League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott a válasz, westen.
És rohadtul sajnálom, hogy pont split után 2 héttel kezdtem a játékot, mert úgy tipliznék az ingyen transzferrel most..
Kumiho #2179
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mert a kedvenc képem a lolról még mindig a kezdõn lvl 1-en afkoló csapattárs.
És hogy ezt rankeden is lazán eljátszák. Aztán visszajön a jungler 15. percnél, hogy sorry, lvl 1-en!
Mint az égbõl hulló fos, úgy repül ezeknek a nyamvadékoknak a report, és remélem, senki nem kapja meg az életben csapattársnak, mert banolják a búsba.
Kumiho #2179
kép
És mondja megint nekem valaki, hogy nincs különbség east - west között, fogyatékosok westen is vannak, hát de ennyi?? Én a lottó fõnyereményben merek fogadni itt helyben, hogy nincs ennyi retardált westen, mert nem létezhet, képtelenség. Ha lesz rá lehetõségem, remélem bölcsen döntök, ha áttiplizek a túloldalra.
Kumiho #2179
Why so serious?
Egyébként azt a Lux-os meccset meg azért buktátok el, mert az ellenfélnek volt ranged DPS-e, nektek nem. Mert ahogy elnézem a Karthusuk meg a Ryze-uk sokat nem ért. Meg Taricon is csak a Sheen látszik, de az már eleve elég fail item rá.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
de gg azért ott volt, mondom, mi az apám gg egy 3v5-ön, ráadásul miden ziggset zsinórban 3szor nyiffantottam ki Oriannával, röccenni se tudott.
És akkor még õ gg-zik, mintha olyan baromi király team lettek volna, hát nem, és ezért bosszantó a vereség.
Ha kilép valaki, dobjon be helyettük mást, aki választhat karektert, megkapja a leavelt lóvéját és szintjét. Vagy valami rendszer kéne erre, mert nem fair az egész, hogy ilyenek miatt kapunk ki, pláne egy rankeden.
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
4en bejonnek lengyeleke vagy mi, 1 elmegy afk-ra lvl 1tol(ashe, mondjuk nem ertem miert jonnek akkor be 4en), killre mennek, tornyot leszarjak, pedig rettento nagy folenyben vagyunk afk ellenere es a egen elbukjuk, mert amikor mar nekem is 3000 aranyam van amivel nem tudok mit csinlani, poppy meg jungle-ik..
kinomban vettem damage itemeket hogy az inhib-ket lenyomjam egyedul..
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179

Kumiho #2179

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Battletag: Muhee#2716
Továbbá látom otthon vagy a mangák és animek világában, mert ennek a designek pont,hogy semmi köze hozzá. Egyedül Ezrealnak van "manga" haja meg Rivennek (Final Fantasy VII majdnem). Ezzel igazából ki is merült, mert Ahri pl hiszed vagy sem, csupán csak keleti mitológiai elem, de semmi köze a designhez amirõl te beszélsz.
Viszont érdekes ez a tudatlan hozzáállás. Egyszer (bár nem hiszem,hogy ilyen valaha megtörténne veled) majd ha leszólít egy nagy mellû csaj, akin ráadásul magassarkú van, majd jól elküldöd a búsba,hogy: "Tipli te idióta manga cafka"! XD Vicces...
Régen használtam a skinselector progit ,de most nem akar mûködni valamiért.valaki tud segiteni mit csinálok rosszul?
██
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Igen, köztudott, hogy én a poligonbigékre bukok, jazzy is tudja, látta, amit látott. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
A fõtroll sg huszár úgy tûnik még több Ezreálra vágyik.
Baromi jó csampionnak tûnik, bár a skillek alapján ezt is a föld alá nerfelik majd pár peccs alkalmával.
BTW mintha valami Riven-Talon ötvözet lenne.
Egyébként az tényleg unalmas, hogy csak ilyen bruiser meg assassin champokat képesek mostanság kiadni, már mióta vár a nép egy jó kis supportra.
Kumiho #2179