League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt bevezethetnék, sok fejfájástól kímélne meg egy pár embert 😄
You're so bad at LoL that creeps jungle you.
You are so bad at lol that better nerf Irelia.
You're so bad at LoL, when the enemies surrender you lose anyway
ou are so bad at Lol that when you Cataclysm with J4 it refreshes enemies flash cooldown.
You are so bad at LoL that your fountain attacks you to prevent you from feeding.
You're so bad at LoL that the enemy team can ace while you're still alive.
You are so bad at LoL that even Lee Sin has more map awareness than you.
U're so bad at LoL that u get killed by Inhibitors!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Pedig én anno mondtam,hogy egy olyan skin ahol a csajon lovagol a disznó buffolna rajta...
nem értem riot miért nem rak be ilyeneket matchmakingbe is
Miért van az hogy csomot játszok és egyszer csak nem indul a meccs hanem exe hibaval kidob az asztalra?Hiába inditom ujra a clienst akkor is ezt csinálja.
Kumiho #2179
Eternal life; endless torture.
Tehát amcsiknak holnap, nekünk csak holnap után lesz patch <#szomoru1>#szomoru1>.
Kumiho #2179
#15624 - jó esetben megkapjuk holnap az amcsikkal együtt - egy hiba miatt náluk is késik a patch, nem ma lesz, hanem holnap.
Eternal life; endless torture.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Skarnerrõl annyit hogy gyors jungler, de én személy szerint haszontalannak tartom az ultiját egy amumu/shyvana/ww ultihoz hasonlítva. A skarner ulti egyenlõ egy blitzcrank grabbel, azzal a különbséggel hogy magasabb a cooldownja...
Poppy a multkor volt velem, szinten jungelban es eleg jol tudott gankelni a csavo vele, pedig eloszor en is furan neztem ra, hogy poppyt pickel...
sot, a minap kayle-t lattam jungelezni...es meg kell mondanom nem is rossz...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Poppy meg nehezebb, mint az átlag toposok, ezért nem játszik vele senki.
erdeklodnek skarner irant is, mennyire hasznalhato, nemfigyeltem mostansag mik voltak apecsbe, erdekes karinak tunik, parszor jatszottam vele mikor free volt funnak tunt
kerdesm az lenne meg, nekem a mainem (ha lehet ezt mondani) poppy, sztem nagyon durva tud lenni, plane ha hagynak solo lane-ni vagy meg tudom duo lanebe etetni, de rankeden engem mindig fujolnak ha azt szeretnem vinni, egyaltalan nem nepzeru vagy csak low elo-nak koszonhetem?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amúgy mint írtam, a ranked elötti idõkre gondolok, amikor mindenki funból játszotta még a gamet, messze nem rageltek/flameltek ennyit az emberek.
mindig ki lehet magyarázni, hogy tulajdonképpen az egész csapat egy szarkupac, de õ bizony helikopter.
...
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Szerintem nem volt intentional
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
de csak azóta ilyen mióta ilyen "népszerû" lett a lol..
emlékszem még a régi idõkre, mikor nem voltak ritkák az akár 1 órás játszmák, backdoorozások, taktikázások, most mivan soloq-n ? mielött bejött a ranked jobb volt a game 😊
Morális nullák, anyáznak, lehet, hogy picit jobban játszanak, meg tudják mi a qss, de ritkán counterpickelnek, ritkán építenek resisteket, sokszor 2 rolet sem tudnak játszani, anyáznak all day, okos leckéket adnak a csapatnak, "majd máskor megtanulod köcsög hogy, ne szórakozz velem" etc.
Persze magasabb elon leszel ha jobban játszol. De ha elérted nagyjából a szintedet akkor unalmasak a meccsek. Az nyer, ahol kevesebb a retardált, utóbbi 30 meccsembõl 2re tudtam azt mondani, hogy na apám ez jó meccs volt, kiegyensúlyozott, 2 ügyes csapat és ha nyerünk ha vesztünk akkor is gg wp. A többi okádék. Report xy free elo i afk.. ismerõs?