League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: több posztomra ne reagálj kérlek
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A rendszer megfogja összeadja az assistot és a killeket ez nálam 6173 és elosztja a halálok számával (2195) így kapok egy számot (én esetemben 2,8123~ ami mellesleg ritka fos, de ennél van rosszabb is). Ha mindenkinek megnézzük ezt az arányt (nem tart sokáig szerintem) akkor megkapjuk hogy az adott játékos mennyire jó. (vagy mennyire feeder - majdnem egyre megy) Ez még mindig jobb mint a mostani rendszer, mivel durván engem is egy gyenge középkategóriába sorolna be, ahova tartozok.
SUPPORTKODÁS:
A legtöbbet játszott support karakteremnél blitzcranknél 3,5 ez az arány, ergo supportkodással fel bírom húzni ezt a számot ugyanúgy.
Pár TOP elo aránya viszonyításképpen
Snoopeh : 3,49~
Killwar : 3,00~
WW Tabzz : 3,02~
Persze ezeket a számokat nem két számjegyig kéne kerekíteni, hanem részletesebben. A rendszer durván 20-30 lejátszott ranked meccs után mûködne, mivel ekkorra állna be egy átlagérték..
-tudja mi az a metagame
-tud counterelni egyáltalán
-nem ragel ha nem azt játssza amit õ akar?
Frostyc - East
Petrox ha premadelsz akkor úgyis használtok valami voice chatet. ha nem akkor nem hiszem ,hogy olyan fontos dolog lenne amit töltõképernyõn kell megbeszélni.
Majesty : Nincsmit
PeTroX - Eune
-ranked stat KDA ratio alapján (lenne értelme supportot pickelni assistok miatt)
-ranked meccsek elõtt be lehetne pipálni milyen posztra akarsz menni, biztos lennének olyanok (pl én is néha) akik supportra mennének. tovább tartana a sor, de nem lenne "im mid fuck ya all madafakas" szöveg
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja én nagyon antiszociális vagyok, az biztos, mi más is lehetnék ha nem kérek a hülyeségedbõl XD
Btw érdekes dolgokra emlékszel, azért én visszalapoznék a topicban a helyedben. Amikor osztottátok itt az észt. (Nem nekem, hanem olyannak aki konkrétan high elon van.) De azért sok sikert 😄 Csak azokat sajnálom akiknek veled kell játszani. Annak biztos nincs túl sok sikeréleménye.
Az "ilyen" emberekkel? Te ismersz engem? Az érdekes, mert én téged nem, mivel az emberek többsége másmilyen egy fórumon, mint pl ts-en.
Nem kell velem játszani, hidd el nem tartok igényt bármiféle barátságodra, de azért ha 3-an írnak valamit, te meg egyedül mást, lehet nem te vagy az okos.
De én még emlékszem azokra a postokra amikor próbáltál trollkodni és mindenki kinevetett, látom te már nem 😊 Hajrá 1550-es player, elõre, jó vagy!
Btw lehet,hogy engem is carryztek már el, de én sose hibáztatom a teamemet ,hogy ha kikapok, persze vannak retardáltak, de deal with it, és tovább próbáljuk.
Ja és igen, veled azért vagyok paraszt mert egyszerûen az ilyen emberekkel nem szerettem sose játszani, és társalogni sem. Unszimpatikus a hozzáállásod, a stílusod, és stb. Nem akarok veled jó fej lenni, és játszani se akarok veled soha.
Kiragadsz és beleképzelsz dolgokat abba amiket más írt és utána ezekre hivatkozol. Miért vagy buta? Állítólag lolban normális vagy és jól játszol, akkor itt miért kell a degeneráltat játszani?
Pedig ahogy mondtam, nem nehéz itt tartani magad. Járnak erre a fórumra olyan emberek akik sokkal magasabb elon vannak 😛 De felõlem verjed magad a low elora, meg próbáld elcarryztetni magad westen.
"Szóval számomra az,hogy most westen 2.-3. pick vagy, csak azt mondja el,hogy last pickként nem tudod magad elhelyezni a csapatban"
Tehát ha 2-3. picknek dob be westen, akkor az amiatt van, mert last pickként nem tudok elhelyezkedni 1 csapatban. Aham, ez is teljesen logikus, a játék tudja, hogy retardált vagyok, ja meg te is tudod, hogy én nem tudok elhelyezkedni last pickként.
De 1 biztos, te kineveted az 1400-asat, mert te 1500-1550-en akkora profi vagy, mint a ház, ja de várj, engem is kinevetsz aki a te szinteden vagyok (jó, fölötted), tehát akkor, oh wait..
Az,hogy elot húzol és jól játszol nem csak abból áll,hogy megy lent az afk farm. Néha irányítani kell a teamdet, beszélni velük és stb.
A westes témához meg annyit,hogy aki azért megy át westre,hogy ne last pick legyen, mert úgy nem megy neki a game... Hát mit mondjak? Szerintem aki easten nem tudja magát felhúzni, az fölöslegesen megy át westre.
Természetesen azokat megértem akik ilyen 1900as ELO-val átmásztak, mert egyszerûen ezen a szerveren nincs normális player base azon az ELO-n. (Továbbá ha valaki átviszi a csapatát az is teljesen ok, mert itt kevés a ranked team.) Ti viszont mind azért mentetek át mert itt nem ment. Ott meg majd biztos más lesz minden, lehet elcarryznek titeket. Nagyobb is rá az esély. Több player = több lehetõség kifogni egy olyat aki irányítja a csapatot, elviszi a hátán az egészet.
Szóval számomra az,hogy most westen 2.-3. pick vagy, csak azt mondja el,hogy last pickként nem tudod magad elhelyezni a csapatban, ergo még nem vagy kész arra,hogy rankedezzél. Ez az én véleményem 😄 Remélem a hozzád hasonló gondolkodásúak követik a példádat és szintén mennek 😄
Egyébként, aki azt hiszi,hogy sok hülye veszi körül és azért nem tud ELOt húzni az téved. Amit itt eddig tõled olvastam Gtronic, abból egyértelmûen lejön ,hogy ugyan olyan hibás lehetsz a lostokban mint a téged körülvevõk. Egyszerûen sokan csak kurva jónak hiszik magukat, és képtelen észrevenni ,hogy õk maguk a problémák.
Kit érdekel,hogy helyezkedsz egy olyan karakterrel ami egyszerûen nem jó a csapatban? Szerinted mirõl beszéltünk eddig? Te komolyan, ennyire nem lehetsz sügér 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás