League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
"As we all know, Nautilus' /joke is the greatest thing ever. He swims around in the air, and it's hilarious.
What you may not know is that while blue-pilling back to base, you can press Shift+1 or type /j to swim around in the air while your B channels. It doesn't interrupt it!
I highly encourage you all to swim around while porting back to base, especially if the enemy can see you." lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Erolkodj tovább

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
mivel a pbe-n baszakodtak vele, gondolom a következõ patchben

Holland Kemence
mikor jön kb?

Fabio Capello
Passive - Duelist: Fiora regenerates health over 6 seconds each time she deals damage. Striking champions will cause this effect to stack up to 4 times.
Q - Lunge: Fiora dashes forward to strike her target, dealing physical damage. Fiora can perform the dash a second time within a couple seconds at no mana cost.
W - Ripost: (Passive) Fiora's Attack Damage is increased. (Active) Fiora parries the next basic attack from a champion or monster and reflects magic damage back to the attacker.
E - Burst of Speed: Fiora gains Attack Speed for a couple seconds. Each basic attack or Lunge she lands during this time increases her Movement Speed, stacking.
R - Blade Waltz: Fiora dashes around the battlefield striking random champions dealing physical damage. Successive strikes against the same target deal less damage.

DAT ULTI

Ahogy egy ismerõsöm megfogalmazta: Ha Fiorának és Talonnak gyereke születne, Ezionak hívnák 😄

Fec papa
Jól néz ki, akinek meg nem tetszik, ott van Ezreal mint kismellû nõi hõs magassarkú nélkül. <#nyes>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Se a melle nem nagy, se a cipõ nem magassarkú. Annál laposabb nem lehetne a csizmájának a talpa. De ha te azt szeretnéd, hogy a nõ nemû karaktereknek ne legyen melle, írj a riotnak, hátha jó ötletnek vélik.

Kumiho #2179

Különc
Ha a kép nem volt egyértelmû,akkor a videó megvalaszolta a kérdésed

böröczk
Talon nõi megfelelõjének tûnik.

Kumiho #2179

böröczk
dezsír, tiszta mászefekt.

btw, ez hol nagy csöcs, és mibõl veszed, hogy magassarkú?

Kumiho #2179

esgerus
Sziasztok!
Segítség kéne, következõ a probléma:
Rúnákat akarok kombinálni (Két T3-at), eddig engedte, de most csak kb 4. kattintásra ugranak össze és csak a kék fény látszik, nem ad ki rúnát, mintha lefagyna. Amikor meg visszalépek, akkor megmaradnak a rúnák (szerencsére). Tehát csak kombinálni nem engedi õket.. :/
Vki találkozott már ilyennel? Mi lehet a gond?
Köszi!

Különc
Azt hittem leállnak ezzel a magassarkú, nagycsöcsös anime majmolással, de tévedtem

SzirmosSzisza
Új hõs. Elsõ blikkre Ahrinak tûnik, csak AD-ként 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mydgard
Ezzel mar kiserleteztem, de nem hasznalt. Megprobalom megint.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

nekem dominionnál szokott bebugolni a hang, de a ki-be kapcsolós módszer segíteni szokott nálam is

Zickler
A hang beállításoknál, van egy olyan gomb hogy minden lenémítása, az X-l ki és OK-ézd le, majd menj vissza és vedd ki az X-t és OK-ézd le megint.

Battletag: Muhee#2716

Mydgard
Csa!

Lenne egy problemam, amivel mar nem eloszor talalkozom, megpedig az hogy egesz egyszeruen elmegy a jatek hangja. Nincs semmi kulonosebb elozmenye, ugyanugy van beallitva kozepes hangerore. Ez miert van es van ra valami megoldas? Mas is talalkozott mar ilyennel?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Különc
Matchmaking 1 - 0 Különc

crackyS
mov speed meg attack speed miatt vettem 3at<#zavart2>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fabio Capello
full victory a match historymban, huehue 😄

böröczk
Biztosra ment <#banplz>

Kumiho #2179

Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
"Na és Jim mit tudsz mondani az Jay2k-ról? -Steve, ez egyszerûen hihetetlen. Csupán 4800Ipért kapunk egy olyan championt ami egyszerre DPS,TANK,JUNGLER,TOP SOLO,CARRY,AP,ASSASSIN,SUPPORT és még magas is! -Jim, ez fantasztikus! Szóval nem kell többé azzal törõdnöm,hogy DPS,TANK,JUNGLER,TOP SOLO,CARRY,AP,ASSASSIN,SUPPORT karaktert pickelek-e , csak egyszerûen hozom Jay2k-t és minden meg van oldva?! Ez fantasztikus! Rögtön kettõt is rendelek! -Bizony Steve, a Jay2k minden problémát megold. Egy egész meccset is képes magában elcarryzni, és ha most megrendeled, elmondhatod magadról,hogy te azelõtt játszottál vele mielõtt OPnak nyílvánították!"

True story bro 😄
crackyS
lantert lecseréltem bloodthristerre

RedDevilsza
El kell áruljam a damage dealt egyáltalán nem mérvadó mivel a minion damaget is beleszámolja...

RedDevilsza
Most miért? kell a 250% crit!!!

leho94
inkább az a build a fura nekem

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Guardsman játékában (stream) épp most van egy jungle jarvan, kíváncsi vagyok hogy fog remekelni. 😊
nonicks
kilépett az aki beírta, hogy /surrender

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

crackyS
na ez hogy lehetséges?

Hát nem tudom... jungle-ban összefutsz egy udyrral simán elken. Jarvannal mid gamig szoktam erõs lenni...lategame-ben a többi bruiser erõsebb szerintem.
Különc
Egy kép alapján, 1400as ratingen készült meccsrõl nem gyõztél meg

Cobra.
Nem mondom, hogy nem erõs Jarvan, de bármelyik ranged dps szétkeni miután megvan a Frozen Malletje meg a Madredje. Közelharcban meg Sion, Nasus, talán még az új Shen is elveri. Persze hasonló statok mellett.
A solo topra meg amikor öten megyünk és nyerni akarunk, akkor azt mondjuk ok, hozzon az ellenfél dzsungelest, mi hozunk fentre egy Blitzet meg mellé egy nukert/heavy melee-t 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Czdano
#15311-ben linkeltem a meccsrõl képet..ne a fragek számát nézd hanem a damage dealtet. 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
De nem az és a valóságtartalma is csekély

Czdano
Csak ismerem az itteni embereket, akik harapnak az ilyen hozzászólásokra

RedDevilsza
Még értelmesnek is tûnne a hozzászólás a "jöhet a flame", meg "jaj mennyi savat fogok kapni" beírások nélkül.

Czdano

Czdano
Úgy érzem új sleeping OP karit találtam Jarvan személyében. Ez a karakter olyan szinten LEÍRHATATLANUL ERÕS a többihez képest, hogy a counterhetetlen kategóriába tartozik nálam...persze csak a megfelelõ builddel. 1,4k ELO-n egyedül hoztam vele a meccset, és ezt a csapattársaim mondták. Most nem arcolni akarok csak segíteni azoknak akik azt hiszik van elohell..(ezért még fogok savat kapni de leszarom 😄DDD) Ezzel a karival LE LEHET hozni egy meccset mert
-megölhetetlen
-atom dps
-könnyû használni

Szóval solotopra viszed és
1. boots, 3 pot
2. 3 dorans blade, vampiric scepter
4. bloodthrister
5. frozen mallet
6. atma
7. def item amit akarsz, szitu függõ

bizonyíték (nem az elsõ ilyen meccsem vele...)

<jöhet a flame> o.o

nonicks
jobb oldalt sztm az Veigar

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Grr1234
Twitch?

Kly
Close enough.

Scientia potentia est.

Ablaknál tf + taric.
SzirmosSzisza
Lagos volt a szerver, általában ilyenkor adnak. Amúg annyi, hogy nem számít bele a statodba.

match histroymba egy ziggs játéknál pirossal az van oda írva hogy loss forgiven, ez mit jelent? ..

RedDevilsza
Még szerencse hogy az Ashe és nem Riven <#idiota>

Kly
Már csak a szívem csücskét hagytátok ki, Rivent.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Az Vayne elvileg nem Cait. Illetve az ajtóban ott van Twitch is.
+ Cass ott van a táblán (WQREEEEEEEEE)

Különc
... és Baron Nashor a képen a falon.

Ja és Caitlyn mellett talán Akali van jobbra

Különc
Túl jó lett a Shen rework, h first ban minden meccsen? (Legalábbis OddOne streamjén?)

Szirmos: Legelöl lévõ kettõ: Katarina és Ahri
Tõlük balra, 2 copffal: Poppy
Tõlük jobbra, akinek ég a tányérján a valami: Annie
Ablakon kívül: Amumu, Ezreal, Gangplank, Tryndamere, Teemo (Ennyit ismerek fel)
Csajok (balról jobbra): Lux(?), Janna, Caitlyn, ?Valaki?, Tristana, Sona, Evelyn, Miss Fortune, ?Valaki?