League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit érdekel kedves barátom hd-ban streamel néhány fun gamet:
http://www.own3d.tv/live/145284/Grapesf_or_Life
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Hála égnek sose fogunk együtt játszani 😄 Tehát engem hidegen hagy a hülyeség, úgyis bereportolnak mások majd.
Egyébként azóta nem válaszolt a support, azaz két napja, még várok.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Viszont nehogy már azért,hogy egy ember kipróbáljon valami szarságot amit egy high elo streamen látott és "OMG HOTSHOGGNEK MEGY AKKOR NEKEM IS". Utána meg fasza,hogy nincs rendes compja a teamnek, ráadásul még szenvednek is miatta.
Igenis, ez egy csapatjáték. Trollkodj premadeban ha akarsz,senki nem fog szólni egy rohadt szót sem.
Miért is?
Mert már kezdeteknél hazavágja a meccset, az ellenfél morálja a béke segge alatt, egyik se akar normális meccset játszani, csak legyen már vége. Az sajnos hiába win, attól még nekünk is elcseszte a gamet.
Kumiho #2179
Viszont wanna be 2k ELO reform player ha bejoinol queba és közli,hogy õ most megreformál mindent és bepickel mondjuk valami ahhoz hasonlót amit mondtál. Az szimplán taplóság. Aki ilyet akarsz játszani, játsza ezeket a haverjaival, ne mások játékát csessze el.
normaloztam ma, akartam fiorázni, de állandóan belockolták elõle, mondom, ok akkor fuck you, random pick, revive-surge, beadta yi-t, vittem botra, nyertünk, és nekem volt a legjobb score-om 😄
Mindegy, nem értünk egyet. Mindenki játszhasson azt, amit akar, nincs benne a summoner's codeban, hogy mit szabad építeni egy championnak és mit nem. Majd ha feedel, reportolod, de nem azonnal mert megláttad milyen itemet épít.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
...
...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Kumiho #2179
Engedjétek "XY"-t junglebe 2k elo a mainje > pick volibear jungle > az elsõ perctõl kezdve blamel mindenkit, miden gankel kétszer máshol nem 15 perc alatt, aztán lelép, aztán visszajön ugat még, blamel, lelép, 2k elo oké <#levele>#levele>
...
Fioráról - 1v1ben konkrétan nem lehet megverni ha van ultija, egyrészt a passzíva, másrészt mert nem targetelhetõ. A teamfight már más kérdés, de egy squishy team ellen az az ulti épphogy nem pentakill - szerintem.
Battletag: Muhee#2716
PeTroX - Eune
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403