buff, nagyon jónak tûnik, shen most se rossz top solora, de ennyi dmg buffel lol, kiv leszek
Ez ma már a második így kora reggel.
Btw Nautilus egy újabb fantáziátlan noskill hõs (Voli+Amu mix)

Kumiho #2179