League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van ,hogy ranked game után mindig az van kiírva ,hogy "unranked"?
Nevemre viszem az egeret akkor meg kiírja.
-Dota2,Team Fortress 2 (Prémium account)
-Battleforge (3000BFPrice cards)
-DC universe online (Prémium account ,Fight for the light DLC)
De van egy kis dolog, amit meg kellene csinálni, hogy részt vehess a játékba! Fel kell fejlesztened egy LVL5-s Accountot a lenti linkre kattintva, ez nem tart túl sokáig... A gyõztesnek a kódot arra az E-mail címre fogom elküldeni amivel regisztrálta az accountot szóval érdemes létezõ E-mail címet megadni.
A sorsolást az elsõ 10ref után az own3d.tv streamen fogom közvetíteni és az www.random.org/lists/ segítségével.
Own3d stream: http://www.own3d.tv/Csiimasz
A LINK : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4edbac7e68887321103747
Képek az accokról: http://noob.hu/2012/03/07/kep2.JPG
Képek az accokról2: http://noob.hu/2012/03/07/kep.JPG
Jah és nem átverés!
Xfire:szasah919
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sajnos... 😞
éljen a meta
Kumiho #2179

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Rivington meg Phreak a kommentátorok és amikor õket mutatták srác odaült mögéjük egy székbe és a fejük között felemelt egy "TONS OF DAMAGE" feliratot streamen 😄DDDD
Ez az AP bot Janna még hozzátette, hogy õ eredetileg supportolni akart, de mivel én akkora troll voltam, hogy bepickeltem a legrosszabb carryt botra, Caitlynt !, ezért engem nem fog támogatni, viszi a cs-t, a wave-t, meg mage lesz. 20-nál volt egy sztekes könyve 1-13-ra, top solos honfitárs ireliank ugyanekkor 1-10ben Garen ellen. Persze szétkapáltak,mint a kakit. És rohadtul nem szélsõséges esetek, rengeteg retardált játszik rankedet.
Kumiho #2179
hTTp://ror.hu/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Fõleg, miután jannánk kijelentette rankeden, hogy trollkodni fog, és elvitte az összes creepem, ap-t buildelt, 1-15-ben végzett, ahogy az ireliánk. Magyar gyerektõl nem is tudom , mit vártam, már akkor ki kellett volna lépni.
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
12:40
Group B - Round 3.1: Team SoloMid vs. Moscow 5
Group B - Round 3.2: SK Gaming vs. Curse
Group B - Round 3.3: Sypher vs. EHOME
13:50
Group B - Round 4.1: Team SoloMid vs. EHOME
14:20
Group B - Round 4.2: Sypher vs. Curse
15:30
Group B - Round 4.3: SK Gaming vs. Moscow 5
16:45
Group B - Round 5.1: Team SoloMid vs. SK Gaming
16:50
Group B - Round 5.2: Moscow 5 vs. Sypher
16:50
Group B - Round 5.3: Curse vs. EHOME
Ha meg más nem csinálj egy új accot és ennyi. Legalább kapsz elo resetet.. az nem teljesen mindegy, hogy hány wined van normalon? Legalábbis én nem azért játszom, hogy lássam hány játékot játszottam már.
Egyébként a 900+ normal winemre gondolok.
De akkor szerinted megéri belemenni?
Mindenesetre felvettelek az újonnan kreált akkontommal, kérlek igazolj vissza : D
Kumiho #2179
Azt mondják, nem tudják a westes kisaccountot deaktiválni (pedig tudom, hogy van ilyen, olvastam hivatalos fórumon), csinálnom kéne westen egy vadizsírúj lvl1-es accountot, amire õk átcuccolják az egész eastes accountom tartalmát, leszámítva a lejátszott meccseimet, valamint ranked játékokat , elot.
Utóbbi még nem is probléma, egy fajin elo reset, viszont, ha a normal játékok is resetelõdnek, az már annyira nem hangzik jól, vissza is pötyögtem szép tartalmas levelükre, hogy mégis pontosan, hogy nézne ki, csak a match historym törlõdik, vagy az összes normal win, és lesz egy lvl30-as accountom, 0 winnel, egész eddigi munkámnak pedig nyoma se maradna : D
Kumiho #2179