League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy fog az ellenség mellet maradni lassító item nélkül? 2-szer rámegy, és ha az ellen gyorsabb, vagy van vmi flash szerû skillje akko mit csinál?
You are so bad at LoL that your fountain attacks you to prevent you from feeding.
Ezt bevezethetnék, sok fejfájástól kímélne meg egy pár embert 😄

jazzy
You're so bad at LoL that the lobby dodges you.
You're so bad at LoL that creeps jungle you.
You are so bad at lol that better nerf Irelia.
You're so bad at LoL, when the enemies surrender you lose anyway
ou are so bad at Lol that when you Cataclysm with J4 it refreshes enemies flash cooldown.
You are so bad at LoL that your fountain attacks you to prevent you from feeding.
You're so bad at LoL that the enemy team can ace while you're still alive.
You are so bad at LoL that even Lee Sin has more map awareness than you.
U're so bad at LoL that u get killed by Inhibitors!
Nem szimpi ez a champ... 😄 Tök unalmas így elsõre.
Grr1234
Ulti erre emlékeztet.

Panzeradler
vayne is OP supportnak, annak se kell support build, csak visszalökésre kell gyúrni, minden mecset nyerek így.
Czdano
Veigar is elég OP supportnak, még support build se kell neki csak lanen a stunt kell húzni..2~ sec AOE stun szerintem nem fos, lanen ellenünk meg nem bírtak semmit se kezdeni.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
UP 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Lowelon nincs annyi esze az embereknek hogy mindezt megtegyék 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Kinn van a spotlight, így elsõ ránézésre nem tûnik rossznak, dehát mint tudjuk, ez csak a marketing... 😄

Csak a sok nyomoronc nem tartja be a "szabály"okat. Nekem a kedvencem all zeal (ha meg van az 5 akkor phantom dancer) mobility, ghost revive és all random. 😊
Unknow
A gangplankot is hozták már supportnak anno, de ettõl még nem valid support 😛 A disznajos csajszi se ér túl sokat. Elég UP hõs 😊 Nem csak szerintem, de mindenki szerint úgy általában.

Pedig én anno mondtam,hogy egy olyan skin ahol a csajon lovagol a disznó buffolna rajta...
Fabio Capello
Irelia és MF ára csökken, 6300 IP helyett 4800-ba fognak kerülni.

bakker, annyira bírom a lolos custom fun gameket, oldscool aram, aztán domi után arab( all bot all random domi mapon), aztán most a legújabb( számomra legalábbis) dominion arena fight 😊 5v5 nincs foglalás, ha meghal vki az ugye -2 pont 340-ig, aki elöbb eléri az surrendel, mókás 😊

nem értem riot miért nem rak be ilyeneket matchmakingbe is

Morphh
Szólj ha kéne bármilyen segítség, tárhely/vmi szöveg megírása, etc...

Frostyc - East

Fabio Capello
még mindig csak kettõ, de lassan kész lesz a "hivatalos" környezet hozzá, akkor indul majd be igazán a project.

Morphh
Hány csapat jelentkezett a versenyre?

Frostyc - East

Fabio Capello
nagyon alábecsülik a medvedisznóasszonyt, a slowja aranyat ér, a jól idõzített ulti meg minimum double, de inkább triple kill.

Sziasztok!

Miért van az hogy csomot játszok és egyszer csak nem indul a meccs hanem exe hibaval kidob az asztalra?Hiába inditom ujra a clienst akkor is ezt csinálja.
böröczk
Te , én próbáltam nemrég supportnak ezt a disznólovas asszonyt, és mûködõképes, sõt, kifejezetten jó, és hasznosnak bizonyult teamfigtban is, amikor úgy szépen összegyült a nép, és pofán ultizta a csapatot egy fiddle ulti kellõs közepén.

Kumiho #2179

Unknow
Volt régen, olyan ami olcsóbb volt, de mostmár mindegyik 6300 lesz. Egyébként rengeteg champion jött ki ami gyenge volt kezdésnek. Itt egy elég friss példa mondjuk a Sejuani.
Mindig csütörtökön és EUra a patch, NA-ra pedig mindig szerdán.

Eternal life; endless torture.

böröczk
Írta Rara redpostban, hogy március 1-én jön east-west-re. Fórumban Service Status alatt akárki megtekintheti.

Tehát amcsiknak holnap, nekünk csak holnap után lesz patch <#szomoru1>.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Orianna volt 4800-as. Gyenge champ? Olyan nem nagyon volt, max 1-2 kivétel, de azokat is buffolták szinte azonnal...

#15624 - jó esetben megkapjuk holnap az amcsikkal együtt - egy hiba miatt náluk is késik a patch, nem ma lesz, hanem holnap.

Ja, utoljára kb 1 éve Orianna 4800ért.

Eternal life; endless torture.

Különc
Jöhetne a patch, beakarok törni pár arcot az "új" Olaffal

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Volt tavaly egy 4300as talán 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Régi játékosokat kérdezem, hogy volt már olyan, hogy bekerült egy új champion és nem az aktuálisan max árral indított, és/vagy kifejezetten gyengének sikerült?
jazzy
skarner
+ scarnernek a slow-ja(ww-nek nincs)+dmg output-ja sem rossz. Tipikus olyan kari, aminek az elején abszolút nem kell dmg item, hogy sebezzen is. Like lee, nautilus, irelia stb.
jazzy
Namost az amumuhoz még megértem, de a ww-hez képest? Egy 3s supress ami egy helyben tart és silencelhetõ, kilökhetõ belõle etc, vagy skarner 2s supress amivel még ráncigálhatod is az enemyt? Nem értem a logikát.
Maak
en max trollpickert esetleg feedert, ami latszik, hogy direkt feed, es esetleg meg olyanert, hogy ha valaki szandekosan baszik a teamplayre...nagyjabol ezekert azert tolok egy reportot

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szerintem azóta szar a játék, amióta van report. Ez lett a játékban a legnagyobb "káromkodás". Odaadta first blood-ot REPORT,fail gank REPORT, no miss REPORT, lost teamfight REPORT, kevesebb cs REPORT. El sem kezdõdött a játék REPORT.REPORT mindenért! Én már a játék végén mindenkit reportolok!
Czdano
Top-ra olyat érdemes (nem kötelezõ) vinni aminek van valamilyen heal képessége alapból. Nekem irelia és WW 2 kedvenc top-osom, de igazából nem a képességei döntik el egy kariról hogy rossz-e vagy sem, hanem a játékos makrója (gondolkodásmódja, skillje, hívhatjuk másképp is). Szóval ha jó vagy poppyval vidd top-ra és szard le a többi embert. Hozzáteszem régen poppy volt nekem is a mainem, és kegyetlen jó karakternek tartom, a passzívja pedig az egyik legjobb a játékban.

Skarnerrõl annyit hogy gyors jungler, de én személy szerint haszontalannak tartom az ultiját egy amumu/shyvana/ww ultihoz hasonlítva. A skarner ulti egyenlõ egy blitzcrank grabbel, azzal a különbséggel hogy magasabb a cooldownja...

Maak
epp tegnap szivatott szet bennunket egy skarner, rohadt gyors volt jungelban, allandoan lenyulta a keket/pirosat...

Poppy a multkor volt velem, szinten jungelban es eleg jol tudott gankelni a csavo vele, pedig eloszor en is furan neztem ra, hogy poppyt pickel...

sot, a minap kayle-t lattam jungelezni...es meg kell mondanom nem is rossz...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Skarnerrel még nem játszottam, de hasznos jószágnak tûnik, szerintem megéri.
Poppy meg nehezebb, mint az átlag toposok, ezért nem játszik vele senki.

Jockey
no, maokai-l kezdem egyre jobban elvezni a jungle-t, fun tud lenni, es amugy is tanky-k epitem, jo kis cc comba, ha nem balfasz a team jo tud lenni
erdeklodnek skarner irant is, mennyire hasznalhato, nemfigyeltem mostansag mik voltak apecsbe, erdekes karinak tunik, parszor jatszottam vele mikor free volt funnak tunt
kerdesm az lenne meg, nekem a mainem (ha lehet ezt mondani) poppy, sztem nagyon durva tud lenni, plane ha hagynak solo lane-ni vagy meg tudom duo lanebe etetni, de rankeden engem mindig fujolnak ha azt szeretnem vinni, egyaltalan nem nepzeru vagy csak low elo-nak koszonhetem?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pyotr
én a lvl 29es tagon akadtam ki akinek 6 nyert meccse volt összesen😊

&#9608;&#9608;

minél populárisabb, annál több a balf*asz, ennyi
amúgy mint írtam, a ranked elötti idõkre gondolok, amikor mindenki funból játszotta még a gamet, messze nem rageltek/flameltek ennyit az emberek.

Fabio Capello
n00b jungler no ganks, n00b support no ward/heal, n00b team no mia

mindig ki lehet magyarázni, hogy tulajdonképpen az egész csapat egy szarkupac, de õ bizony helikopter.

ronihun
még egy caitlyn aki level 30 1156 win és 1-8ba végez, és nem tud játszani egyáltalán, hogy nyer ennyit egy ilyen valaki, nem vágom

...

ronihun
most találkoztam egy caitlynnel aki ragelt all game és azt mondogatta, hogy õ pro, és majd nézzük meg a top ratingjét, vesztettünk, megnéztem a profilját a Brutális Seggtörlõk egyik tagja max rating 1685 mostani 1510, de jó, hogy büszke arra hogy valahogy eljutott oda, csak látszolag nem oda tartozik 😊

...

Unknow
Szerintem ez hülyeség. Régen kevesebben játszottak, tehát azt a kevés trollt is többet kaptad meg ilyen erõvel. Nincs azzal baj,hogy sokan játszanak ^^
böröczk
13. perc, wtf, annyi idõ alatt cipõt nem lehet venni : DD

Kumiho #2179

Fec papa
Tökmind1, régen kevesebben játszottak ebbõl következve kevesebb esély volt troll kapni is, azok játszottak akiket érdekelt a játék, akik tudták hogy mi a fasz történik. Most van 7milliárd játékos és 0 az értelmes meccsek száma mostanában.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
Az lehet azért mert régen a turreteke hpja kicsit több volt, a játék mechanika lassabb volt és stb ^^ Bár nem tudom mikori dolgokra gondolsz.
Különc
Tegnap elõtt rekordot döntöttem itt Easten, a 13. percben ütötték le a nexusunkat, mikor egy premade botlane (REFLEX elõtaggel) összesen 2en együtt 12 killt adtak az ellenfél Gravesének.

Szerintem nem volt intentional

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ismerõs sajnos...
de csak azóta ilyen mióta ilyen "népszerû" lett a lol..
emlékszem még a régi idõkre, mikor nem voltak ritkák az akár 1 órás játszmák, backdoorozások, taktikázások, most mivan soloq-n ? mielött bejött a ranked jobb volt a game 😊

jazzy
Az meg a másik, hogy nettó baromság itt ez az egész elo helles téma, van aki azt mondja 1300-ig, 1400-ig 1500-ig stb, minden rohadt szint elo hell, 1200tól 1600ig (1700as playerek, én nem voltam ott) sikerült megtapasztalnom, mindenütt PONT ugyanolyan hülyék vannak.

Morális nullák, anyáznak, lehet, hogy picit jobban játszanak, meg tudják mi a qss, de ritkán counterpickelnek, ritkán építenek resisteket, sokszor 2 rolet sem tudnak játszani, anyáznak all day, okos leckéket adnak a csapatnak, "majd máskor megtanulod köcsög hogy, ne szórakozz velem" etc.

Persze magasabb elon leszel ha jobban játszol. De ha elérted nagyjából a szintedet akkor unalmasak a meccsek. Az nyer, ahol kevesebb a retardált, utóbbi 30 meccsembõl 2re tudtam azt mondani, hogy na apám ez jó meccs volt, kiegyensúlyozott, 2 ügyes csapat és ha nyerünk ha vesztünk akkor is gg wp. A többi okádék. Report xy free elo i afk.. ismerõs?
Fabio Capello
ha a split elõtt már játszottál, igen.