League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Soha új hõst release héten, Jarvan

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kly
Jarvan ma, vagy Nautilus release után?

Scientia potentia est.

lehetne már ranked ..

ronihun
már megy a szerver, NA-n patchelnek még csak

...

Fec papa
+1 nem az zavar hogy leírja a tapasztalatát, hanem a milyensége, és hogy konkrétan okoskodó stílusban írja le, mintha õ lenne az aki megcsinálta a játékot és tudna róla mindent. Legalább egy kurva szerintem rakj valamelyik mondatba.

Remélem való életben azért nem így fejted ki a véleményed mindenrõl.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

nem azért van a servernek baja mert teszik be a skineket ? :sss

ronihun

...

+1 milyen igaz

Czdano
Igen. Aki nem ezt állítja az easten van valszeg és nem próbálta ki még westet 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Zickler
Srácok, egy fontos kérdésem lenne.
Megéri átmenni EU-West-re? Mert már baromira kezd elegem lenni abból hogy hiába vagyok 15 - 2 -be xerath-l sz*rt sem tudok kezdeni vele, mert a csapatom szétszakad, elmennek egyesével farmolni (a csak általam wardolt mapon) és természetesen vesztünk, majd megy egymás oltása...
Szóval srácok, megéri átmenni, ott kevesebb az ilyen?

Battletag: Muhee#2716

böröczk
Baszki, vegyél már normális billentyûzetet, amin van space, shift, enter, mert addig el se olvassák, amit írsz.

Kumiho #2179

Czdano
Online.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Nem tudom, de az ilyen 'szervizelések' 5-6 óráig tartanak max..szerintem (vagy inkább remélem) este már online lesz

Czdano
Hallod ezt szerintem most hagyd abba 😄😄😄

de sona aurái sokat értek 😄😄 és érnek is, és fognak is, mint minden más aura is

okát nem tudod? és várható online mód ?

Grr1234
"Sona aurái eddig sem értek semmit a játék elején" <#vigyor5>

Ahhoz , hogy 1 hónap játék után minden karit ismerjek elég durván kockának kéne lennem. És igen burstolni, DPS-elni k**** egyszerû. A játék nehézsége nem ebben rejlik. Shen úgylátom csak annyit változik, hogy nagyobb fenyegetést jelent mint eddig, és ez jó. Sona aurái eddig sem értek semmit a játék elején és amint látom most annyit se fognak. Sorakának mostmár a mana fogyóeszköz lessz, de több manát tölt másoknak szal AP mellé hatékonyabb lessz.
Czdano
Levan lõve az egész...

Czdano
Sokan kérdezték itt hogy félrészeg voltál-e! Ha nem okoskodva mondanád a hülyeséget még el is néznénk <#eljen> és igen, trollkodok, mert van aki normálisan meg tudja fogalmazni a tapasztalatait...

undefined, és busy a server ? 😄😄 ma nem lesz lol számomra úgytünik

Engem csak ez háborított fel: "A helyesírás meg a nyelvtan nem érdekel."
Az iromány többi része nem érdekel, én is írtam már hülyeségeket, majd tanul belõle. 😊
már busy 😄😄😄😄 bocsika

csak felém nincs ew - west ? ha igen miert? mit alkotnak 😄

ha nem vagy benne biztos, akkor meg várd meg amíg free lesz

erõs jungeles, ha tudod kezelni a mana éhségét akkor megéri

Szerintetek Skarner milyen jungeles megéri megvenni?

azért ezt se értem miért aggroztok rá ennyire, nem is tauntolt, nem mondta hogy pro, meg nem értem miért kell személyeskedni, hogy milyen az életben... ti aztán tudjátok hogy kell trollkodni

Fec papa
Azért jól megmondod itt a frankót de azt se tudod mirõl beszélsz. Mi az hogy AP DPS? jézusom, max AP burster. Meg igy leírásból lejön hogy pro vagy, mi a Summoner neved hogyha meglátlak lobbyban kiléphessek?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Egyrészt igen, az ap abból áll, hogy elnyomod a spelljeidet, a carry jobb klikkbõl, igen, tök egyszerû ez a játék, még olyanok is tudnak vele játszani akiknek a helyesírás gond. De az alkohol az persze fontosabb.

Másrészt Sona auráit early szinteken nerfelik, a rank 5 ugyanolyan erõs.
Unknow
"A helyesírás meg a nyelvtan nem érdekel. A telefont is sokan használják, de ki tudja részletesen, hogy hogyan mûködik?"

Ez azért elég kemény XD A helyedben azért elgondolkoznék azon, hogy hogyan fogsz majd boldogulni az életben ^^ Ez nem mutat túl sok jót. Persze tudom, a LoLhoz nem kell helyesírás, nyelvtudás és úgy igazából semmi sem. Az ilyen emberek miatt éri meg játszani 😄
😄
no comment 😄

sorakáról meg annyit, hogy már elég sokszor átírták/nerfelték, mindíg nyafogtak sokan hogy már nem lesz jó support, aztán még mindíg az egyik legjobb 😄
most annyi hogy nem fog manát kapni saját spellbõl, több mana regen kell neki, ennyi

A helyesírás és nyelvtan nem érdekeltség kérdése, szerintem... 😊
Fabio Capello
jobbklikk - url másolása - új lapon megnyit - ha még mindig béka, frissít egyet.

brekekekeke.

A helyesírás meg a nyelvtan nem érdekel. A telefont is sokan használják, de ki tudja részletesen, hogy hogyan mûködik? Egyébként megnézném, hogy félrészegen ki milyen profi nyelvtanilag. Az Ahri nerf már ráfér. Soraka supportnak jó ötlet volt, egy ideig jó is volt, de mostanra mint support használhatatlan lett ezzel meg tovább csökkentik. Az igazi probléma csak az, hogy a skilljei több mint fele továbbra is support, ezért nemtud olyan jól DPS-elni mint egy igazi AP DPS. Az AP championok meg én úgy vettem észre, hogy annyibol áll, hogy vmien sorrendben rádobod a skilljeid vkire és vagy meghal vagy nem kb.: 2-4sec alatt, de Sorakát ennyire úgysem erõsítik meg szal továbbra is használhatatlan. Sona nerf az elég gázos mivel a végefelé az aurái elég gyengék, meg a Q-ja eléggé AD felé húz mivel 20 AD jóval többet ér mint 20 AP. Sona aurái azért szívás, mert elõnyös ha a játék elején is hasznáható, de a végére sem szabad, hogy OP legyen, de a 2 között van egy 2,5-szeres szorzó, mert a játék elején csak ketten mentek a végére meg ott az egész csapat.
Hegi90
Ez nnekem egy kicsit tul beka.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Megérte
Fabio Capello
Új Ryze skin

Fabio Capello
nem publikus, egy riotos dolgozó szivárogtatta ki 4chanre az elmúlt három patch adatait, illetve hogy ez a lista létezik. Tõle tudjuk, hogy 1 hónap múlva durván jön egy (férfi) support champion.

Sajnos lebukott, és kirúgták, viszont teljesen szavahihetõ, minden amit az elmúlt két hónapban megosztott velünk, bejött.

Én vladdal mindig feedelek 😊
hol ez a lista ? 😊

Fabio Capello
1 hónap és lesz új support, ranged ad-t nem hiszem hogy csinálnának mostanság, gravessel egy jó idõre befogták a community száját.

Fabio Capello
van egy lista a riotnál a championokról: unstable, stable és rework

minden hõs be van rakva az egyik listára, habár még ez sem egészen normális, mivel irelia pl. stable (nem igényel változtatást) hõsnek van berakva... 😄

Én csak a Vlad nerfet nem értem, egyik patchben buffolják, mindenki örül, végre balanced hõs, erre a következõben nerfelik.

böröczk
Nekem mondhatod. Nem dotázok.
És igazából hidegen hagy, mire hajaz inkább, mert attól még ugyanúgy fantáziátlan (vagy inkább csak egy sima utánzat), és biztos baromi bonyolult lesz játszani.
Új support mikor lesz? Még egy új ranged adnak is örülnék.

Kumiho #2179

Nem is értem, hogy mi szerint nerfelnek-buffolnak, a lista felével nem értek egyet 😄
nautilus=tidehunter ? 😄

amúgy ez a shen buff, nagyon jónak tûnik, shen most se rossz top solora, de ennyi dmg buffel lol, kiv leszek

böröczk
És még magyarázni kell, miért kezdem megutálni ezt a játékot.
Ez ma már a második így kora reggel.
Btw Nautilus egy újabb fantáziátlan noskill hõs (Voli+Amu mix)

Kumiho #2179

Fabio Capello
jogos, félreolvastam, reggel csak gyorsan átfutottam, nem figyeltem oda annyira 😊

Czdano
Amúgy meg ez tök értelmes patch, shen eddig is jó volt jungleben/solo topon, alistarral meg még könnyebb lesz junglebe menni mostantól <3