League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazat adtam neked , és ezzel pontot tettem a dolgok végére , nem vitatkoztam ha még annak is tûnt 😄

Unknow
De most miért velem vitatkozol? Én segíteni próbáltam...de ha nem hát nem.
IGEN ÉN tehetek róla hogy ilyen elom van igen ide való vagyok, igen én vagyok a hibás mindenért, igen én nem helyezkedem a teamfightba , igen engem jobban érdekel a saját statom mint fent a gp 0/8 as statja a 10 ik percben , teljesen egyetértek veled .

na beszedek valami nyugtatót ahogy te teszed 😄

Unknow
Te azt mondtad,hogy az említett 1700+os emberk sincsenek már 1700on. Normális elo = Az az elo amin a személy elképzeli magát. Ha nem képes azon az elon tartani magát ahova a saját bevallása szerint tartozik, akkor nincs normális elon. Erre írtam,hogy valakit hibáztatni kell ha nem tudja tartani azt a szintet ami szerinte kéne.
jazzy
Mi a normális elo? Az elõbb említett 1700+-os embereknek is indok kell? Persze, a 2000 a jó elo, igen, de amíg nem értem el az 1700-at nekem az "normális"-nak számít.
Unknow
Azért röhögtem ki az 1400as dolgot mert közölte velem,hogy :"Nem kéne beszólni mert én már elértem az 1400at!!!!!" mert az olyan marha nagy wtf.

Btw, aki leesik és nem tudja tartani az eloját, mind azt mondják szerencsefüggõ. Rohadtul nem az. Vagyis helyesbítek, van benne szerencse, de nem annyi mint amennyit belemisztifikálnak az emberek. Egyszerûen csak pár embernek kell egy indok,hogy miért nem képesek normális elo-ra felmászni.

Errõl van szó nem másról. Mondtam,hogy itt is mindenki visszatudott mászni, máshol is visszamásztak. Csak bekéne látni az embereknek a saját hibáját néha, nem pedig másokban keresni a problémát. Aztán ha ez meg volt, realizálni azt,hogy ez egy csapatjáték, és nem feltétlen az a lényeg,hogy milyen statot ütünk össze.
Nem mondtam hogy milyen elon kéne lennem egy szóval se, normalon ugyanúgy ha nem miattam kapunk ki akkor igen is hogy rá mutatok a másikra hogy igen miatta kaptunk ki mert solo topon elbaszta és a riven szét szedett minket, mikor én lent overfarmoltam a caitlynel az ashet .

Ez olyan mint a gyilkosság lelõnek egy embert és elkezdenek nyomozni hogy ki tette és kik voltak a bûntársak, ez is hasonló csak itt látni lehet hogy kik miatt, ki miatt áll így a teamfight a 3ik sárkány elvesztése a 2 ik nashor elvesztése ,a rosszul pozicionáló ad carrynek, a állandó solo malphite, nem tudom te valami jing yang pozitúrát vettél fel és azért beszélsz ilyeneket ,vagy B6 vitaminon élsz én nem tudhatom.

Egyezzünk meg abba te is gondolsz valamit,énis,és itt mindenki gondol valamit errõl az egész elo rendszerrõl.
meg gyõzni másikat minek, téged se lehet . Szóval kinek a pap kinek a papné 😉

jazzy
Kis ellentmondást érzek abban, hogy "nincs is semmi gond azzal, hogy 1250-es elon van", meg a kiröhögöm az 1400-ast mert béna állítások között. Még az oldalról sem kéne ellapoznom 😞

Nekem van pár béna haverom 1700 körül álltak 50-100 meccsig, vagy tovább és sikertelen sorozat után leestek 1400-ra és õk is azt állítják, hogy csapat és szerencsefüggõ.

Pl Bronz-ra gondolok, van itt aki ismeri, de valszeg õ is nyomi és tipikus "olyan" mint én ( mert ugye barátkozik velem, akkor már csak buta lehet ) és nem ért a játékhoz. És carryzték is.
Unknow
Abszolút nem a szerencsén múlik. Meg aztán nem mindegy,hogy milyen az a csapat. Most figyelj, mondhatjuk neked,hogy tudsz játszani és magasabb elon kéne lenned ha ettõl jobb és megnyugtat. Az igazság viszont nem ez, és valszeg más a probléma. Persze ha nem is vagy nyitott erre a dologra, mert szerinted te jól csinálod a dolgokat, csak szerencséd nincs... Na mindegy, te tudod.
tudok játszani, tudom az alapokat, volt idõm megtanulni .
Nem ezzel van a baj. Csapatom is van , szoktunk is játszani .

Szerencsén múlik minden a ranked solo/duon .

pont
Fec papa
Igen, de sokszor tapasztalom, hogyha a tardált van carryvel, azt se tudja mit buildel, hogy kell helyezkedni, és anélkül hogy csinálná a damaget, meghal, és kész. Persze van amikor tudnak carryzni, akkor nagyon jó ha van aki értelmes és tankol. Egyszerûen nagyon sokat beledob a szerencsefaktor, hogy kihez kerül több retardált, ennyi a lényeg szerintem.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Akármilyen felállásban vagy necces, ha a többi rossz. Rossz sup, nem wardol nincs melletted amikor kéne legalább olyan rossz, mint a counter dzsungelezett erdõs. 😊 A moral-ra meg figyelni kell, javítottám már én is annyira a morált, hogy nyertük a "lost" meccset. Nyugtasd meg a társaid és kezdj el pingelni merre mozogjanak, ilyenkor szeretek tank is lenni, mert úgy is én megyek elöl. A két carry csak cammogjon hátul.
Tudom, hogy ki tudnám húzni, hisz én húztam fel annyira amennyin volt. Nem akartam korábbi hozzászólásomban személyeskedni, de gtronic ra céloztam, pont ahogy írtad, hogy ilyen hozzáállással nem fog onnan kimászni. 😊
Fec papa
Na akkor én is leírom a véleményem. Tényleg egyszerûen alacsonyabb szinten 1100-1500ig vagy talán még kicsit feljebb azon múlik hogy ki kapja a retardáltabb retardáltakat. 1. és legfontosabb szabály, próbálj kedves lenni, ha flamelni akar, ne válaszolj rá, had irja a hülyeségeit. Ez nagyon fontos, mert különben ahogy visszairsz valamit, egybõl megy a chatfight, és onnantól bukta. Próbálni kell egy kicsit ösztönözni a csapatot, mindig normálisan beszélni a másikkal, ha meghal valaki, nem leorditani hanem mondani hogy np legyél legközelebb óvatosabb. Sajna vannak olyan meccsek amiket sehogyse lehet lehozni, ilyenkor nem szabad felhuzni magad, majd lesz amikor ti nyertek könnyen. Szóval szerintem sajnos ezen a szinten hiába van tudásod, néha annyit elvesz a másik retardált hogy te nem tudsz annyit hozzátenni a játékhoz, és egyszerûen az ellenfél felé billen a mérleg. Legjobb amugy hogyha a premadek szerintem nagyon alacsony elon a két carryt pickelik, kicsit magasabban 1400-1500 fele meg már lehet bot lanet, meg jungle-mid párosokat alkotni. SZERINTEM 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
Aki akarja, és kitudja magát onnan húzni, az kifogja megint. Mi már játszottunk együtt tudtommal, és szerintem te is tisztában vagy vele,hogy valszeg lehet,hogy lostoltál a másik accounton, de ha ráfeküdnél, azt is ugyanúgy felhúznád. Max idõbe telne..de ennyi.

Egyébként szerintem Gtronicnál nem csak ott lehet a probléma, de távol álljon tõlem,hogy én megpróbálom "kioktatni" és "segíteni". Meg persze az is lehet, hogy jelenleg arra az ELO-ra tartozik. Amiben nincs semmi szégyen, csak nem kéne miatta idegeskednie, hanem elgondolkozni azon,hogy mivel lehetne kiszabadulni onnan, és mivel lehetne kicsit feljebb tornázni a skilljeit.

Igazából lehet keresnie kéne egy teamet ahol tud játszani, gyakorolni velük, aztán jobban menne. Sokkal könyebb úgy a solo que ha elõtte egy teamben megtanulsz játszani. Persze, hogy nehéz úgy solo quet húzni ha igazából nem is igazán látja azt ,hogy mit kéne olykor - olykor a csapatának csinálnia.
Van különbség 1600-as player és 1400 között, aki kb oda tartozik, az nem fogja magát kihúzni 1250-bõl, mert nem annyival jobb. Pl. Gtronic képeit nézve egyiken sincs 2x-2-xx kda rátiója. Nem tom mennyire érthetõ hova akarok kilyukadni. 😊
Unknow
Én 2× húztam ide magam 1300ról. 1× ugye mikor elkezdõdött a ranked, meg egyszer mikor haveromat próbáltam felhúzni de nem ment. )(Leestem 1320 körülre.) Egyszerûen nem volt jó amit együtt játszottunk. Ugyan így egy srác tõlünk kétszer esett vissza 1200-1300-ra , és most visszahúzta magát stabil 1600-ra.

Szerintem ez innentõl kezdve nem lutri. Meg lehet csinálni, de tényleg nem könnyû. Van akinek könyebb soloban, van akinek könyebb duoban. Bárki feltudja magát húzni aki letudja nyelni a flamet és tudja kezelni a helyzetet, és tud irányítani egy teamet ha kell. Ez az én véleményem.
böröczk
Amikor Jazzynek a töke ki lett, és már úgy gondolta semmi se számít, elhívott engem egy rankedre (elo hellbõl), 1400-500asokat kaptunk magunk mellé és ellenbe, és meg kell mondjam, ugyanakkora ott is a retadált arány. Nagyon-nagyon simán megnyertük, az enemi megállás nélkül egymást hibáztatta allchatben, de már vagy a 10. perctõl elkezdõdött a flame.
Az egész solo ranked azon múlik, ki kapja az értelmesebb csapattársakat, vagy ellenkezõleg, ki kapja a ragert, leavert, flamert, stb.

Kumiho #2179

A jungle mellet a supportot szeretik legjobban hibáztatni. Normál meccsen 1/2/27-es stattal leszóltak, hogy miattam vesztettünk. Amennyire lehetett bewardoztam a helyeket, de wazeg én nemfogok egyedül rohangászni a wardokkal amikor középen 5v5 teamfight megy. Nem mintha számítana 3 halottal, hogy látjuk amint levágják Baront 5-en avagy nem.
Oszt megy majd a sírás, hogy lagg van 😞 És login que 😄
na én is átmentem westre mivel már lassan mindenki átszivárgott.
túl sok különbséget nem tapasztaltam így 2 nap elteltével. én szerettem eastet. nem volt semmi orosz duma. kevés leaver, stb.
majd meglátom hosszabb távon milyen lesz.

Mindig a dzsungeleseket szidják, de nem is csodálom. Elsõ meccs, amumu 3. item majais, ami nem is lenne baj, ha enemy shaco nem az õ dzsungelében lenne 24/7 és 3xor halt már meg ott (giants belt, vagy HOG jobban jött volna). Második lost game, fidle jungle: elsõ item DFG szintúgy counter dzsungelezve 1400hp-val szaladgál, persze enemy-ben janna is volt, bár errõl már nem õ tehetett.
Ha az elsõ pár héten reset után nem jött ki 1400 fölé, akkor nem is fog. Túl sok a retardált, még fölötte is. Tegnap játszottam egy 1460-as acc-al, sorba veszítettem 3 rankedet, ahol kettõt szó szerint nyomorék csapattársak miatt veszítettem és egyet, ahol mindenki jól játszott, csak épp a pickek voltak szarok (van ilyen is). -45 elo, amihez kell legalább 10 játék, hogy újra felhozd. 😊
A legszebb mikor a 0/8 - as mides jelenti ki hogy vagy surrender vagy õ akkor afk, õszintén mit veszítünk azzal ha õ AFK - ba megy?
szar az egész elo rendszer.

ui: 10/1 menet amibe normális embereket kapok ilyenkor nyerünk :ELO

lehetnék a másik oldalt is a sok buta között, én úgy vagyok vele hogy szerencsén múlik nyerek-e vagy nem, függ attól kiket kapok ...

Csak sajnos a pubok háromnegyede idióta. És ez sajnos tény. Hányszor látom már pickelésnél, hogy így kezdi "I mid or go afk." Aztán akkor hagyjuk, menjen midre és csinál egy 0-10et. 0-4nél írod neki, hogy care (és ennyit, semmi baszogatás vagy ilyesmi) erre válasz "FU". Ezek után õ biztos úgy gondolja én rontottam el a játékát, de az azért van mert egy idióta. Szar köre lehet bárkinek csak éppen általában valahogy mindig az instalocker "I go this lane or I troll" szövegû népek feedelnek a legjobban. A másik fele meg, hogy nekem se mindig van kedvem hobbipszichológust játszani szerencsétlen társaim lekivilágával mert a kedvenc champját amiért sok Ipt fizetett épp megalázza egy másik champ top solo-n. 😊

Why so serious?

Unknow
Figyelj, írtam,hogy vannak esetek amikor nem megy a dolog. Egyszerûen MUSZÁJ eröltetni minden meccsen ezt és hidd el mûködni fog majd. Senki nem mondta,hogy ez könnyû lesz. Ha gondolod gyere fel hozzánk TS-re kérdezd meg hányan húzták magukat így fel.

Viszont, számold bele azt is: 1400 ELO-ig az embereknek már elege van abból ,hogy elrontják másik a játékukat. (Te is így gondolod.) A másik 4 ember is így gondolja melletted. Sokan úgy vannak vele,hogy NINCS mit veszíteniük már, és ha valami felidegesíti õket feladják.

Egy nap alatt nem váltod meg a világot, próbáld folyamatosan , és menni fog. Fogadjunk...
intelligens embernek gondollak
de sajnos akármit mondasz nem gyõzöl meg !

kaptam az alkalmon a lelkes kis beszéded adott egy pici erõt gondolván majd menni fog, igen ranked solo mondanám hogy a kép magáért beszél de nem elmondom neked a te "tehcnikádat" használtam, lent soraka és én voltam sivirrel, mondva megkértem a 2ik halála után a sorakát hogy vigyázzon a blitzel mert berántja, erre õ úgy döntött nem hagy last hitselni , rendben még elnéztem neki, de mikor a 0/10/3 statját megláttam a 20ik percben akkor döntöttem úgy hogy amég ilyen pocsék elon leszek, kijelentem!!! igen is hogy más tehet róla ! NEM ÉN 😊

ui: persze vannak nekem rossz napjaim, van mikor nekem se megy,
van mikor nem figyelek oda,de akkor vállalom és azért mindig bocsánatot kérek .
(ritka mikor úgy megyek rankedra hogy nem tenném oda magam 100% osan)

low elo 2

Czdano
Igen.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

roland2293
westen nyomod ?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Értem én a problémát, és mi is szembesültünk ezzel anno. Rájöttünk,hogy igazából ezekre nem kell válaszolni. Válaszolsz arra amibõl tudod,hogy nem gerjesztesz további flamet, elõbb - utóbb abbahagyják. Ha sikerül a flamet eltûntetni, úgy ,hogy közben az ellenfél viszont egyszer rákezd, akkor az marha nagy elõny. Míg ti oda tudtuk figyelni a játékra mert nem azt nézed,hogy BélaGG éppen mit írt nektek, addig az ellenfél el van foglalva Józsisheiel és azzal,hogy szét flameljék egymást.
Nyilván, csak nehéz nyugodtan válaszolni valakinek, aki egyedül elrohan elõre, míg mi 4en együtt vagyunk, írjuk neki, hogy "wait", de nem, természetesen belefut az enemy teambe, meghal és utána beírja, hogy "noobs, where were you?". Talán nézné a mapot a szentem.

Why so serious?

Unknow
Természetesen nincs olyan "technika" ami 100%-ig mûködik 😛 Ettõl függetlenül azért az esetek 80%-ban ezt meg lehet csinálni. Pl ha ketten vagytok és végig próbálsz normális lenni, akkor is mikor õk flamelnek, akkor egy idõ után még akkor csatlakoznak is a csapatod tagjai.

Egyébként már csak azért is érdemes a flamera normálisan válaszolni mert azért ne felejtsük el,hogy valszeg a csapattársaink szemében ha mi flamelünk mi vagyunk a lost oka. Pl lehet ,hogy Gtronic ezen a fórumon szidja a csapattársait, egy másik fórumon meg ugyan abból a csapatból, õt szidják. Aki flamel az nagyban hozzájárul a losthoz, aki csatlakozik a flamehez, az is.

Morphh semmi extrán, 1500 körül.
Czdano
Takarodjatok már ezzel az ELO magamutogatással 😄 inkább replayt mutassatok, majd akkor meglátjuk mennyi fogalmatok van a játékról 😄DD

Azért a pls move with us-ra sajnos igen gyakran furcsa kis jelecskék (más néven cirill betûk) jönnek válasznak. Na azokkal próbáljon meg bárki kommunikálni. 😊

Why so serious?

Morphh
Milyen elon vagy?

Frostyc - East

Unknow
Btw, már rég nem ezen az ELO-n tartanál, ha nem a csapatadot próbálnád hibáztatni, hanem egyszerûen lenyelnéd a békát. Akár mekkora hülyék, meg kell próbálni normálisnak maradni, megpróbálni kis lelket önteni beléjük. Aztán esetleg megpróbálhatod irányítani is a teamet ha mondjuk látod,hogy Morde már 3× fut bele a többiekbe.

Nem csak azt lehet ilyenkor mondani,hogy "OMG NOOB DIE DIE LEAVE GO DIE" , hanem fogod magad és normálisan elmondod neki ha kell 3×,hogy "Plz mate move with us, dont go there alone". Hidd el nekem ,hogy ha nem flamelsz, lehet nem elsõre, de a második halál után fontolóra veszi és lehet meccset fordítani. A ranked solo/duo meccsek része itt még általában azon dõl el,hogy melyik csapat ragel, és melyik tud normálisan együtt dolgozni.

Próbáld ki, és 1 hét múlva 100+ Elot szedsz magadra...
Unknow
Igen, aki statokkal akarja bizonyítani,hogy nem õ tehet az ELOjáról, az bizony általában saját magában nem veszi észre a hibát.

Miért? Ki tehet róla? Mindig a másik 4 ember? Nem hinném. Egyszerûen nem vagy képes szerintem észrevenni,hogy lehet ,hogy pl azzal,hogy killt chaselsz többet ártasz a csapatnak minthogy ott maradtál volna velük. Kitudja, lehet abból a 7 killbõl amit összeszedtél 5 a janna és 2 a skarner. Igen, ezesetben azon ment el a játék,hogy oké ,hogy te leölted ezeket, de ignoráltad az AD carryt és az AP carryt.

Tehát aki ilyen shottal akarja bizonyítani,hogy NEM Õ TEHET az elojáról, az bizony rohadtul hibás általában. Mert ami számít az nem a stat... Ezt kéne kinõni elõször ahhoz,hogy feljebb tudj mászni.
szóval szerinted én tehetek a jelenlegi elomrol ?
természetesen te bele látsz a játékaimba

ELO

Czdano

ideje már 😄

ronihun
nem csak lowelon jó Trundle

...

Czdano

Czdano
true story. (amugy low elon simán jó ez a troll, sok ökör átflashel az E betûmön, másodjára meg megölöm õket)

Hegi90
te se vagy különb

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Unknow

Attól még nem változtat a tényen ,hogy egy idióta vagy XD
jazzy
Te is "olyan" vagy mint én biztos, a fene vigye 😄 De mindegy, megalakíthatjuk az "akikkel unknow soha életében nem játszana, mert nyomorékok és szar játékosok" szövetséget.
eltaláltad 😉 real fat kid

Különc
A neten biztos

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403