League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
De ha átmentek kívánom, hogy több sikeretek legyen mint itt és kevesebb hülyével találkozzatok, nekem van 20-as accom westen, majd felhúzom és megnézem magam is.
jazzy
Hiszed te.. vannak a playerek, akik a gameben feedelnek, utána ugatnak, hogy szar a team, de õk jók, találkoztál már ilyennel? Nyilván, annyi van, mint égen a csillag. Ez a player azt hiszi, HOGY Õ JÓ JÁTÉKOS, érted? Ezért anyázik. Ha neked logikusan következik, hogy westen jobbak a playerek, akkor neki is és átmegy és ott is szar player és ott is anyázik. Több playerbõl több a hülye, aki mást állít nem játszott még elég játékot.
böröczk
És akkor a normálisak hol vannak?
Ott a válasz, westen.
És rohadtul sajnálom, hogy pont split után 2 héttel kezdtem a játékot, mert úgy tipliznék az ingyen transzferrel most..

Kumiho #2179

Nyilván, csak ott GGztek a végén, mintha egy 3v5 GG lenne, meg írtuk, hogy reportolják a két leavert, erre visszaírtak ilyeneket, hogy "report ashe for taking blue" meg ilyen hülye poénkodást...

Why so serious?

jazzy
Ja és egy 1650es player volt ez a lvl1 afk, csak mondom, ennyit az "elo hell"rõl.. ugyanolyan hülyék ezek is
Különc
Nincs mese, át kell menni, ennél tényleg csak jobb lehet

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Igen, csak tudod miért van az, hogy sosem az enemiben van az afk, leaver, miért mindig nálunk?
Mert a kedvenc képem a lolról még mindig a kezdõn lvl 1-en afkoló csapattárs.
És hogy ezt rankeden is lazán eljátszák. Aztán visszajön a jungler 15. percnél, hogy sorry, lvl 1-en!
Mint az égbõl hulló fos, úgy repül ezeknek a nyamvadékoknak a report, és remélem, senki nem kapja meg az életben csapattársnak, mert banolják a búsba.

Kumiho #2179

jazzy
Egyébként a ti csapatotok 2 leaveje miatt nem az enemy a hibás, õk max be akarják fejezni a gamet ezért mennek turret alá.. Én nyertem tegnap egy 5v4 rankedet ahol az enemyben 1 leavelt rögtön és elmentek afkolni mind..
böröczk
Tudod, hogy nálam elsõ item mejai, Tõled tanultam : D

Kumiho #2179

böröczk
Egy roppant fontos kérdés, ha ketten is 900 win körül mozgunk, miért kapok én meg egy nyomorék 90 wines, fogyatékos 30-ast, aki ráadásul "ad carrynként" fossá fídeli a bot lanet. Nem mintha az 1200 wines jungler mesteribb lett volna.

kép

És mondja megint nekem valaki, hogy nincs különbség east - west között, fogyatékosok westen is vannak, hát de ennyi?? Én a lottó fõnyereményben merek fogadni itt helyben, hogy nincs ennyi retardált westen, mert nem létezhet, képtelenség. Ha lesz rá lehetõségem, remélem bölcsen döntök, ha áttiplizek a túloldalra.

Kumiho #2179

jazzy
Pedig jól teszed, ha azt veszed, mert luxnak az kell 😊 Mert a könyvet sokára veszed, elõbb rabadon, fincsi kis mejai..
2-12-10es rammus eleve nagyon nagy fail.

Why so serious?

Unknow
Vagy mert a rammuson 20-25. perc itemei vannak XD Mondjuk ahogy olvasom a rebuy miatt.
Cobra.
Vagy legalább egy bot átvenné az irányítást. Némelyik "játékosnál" ez fel se tûnne 😊
Egyébként azt a Lux-os meccset meg azért buktátok el, mert az ellenfélnek volt ranged DPS-e, nektek nem. Mert ahogy elnézem a Karthusuk meg a Ryze-uk sokat nem ért. Meg Taricon is csak a Sheen látszik, de az már eleve elég fail item rá.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

böröczk
Az szerencsére nem, mert ment volna az enemihez is a report,
de gg azért ott volt, mondom, mi az apám gg egy 3v5-ön, ráadásul miden ziggset zsinórban 3szor nyiffantottam ki Oriannával, röccenni se tudott.
És akkor még õ gg-zik, mintha olyan baromi király team lettek volna, hát nem, és ezért bosszantó a vereség.
Ha kilép valaki, dobjon be helyettük mást, aki választhat karektert, megkapja a leavelt lóvéját és szintjét. Vagy valami rendszer kéne erre, mert nem fair az egész, hogy ilyenek miatt kapunk ki, pláne egy rankeden.

Kumiho #2179

És a végén "too easy" 😄
És akkor az ezután következõ orosz 900 wines össze-vissza rohangáló AP teemot már ne is említsük...

Why so serious?

böröczk
Hogy én mennyire rühellem ezt a tetves undorító játékostársadalmat. Bejön hozzánk 2 premade, miután lvl8an kifagy az egyik, közöljük, hogy kapja a reportot, kaka nettel ne játsszanak már az emberek komolyan, ha tudják, hogy gáz, lag van. Erre a kedves társa közli, hogy afkol, majd leavel, és akkor 3v5-ben kínlódunk 30. percnél a gyõzelem reményében, hiszen tudjuk, hogy az enemi retardált, és hátha, de nem, 3v5-ben LEHETETLEN ezt a rohadt játékot lehozni sajnos. És akkor baromi büszke rá az ellenfél, hogy 2 emberre be tud turretragelni, amikor ott vannak öten.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Igazából Luxos játékok során rengetegszer volt már egész pályás üldözõs jelenet, ahol mindig minimális HP-n múlott, szóval meg szoktam venni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Én sose veszek neki rodot, lehet, nagypofájúság, de pure damagere mögyek, ha jó a team, és meg tud védeni (mint azt az elõbbi kép nem szemlélteti, hiszen nem úgy történt), akkor fölösleges a rod, rylait amúgy is jobban kedvelem, de azt inkább a kisebb range-û mágusoknak buildelek.

Kumiho #2179

Jockey

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey

Jockey
komolyan mondom, rosszul vagyok neha..
4en bejonnek lengyeleke vagy mi, 1 elmegy afk-ra lvl 1tol(ashe, mondjuk nem ertem miert jonnek akkor be 4en), killre mennek, tornyot leszarjak, pedig rettento nagy folenyben vagyunk afk ellenere es a egen elbukjuk, mert amikor mar nekem is 3000 aranyam van amivel nem tudok mit csinlani, poppy meg jungle-ik..
kinomban vettem damage itemeket hogy az inhib-ket lenyomjam egyedul..

SzirmosSzisza
Morellot én is skippelem, ha fed vagyok és tudok sapira menni az elején. Mondjuk én Lich Bane helyett RoA-t szoktam venni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
+ valamint nem mindig veszek morellot <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Mert az a blue nincs mindig rajtam. Nem mindig veszem az ioniant. Bár nem emiatt veszítettünk most : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Minek veszel CD cipõt ? Blue + könyv bõven elég :o

böröczk
Rammus 3 fantom denszert épített, merthogy mennyire baromira nyerésre állunk, hát ez lett a vége, és miután reportoltam, nexustornyok beverésénél gyorsan buildet váltott. Gusztustalan ,és ráadásul premade. Azt hiszem, joggal töröltem le.

Kumiho #2179

Grr1234
Gragas :3

SzirmosSzisza
:3

böröczk

egyébként ez a musketeer egy Riven fan skin koppintása:

Kumiho #2179

Czdano
<#buck>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hû de szépen sikerült <#idiota>

SzirmosSzisza
Mások is panaszkodnak <#idiota>

kogmaw,vayne vagy madred , black cleaveres teemo pl

Zickler
Ti hogy bántok el ezzel az új Shennel. Mert lehet én vagyok a béna (ami elég valószínû) de én semmit sem tudok kezdeni vele, late gameben egyszerûen megöletetlen, plusz hála az ultijának a carry is... Megosztanátok velem a taktikátokat ellene?

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza

Különc
ok <#oooo>

Unknow
Nem a nagyot adtam, csak elmagyaráztam neked a dolgot, vagyis megpróbáltam.A többi is idevág, mivel egyszerûen nem vagy tisztában azzal,hogy mire mondod,hogy manga és anime stílus 😄 Csupán azért mertem elmagyarázni neked ezt a dolgot mert ezzel foglalkoztam kb 1-2 évig és nem tartottam volna etikusnak ha csak lehurroglak,hogy "hülyeséget mondasz". Inkább elmagyaráztam neked ,hogy miért nincs igazad. De akkor sorry 😛
Különc
AZ utolsó rész az ide vág, a többit elismerem, nem vagyok otthon animékban, de ettõl még mindig ez a véleményem, és ettõl te se leszel okosabb, hogy adod a nagyot.. vagy csak hoztad a formád

Unknow
Csak félve merem megjegyezni, hogy a Warcraft 3-ban akkor ugyan mi az istent kaptál ha nem anime grafikájú hõsöket? Fõleg mert még pár manga is készült belõlük.Arról nem is beszélve,hogy szerintem Sylvannas ezerszer durvább volt mint egyelõre bármelyik hõs a LoL-ban a maga semmi ruhájában.

Továbbá látom otthon vagy a mangák és animek világában, mert ennek a designek pont,hogy semmi köze hozzá. Egyedül Ezrealnak van "manga" haja meg Rivennek (Final Fantasy VII majdnem). Ezzel igazából ki is merült, mert Ahri pl hiszed vagy sem, csupán csak keleti mitológiai elem, de semmi köze a designhez amirõl te beszélsz.

Viszont érdekes ez a tudatlan hozzáállás. Egyszer (bár nem hiszem,hogy ilyen valaha megtörténne veled) majd ha leszólít egy nagy mellû csaj, akin ráadásul magassarkú van, majd jól elküldöd a búsba,hogy: "Tipli te idióta manga cafka"! XD Vicces...
SzirmosSzisza
Gondolom valami megváltozott a Riot kódjában és újabb verzió kéne.

Pyotr
Sziasztok.
Régen használtam a skinselector progit ,de most nem akar mûködni valamiért.valaki tud segiteni mit csinálok rosszul?

&#9608;&#9608;

Fec papa
Hát apám, nem tudom te hol látod bele ebbe az animét, de szerintem egyáltalán nem hajaz arra. Akkor már inkább emos d'artagnan. Tuti valami szép kis kardal fog bökdösni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Nekem bejön mikor benne marad az emberben a horgony <#idiota>

jazzy
Igen már elég volt a Cho is ami alá beszaladtak az élelmesebb emberkék amikor szar volt és fél óra mire kitargeteled..
böröczk
Haha, ja, meg egy farmos,fídes cho elé-alá. <#eplus2> Nem fair.

Igen, köztudott, hogy én a poligonbigékre bukok, jazzy is tudja, látta, amit látott. <#banplz>

Kumiho #2179

jazzy
Ha tök mindegy lesz úgyis akkor mit rugóztok rajta? Nekem bejön, a nagy disznó Nautilus aki alá ha beáll a kis annie vagy valami carry akkor targetelhetetlen, na ez nem jön be.
Különc
Azert mert nem vagyok ázsiai(mert egyértelmû hogy nekik "kedveskednek" az ilyen grafikaju hosokkel) meg lehet véleményem arról,hogy nekem nem jön be,es hiába Ezrealoztok,a valódi nõket nézem inkább mintsem a rajzolt-nehol anatomiailag teljesen lehetetlen kinezetu- poligonokat.Ha arra vágyom van erre rengeteg alternatíva hogy ilyeneket keressek.De ti nyugodtan nezhetitek tovább õket,ha nektek az jön be... Elsõ 2 meccsen meg lehet klassz h de jò suna,de aztán már tök mindegy lesz úgyis

böröczk
Erre jár a plusz <#eljen>

A fõtroll sg huszár úgy tûnik még több Ezreálra vágyik.

Baromi jó csampionnak tûnik, bár a skillek alapján ezt is a föld alá nerfelik majd pár peccs alkalmával.
BTW mintha valami Riven-Talon ötvözet lenne.

Egyébként az tényleg unalmas, hogy csak ilyen bruiser meg assassin champokat képesek mostanság kiadni, már mióta vár a nép egy jó kis supportra.

Kumiho #2179