League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!
Ha valakit érdekel kedves barátom hd-ban streamel néhány fun gamet:
http://www.own3d.tv/live/145284/Grapesf_or_Life

ronihun
a lényeg az, hogy hiába nyeri meg a lanet egy ap trist ha egyszerûen utána useless, és nem ad hozzá annyit teamfighthoz mint egy normális ap carry

...

Unknow
Logic lvl 2. Ha megnyeri a lanet el tud helyezkedni a team fightokban 😄 Azt jól összeraktad.
Czdano
Én is örülök hogy nem fogunk együtt játszani 😊 ezt megbeszéltük.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

õ nem azt mondta hogy ezzel együtt a gamet is meg lehet nyerni õ azt mondta ha lanet megnyeri akkor igen is eltud helyezkedni a teamfightokban a gankekbe még talán, szóval nem kéne kiforgatni a mondani valóját , köszi.

Unknow
Lane fázist megnyerni nem egyenlõ azzal,hogy megnyered a gamet. Mindegy hagyjuk is..én nem fogok itt vitatkozni veled.

Hála égnek sose fogunk együtt játszani 😄 Tehát engem hidegen hagy a hülyeség, úgyis bereportolnak mások majd.
böröczk
De igen, épp ezt írtam, hogy a smurfom. lvl 6-7 körül van, ugyanaz az account név.
Egyébként azóta nem válaszolt a support, azaz két napja, még várok.

Kumiho #2179

Czdano
Ha tudsz játszani egy karaktert az azt jelenti (nálam legalábbis) hogy megnyered a lanet. Innentõl kezdve már nem kavarsz be semmit a csapatodban, mert az ellenfeledtõl elveszed a farmot/ellehetetleníted a játéktól. Én láttam ap tristanákat rankeden és egyikben sem csalódtam, volt amelyik még triplázott is...szóval ha viszed a lanet akkor tök mindegy mit pickelsz igazából...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

a Westes account nem az övé szóval nehéz lenne megoldani 😄

Fec papa
Amugy ehhez a témához annyit, hogy ugy esetleg nem lehet megoldani hogy a Westes accountal irsz egy ticketet hogy töröljétek légyszives, ezért meg azért, és akkor szimplán törlik és utána tudsz transferelni?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk sikerült már a transfer? ha igen, mennyi idõ alatt oldották meg? haverom ugyan azzal a hibával találkozott mint te, már irt ticketet

Unknow
Mert én is tudok játszani toppos Tariccal (viccen kívül), de nem hozom be úgy ,hogy ha nincs full teamem hozzá. Egyszerûen azért mert nem oda való, késõbb nehéz a csapatban elhelyezni és stb. Mert ha felviszel egy normális topos karakter, pl Rivent, akkor a csapatodnak se azon kell majd aggódnia ,hogy a Taric milyen role fog betölteni, és miért nincs helyette egy normális topos karakter. Egyszerûen arról van szó,hogy ELVESZEL egy rolet a teamtõl ami miatt nagyon könnyen hazavághatod a játékot már az elején.
Czdano
És miért trollkodás hogyha tud vele játszani?

Unknow
Figyelj, most ne megsértõdj. Olvasd el mit írtam,hogy mikor szoktuk bereportolni az ilyen embereket. Felõlem ha másik premadeban van, azt buildel amit akar. Miért? Mert akkor a többiek is beleegyeztek, tudják mit vállaltak, senkinek nem rontja el a játékát.

Viszont nehogy már azért,hogy egy ember kipróbáljon valami szarságot amit egy high elo streamen látott és "OMG HOTSHOGGNEK MEGY AKKOR NEKEM IS". Utána meg fasza,hogy nincs rendes compja a teamnek, ráadásul még szenvednek is miatta.

Igenis, ez egy csapatjáték. Trollkodj premadeban ha akarsz,senki nem fog szólni egy rohadt szót sem.
jazzy
Én nem fogok veled vitázni, tök igazad van, reportolj mindenkit aki úgy buildel ahogy neked nem tetszik, részemrõl end of discussion veled. Amúgy is szar player vagyok, még ezt sem tudom.
Unknow
Azért a te idegeid sem a régiek már XD Egyébként igen, premadeban kell menni, és akkor nincs probléma. Kivéve ha az ellenfélbe van valami hasonló,hogy õ most bizony fantasztikus AP MF vagy hasonló akarna lenni. Na ilyenkor ha az ellenfélbõl akár 1 ember is kéri a reportot az az ember gazdagabb lesz minimum 6 reporttal.

Miért is?
Mert már kezdeteknél hazavágja a meccset, az ellenfél morálja a béke segge alatt, egyik se akar normális meccset játszani, csak legyen már vége. Az sajnos hiába win, attól még nekünk is elcseszte a gamet.
böröczk
Már letojom, hogy normalon mit hoznak, nem szabad idegenekkel játszani oszt kész, premade-ben kell menni, de szerintem ezt Te tudod a legjobban : D

Kumiho #2179

Unknow
Btw félreértés ne essék. Amennyiben elmész egy 5ös premadeval és megbeszéled a többiekkel,hogy "már pedig én most szeretnék hülyéskedni", és beleegyeznek akkor aztán azt csinálsz amit akarsz.

Viszont wanna be 2k ELO reform player ha bejoinol queba és közli,hogy õ most megreformál mindent és bepickel mondjuk valami ahhoz hasonlót amit mondtál. Az szimplán taplóság. Aki ilyet akarsz játszani, játsza ezeket a haverjaival, ne mások játékát csessze el.
igen, mindenki buildejen amit akar 😊 fuck the meta 😊
normaloztam ma, akartam fiorázni, de állandóan belockolták elõle, mondom, ok akkor fuck you, random pick, revive-surge, beadta yi-t, vittem botra, nyertünk, és nekem volt a legjobb score-om 😄

Unknow
Nem kell hozzá feedelni,hogy elrontsd a játékot. Persze ha még ezzel se vagy tisztában akkor nincs mirõl beszélnünk.
böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

jazzy
A 2k elo játékosok mindent jobban játszanak. Egy idióta kezében minden elrontja a játékot.

Mindegy, nem értünk egyet. Mindenki játszhasson azt, amit akar, nincs benne a summoner's codeban, hogy mit szabad építeni egy championnak és mit nem. Majd ha feedel, reportolod, de nem azonnal mert megláttad milyen itemet épít.
Unknow
Nem az a gond ,hogy valaki nem a meta szerint épít. De akik ezeket játszák 2k ELO-s játékosok akik jól játszanak. Egy idióta kezében ezek ELRONTJÁK a játékot másik 4 ember számára = Report. Benne is van a summoner's codeban egyébként.
jazzy
Azért mert nem a meta szerint építi? Aki ad kennent épít is reportolni kell? AP ezrealt?
Cobra.
Pedig AP MF még akár érhet is valamit AP Tristtel ellenben. Aki AP-re épít Teemon kívül ranged DPS-t, azt azonnal reportolni kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ronihun
most megy EMS qualifier és CLG.eu megy a TCL nevû magyarok ellen

...

jazzy
Játszottak már azok AP MF-et is mégse láttam.
Valamelyik streamer elkezdte használni AP Tristet, biztos vagyok benne vagy Ocelote vagy AlexIch.

ronihun
ja és közben másodikban last pick mondta, hogy lépjen ki valaki mert ap trist szar és õ trollkodni fog és bepickelt egy support poppyt, ami egyébként nem volt annyira szörnyû eleinte, de egyszerûen a hozzáállás, hogy mindegy mit csinálunk azt mondta õ akkor is trollkodni fog mert a purple team nem nyer soha ! elmebeteg az ilyen

...

ronihun
két rankedet vesztettem éppen, mert azt mondják ap trist mid, mondom oké biztos tudja mit csinál, mindkettõ meccsen ap trist mid, és érdekes mód mind a kettõ 1 killt tudott szerezni és mellé 5-6 halált, de nem tudom mért voltak ilyen magabiztosak, még ha egy barommal találkoztam volna, de a következõbe is? nem tudja egyszerûen megnyerni a lanet, mert egy anivia vagy morde egyszerûen szétbassza és neki meg 2 nukeja van ennyi...

...

SzirmosSzisza
lulz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hehe. Leparkolja Ireliat az út közepén, az meg mint valami túlvezérelt közlekedési rendõr, lecsap mindent ami arra jön...

Why so serious?

böröczk
Ezen betojtam, hasonlót már én is csináltam Caitlynnel: youtube.com/watch?v=z4zUbklJDf8

Kumiho #2179

böröczk
<#szomoru1>

Kumiho #2179

ronihun
ranked solo q:
Engedjétek "XY"-t junglebe 2k elo a mainje > pick volibear jungle > az elsõ perctõl kezdve blamel mindenkit, miden gankel kétszer máshol nem 15 perc alatt, aztán lelép, aztán visszajön ugat még, blamel, lelép, 2k elo oké <#levele>

...

Czdano
No miaz? Mégis átjöttetek? <#eljen>

Fabio Capello
megnyomod az S betût.

Fioráról - 1v1ben konkrétan nem lehet megverni ha van ultija, egyrészt a passzíva, másrészt mert nem targetelhetõ. A teamfight már más kérdés, de egy squishy team ellen az az ulti épphogy nem pentakill - szerintem.

jazzy
Hál isten, legalább nem lesz instaban 😊
Nem tudom, 1v1-ben lehet jó, de teamfight-ban..., mint egy Yi(csak az többször targetelhetettlen). Stream-eken, amiket eddig néztem nem remekeltek vele és amiket játékban láttam, ott sem.
Szerintem csak megnyomják az S-et.
Zickler
Lenne egy rövidke kis kérdésem. Több embernél láttam már hogy az auto-attack "ki van kapcsolva", vagyis hogyha áll egyhelyben akkor nem kezd el automatikusan támadni. Ezt hol tudom beállítani?

Battletag: Muhee#2716

petrox
nekünk is volt hasonló , csak az oldotta meg , hogy kitörlöd , és újra felveszed , ( az is csak nehezen ment , mert nem akarta elküldeni az invet, megkaptam , de mégse... etc.)

PeTroX - Eune

[Rush]
test

hTTp://ror.hu/

Fec papa
Valami szar a játékkal, akiket felvettem mostanában, nem látják hogy rájukírok, és ezt már havertól is halottam ma. Jazzyke ha esetleg írtál, kurvára visszaírok de ezekszerint nem látod. Valami gebasz van. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
Az Amumu voltam én, és a 2000. Winemet megünnepelvén játszottunk egy 5v5 meccset a Riot ellen 😊
ronihun
GG, egyébként majd mond el, hogy ez mégis milyen meccs volt? kaptatok érte valamit? és te melyik voltál?

...

ronihun
nem nagyon érteni a beszédet, halk és torzít :S

...

Különc
Nézném, de percenként offol, mi történik?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Unknow
Akit érdekelne majd esetleg: LaLaLaDemacia Team (Riot) Vs Yordle Team (mi) 19:15 körül
én olaf junglival szétszedtem 😞 vagy csak skillesebb voltam az illetõnél