League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Azért az meredek,hogy a 0 winen van fent akadva 😛 Én azon lennék,hogy akkor,hogy az istenben van az ,hogy:

-A 0 wines creepelt a legtöbbet.
-Ellenben az AD carryvel, õ legalább ott volt mikor volt valami fight.
-Skarner 44 CS a jungleben. Pedig azért ez egy elég gyors és kemény jungler. Tehát lanen is összeszedhetett volna már párat és lehetett volna + cs. Na meg ahogy látom 0 sikeres gank. Oké..lehet,hogy Morde egy idióta, de kizártnak tartom,hogy sehol nem lehetett gankelni és legalább 1 assisstot összeszedni.
-Vlad 51 CS megint no comment.

Szerintem nem a Morden kéne kiakadni... ^^
[Rush]
EHOME-al játszik amúgy^^

hTTp://ror.hu/

jazzy
Akárki akármit mond ez az M5 lenyûgözõen játszik 😊
jazzy
De én nézem, tegnap is néztem majdnem mindet, vannak nagyon jó gamek.
SzirmosSzisza
m5 vs Curse kezdõdik most. Mondjuk ahogy nézem nem sokakat érdekel 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ez talán jobb. Most jön TSM vs Curse.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cobra.
Felfeedeltetek egy itemek nélküli AP Siont, ráadásul pont a 3 nehezen ölhetõ hõssel (Skarner gondolom dzsungelezett, õt azért nem ölték). Ezek után min lepõdsz meg? a 0 win meg lehet bug is. Mondjuk a 2db Dorans shield sokat elárul a játékos szintjérõl 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza

Nem vitte túlzásba 😊
REMÉLEM A KÉP MAGÁÉRT BESZÉL !
kedves unknow vagy mi vagy jól nézzd meg a képet és vizsgáld meg 😉

TRAGÉDIA

többet nem fogok errõl pofázni eskü ...
nos az elom jeleneg 1236 az ilyenek miatt ! RESPECT RIOT !

Fabio Capello
Dyrus is kitett magáért, felment egy free RP oldalra, ahol benyelt egy keyloggert, és felnyomták a livestreamjét:

Livestream blocked: Terms of use violation

jazzy
Hotshotnidaleegg lesz a neve hivatalosan
A gyereket nevezhetnék majd Udyrnak...

Why so serious?

Fabio Capello
HÁMERÕAHÁTSHÁTGÉGÉ

böröczk
És ez hun tartozik ide, kedves Don? : D Egyébként az VEMHES : D

Kumiho #2179

Maak
west, normal game, 5.perc 2 leaver...gg...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
képet
Fabio Capello
Megtöröm a csodálatos elohell beszélgetést egy fantasztikus közérdekû közleménnyel: HotshotGG barátnõje (Becca Bear) terhes. 😄

Kassadin , morgana, shaco, trynda/rammus, shen, esetleg skaner cassio
Panzeradler
Low elon:Shaco, Rammus, Amumu, Khartus, Morgana ezeket sürün, többi változó.
Melyek a leggyakrabban letiltott championok? Mármint amiket úgy télleg 10-bõl 9-szer tiltanak.
jazzy
Minden championnak van counterje és erre alapul a draft pick.
Lehet jobb lenne a ranked blind pickel mert elég sok karinak van counterja. Persze csak a champion bannolások után.
jazzy
*Dignitas instalockolta mordét.
jazzy
Nézi valaki az IEM Hanovert?

Emlékszem múltkor megmagyarázták, hogy morde nem counter ahrinak, hát most 3. pick ahri Milleniumnál, lock után millenium instalockolta mordét^^
Baszhatod a feedelt botod, ha rádugrik egy feedelt top-os irelia és a társaid nyomik voltak és nincs aki leszedje rólad. 😊 Nincs biztos recept a nyerésre, maradjunk ennyiben. 😊 Én pl tegnap 1xer csúnyán feedeltem rankeden...szidtak is rendesen. Bár pick screen-nél írtam, hogy ne adják nekem dzsungelest, mert abban vagyok a legrosszabb... Na mi törént? Én lettem az, grt! fail-eltem is rendesen, és jött a flame, hogy retard blablabla. 😊 2. játékban nem nyertük early gamet boton, ott is jött a rinya, hogy béna AD stb. vettem gp5 itemet, akkor is szidtak(pedig gp5 itemek op-k), lategameben 2k val több goldom volt, mint enemy AD-nak, kb ugyanannyi killel és farmmal. Majd végén toltam 3 teamfightban 2 double-t és 1 tripple-t.
Egy fedelt top vagy mid nem erõsebb mint a jól fedelt bot. Az xp ugyan több, de boton gankeléskor, vagy csak simán 2-szer annyit lehet ölni szal több a gold, és ha support van akkor a minion kill is hasonló. Múltkor Taric-Ashe párosként voltunk boton az ellenség meg bejött Nidale-Caitlyn. Szét dobáltak meg lõttek minket még a torony alatt is. Javelin+peacemaker és fél hp szevasz 20-ból egyszer ha eltaláltak, de sajna azis elég.
JSbyMSI8800
armor pen. <#eplus2>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Czdano
A lanet még mindig pokollá tudja változtatni komolyabb runapagekkel..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

mikor még oda ugrottál vele ahova csak akartál, még trollkodtam is hogy enemy basera ugrok 😄 hah hihi

annó, mielött nerfelték volna, pantheon is valami jó 1-1,5 évig nem volt free 😊
miss you optheon 😊

Elvileg random megy (vagyis legyen egy ad egy mage egy caster egy tank stbstb szal mindenbõl legyen) de, hogy ki az random shaco a legjobb példa kb a 60. hétig egyetlen egyszer volt ingyenes. addig nem is nagyon játszottak vele.
Panzeradler
Trundle vagy Udyr sose lesz? Már hetek óra várok rájuk.
Különc
Galionak és Gravesnek örülök, azokkal tolnám, többi megvan

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

roland2293
Champion rotation for Week 15(March.5 2012)
Galio
Graves
Le Blanc
Soraka
Shen
Skarner
Ahri
Warwick
Katarina
Kog'Maw

Különc
Én duoval játszok rankedet, de hihetetlenül ritka azon esetek száma, ahol azt tudjuk játszani amit akarunk, mert néha még a kezemet se tudom a billentyûzet felé mozdítani már beírják, hogy "I mid", "top" stb.

Sokáig azt hittem, hogy ha junglerként megyek, akkor nagyobb az esélye hogy nyerjek, a társam sajnos mindig 4. vagy 5. pick így supportolnia kell, és szomorúan tapasztalom, hogy ha sikerül is akár topot, akár midet gankelni az elsõ 10 percben, az emberek nem tudják kihasználni az elõnyt.

Másik dolog, hogy egy ideig mi is ad carry-supportként húztuk a ratinget, de azt látom most, hogy azzal nem lehet játékot nyerni (vagy nem vagyunk elég jók). Ha a mid kikap és leesik a tower, azzal megnyílik a map, a jungleünk sokkal veszélyesebb és letudnak ölni a tornyod alatt is. (Pl egy erõs Cassio vagy Jarvan jungle)

Hasonló eset toppal, akár egy Wukong, Gangplank vagy Vladimir, de szinte bárki, ha kikap a top laner, túl erõs lesz az ellenfél, nagyon nehéz legankelni, akár el is mehet counter jungleözni és a hátrányt nagyon nehéz ledolgozni.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

1. Ez márcsak ígyvan szinte mindenhol a stats fontos.
3. Igen, csak 2 support vagy 2 tank nemigen fér meg egymás mellet, és ha neadj isten azzal vagy jó, és egy másik játékos is az problémát okoz.
4. Hoszú távon nemkell szerencse átlagba ugyanannyi a noob mindkét oldalon, és ha 2/18-ra veszít a csapat a 20. percben akkor érdemes feladni, mert csak az idõt vesztegeti az ember legközelebb fordítva lessz. Tudom ez elég szélsõséges eset, de elõfordulhat. Egy dolgot még hozzáfûznék mert sokan elkövetik ezt a hibát amint látom. Az, hogy te éppen sz*r vagy a laneden nem jelenti, hogy más is. Erõsebb ellenfelet kaptál OK, de ha a másik 2 lanen a társak felfedelõdnek a francba akkor mind1, hogy ott állsz 0/4-es stattal a 15. percben.
ronihun
"nem akarok wall of textet"

cool story

...

ronihun
nem akarok wall of textet, de azért leírom a véleményem hátha valakinek segítek/kedvet kap belém kötni:
1. Túl sokat foglalkoznak az emberek az eloval:
Ezt mindenki tudja szerintem, egyszerûen észrevettem, hogy amikor azon izgultam, hogy ha nem nyerek akkor X elot vesztek és ez szar, meg elrontotta a kedvem akkor könnyen átadtam magam a sok rinyapinának a csapatomban és ne adj Isten YES-t nyomtam.
2. Low elon nem érdemes ad carryt játszani:
Kivéve, ha duo q-zol és társad supportol és/vagy biztos vagy, hogy jó ad carry vagy. Ugyanis ad carrynek oké hogy farmol, ami már alapból kifog sokakon, de az semmi, ahhoz képest amit el lehet baszni késõbb, helyezkedés, target stb. AP carry és Jungler szvsz ez a két legkönnyebb amivel fel lehet carryzni magad.
3. Játsszál olyat akivel tudsz játszani:
Ezt nem úgy értem, hogy ne játssz olyannal akivel egy két gémet van, ez nyilvánvaló, hanem low elon pickeld azt az 1-2 championt akivel tényleg tudsz és magabiztosan játszol, mert ha te jó játékos vagy, és a legjobb championoddel játszol akkor máris könnyebb dolgod van.
4. 1200-1400-ig nem gondolnám, hogy akkora szerencse kell:
Ilyen elo-n minden csapatban(feljebb is) van átlagosan 2 olyan aki hajlamos feedre, sírásra, blamelésre, vagy csak szimplán béna. Ezért max ahhoz kell a szerencse, hogy kinél legyen többi ilyen, de még ekkor is az van, hogy TE tudsz úgy játszani, hogy megnyerjétek. 1250-rõl 1400ra úgy jutottam fel, hogy alig vesztettem meccset, 7et nyertem egymás után, nem azért mert olyan jó vagyok, egyszerûen csak úgy beszéltem a csapattársaimmal mintha óvodások lennének, irányítottam õket, mint a birkákat, és mint jungler segítettem a laneüket. Mielõtt jönne, hogy jó csapatokat kaptam, nem. Ugyanúgy engem hibáztattak mindenért, ugyanúgy fel akarták adni. Például: Udyr voltam, nem tudtam egy lanet se gankelni, Nasus, Kennen stb. rossz volt az early gamem nagyon, mondtam is nekik, hogy igazuk van szar vagyok, 0-3-3-ban álltam,aztán fel akarták adni, nem adtam fel persze, és elkezdtem valami atomtankot építeni, 10-20 perccel késõbb nyertünk és 12-3-19 lett a végsõ statom, de ettõl függetlenül a társaim nem lettek jobbak, ugyanúgy lame udyr uninstall stb végig, egyszerûen nagyon sokat lehet csinálni akár teamfightba( pl immortal udyrral bestunolni a carryket, majd alázatosan megrapelni õket) ami megfordítja akár a meccset is.

Egyébként sokak mondják, hogy nem játszanak jó meccseket rankeden, meg nagyon kiegyenlítetlen, én nagyon sok jó meccset játszottam, 1200on is ugyanúgy mint feljebb.
Losing streak meg mindig elõfordulhat, akárcska winning streak, én is épp hibáztam, hogy hétvégén rankedeztem, mert 5öt vesztettem egymás után, ja igen 5. vagy 6. ne játssz sok solo q-t hétvégén! NEEE!

...

nekem is van 2k játékom szóval nem kell itt horribilisezned köszpusz.

nem sírni járok ide, 2 és fél éve ide járok , csak úgy van ez mikor az ember megunja sok lesz, túl terhelõdik, megosztja,
mert már nem tud mit kezdeni ... Kap pár jó tanácsot és pihen.

Lehet nem nekem szántad, de énis magamra vettem.

Unknow
Szerintem a kibeszélés csak akkor lehetséges ha elfogadják a negatív kritikát is ^^
jazzy
Ez meg már emberfüggõ, van aki szeret panaszkodni és ezt kibeszélni, van aki nem. Ez pedig egy fórum, aki meg akarja osztani a nyûgjét itt megteheti, akit meg nem érdekel átgörgeti.
Unknow
Akkor egyeseknél túl sok a kirívó eset. Bocs, de, hogy lehet az, hogy pl itt van Yami kb 3k gameval, itt vagyok én 4k gameval meg még pár ember ilyen horribilis számokkal, aztán nem írkálunk ilyeneket? Pedig a nagyszámok törvénye szerint kéne lennie pár kirívó esetnek, még se írjuk be ide.

Nem a kirívó eseteket írják ide le az emberek, csak ide jönnek panaszkodni.
jazzy
Abba belegondolt már valaki, hogy "folyton sírsz a fórumon milyen szarok a társaid" mekkora marhaság?

Nyilván nem jönnek ide az emberek beírni, hogy ajjjh képzeljétek toltunk egy gamet és balfasz voltam ezért vesztettünk. Képzeljétek nyertünk 1 gamet mert olyan jó voltam, hogy carryztem..

Az emberek a kirívó eseteket írják le, akkora hülye csapatot kaptam etc etc.. nyilván mindenki carryzett már meg bénázott is el gamet, de annak 1/5 az esélye, hogy te bénázod el, ha sok gamet kapsz ahol csak 1 ember bénázott tõletek az szar.. ha sokat kapsz ahol az enemy az meg jó..

Most nyertem 1 lostnak tûnõ gamet, lecarryzte nekünk a megerõsödött ryze, pedig volt 2 whineoló feladni akaró ember, meg janna baron steal op :p
Unknow
Egyébként nekem sokszor ez a grafikon jut eszembe az ilyen "kit hibáztassunk" dolgokról:
Egy indok arra miért esnek le néha a prok: A játék változik patchelik folyamat változtatnak ezerrel. Csak egy példa: Soraka a kezdetkor egy kimamázhatatlan és laza support volt gyakorlatilag csak azért kellet recalloznia, hogy cuccost vegyen. Mostmeg... vagy ottvan Jax egy ideig olyan OP volt mint az álat benyomod a dodge skillt és mint trynda az ultival halhatatlan aztán nerfelték, hogy ability-t nemvéd és BUMM Annie leburstoli. A régi játékosok biztos tudnának még pártucat dolgot mondani.
Mint a legtöbb kártyajáték. Rövid távon a szerencse dönt, de elegendõ meccs után az elo elmegy arra amerre a skill mutat. Nem szabad feledni, hogy a retardáltak érkezése az ellenségnél is jelen van. Akik magason vannak solo meg duo-ban azok is lentröl kezdték és feltudták húzni, de aki nem elég skilles az sose fogja felhúzni odáig.
Unknow
"1700 körül álltak 50-100 meccsig, vagy tovább és sikertelen sorozat után leestek 1400-ra"

Egyébként pont azt írtad,hogy már nincsenek ott 😛
Unknow
...kicsit logikátlan a dolog nem gondolod? Mennyi az esélye annak,hogy a te teamed kap retardáltat a másik meg nem? 50-50 ugye? A másik csapatban UGYANÚGY meg van mindig az az idióta aki nálatok. A másik csapat tudja kezelni a helyzetet, a tied meg nem.

Annyi múlik a szerencsén,hogy van -e a csapatban olyan aki összetudja tartani a teamet és koordinálni, vagy sem.

Egyébként lehet példákat hozni még erre, nálunk konkrétan a teamben is vannak 1600körüli emberek akik megmondják ugyan ezt. Továbbá ismerünk high elo playereket is , de valahogy nem tartom relevánsnak az olyan véleményeket,hogy "dehát nekem vannak olyan barátaim", mert egyikünk se látja õket.

Tehát én is mondhatom,hogy ki - mit mondott, de ez kb olyan, hogy "ez csak a smurfom, a mainem 2k ELO".

Egyébként a szerencs mindenhol jelen van, a fociban, a hokiban, a kosárlabdában és stb... Mindenhol van bizonyos szerencsefaktor. A LoL-ban is van, de ahogy fentebb írtam, azért nem játszik olyan rohadt nagy szerepet, mert az a bizonyos ember lehetsz te is aki összerántja a teamet.
jazzy
Nem azt írtam, hogy most nincsenek ott. Múlt idõben beszéltem. Régebben leestek és akkor azt mondták. A jelenrõl semmit nem mondtam. Egyébként most 1600 fölött van megint. Amikor fele megy, akkor is állítja, hogy szerencsén múlik, mert az ellenfélbe kap szarokat. Ritkán vannak jó kiegyensúlyozott meccsek.