League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Abban igazad van, hogy valakit kényszeríteni supportra tényleg rossz, nincs rosszabb egy clueless supportnál, és itt jön a képbe az hogy valamiért nem akarnak játszani ilyesfajta karakterekkel, pedig semmivel sem rosszabb, mint a többi.
1. tud e supportolni
2. lehetséges, hogy van olyan spot ahol kifejezetten jól teljesít.
A lényeg, hogy nekik ne kelljen azt játszani, mert õk a magasabb szintûek, és méltóságukon aluli, ezért is becsülöm, ha az elsõ három pick valamelyike önállóan supportot választ.
Why so serious?
Why so serious?
Megnézi a guideot, beállít mindent és ha nem megy jól, akkor ráveri a többiekre, hiszen a tökéletes buildjében nem kaphat ki más miatt, mint pl. nem gankel a saját jungeles, õt gankeli az ellenfél, vagy "kurwa" vagy hasonló magasröptû okok. (Más kérdés, hogy a build amit kinézett, azt 25 perc alatt megvan egy jó játékosnak, neki viszont csak egy teszem azt Wriggle's lanternje van, ami akkor már nem elég)
Volt egy Lee Sin a minap, aki folyamatosan azzal jött, hogy õ csinálta a First Bloodot, ezért nyernünk kellett volna, ehelyett ward nélkül nekiállt (vagyis megpróbált) counter jungleozni sikertelenül, utána lett 10 halála zsinórban és elkezdett minket okolni, hogy miattunk van, mert lejött botlanere gankelni (azt nem vette figyelembe, hogy 2 wardon keresztül tette meg, tehát már sárkány elõtt tudták a pozícióját) és mi leszartuk... ja igen, egyedül bement torony alá egy Sona-Graves ellen. Raj
Ha duoban rankedezek, akkor már sörben fogadunk haverral (de akár 5v5 premadeben is) hogy ki lesz a First Blood, annyi kikötés van, hogy magadat nem mondhatod, illetve nem lehet összebeszélni a másikkal, nem öletheted meg magad direkt és furcsa módon nagyon sokszor eltaláljuk 8)
Másik dolog szerintem még amit észrevettem, hogy már eleve a ban/picknél látható egy bizonyos szintig ki milyen. Ha túl sok a spam, "I mid or I troll your game" "Fuck you I mid" "LoL noob champion" "Wukong useless" vagy csak egyszerûen megakarják mondani mivel játssz és hol, az már fest egy képet a csapatról (számomra legalábbis) aminek ritkán vége pozitív csalódás. Az emberek egyáltalán nem akarnak alkalmazkodni, nem akarnak sose engedni, mindig azt hiszik hogy ha instant rányom a gombra és beírja hogy I top,mid,jungle stb. akkor már tuti õ lesz az mint valami stipi-stopi játék.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Semmi ilyen szuper dolgot nem csináltam, hogy sosem adom fel, nyomtam surrendet én is, nem voltam kedves, leszartam, nem írtam, de úgy overall tudok hozni egy várható szintet (persze rossz gamek vannak) mert nem érdekel ha vesztek, tudom utána fogok nyerni.
Ha meg nem megy a solo, akkor duo-zni kell. (elvileg) akkor már csak 3 nyomit kaphatsz, valamint sokkal jobb gankeket lehet összehozni, ha a partnered a jungleres vagy a mides.(ez a rész úgy általánosságban mindenkinek) Én így rántottam magamon vagy 200-at. 😊
Mindig ügyeltem az ELOmra, ki voltam akadva ha elbuktam, szörnyû, micsoda veszteség, 1300-1400 között ingáztam, ha 1402 volt a top, ha addig eljutottam MINDIG lebuktam 3-4 meccs alatt rögtön.
Viszont mióta szedem a leszarom kapszulát azóta sokkal simább a bõröm is, meg az elom is elindult felfele. Csak rankedezek mostmár, igaz kb 80 meccsem van most s2ben csak, de szép lassan felkúszott 1400-ra, kicsit stagnált, 1460, ott megint volt kicsit oda-visszázás, pár duo queue 1520, utána megint 1460.. de aztán megint fel, most 1560on áll, 1572-es toppal és bízom benne, hogy lesz ez még jobb is, mert itt is ugyanolyan retardált idióták vannak, mint ott. UGYANÚGY MEGHAL A BAROM JUNGLEBE.. ugyanúgy hoz free championt, ugyanúgy elfelejt masterytésvagyrúnát állítani, ugyanúgy leavel, megsértõdik, ragel, ugat, feedel, junglerhibája, etc.
Hiába ámítjátok magatokat azzal, hogy west jó, és ha átmegyek instant hozzámvág a RIOT 500 ELOt, ez kurvára nem így megy.. én nem állítom, hogy mindenki a szintjének megfelelõ elon játszik, de azért nem 3-400 eloval alatta.
Kumiho #2179
Miért? Fos ez a játék, fos emberek játszák.
Már csak az angol kommunikációért megérné westre átmenni, ahogy alább említették.
Kumiho #2179
Ettõl függetlenül persze van mit javítani és tanulni, de a lényeg, hogy kifelé tartok belõle per pillanat.
Másrészt: miért bántottál volna meg? Az embernek el kell fogadnia a kritikát, és nem megsértõdni, mindaddig, amíg valaki nem úgy szól hozzám hogy fúú mekkora retardált, biztos mocskos gyökér feeder vagy remélem megdöglesz rákban (mint erre már volt párszor példa a topik életében.)
Másik meg, nem értem mit idegeskedtek, nagyjából beáll az elotok egy helyre, kb a szintetekre azt annyi. Biztos nálatok is van, hogy az elsõ 5 percben beszedtek 3-4 halált rankeden, mert épp nem megy, vagy counter pickeltek. Akkor a többi játékos szemében ti vagytok a balfaszok. Hiába erölködtök nem lesz 2400 az elo, ha sokat játszotok. Akinek ténylegesen 2000+ eloja van az három! nap alatt felhúzza annyira.
Kumiho #2179
#15406 - teljesen normális a ping, nem rosszabb mint nordicon.
Én tudom, hogy baromira meg akarsz gyõzni westrõl, de biztos vagyok benen, hogy ott is vannak retardáltak,
viszont azt már kezdem elfogadni, és belátni, hogy nem ANNYI, mint easten.
És biztos, ha tehetnél, én is átspuriznék, addig marad a kisakkont tesztelgetésre.
Kumiho #2179
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Westen is vannak hülyék, de valahogy mégis más az egész, talán nincsenek agyilag annyira megzakkanva, mint egyes pajtásaik, le lehet értelmesen kommunikálni a dolgokat, nagyjából.
átlagban 3-4 jó meccsre jut egy nagyon szar, persze akkor jön az agybaj, mikor zsinórban nyerek 10 meccset... mert utána tuti bedobálja egymás után a szarokat, ilyenkor szoktam 2 meccs után hagyni a p*csába a lolt, eltenni másnapra 😊