League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Amúgy ez a Fiora így elsõre eléggé op, nem volt kedvem normalozni, semmi egetrengetõ különleges skillje nincs, ugrik mint az irelia, attack speed boost amit nyilván ugrás után elnyomsz, meg 1 attack parry amit majd elnyomsz, az ultiját meg az ad carryre vagy az ap carryre, úgyhogy nem szarakodtam mentem rögtön rankedezni vele, elsõ rankedet már leírtam, leaver, jungleztam 2-0-3ban végeztem, de feladtuk, nem volt esély miután kilépett.

Második game solo top ww ellen, 7-0-7 lett a vége, pillanatok alatt csaptam szét ad és ap carryt, ha picit úgy láttam fókuszálnak rögtön ulti és targetelhetetlen lettem.. epic 😄

Legalábbis eddig, nyilván 2 meccsbõl sokat nem lehet levonni.
jazzy
Szóval aki esetleg szeretne westen játszani egy középszar játékossal, fõleg rankedezek, de normal, meg csapat is érdekel: jazzyke.
Fabio Capello
kurva

Nemtom mit írtál de beléd is!

Why so serious?

böröczk
Mit jelenthet a cyka, annyiszor látom.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Нам нужно больше РУССКИХ БУКВ!

Fec papa
moonrunes

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ha más nem is legalább a cirill betûkbõl kevesebb lesz. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
TEEMOFEJET RAJZOL GECIIIIIIIIII 😄

böröczk
Állj hozzá pozitívabban : D Lehet, mégse kéne transzferelnem?
Dehogynem, most is 4v5-ben kínlódtunk végig egy játékot.

Kumiho #2179

Fec papa
😄D😄

jazzy
3 game 3 lost support lux, lvl3 leaver, jobb ez a west tényleg
böröczk
látod, ez azért van, mert nem a low elos barátoddal játszottál, mint tegnap.

Kumiho #2179

jazzy
Megtértem 2 gamebõl 2 lost, 3 orosz, 3 whiner
böröczk
nem, hanem az eastes népség.
elvileg egyszerre nyomtunk rá a transfer gombra, csak én kisebbfajta nehézségekbe ütköztem, mint említettem 😄D

Kumiho #2179

Fec papa
Jah, az szép. Te beszélted rá Jazzykét is? Mert látom megtért. 😄

böröczk
Nem a summoner név a probléma, hanem az accountnév ugyanaz, és azt ugyebár nem lehet változtatni, midnenesetre írtam nekik egy szép ticketet, ahogy javasoltátok. : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Emiatt nem akartam azzá tenni, de akkor lementem napi egyszer aztán kész, legrosszabb esetben újra feltöltöm 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Egyetértek igy sokat nem ér, persze ott a másik lehetõség hogy akkor meg mindenki azt ír át amit akar, de hát akkor bassza meg. 😄

Fec papa
LOOOOOL 😄 És nem engedi megváltoztatni a nevedet ingyen mikor át akarasz transferelni? Ha nem, akkor marad a support, csinálj nekik szépen egy ticketet. 😄

böröczk
btw a kisaccountom westen ugyanazon az accountnéven fut, nem lehet azt törölni, vagy valami?

Kumiho #2179

böröczk
Nem tudok transferelni eu westre, mert nem elérhetõ az accountnevem, mi van ilyenkor? : D epic fail.

Kumiho #2179

jazzy
Ezt a játékoslistát vagy editálhatóvá kell tenni, vagy töröld és vegyük fel újra, mert csomó ember 2x van benne, easten meg westen is, van aki csak simán 2x van benne és tuti csomó változott.
Fec papa
Ráadásul szarra is reagálok.. 😄

Fec papa
Jolvan, kicsit elkalandoztam. 😊

böröczk
De õ húzza maga után, legalább ez a Fiora lógathatná a karját futás közben, mert így ritka idióta.

Nem a súly a lényeg, az üres kéz is elfárad idõ után, ilyen retardált tartás mellett : D

Kumiho #2179

Kly
Westen vagyok, jungle és top az erõsségem.

Scientia potentia est.

NagyiBMX
Abba miért ? Attól elvárható az ilyen gondolatbaszóagymágus repülö félistenektõl hogy lebegnek...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Atwa
Tényleg,és mi van Tryndamere jobb kezével?<#idiota> Amúgy elég ötlettelenre sikeredett az új champion,szerintem a design is eléggé semmilyen,középszerû.

Grr1234
Most akkor kössetek bele mondjuk Malzahar lebegésébe is...

jazzy
Na igen, de csak a kezedet súly nélkül nyújtsd ki elõre és fél órán át tartsd úgy 😄 Szerintem is retardált lett ingame ez a champ, viszont tetszik a design, fõleg az ulti.
Morphh
Egy ilyen kardnak nulla súlya lehetett

Frostyc - East

böröczk
Amúgy csak szerintem borzasztó retardált az új csampion karakter-animációja?
Nem tudom, néztetek-e streameket, de ahogy fut elõre nyújtott karral, KARDDAL a kezében, Toldi megirigyelné azt a vasöklöt. Legalább tenné el azt a szerszámot futás közben.

Reális esetben hõsünknek valahogy így kéne festenie:

Kumiho #2179

böröczk
<#banplz> Ezen most, újra elolvasva a referenciaposztot, hangosan felröhögtem 😄DD

Kumiho #2179

jazzy
You're so bad that Riot promised that when you last hit minion they will release a new support champ.
Különc
Én mainem is jungler és ezeken a nyomorultakon csak nevetni kell és kész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

én is easten vagyok, és bármint szívesen játszok, kivéve junglert, nem az a baj hogy nem megy(bár tény hogy ezen a téren vagyok a leggyengébb), hanem inkább az a tény, hogy a fail lanerek a junglert basztatják állandóan... mindenért a junglert okolják...

ronihun
ilyenkor sajnálom a kettéosztást, szívesen mennék, pont top és junglert játszom, csak hát easten

...

jazzy
Szerepeket cserélni? Felül, alul? Ez nem az a topic jóuram 😄
Fec papa
Vegyetek fel, EasyGhost summoner név. Amugy, annyi hogy 3an vagyunk mid, bot lane, kéne egy jungler meg top gamer és el is kezdhetnénk játszani, ha nem megy akkor megpróbáljuk mással, vagy szerepeket is lehet cserélni, felül alul, én általában jobban szeretek passziv lenni, kényelmesebb alul. 😄 Na mind1, aki gondolja vegyen fel, aztán megnézzük mi hogyan merre.

Fabio Capello
pálya. játékmód szeptemberben jött.

Championokat alkotnak tonnaszám. Co-op módot javítgatják. Mikor lessz új pája vagy játékmód? A pájaszerkesztõ progit megse merem kérdezni.
Czdano
Ha normális csapatba kéne egy félig meddig failskillshotos amumu akkor jelentkeznék :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

FrostBite
Eléggé sok ideje van ennek a játékosnak.

Maak
szinten, de hell

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sajnos a tutorialt kihagytam 😞

Fabio Capello
westen vagyok. szeretem a junglet. mi az a lol? 😄

Fec papa
Nincs olyan itt aki Westen játszik és szeret jungelezni, és van egy alapszintû fogalma a játékról? 😊

Maak
Guardsman Bobteszteli az uj champet

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

NagyiBMX
akkor? meghal<#bdead>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz