League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy transzfer ingyenes még mindig?
Fec papa
Én mostanában ugy játszok hogyha bárki is felbasz, letiltom a meccsig, nem érdekelnek, én is tudom mikor mit baszok el, nem kell hogy még mástól is halljam.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Nem tértem meg, de már kíváncsi vagyok, az utóbbi hetekben nagyon nagy morálbeli visszaesést tapasztaltam, amivel nem tudok mit kezdeni. Még ha vesztek is, nem akarom az anyázást hallgatni, olvasni egész meccs alatt, nem érdekel ki mit hibázott, nem érdekel ha afkol, nem azért vagyok itt, hogy az emberek trágár szókincsét figyeljem, mindenkit ignoroljak rankeden? Kevés az ember, gyakran visszadobál 2-3-4x ugyanahhoz az emberhez, aki elsõ halálnál megsértõdik és afk.
Fec papa
megtért. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Következõ patchben elvileg. Téged miért érdekel?

Kumiho #2179

jazzy
Server transfer mikor jön vissza?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
próbáld ki az ap nautilust, brutálisan erõs 😄

Én meg nautilust, annyira vicces az a kari és fun to play. Nagy dög, udahúz, aztán E bamm-bamm-bamm! + az a passiv, nagyon jól lehet vele gankelni is, fõleg 6 után. Még a buildet tesztelgetem, de egyenlõre: armor-hog-vmi hp(aegis) hog-ból új item. Odahúzod magad teamfightban ellövöd az új item aktívját és darálsz. 😊
Unknow
Na és annak miköze hozzá ,hogy random pakolgatja be az embereket? XD Mert nem normal elo szerint rakja õket 😛
Ugyanugy van ELO normalon, mint rankeden, csak rankeden tudod milyen ratingen vagy, míg normalon hidden elo-d van.

Atwa
Mono eSports ejtette ki M5-öt ha jól tudom.Olyanokról is olvastam hogy az M5-nek nagy pingje volt végig,illetve M5 anyázott kicsit.Pedig már kezdtem megkedvelni M5-öt ,de úgy tûnik õk is csak primitív oroszok...<#idiota>

Unknow
Az elsõség pick order szerint nem számít. Teljesen rendszer dönti picket véletlenszerûen. Drafton normalon.

Remélem érthetõen fogalmaztam 😄
ronihun
nagyon érdekesen ûzöd a magyar nyelvtan rejtelmeit, csak lestem mire megértettem mit akarsz

rankeden elo alapján, ahogy mondod, normalon random

...

rankedon elo alapján, normal drafton ? aki bannol aki a legelsõ ,
MI ALAPJÁN A LEGELSÕ 😊

Különc
?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

normal drafton aki bannol mi alapján ?

ronihun
mi a nevük? vagy az MI6 nem poén volt? :o

...

petrox
Élõfizus telóm van , kapok havi 3K-t rá , és nem mindig beszélem le , na mármost, a következõ hónap kezdetével elveszik az elõzõ hónapban, nem lebeszélt pénzem, ezért fordítottam volna azt a pénzt RP re.

PeTroX - Eune

Zickler
Jungler Maohoz annyit tudok ajánlani, hogy gankelelj annyit amennyit csak tudsz, mivel azokat rohadt nehéz túlélni hála a lefogásának és a felütésének. Igazán ilyenkor az a feladatod, hogy a csapatodat fel feedeltesd.

Battletag: Muhee#2716

Cobra.
Maokai elején nagyon jó harasser, de a végére elfogy sajnos a sebzése. LAnezéshez mindenképpen manaregennel érdemes kezdeni, hogy tudd folyamatosan dobálni a saplingeket.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jockey
maokai-t teztelgetem egesz jo junglre-ra..mondjuk end game-ben ulitjan kivul kicsit useless-nek erzem, lane-re ti mit adnatok ra?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

rhazid
szignifikáns a különbség így van. szóval ha csak nem valami más okból kifolyólag csinálod telefonról akkor inkább vásárolj kártyával.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

RP-t nem ajánlott telefonnal venni. az éri meg a legkevésbé asszem valami 2-3 száz forinttal többért már kétszer annyi RP-t bvehetsz kártyával. Biztos ne mvagyok benne, de valahogy így van
petrox
Nem tudjátok miért nem lehet már itthoni hálozaton , telefonnal RP-t venni? Amióta 1016 Ft lett 1000Ft helyett nem engedi.

PeTroX - Eune

Fabio Capello
MI6 😄

SzirmosSzisza
M5-ot kiejtette valami full új csapat 😄

Czdano
noobelo Livestream ON! (link -> #15567)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
hanggal nincs baj a kép néha beakad de nem vészes, jól csinálod 😄<#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano
Jah, röhögtem is rajta 😄DD kép/hangminõség elmegy?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
hogy irták hogy there are 7 viewers we are famous <#taps>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Atwa
Ó nagyszerû ,köszi a választ.

Unknow
Azonnal legtöbb esetben. Maximum ki és be logolásnál megszokott érkezni.
Atwa
Az RP vásárlást követõen mennyi idõbe telik míg "megérkezik" az RP az accountra ?

Czdano
Van, de 1280x720-ba 10 fpsen ment a játék..így 800x600ba volt, és meg se éreztem, csak 80-90es pingem volt ami még elmegy..

SzirmosSzisza
XSplit használata amúgy nagyon ajánlott 😊
Bár ahogy nézem van, csak kicsike a felbontás.

Czdano
Most megmosolyogtattál, ezek szerint ellehet olvasni a betûket rendesen 😄DD

Ennyire komolyan nem gondoltam ezt az egészet, hétvégente esténként gondoltam belõni, ha valaki unja a highelo streamet és ki akar kapcsolódni 😄 Mindenesetre köszönöm hogy felajánlod a segítséged, ha lesz kérdésem szólok! 😊

Fabio Capello
Dani:

1. Ha írsz konfigot, akkor tudok segíteni abban hogy jól beállíthasd a streamet

2. Érdemes a screen region beállításakor a LoL fejlécére kattintani, így csak azt fogja látni a kedves nézõ, kinn a képen kívül meg lehet chat, skype, ilyesmik - és így elkerülöd azt, hogy tudjam a te és a kedves párod nevét és FB profilját 😛

3. Érdemes a játékot, és a streamet is ugyanabban a felbontásban futtatni - ha a stream 720p, akkor a játék is az legyen, különben rengeteg CPU és sávszél megy el a megfelelõ átméretezésre.

4. Érdemes a játékot borderless windowed módban futtatni, így nem éktelenkedik ott a fejléc, és marad le a kép legalja.

5. A képmozgatásnál (áthúzod a képet a map másik oldalára) nem kell félni a bekockázódástól, ez természetes, az xsplit nem képes ilyen gyorsan feldolgozni a kép változását, ez elkerülhetetlen.

6. 3 nézõ, az már valami 😄

Mindazonáltal sok sikert, ha bármi kérdésed van streameléssel kapcsolatban, kérdezz nyugodtan, szívesen segítek.

Czdano
Most 4-esen van, így épphogy nem laggol. Még kísérletezek majd

Fabio Capello
ideiglenesen le van tiltva.

Unknow
A videónál állíthatod be arra. Btw nem tudom milyen géped van, de én néznék egy xsplit beállítsát a helyedben. Amondó vagyok a qualityt tedd fel 5-ösre. Mert nagyon kockás.
Czdano
Hol lehet?

Unknow
Borderlessre állítsd azt a streamet 😛 Full screenben villog és stb.
Czdano
Nálam sincs hangja, elvileg kéne lennie.
Nem tudom még miért csinálja a minimap
Sose találtam be az E-jével 😄DD

ronihun
1.nálam nincs hangja, nem tudom csak nálam-e de mindenesetre zene vagy legalább játékhang jó lenne
2. a minimap villogása zavaró (talán borderlessre kéne átrakni vagy ilyesmi)
3. találj már azzal az E-vel 😄

...

ronihun
<#gonosz1>

...

Czdano

Miért van az hogy nem találom az ingyenes account transfert pedig régebben néztem és akkor még megvolt és azóta nem is használtam el?