League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Második game solo top ww ellen, 7-0-7 lett a vége, pillanatok alatt csaptam szét ad és ap carryt, ha picit úgy láttam fókuszálnak rögtön ulti és targetelhetetlen lettem.. epic 😄
Legalábbis eddig, nyilván 2 meccsbõl sokat nem lehet levonni.
Why so serious?
Why so serious?
Dehogynem, most is 4v5-ben kínlódtunk végig egy játékot.
Kumiho #2179
elvileg egyszerre nyomtunk rá a transfer gombra, csak én kisebbfajta nehézségekbe ütköztem, mint említettem 😄D
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Nem a súly a lényeg, az üres kéz is elfárad idõ után, ilyen retardált tartás mellett : D
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nem tudom, néztetek-e streameket, de ahogy fut elõre nyújtott karral, KARDDAL a kezében, Toldi megirigyelné azt a vasöklöt. Legalább tenné el azt a szerszámot futás közben.
Reális esetben hõsünknek valahogy így kéne festenie:

Kumiho #2179
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774