League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyilkos vagyok 😄

ronihun
"arcába szoktam köpni és a pofájába ordítani" <#idiota>

...

nem vagy paraszt, elsõnek reagáltam egy posztra és te rögtön lekezelõen beszéltél velem . hiába mindig lesznek ilyen emberek, én az ilyen emberek arcába szoktam köpni, és pofájába ordítani hogy nézz már magadra egy halandó senki vagy mint akárki 😉

ui: több posztomra ne reagálj kérlek

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Czdano
Szerintem tökéletesen mûködne, csak az elsõ 50-100 meccsen lenne érdekes mikor egy alapból agresszív játékos bekerülne 2-3 passzív közé..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hogy a viharba ne számítana a support. De ez a rendszer még így is macerás nagyon nagyon. 😊 az elo-val meg megvannak emrt bumm nem kell vele csinálni semmit
Czdano
És ha valaki szerint nem számít a support assistja/jelenléte, akkor az valószínûleg nem játszott még normális csapatban...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Szerintem félreértettél. Következõképpen mûködne a dolog (saját példa)
A rendszer megfogja összeadja az assistot és a killeket ez nálam 6173 és elosztja a halálok számával (2195) így kapok egy számot (én esetemben 2,8123~ ami mellesleg ritka fos, de ennél van rosszabb is). Ha mindenkinek megnézzük ezt az arányt (nem tart sokáig szerintem) akkor megkapjuk hogy az adott játékos mennyire jó. (vagy mennyire feeder - majdnem egyre megy) Ez még mindig jobb mint a mostani rendszer, mivel durván engem is egy gyenge középkategóriába sorolna be, ahova tartozok.

SUPPORTKODÁS:
A legtöbbet játszott support karakteremnél blitzcranknél 3,5 ez az arány, ergo supportkodással fel bírom húzni ezt a számot ugyanúgy.

Pár TOP elo aránya viszonyításképpen
Snoopeh : 3,49~
Killwar : 3,00~
WW Tabzz : 3,02~

Persze ezeket a számokat nem két számjegyig kéne kerekíteni, hanem részletesebben. A rendszer durván 20-30 lejátszott ranked meccs után mûködne, mivel ekkorra állna be egy átlagérték..

Morphh
nekem mindegy, milyen rendszer, az elot nemis 5v5re találták ki

Frostyc - East

Czdano
Az értelmesebbje igen, de szerinted ebben a játékban hány % olyan aki
-tudja mi az a metagame
-tud counterelni egyáltalán
-nem ragel ha nem azt játssza amit õ akar?

Fabio Capello
a probléma csak annyi, hogy ez nem az Elo rendszer.

Morphh
lecarryzem neki a meccset, nem hinném, hogy nem nekem dobná a +t

Frostyc - East

Czdano
És szerinted a 13 éves vérpistik + pontot adnának neked ha véletlenül nem pickelhették azt amit Te választottál? 😄D biztos hogy nem, összevissza kattintgatna mindenki mint a reportra...

0/3/20 egyértelmûen nem kaphatna annyi +-t mint egy carry aki 10/5/13-al végez nem lenne egységes Morphh ötlete megint nem rossz ,a hiba ugyanaz és mivel random mûködik mi van ha minding középre dobna be? minden meccsen +- 20 elo és akkor meg nagyon lelassulnál
Morphh
Vagy pedig meccs végén egy embert, magadat és ha duozol a társadat nem lehet, értékelni kéne a csapatból, mint a legjobbat és a legrosszabbat. A legjobb ha lossol, fele annyi elot vesztene, míg a legrosszabb ha lossol, mondjuk +50%ot bukna. Így az elo rendszer mûködõképes lenne, mégis, ha valaki nagyátlagban kiemelkedõ teljesítményt nyújt, szép lassan feljebb találná magát.

Frostyc - East

Czdano
De megérné a supportnak, csak ott kéne maradni az emberekkel 😊

Czdano: az ötlet valóban jó több forumon beszéltek már róla. Viszont a megvalósítás már nem olyan egyszerû. plusz a KDA ratios dolog alapján még mindig nem érné meg a supportoknak. vagy vegyük a tankot. Aztán lehet jönni ,hogy gold alapján vagy bármi, de megint nem érné meg supportot játzani. ennél kicsit bonyolultabb rendszer kelle. így bár az ELO nem tökéletes jelenleg szerintem a "leghasználhatóbb".

Petrox ha premadelsz akkor úgyis használtok valami voice chatet. ha nem akkor nem hiszem ,hogy olyan fontos dolog lenne amit töltõképernyõn kell megbeszélni.

Majesty : Nincsmit
petrox
Nekem csak egy ötletem van , ami igazából kicsit max kényelmi célokat szolgálna. De lehetne , hogy mikor épp tölt be a játék , egy kis chat ablakon tudjál dumálnia csapatoddal.

PeTroX - Eune

Czdano
Kéne írni riotnak :
-ranked stat KDA ratio alapján (lenne értelme supportot pickelni assistok miatt)
-ranked meccsek elõtt be lehetne pipálni milyen posztra akarsz menni, biztos lennének olyanok (pl én is néha) akik supportra mennének. tovább tartana a sor, de nem lenne "im mid fuck ya all madafakas" szöveg

Köszi a válaszokat.
jazzy
Erre csak annyit és nem írok neked többet, mert fölösleges, hogy ezzel a westre migrálós nyomorékozós dumával legalább 8 emberbe kötöttél bele akik jobb életet ( nem carryzést ) remélve átmentek eastrõl 😊 Gondolkodj mielõtt írsz 😊
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89l%C5%91-pontrendszer , hogy ne keljen googlezni. bocs a duppláért
Pontrendszer ez alapján sorolják be a játékosokat, minél nagyobb annál jobb /jobbakkal kerülsz össze. A LoL rendszeréhez egyébként nem igazán passzol mert 1v1 (leginkább sakk) "küzdelmeknél" használják. írd be a googleba és a wikipédián mindent mást megtalálsz róla
Ez az Elo pontosan mirre jó?
ez 6v4 😄
Unknow
Screen regiont húzd már rá teljesen a képre. A feliratra teszel egy outer linet aztán az is látszani fog 😛
Czdano
jah 😄DDDDD

SzirmosSzisza
Szerencsétlen szívrohamot kaphatott topon 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
3 olyan ember írta akik ezen a fórumon már bizonyítottak. Gtronic, akit itt mindig leoltottak, meg Czdano. Na ezzel a trioval aztán mehetsz kupára. Vannak ezen a fórumon jó játékosok, de ti nem tartoztok közéjük , mert mindig nyomatjátok a baromságokat. Konkrétan igazából talán ti hárman vagytok itt az egyetlenek (vagyis inkább csak õk ketten) akik megérdemelnék az 1200 ELO alatti berket. Téged csak szimplán nem szívesen látnálak a teamben mert látszik,hogy nem lehet veled normálisan együtt gamelni.

Ja én nagyon antiszociális vagyok, az biztos, mi más is lehetnék ha nem kérek a hülyeségedbõl XD

Btw érdekes dolgokra emlékszel, azért én visszalapoznék a topicban a helyedben. Amikor osztottátok itt az észt. (Nem nekem, hanem olyannak aki konkrétan high elon van.) De azért sok sikert 😄 Csak azokat sajnálom akiknek veled kell játszani. Annak biztos nincs túl sok sikeréleménye.
jazzy
Nem fogok visszakeresgélni, de igazán antiszociális lehetsz, mert 90%-ban paraszt vagy, de szíved joga.

Az "ilyen" emberekkel? Te ismersz engem? Az érdekes, mert én téged nem, mivel az emberek többsége másmilyen egy fórumon, mint pl ts-en.

Nem kell velem játszani, hidd el nem tartok igényt bármiféle barátságodra, de azért ha 3-an írnak valamit, te meg egyedül mást, lehet nem te vagy az okos.

De én még emlékszem azokra a postokra amikor próbáltál trollkodni és mindenki kinevetett, látom te már nem 😊 Hajrá 1550-es player, elõre, jó vagy!
Unknow
Nem vagyok paraszt fórumon, és hidd el, nem véletlen nem játszok olyan emberekkel együtt mint te. Azokkal vagyok normális akiket valamilyen szinten normálisnak tartok és stb.

Btw lehet,hogy engem is carryztek már el, de én sose hibáztatom a teamemet ,hogy ha kikapok, persze vannak retardáltak, de deal with it, és tovább próbáljuk.

Ja és igen, veled azért vagyok paraszt mert egyszerûen az ilyen emberekkel nem szerettem sose játszani, és társalogni sem. Unszimpatikus a hozzáállásod, a stílusod, és stb. Nem akarok veled jó fej lenni, és játszani se akarok veled soha.
jazzy
Nem verem magam a low elora, meg nem is ezt írtam, jobb lesz ha olvasás órákat veszel. Egyébként attól nem leszel jobb player, hogy egy paraszt vagy fórumon és azt gondolod, hogy te szartad a spanyol viaszt. Meg attól, hogy azt hiszed mindenki mást csak carryznek, de persze téged nem. Tudom, hogy nehéz elfogadni ezt.

Kiragadsz és beleképzelsz dolgokat abba amiket más írt és utána ezekre hivatkozol. Miért vagy buta? Állítólag lolban normális vagy és jól játszol, akkor itt miért kell a degeneráltat játszani?
böröczk
*popcorn*

Kumiho #2179

Unknow
Persze,hogy kinevetem azt aki arra veri magát,hogy egyszer elérte az 1400at. Btw...felettem vagy? Milyen téren is? Ahogy én látom nem igazán. Ugye vágod,hogy van már olyan,hogy lolking.net? Mert én ott tudom magam tartani 1500on, te meg ahogy látom már rég nem vagy ott 😛

Pedig ahogy mondtam, nem nehéz itt tartani magad. Járnak erre a fórumra olyan emberek akik sokkal magasabb elon vannak 😛 De felõlem verjed magad a low elora, meg próbáld elcarryztetni magad westen.
jazzy
Te kicsit ilyen retardált vagy, mert " mert úgy nem megy neki a game.." részt nem látom a kommentemben, "Szerintem aki easten nem tudja magát felhúzni," ebbõl sem rémlik, hogy azért mentem át westre mert easten nem tudtam magam felhúzni, legalábbis ezt sem írtam.

"Szóval számomra az,hogy most westen 2.-3. pick vagy, csak azt mondja el,hogy last pickként nem tudod magad elhelyezni a csapatban"

Tehát ha 2-3. picknek dob be westen, akkor az amiatt van, mert last pickként nem tudok elhelyezkedni 1 csapatban. Aham, ez is teljesen logikus, a játék tudja, hogy retardált vagyok, ja meg te is tudod, hogy én nem tudok elhelyezkedni last pickként.

De 1 biztos, te kineveted az 1400-asat, mert te 1500-1550-en akkora profi vagy, mint a ház, ja de várj, engem is kinevetsz aki a te szinteden vagyok (jó, fölötted), tehát akkor, oh wait..
Unknow
Továbbra se értem a dolgot. Tehát mindenki hülye, mindenki láma és ezért nem tudod az elodat húzni.

Az,hogy elot húzol és jól játszol nem csak abból áll,hogy megy lent az afk farm. Néha irányítani kell a teamdet, beszélni velük és stb.

A westes témához meg annyit,hogy aki azért megy át westre,hogy ne last pick legyen, mert úgy nem megy neki a game... Hát mit mondjak? Szerintem aki easten nem tudja magát felhúzni, az fölöslegesen megy át westre.

Természetesen azokat megértem akik ilyen 1900as ELO-val átmásztak, mert egyszerûen ezen a szerveren nincs normális player base azon az ELO-n. (Továbbá ha valaki átviszi a csapatát az is teljesen ok, mert itt kevés a ranked team.) Ti viszont mind azért mentetek át mert itt nem ment. Ott meg majd biztos más lesz minden, lehet elcarryznek titeket. Nagyobb is rá az esély. Több player = több lehetõség kifogni egy olyat aki irányítja a csapatot, elviszi a hátán az egészet.

Szóval számomra az,hogy most westen 2.-3. pick vagy, csak azt mondja el,hogy last pickként nem tudod magad elhelyezni a csapatban, ergo még nem vagy kész arra,hogy rankedezzél. Ez az én véleményem 😄 Remélem a hozzád hasonló gondolkodásúak követik a példádat és szintén mennek 😄
jazzy
Ja és ez nem tudom a playerhiány, vagy csak egyszerûen szerencse / szerencsétlenség, amíg easten voltam gyakorlatilag mindig last pick voltam 1500 fölött, mindig 1600+ playerek voltak velem és ellenem is.. mióta westen vagyok 2-3. pick vagyok konstans.
képtelen vagyok észrevenni hogy lent overfarmoltam asheval tegnap is amég a mid és a solo top feedelt és rangelt, oki ! go teamfight , enyhe kifejezés hogy useless . én sebeztem minimálisat, kaptam pár killt max torony alatt , de most ez egy példa volt, ranked duo/solo 10/1-2 a normális

jazzy
1400-1700 semmi különbség nincs. Ugyanolyan troll idióták vannak, ugyanolyan normális, látszólag jó játékosok vannak akik ügyesek, de hülyéket kaptak, ugyanolyan whinerek vannak, afkerek.. Legalábbis én ebbõl az elo rangebõl kaptam embereket fõleg, de néha meglepõ volt, hogy a first pick 1750es player mennyire nem tudta játszani a karakterét.. pedig õ választhatott mit akar játszani..
Unknow
1500-1550 között vagyok kb 1 hónapja, néha lejátszok 1-1 meccset. (Teszem hozzá, ez se egy magas ELO és ennél is simán feljebb húzza az aki akarja, és nem próbálja megreformálni a játékot.)

Egyébként, aki azt hiszi,hogy sok hülye veszi körül és azért nem tud ELOt húzni az téved. Amit itt eddig tõled olvastam Gtronic, abból egyértelmûen lejön ,hogy ugyan olyan hibás lehetsz a lostokban mint a téged körülvevõk. Egyszerûen sokan csak kurva jónak hiszik magukat, és képtelen észrevenni ,hogy õk maguk a problémák.
jazzy
Te milyen elon vagy?
czdano a lane megnyerésérõl beszélt,én meg hozzá adtam pár okos dolgot,és nekem igen is sok a 1400 elo, amennyi buta ember körül vesz ha még duoba is megyek, de elég ha beszél helyettem a közel 200 winem és 180 körüli losem csak rankedon

Unknow
Húha...1400on? Az aztán nem semmi XDDDDDD

Kit érdekel,hogy helyezkedsz egy olyan karakterrel ami egyszerûen nem jó a csapatban? Szerinted mirõl beszéltünk eddig? Te komolyan, ennyire nem lehetsz sügér 😄
én nem tristanaról beszélek amúgy ha te ott tartasz én a lane helyezkedésrõl. elorol ne szólj semmit, én 1400 on is voltam már mikor szerencse napom be köszönt, szóval pihenj kicsit télleg vegyél vissza magadból játékilag is egy szinten vagyunk nincs hova rajulnod

Unknow
Meg aztán fölös ezen vitatkozni, amíg neki ez rendben van és nem az én játékomat rontja el, nincs miért leszólnom õt.
SzirmosSzisza
Low elon is lehet ugyanúgy sikeres. Nem rég volt velünk 16/1-es AP Tris pl 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Figyelj, szerintem nem érted a lényeget. Egy csapatban akkor sincs helye ilyen karakternek. Persze értem én,hogy van az az ELO ahova mindegy ,hogy mit hozol, de normális helyzetben ez nem megoldható. Meg nem is értem minek vitatkozok itt veled... Felõlem csinálj amit akarsz, maradj azon az ELO-n ahol vagy. Ha jól érzed magad ott, és élvezed a játékot, végülis nem kell ezeken változtatnod.
hát farmolni maradok, de ha elsõ tornyot le döntöm mert ideje akkor nem fogok rá menni a következõre max ha látom hogy az enemy szét van szórva a mapon, akkor az idõ alatt tudok sok mindent csinálni, de ha pl a solo lanen vagyok és védenem kell magam mert le overfarmoltak meg le pusholtak akkor semmi értékeset nem tudok adni a csapat munkába, értek ez alatt pár ganket, és az igen is sokat ér .