League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
dehogyis, nem látja mindenki, csak aki kiütötte utoljára, lesz lehetõsége egy !dragon parancsra a chatben, és a csapatnak kiírja a dragon respawn idejét.

Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
De mi, hogy? Kiírja mindenkinek? És ha nem volt rá visionje? Ez nagy marhaság, "normális support/jungler", teamben lehet, solo queueban ha 10 meccsbõl 1x írta bárki rajtunk kívül az is csoda volt, sokszor még mi is elfelejtettük a játék hevében írni, csak kábé. Ennek pont ez a szépsége, hogy ha leölöd sunyiban az ellenfélnek fingja sincs róla mikor jön vissza..
SzirmosSzisza
Normális jungler/support eddig is beírta chatben, nagy változás nem lesz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Szerintem következõ patchtõl azt is írja ki a chat hogy enemy blue mikor spawnol..vicc....

Fabio Capello
Dragon/Baron timer is lesz a következõ patchtõl, elvileg.

SzirmosSzisza
Minimális dolog ugyan, de ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Különc
Ha livera megy így, akkor Brace yourselves, Olaf pros are coming!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Elõbb carryzett minket egy AP Tris, picit pihenek mára <#idiota>

ronihun
<#eljen> a piros füleses gyereken beszartam 😄

...

SzirmosSzisza

Fabio Capello
Milyen kár. Fõleg, hogy az a külföldi nem is volt külföldi. 😄

Győri Devi
Már mikor. Bejött valami külföldi azt elkezdtünk vele szakadni a gyereken azt, besértõdött meg hogy mi noobok vagyunk õ a nagy pro és azóta vége. XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Különc
Lehet rájött, hogy ez nem neki való?

[Rush]
Kriszto-val mi van gyerekek? Törölte magát Twitch-rõl...

hTTp://ror.hu/

Kly
Szívesen jelentkeznék, de mivel az SG-s ismerõseim és a LoL friendlistem metszete üres halmaz, nem látom sok értelmét. Mindazonáltal westen játszom, ami csak nehezti a dolgot.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
neeeeeee!😄

nem kellett volna, a tiéd normális link volt legalább 😛

SzirmosSzisza
Jajj, töröltem magam <#idiota>

még jó hogy én is errõl írtam..... 😊

Különc
Hétvégén beadom, addig nem beszélek a többiek nevében, de számolj velünk is

Én arra már tegnap jelentkeztem. 😄

Why so serious?

böröczk
Én is kommentálni szeretnék, Don! : D

Kumiho #2179

ronihun
jó ötlet, remélem összejön, sok szerencsét hozzá <#eljen><#wink>

...

Fabio Capello
Eddig két csapat jelentkezett 😊

SG.hu kupa jelentkezési lap

azok a régi szép idõk 😊

http://wgrd.com/a-trip-down-memory-lane-10-old-mechanics-from-league-of-legends/

emlékszem a kedvenc top solo malphiteomra, sunfire stackel, mikor még a mana regen runák olyanok voltak hogy spammolhattam a q-ját megállás nélkül és lvl6-on 80%-volt a kill 😄

Tudom, csak szopattalak. xD Megírom a jelentkezést, ha lesz valami konkrétabb idõpont. 😊
Morphh
Mi biztosan jonnenk egy csapattal, bármiben tudjuk segíteni a dolgot, ts, stream talán, kommentár...

Frostyc - East

Fabio Capello
A kérdés arra vonatkozik, hogy általában hány óra körül játszotok 😊

Urgot jól fest. Meg a musketeer Fiona se rossz.

Why so serious?

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Fiora patchben új Gragas, Urgot, Orianna skinek, wow mi történt Riottal?

Kumiho #2179

Ohh yeah shen nerf! Kicsit átestek a ló túloldalára az elõzõ patch-ben.
A jelentkezéshez csak annyit, hogy elöbb az tournament napja kéne, hogy ki tudjuk tölteni hány óra körül ér rá. 😊 Lehet vinném én is a noob csapatom.
Különc
<#eljen>

Fabio Capello
Most nézem, rossz linket raktam be... :| Szóval, a form még egyszer, immáron helyesen:

Jelentkezési lap

Fabio Capello
Csináltam egy jelentkezési formot, akinek már van kész csapata, az elkezdhet jelentkezni:

Csapat jelentkezési lap

SzirmosSzisza
Béta patch notes!

LUX BUFF44444

[Rush]
Ööö, legyen 2 ember SG-rõl...a kettõ között^^

Amúgy meg aki csinálja a játékso listát átírhatna West-re, ha ráér😛

hTTp://ror.hu/

Fabio Capello
Én elsõsorban a kommentálósdiban akarok részt venni, ebbõl a szempontból nem számít, hogy east vagy west

Fec papa
Értem, bár abban egyetértünk hogy Easten érdemesebb megcsinálni a versenyt, gondolom több jelentkezõ is lenne.

Unknow
Attól,hogy westen van, lebonyolítani még letudja easten is 😄
jazzy
Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy Fabio az ötlet felvetõje westen van, ezért pont õt kihagyni érdekes lenne, másrészt én nem west ellen vagyok, én az ellen vagyok hogy kettészedték ezt az egész szart, megoldhatták volna máshogy is a lagokat, mint így most, hogy egy szaros versenyt is 2 fele kell szervezni..
Fec papa
Jazzy kapdbe faszt a westelleneségeddel. <#idiota>

Amugy nooffense. 😊

jazzy
Ja, csessze meg aki kitalálta az egészet, minek van westen, de az ötlet jó.
Unknow
Easten, mivel úgy néz ki,hogy ott vannak a legtöbben. Az,hogy ha most 2 ember westen van...nem számít.
Czdano
De még mindig ott a kérdés hogy melyik szerveren tarsuk 😊)

Unknow
Éppen arról volt szó,hogy 1 SG-s kell egy teambe. Szóval bõven meg lenne itt mindenre az ember. ^^