League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom. Elõbb meg kéne tanulni jól játszani azért. Meg persze a maradék agysejt se árt.

Why so serious?

Azért egy jókor ellõtt sona ulti nagyon hasznos tud lenni. Õt szeretem hozni, wardozást még tanulni kell mondjuk.

Why so serious?

Különc
Mire vársz akkor? Rúna kell? Championre farmolsz? Vagy kell még a maradék agysejt és haj még egy ideig ami van? Mert azokat el fogod veszíteni az biztos ha neki kezdesz, ugye Jazzyke?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Azért nem mutatja mivel nincs még. Mert kb. 4 rankedet játszottam összesen. És egész eddig a normalról beszéltem. Rankeden eddig viszonylag sikerült értelmeseket kifogni.

Why so serious?

jazzy
Nem lehet nyerni, viszont egy nem wardozó, oraclét csak hírbõl ismerõ support nagyon visszaveti a csapatot..
Különc
Én szívesen játszok supporttal, ranked meccseim elsõ 3 champiönjében Sona és Janna van, de sajnos supportként nem tudsz meccset nyerni, legalábbis én nem tudok, ha jól megy, ha nem megy mindegy, jungeles után legtöbbször a support a hibás. (Népi hiedelem szerint)

Abban igazad van, hogy valakit kényszeríteni supportra tényleg rossz, nincs rosszabb egy clueless supportnál, és itt jön a képbe az hogy valamiért nem akarnak játszani ilyesfajta karakterekkel, pedig semmivel sem rosszabb, mint a többi.

Különc
Nem kellenek ide érvek, mindent elmond rólad amiket,ahogy írsz és a match historyd, és hívhatsz trollnak, ez az igazság, nem véletlen nem mutatja milyen ratingen vagy és egy ideig nem is fogja ha így állsz hozzá

jazzy
Igen, Smite nélkül junglezol, 1200 elo alatt vagy, mindig másokat hibáztatsz. Sose láttam még, hogy te elrontottál valamit.
Fabio Capello
Az utolsó részéhez csak annyi hozzáfûznivaló, hogy az a legrosszabb szokás, amikor bejelenti a fél csapat hogy you're last pick you support, tekintet nélkül arra, hogy az illetõ:

1. tud e supportolni
2. lehetséges, hogy van olyan spot ahol kifejezetten jól teljesít.

A lényeg, hogy nekik ne kelljen azt játszani, mert õk a magasabb szintûek, és méltóságukon aluli, ezért is becsülöm, ha az elsõ három pick valamelyike önállóan supportot választ.

Érveid is vannak. Mert nem úgy veszem észre hogy lennének. Vagy csak unalmadban trollkodsz? Akkor nem szóltam.

Why so serious?

jazzy
Van, megint kifogás van a postodban.
Hát persze. Valójában az én hibám ha feedel egy lane amihez közöm nincs. Egyéb megosztanivaló marhaságod van-e?

Why so serious?

Különc
Szerintem egyébként sokszor probléma az is, hogy az emberek egyáltalán nem nézik hogy mit választ az ellenfél csak játsszák azt amivel eddig, vagy a streamen látták és azt hiszik hogy nekik is megy vagy Fotm karakterekkel próbálkoznak mint jelenleg Shen, és failelnek. tele van az ellenfél hard CCvel?=Pick Tryndamere

Megnézi a guideot, beállít mindent és ha nem megy jól, akkor ráveri a többiekre, hiszen a tökéletes buildjében nem kaphat ki más miatt, mint pl. nem gankel a saját jungeles, õt gankeli az ellenfél, vagy "kurwa" vagy hasonló magasröptû okok. (Más kérdés, hogy a build amit kinézett, azt 25 perc alatt megvan egy jó játékosnak, neki viszont csak egy teszem azt Wriggle's lanternje van, ami akkor már nem elég)

Volt egy Lee Sin a minap, aki folyamatosan azzal jött, hogy õ csinálta a First Bloodot, ezért nyernünk kellett volna, ehelyett ward nélkül nekiállt (vagyis megpróbált) counter jungleozni sikertelenül, utána lett 10 halála zsinórban és elkezdett minket okolni, hogy miattunk van, mert lejött botlanere gankelni (azt nem vette figyelembe, hogy 2 wardon keresztül tette meg, tehát már sárkány elõtt tudták a pozícióját) és mi leszartuk... ja igen, egyedül bement torony alá egy Sona-Graves ellen. Raj

Ha duoban rankedezek, akkor már sörben fogadunk haverral (de akár 5v5 premadeben is) hogy ki lesz a First Blood, annyi kikötés van, hogy magadat nem mondhatod, illetve nem lehet összebeszélni a másikkal, nem öletheted meg magad direkt és furcsa módon nagyon sokszor eltaláljuk 8)

Másik dolog szerintem még amit észrevettem, hogy már eleve a ban/picknél látható egy bizonyos szintig ki milyen. Ha túl sok a spam, "I mid or I troll your game" "Fuck you I mid" "LoL noob champion" "Wukong useless" vagy csak egyszerûen megakarják mondani mivel játssz és hol, az már fest egy képet a csapatról (számomra legalábbis) aminek ritkán vége pozitív csalódás. Az emberek egyáltalán nem akarnak alkalmazkodni, nem akarnak sose engedni, mindig azt hiszik hogy ha instant rányom a gombra és beírja hogy I top,mid,jungle stb. akkor már tuti õ lesz az mint valami stipi-stopi játék.

jazzy
Megint minden postban a kifogás a válasz 😊
Kaptunk már ki jobb csapattól és nem szóltunk egy szót se. De azért hadd zavarjon már ha jön valami orosz faszláma aki a 900 winjével azt se tudja gravesnek melyik az eleje, melyik a hátulja de feedelés az megy vele, viszont ha szólsz neki akkor annyi a válasz hogy FU.

Why so serious?

Mobilnet. 😄

Why so serious?

jazzy
Hiába próbált nektek bárki segíteni mindig csak kifogás volt a válasz, nehéz elfogadni ha nem vagy a legjobb player tudom, én sem vagyok.
Fabio Capello
te nem dolgozol? 😄

Igazad van, zseniálisak a pubok. Csak mi vagyunk képtelenek átlátni azt a fantasztikus játékstílust amit õk csinálnak...

Why so serious?

jazzy
Mondjuk ha alapvetõ tanácsokat megfogadnátok és nem lenne az egész bagázs elutasító akkor lehet az is segítene és nem lenne mindig a balfaszokat kapunk a kifogás.
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Igazad is van nem jo ha harom PD-t pakol eleg ketto :

Örülj neki, mi szinte csak ilyeneket kapunk mostanában.

Why so serious?

Fec papa
Hát te tudod, szeirntem eléggé kibeszéltük a témát, én se akartam átjönni westre, csak akikkel játszottam átjöttek és én is követtem õket kb 2 hét mulva, nem bántam meg ennyi.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Ti nem tudom hol éltek egyébként, én ritkán kapok leavert, ritkán kapok angolul egyáltalán nem kommunikáló csapatot, nem kapok all day everyday oroszokat, sõt szinte egyáltalán nem, west lvl20-on kaptam orosz premadet, easten nem, mivel M5 után mentek.

Semmi ilyen szuper dolgot nem csináltam, hogy sosem adom fel, nyomtam surrendet én is, nem voltam kedves, leszartam, nem írtam, de úgy overall tudok hozni egy várható szintet (persze rossz gamek vannak) mert nem érdekel ha vesztek, tudom utána fogok nyerni.
Fec papa
Hát én Easten rohadtul utáltam rankedezni, mert bejön és elkezdi írni az orosz a holdrúnáit, meg a szláv faszomöccsék akik nem tanultak angolul, és elkezd irogatni, azt se tudom mit akar de én vagyok a hibás ha nem csinálom azt. Itt legalább tudom hogy mit akarnak, tudok kommunikálni, ami azért pozitívum a játékban, tény, ezt a játékot ugy kell játszani hogy leszarod, nyugodt maradsz ami nagyon nehéz néha, de általában kifizetõdõ, a másik meg hogy soha nem adod fel, ami szintén nehézkes, de ha igy állsz hozzá máris elõnyöd van a többiekkel szemben, meg tényleg az hogy normálisan beszélni másokhoz és akkor még megis van az esély rá hogy normális választ kapsz. Nagyjából szerintem egy kicsit a west felé billen a mérleg. Az east meg inkább szláv-orosz szeró lett mostmár mint észak és keleteurópai. Lehet hogy nincs játéktudásban különbség, de legalább nem olyan érzés a nagyrészében a játék hogy egyedül játszol 5 ellen.

Osztom a véleményed.

Ha meg nem megy a solo, akkor duo-zni kell. (elvileg) akkor már csak 3 nyomit kaphatsz, valamint sokkal jobb gankeket lehet összehozni, ha a partnered a jungleres vagy a mides.(ez a rész úgy általánosságban mindenkinek) Én így rántottam magamon vagy 200-at. 😊
jazzy
Figy én nem nagyon rankedeztem eddig, normaloztam all day, mert hogy jaaaj nyomok 1 bemelegítõ normalt, ha nem megy jól nem rankedezek, ha jól megy akkor tolok 1-2 rankedet, de nem sokat mert elfáradok stbstb marhaság.

Mindig ügyeltem az ELOmra, ki voltam akadva ha elbuktam, szörnyû, micsoda veszteség, 1300-1400 között ingáztam, ha 1402 volt a top, ha addig eljutottam MINDIG lebuktam 3-4 meccs alatt rögtön.

Viszont mióta szedem a leszarom kapszulát azóta sokkal simább a bõröm is, meg az elom is elindult felfele. Csak rankedezek mostmár, igaz kb 80 meccsem van most s2ben csak, de szép lassan felkúszott 1400-ra, kicsit stagnált, 1460, ott megint volt kicsit oda-visszázás, pár duo queue 1520, utána megint 1460.. de aztán megint fel, most 1560on áll, 1572-es toppal és bízom benne, hogy lesz ez még jobb is, mert itt is ugyanolyan retardált idióták vannak, mint ott. UGYANÚGY MEGHAL A BAROM JUNGLEBE.. ugyanúgy hoz free championt, ugyanúgy elfelejt masterytésvagyrúnát állítani, ugyanúgy leavel, megsértõdik, ragel, ugat, feedel, junglerhibája, etc.

Hiába ámítjátok magatokat azzal, hogy west jó, és ha átmegyek instant hozzámvág a RIOT 500 ELOt, ez kurvára nem így megy.. én nem állítom, hogy mindenki a szintjének megfelelõ elon játszik, de azért nem 3-400 eloval alatta.
Unknow
Egyébként akinek ugyan ez a baja,hogy leavelnek és stb mellõle, az nyugodtan keressen meg ingame: Athem néven megtalál. Van egy tsünk amire kb 20-30 különbözõ player szokott feljárni ha úgy adódik. 5v5-ökre is kell úgyis ember néha néha, szóval mindenkit nyitott ajtókkal várunk.
Unknow
Ugyan ez lesz westen is ha nem 5ös premaddel mentek. Ha meg nem vagytok meg 5en, miért nem szereztek mondjuk még 2 embert magatok mellé? Van egy pár magyar játékos aki nem rossz és nincsen csapata.
böröczk
4. leave, igen elo hell, kezdõn afk a lee sin 2es szinten, senki ne mondja megint, hogy nem létezik, és magasabb szinten is ennyi a retardált.

Kumiho #2179

böröczk
Sonánk beírja rankeden: Ok i know im sck, so i go afk.

Miért? Fos ez a játék, fos emberek játszák.

Már csak az angol kommunikációért megérné westre átmenni, ahogy alább említették.

Kumiho #2179

980-on milyen játékosok lehetnek... Voltam én is 1100 alatt, durva ami ott megy 😊 Mint az a stream-es gyerek volt, mindenkit szidott, pedig sokszor õ rontotta el a játékot 😊
Fec papa
Amúgy a westes témához: Hülyék itt is vannak, de én sokkal jobban érzem itt magam mint easten, 98% angolul beszél, még ha nem is pontosan, de legalább ki tudja fejezni magát. Rankeden talán nincs annyi balfasz, vagy nem kapok annyit, bár néha amiket bedobál... 😄 Norlmálon mostanában van olyan hogy az agyvérzés határán állok, de ez eddig nem volt jellemzõ. Ügye ingyenes játék -> egyre több játékos -> egyre több balfasz. Bár én még mindig nem bántam meg hogy átjöttem, de a barátok 70% is kb itt van már.

Fec papa
Inkább az 1300-1400 fölé jutás a nehézkes, mert a sok barmot aki még ne játszott rankedet, azt is 1200ra dobja be ügye, és néhány szerencsés nyer zsinórban pár meccset és máris azon a szinten van.

Fabio Capello
részben saját hülyeség, részben a csapat(aim) retardáltsága. Mindettõl függetlenül, én úgy érzem, nem ez az én elo rangem, s1-ben 1480 voltam, most 13xx volt a top ratingem, lehet hogy romlott a teljesítményem, de messze nem annyira, hogy 900-1000 környékén legyek.

Ettõl függetlenül persze van mit javítani és tanulni, de a lényeg, hogy kifelé tartok belõle per pillanat.

Másrészt: miért bántottál volna meg? Az embernek el kell fogadnia a kritikát, és nem megsértõdni, mindaddig, amíg valaki nem úgy szól hozzám hogy fúú mekkora retardált, biztos mocskos gyökér feeder vagy remélem megdöglesz rákban (mint erre már volt párszor példa a topik életében.)

Nem akarlak megbántani, de a 980 elo az nagyon durva! Hogy a rákba mentél le annyira?
Másik meg, nem értem mit idegeskedtek, nagyjából beáll az elotok egy helyre, kb a szintetekre azt annyi. Biztos nálatok is van, hogy az elsõ 5 percben beszedtek 3-4 halált rankeden, mert épp nem megy, vagy counter pickeltek. Akkor a többi játékos szemében ti vagytok a balfaszok. Hiába erölködtök nem lesz 2400 az elo, ha sokat játszotok. Akinek ténylegesen 2000+ eloja van az három! nap alatt felhúzza annyira.
Semmivel nem több mint easten, bár ez csak személyes tapasztalat, Easten volt 17es pingem, westen van 22es.

böröczk
Már lassan ott tartok, hogy fizetek a transferért, de baromi sok az a 2600.

Kumiho #2179

böröczk
Indítottam egy rankedet, miért lepõdök meg, hogy a solotoposunk leavelt? újabb -elo.

Kumiho #2179

Fabio Capello
ez érdekes, 34-36 a ranked statom, és talán egy defeat ha van a historymban...

#15406 - teljesen normális a ping, nem rosszabb mint nordicon.

Különc
Többen kérdezték már, de mindig elfelejtem: a ping milyen Westen?

böröczk
Pedig nekem még midnig 25-30-et mutat, meg difiteket a mecs hisztoridban.
Én tudom, hogy baromira meg akarsz gyõzni westrõl, de biztos vagyok benen, hogy ott is vannak retardáltak,
viszont azt már kezdem elfogadni, és belátni, hogy nem ANNYI, mint easten.
És biztos, ha tehetnél, én is átspuriznék, addig marad a kisakkont tesztelgetésre.

Kumiho #2179

Micsoda meccs volt megint. Draft pick, szépen elosztjuk, utolsó srácnak supportot kéne hoznia, választ Siont. Persze addig egy büdös szót nem szólt mit szeretne. Na itt ki kellett volna lépni... Mennek Vayne-el egy lanere, Sion leüt Vayne elõl két miniont, mire utóbbi besértõdik és elmegy dzsungelbe roamolni. Úgy hogy nekünk is van junglerünk (én, GPvel), meg nekik is (Maokai). Sion meg lent solozgat egy akali-jax páros ellen amit persze nem bír így nekem folyton le kell mennem gankelni, ami miatt se fel se midre nem tudok. De még így is szarrá feedeli akalit. Vayne-t lebasszuk, erre már úgy besértõdik, hogy onnantól az erdõben rohangál végig. És így is egy laza 100as creep score-al fejezi be a meccset. ÉS sír, hogy õ nem kapott supportot és ez amúgy is csak normal. Mondhat bárki bármit de ennél a west csak jobb lehet.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Vagy egyszerûen ugyanannyi az ELO-tok (ugye van normál játékra is csak nem látszik)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
980-ról 1170-ben vagyok, durván 15 játékból.

jazzy
És mióta átmentél sikerül valami ELO increaset alkotni?
Fabio Capello
mert a matchmaking nem tesz különbséget 900 és 90 wines között, az számít, hogy harmincas vagy, és a hidden elotok egy rangebe esik.

Westen is vannak hülyék, de valahogy mégis más az egész, talán nincsenek agyilag annyira megzakkanva, mint egyes pajtásaik, le lehet értelmesen kommunikálni a dolgokat, nagyjából.

én már elértem azt a szintet lelkileg/agyilag vagy akárhogy, hogy már nem húzom fel magam ilyenek miatt, elfogadom hogy ez a játék velejárója, bosszantó de ez van, attól hogy idegesít nem lesz jobb, 10-bõl 7x már picknél megmondom hogy ezt bizony bukjuk, ha nem akkor az elsõ 5 percben ki szokott derülni, ha nem akkor az már egy jó meccsnek ígérkezik.
átlagban 3-4 jó meccsre jut egy nagyon szar, persze akkor jön az agybaj, mikor zsinórban nyerek 10 meccset... mert utána tuti bedobálja egymás után a szarokat, ilyenkor szoktam 2 meccs után hagyni a p*csába a lolt, eltenni másnapra 😊