League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na beszedek valami nyugtatót ahogy te teszed 😄
Btw, aki leesik és nem tudja tartani az eloját, mind azt mondják szerencsefüggõ. Rohadtul nem az. Vagyis helyesbítek, van benne szerencse, de nem annyi mint amennyit belemisztifikálnak az emberek. Egyszerûen csak pár embernek kell egy indok,hogy miért nem képesek normális elo-ra felmászni.
Errõl van szó nem másról. Mondtam,hogy itt is mindenki visszatudott mászni, máshol is visszamásztak. Csak bekéne látni az embereknek a saját hibáját néha, nem pedig másokban keresni a problémát. Aztán ha ez meg volt, realizálni azt,hogy ez egy csapatjáték, és nem feltétlen az a lényeg,hogy milyen statot ütünk össze.
Ez olyan mint a gyilkosság lelõnek egy embert és elkezdenek nyomozni hogy ki tette és kik voltak a bûntársak, ez is hasonló csak itt látni lehet hogy kik miatt, ki miatt áll így a teamfight a 3ik sárkány elvesztése a 2 ik nashor elvesztése ,a rosszul pozicionáló ad carrynek, a állandó solo malphite, nem tudom te valami jing yang pozitúrát vettél fel és azért beszélsz ilyeneket ,vagy B6 vitaminon élsz én nem tudhatom.
Egyezzünk meg abba te is gondolsz valamit,énis,és itt mindenki gondol valamit errõl az egész elo rendszerrõl.
meg gyõzni másikat minek, téged se lehet . Szóval kinek a pap kinek a papné 😉
Nekem van pár béna haverom 1700 körül álltak 50-100 meccsig, vagy tovább és sikertelen sorozat után leestek 1400-ra és õk is azt állítják, hogy csapat és szerencsefüggõ.
Pl Bronz-ra gondolok, van itt aki ismeri, de valszeg õ is nyomi és tipikus "olyan" mint én ( mert ugye barátkozik velem, akkor már csak buta lehet ) és nem ért a játékhoz. És carryzték is.
Nem ezzel van a baj. Csapatom is van , szoktunk is játszani .
Szerencsén múlik minden a ranked solo/duon .
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egyébként szerintem Gtronicnál nem csak ott lehet a probléma, de távol álljon tõlem,hogy én megpróbálom "kioktatni" és "segíteni". Meg persze az is lehet, hogy jelenleg arra az ELO-ra tartozik. Amiben nincs semmi szégyen, csak nem kéne miatta idegeskednie, hanem elgondolkozni azon,hogy mivel lehetne kiszabadulni onnan, és mivel lehetne kicsit feljebb tornázni a skilljeit.
Igazából lehet keresnie kéne egy teamet ahol tud játszani, gyakorolni velük, aztán jobban menne. Sokkal könyebb úgy a solo que ha elõtte egy teamben megtanulsz játszani. Persze, hogy nehéz úgy solo quet húzni ha igazából nem is igazán látja azt ,hogy mit kéne olykor - olykor a csapatának csinálnia.
Szerintem ez innentõl kezdve nem lutri. Meg lehet csinálni, de tényleg nem könnyû. Van akinek könyebb soloban, van akinek könyebb duoban. Bárki feltudja magát húzni aki letudja nyelni a flamet és tudja kezelni a helyzetet, és tud irányítani egy teamet ha kell. Ez az én véleményem.
Az egész solo ranked azon múlik, ki kapja az értelmesebb csapattársakat, vagy ellenkezõleg, ki kapja a ragert, leavert, flamert, stb.
Kumiho #2179
túl sok különbséget nem tapasztaltam így 2 nap elteltével. én szerettem eastet. nem volt semmi orosz duma. kevés leaver, stb.
majd meglátom hosszabb távon milyen lesz.
szar az egész elo rendszer.
ui: 10/1 menet amibe normális embereket kapok ilyenkor nyerünk :ELO
lehetnék a másik oldalt is a sok buta között, én úgy vagyok vele hogy szerencsén múlik nyerek-e vagy nem, függ attól kiket kapok ...
Why so serious?
Viszont, számold bele azt is: 1400 ELO-ig az embereknek már elege van abból ,hogy elrontják másik a játékukat. (Te is így gondolod.) A másik 4 ember is így gondolja melletted. Sokan úgy vannak vele,hogy NINCS mit veszíteniük már, és ha valami felidegesíti õket feladják.
Egy nap alatt nem váltod meg a világot, próbáld folyamatosan , és menni fog. Fogadjunk...
de sajnos akármit mondasz nem gyõzöl meg !
kaptam az alkalmon a lelkes kis beszéded adott egy pici erõt gondolván majd menni fog, igen ranked solo mondanám hogy a kép magáért beszél de nem elmondom neked a te "tehcnikádat" használtam, lent soraka és én voltam sivirrel, mondva megkértem a 2ik halála után a sorakát hogy vigyázzon a blitzel mert berántja, erre õ úgy döntött nem hagy last hitselni , rendben még elnéztem neki, de mikor a 0/10/3 statját megláttam a 20ik percben akkor döntöttem úgy hogy amég ilyen pocsék elon leszek, kijelentem!!! igen is hogy más tehet róla ! NEM ÉN 😊
ui: persze vannak nekem rossz napjaim, van mikor nekem se megy,
van mikor nem figyelek oda,de akkor vállalom és azért mindig bocsánatot kérek .
(ritka mikor úgy megyek rankedra hogy nem tenném oda magam 100% osan)
low elo 2
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Why so serious?
Egyébként már csak azért is érdemes a flamera normálisan válaszolni mert azért ne felejtsük el,hogy valszeg a csapattársaink szemében ha mi flamelünk mi vagyunk a lost oka. Pl lehet ,hogy Gtronic ezen a fórumon szidja a csapattársait, egy másik fórumon meg ugyan abból a csapatból, õt szidják. Aki flamel az nagyban hozzájárul a losthoz, aki csatlakozik a flamehez, az is.
Morphh semmi extrán, 1500 körül.
Why so serious?
Nem csak azt lehet ilyenkor mondani,hogy "OMG NOOB DIE DIE LEAVE GO DIE" , hanem fogod magad és normálisan elmondod neki ha kell 3×,hogy "Plz mate move with us, dont go there alone". Hidd el nekem ,hogy ha nem flamelsz, lehet nem elsõre, de a második halál után fontolóra veszi és lehet meccset fordítani. A ranked solo/duo meccsek része itt még általában azon dõl el,hogy melyik csapat ragel, és melyik tud normálisan együtt dolgozni.
Próbáld ki, és 1 hét múlva 100+ Elot szedsz magadra...
Miért? Ki tehet róla? Mindig a másik 4 ember? Nem hinném. Egyszerûen nem vagy képes szerintem észrevenni,hogy lehet ,hogy pl azzal,hogy killt chaselsz többet ártasz a csapatnak minthogy ott maradtál volna velük. Kitudja, lehet abból a 7 killbõl amit összeszedtél 5 a janna és 2 a skarner. Igen, ezesetben azon ment el a játék,hogy oké ,hogy te leölted ezeket, de ignoráltad az AD carryt és az AP carryt.
Tehát aki ilyen shottal akarja bizonyítani,hogy NEM Õ TEHET az elojáról, az bizony rohadtul hibás általában. Mert ami számít az nem a stat... Ezt kéne kinõni elõször ahhoz,hogy feljebb tudj mászni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S