League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Nem, de 7 emberrel csinálhatsz 5v5 tournamentet ha összekötöd a 2 szervert!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
1v1 ? Mik vagyunk mi ? 10 éves vérpistikék ? 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
1v1 SG tournamentet lehetne rendezni pontozásos rendszerrel, támogatom! 😊 csak akkor 3 meccs, only mid, draft mode...vagy nemtudom. igazából 1v1 elég fos draft modeba mert a 2. pickelés totális elõnyben van. 5v5-höz meg kevés ember van itt.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Világvége. 😊) Amugy Cat, a listát ne vedd biztosra, mert én is már pl Westen vagyok. Meg 1400on. Szóval hogy nem lehet frissíteni nem a legjobb.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
42/4 az East/West arány 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
majd csinálunk meghallgatásokat 😛

Kommentátornak is lehet jelentkezni? 😄

Why so serious?

Fabio Capello
Ebben is van ráció, egyelõre legyen az, hogy holnapig még várok ötletekre, tippekre, ilyesmik, és holnapra összeütök egy oldalt, ahol lehet koordinálni ezeket az okosságokat, akkor beindulhat a második fázis, pl. hogy melyik szerveren lesz a móka, kialakulhat egy becsült csapatszám.

Unknow
Két szerveren nem tudsz indítani bajnokságot. Ezenkívül mivel SG fórumos bajnokság, ezért azt kell csak megnézni,hogy az itteniek közül akik indulnak, melyik szerveren vannak. Értelemszerûen ha easten van mindenki, fölösleges westen baromkodni. Meg most ha egy ember van westen aki nevezni szeretne és a többiek maradtak easten, szintén fölösleges a baromkodás.
Fabio Capello
Csak példa volt, ha vége az igényfelmérésnek, akkor majd elkezdünk kõbe vésni dolgokat 😛 Elõször mindenképp azt kell kideríteni, hogy elméletileg hány csapatra lehet számítani.

Bár ugye Leftre is jelentkezett elméletben 16 csapat, aztán négy között zajlott a bajnokság, ugyebár drága Brigi 😄

Különc
Én is soknak tartom a 3 SGs-t, nálunk csak én járok ide

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
Így gondolkozván, nem kizárt, hogy elég jelentkezõ mellett lehet két ágat csinálni a két szerverre, a játékosok accountja úgyis a megfelelõ szerveren van, a spectatehez meg nem kell harmincas account, bármilyen smurf megteszi.

A lényeg a számokban van, azon fog múlni, hogy két szerveren indul e, vagy elõször csak az egyiken, aztán ha lesz elég ombre, akkor a másikon is

Unknow
Ha egy csapatba minimum 3SG-s van, akkor az maximum 3-4 teamet jelent 😄 Szerintem 1 csapat 1 SG-s is teljesen korrekt lenne 😊
jazzy
Én épp most viszem lefele 1200 felé
Fabio Capello
A stream nem gond, tervbe van véve, többek közt én is szívesen kommentálnék már egy kis LoL-t így két év L4D2 után, de örülök hogy van érdeklõdõ.

Amúgy, nem lenne alapfeltétel, hogy a teljes csapat SG-s legyen, nyilván úgy nehezebb lenne csapatot összerakni, de lehetne mondjuk, hogy egy csapatban legalább 3 SG-s legyen.

A másik nagy kérdés a szerver, eléggé el vagyunk osztva...

Unknow
A listába nem mindenki van benne (többek között én sem), és hidd el vannak olyanok az sg-n akik 1200 felett vannak. Még ha hihetetlennek is tûnik XD
böröczk
és hogy oldanád meg az east-westes kérdést?
egyébként én támogatom, Doncsi.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ha jól látom 50-en írták be magukat a játékos listába és ebbõl 4 van 1200-as ELO felett (illetve a legtöbbünk, ha jól látom rankedet még nem is játszott 😄)

Unknow
Szerintem a streamet HD-ben és stb itt megtudjuk oldani majd. Továbbá ha kell mi tudunk TS-t is biztosítani mindenkinek.

Egyébként itt a lehetõség, aki felvetette az ötletet most magáévá is teheti és hozzá láthat a szervezéshez 😄
Különc
Zsírfeka, mi is jönnénk szerintem, csak megfelelõ szabályzat és schedule kell, na meg 2 kommentátor xD

Unknow
A Riot szívesen támogat ilyen bajnokságokat. Szóval akár írni is lehet nekik,hogy a verseny gyõztesét díjazzák. Mikor anno volt LoL Hungary cup azt hiszem mi is így kaptuk az RP-t. Szóval valszeg ez még most is él ha lesz elég team. (Már pedig valszeg lesz.)

Kell ide csinálni egy listát a jelentkezett csapatokról és stb. Szerintem 10 csapattal már bõven okés a dolog.
Különc
Hát egy bizonyos szintig igen, mert lehet hogy egy 1200on álló nem sokkal rosszabb egy 1350-nél, viszont szerintem egy 1500 és 1650-1700 között már nagyobb a különbség. (Ami ugye nem játszik itt, csak szemléltetés)

Ugye itt 5v5 premaderõl van szó, szerintem ott hatványozottan igaz ez

Egyébként szerintem jó ötlet tényleg, meg kellene próbálni, lehetne a nyeremény mondjuk RP vagy ilyesmi, 5x5 Euro nem nagy kunszt, inkább az hogy ki állja

Unknow
Akkor most te hozzám képest noob vagy mert nekem magasabb az elom? 😛 Szerintem attól,hogy én most éppen egész türhetõ elo-n állok, nem jelenti azt,hogy nem lehet izgalmas meccset játszani olyanokkal akik nem feltétlen jártak sikerrel az elo húzásban. Szerintem egy házibajnokság szórakoztató tud lenni és tudna fordulatokat hozni.
Különc
Fun lenne csak az itteni 1000-es ELO emberekkel tolni <#eplus2>

Unknow
Feltétlen SG , vagy hozhatok olyanokat akik csak hallottak a fórumról? Mert akkor én 2-3 csapatot tudok hozni 😛
SzirmosSzisza
Kevesen vagyunk szerintem 😊

Fabio Capello
Igényfelmérés szintjén, ki lenne benne egy SG-s háziversenyben? (elsõsorban 5v5, de ha van rá igény, akár 3v3 vagy 1v1 is lehet)

Pyotr
ma találkoztam 1 lvl 29es idiotával akinek 6 won-ja volt! <#wilting>
természetesen 1 /7 nél dc-zett

&#9608;&#9608;

Unknow
Nem mindegy, hogy gank vagy gang bang ^^ XD
Különc
Nem hangzás hanem jelentésbeli különbség van

Hegi90
tök mindegy, csak a gank nekünk magyaroknak jobban hangzik.

gank = gang kill

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Most volt szerencsém egy 3as magyar premadehez, a világ legnagyobb hibáját követtem el azzal, hogy nem léptem ki, kb a 15 éves szintet megütötték, talán (chat alapján) 15 percnél 0-15re vezetett az ellenfél, akkor lett 1-1-es statom bot lanen Vayne-nel...

Persze én titkolom hogy magyar vagyok, szinte minden játékban ha lehet így nem tudták h értem amit mondanak, de ... jézus

SzirmosSzisza
Azt angolok is mindig elrontják :/ Mondjuk én sokáig GP-re is ganket írtam 😄

Unknow
A "nagyon jó cassio üvöltés" -nél egyszerûen sírtam 😄 Ez hihetetlen 😄 Aki teheti komolyan nézze, nem feltétlen a játék miatt!
Fec papa
<#hehe>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
GANK istenem a neve ganK, nem GANG ááááááááááá ezzel kikészítenek

Fabio Capello
Hegi90
kéne egy ötödik ember nonrankedre. valaki?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rendben köszi a segítséget😊
Fabio Capello
Az elõbbi piszokerõs jungler, utóbbi meg baromi jó top solo 😊

Különc
Gangplank, Irelia, Lee Sin, Riven, Shyvana , Udyr, Wukong, Yorick, ezeket ajánlom

háátt igazából valami jó kis melee karit szeretnék mert ap és tank van. és ez a kettõ ami úgy szimpatikus volt😄
Különc
Shyvana gyorsan takarítja junglet ill. bizonyos championok ellen jó top lanere is, hátránya hogy gankelni nehéz vele, mert nincs semmilyen CCje.

Riven top lane nagyon erõs, ha feedet kap gg

Szvsz jó karakterek, kérdés mire akarod használni? Solo queuera inkább Rivent mondanám

Sziasztok!

tudnátok mondani véleményt Rivenrõl meg Shyvanaról melyik milyen champ?? ki mit gondol róla??
Különc
Nem tartom valami hasznos karakternek, ha ráépül egy csapat még hagyján, de soloban...

Na ja, ez mondjuk igaz.

Why so serious?

Különc
Mit jelent az hogy "jól"? Normal és ranked meccseken nem tudsz tanulni, talán tournament streameken ellesni pár dolgot ill. 5v5 játékban. Máshol nem mérhetõ normálisan mi megy jól, last hitelni tudsz megtanulni egyedül de semmi mást.

jazzy
Malzahar 😄 Tegnap szegény srác pickelt egy malzát középre, hogy majd jól leultiz minket, cserébe kapott egy LeBlancot meg tõlem egy sorakát 😄
Különc
Brace yourselves, Malzahar and Fizz triers are coming

jazzy
A varázslatos kis számok a ranked statban kihozzák a legjobbat az emberbõl az biztos, lehet osztani a csapattársakat.