League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Ja, hogy úgy! 10 meccsig csak besorolás van 😊 Utána kapsz kiírja majd az ELOdat.
esgerus
1385 vagyok most, lehet ,hogy csak azért ,mert 9 ranked meccsem volt?

Unknow
1250(?)ig unranked vagy, de te látod a saját ELOdat.
esgerus
"játékaimtõl" 😄 Na mindegy... 😄
Az miért van ,hogy ranked game után mindig az van kiírva ,hogy "unranked"?
Nevemre viszem az egeret akkor meg kiírja.

Fabio Capello
az merõ véletlenség, hogy lolhungaryn egy ilyen topikot töröltek tegnap/tegnapelõtt ugyebár...

Unknow
True story bro... Persze,hogy nem átverés 😄 975 Rp-t kapsz 10 lvl 5ös account után. Mindenki tisztában van vele,hogy ez létezik 😛
spybot919
Sziasztok a következõ játékaimtõl szeretnék megválni egy szokásos nyereményjáték keretében:
-Dota2,Team Fortress 2 (Prémium account)
-Battleforge (3000BFPrice cards)
-DC universe online (Prémium account ,Fight for the light DLC)

De van egy kis dolog, amit meg kellene csinálni, hogy részt vehess a játékba! Fel kell fejlesztened egy LVL5-s Accountot a lenti linkre kattintva, ez nem tart túl sokáig... A gyõztesnek a kódot arra az E-mail címre fogom elküldeni amivel regisztrálta az accountot szóval érdemes létezõ E-mail címet megadni.

A sorsolást az elsõ 10ref után az own3d.tv streamen fogom közvetíteni és az www.random.org/lists/ segítségével.

Own3d stream: http://www.own3d.tv/Csiimasz

A LINK : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4edbac7e68887321103747

Képek az accokról: http://noob.hu/2012/03/07/kep2.JPG
Képek az accokról2: http://noob.hu/2012/03/07/kep.JPG

Jah és nem átverés!

Xfire:szasah919

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

böröczk
Ranked Lobbi:"This retard, XY fed last game, i go afk, bb."

<#violent><#violent><#violent>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Érdekes lesz, fõleg annak a fényében, hogy CLG, hogy leszólta TSM-et, mikor kikaptak 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A köv meccs lesz érdekes, M5 mindig elõrukkol vmi váratlannal.
<#eljen>
sajnos... 😞
éljen a meta

jazzy
Azta ezt nem gondoltam volna, hogy így visszahozzák.
böröczk
Engem Frík arcának alsó része mindig is egy kacsa-macskasegg-hibridre emlékeztetett.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
"I play shout caster as a jungler, then I build Trinity Force...it does TONS OF DAMAGE." 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Crs vs CLG 2. meccs eléggé izgi 😄

jazzy
😄D Ez milyen igaz.
SzirmosSzisza

Az a menõ. 😄

Why so serious?

Caitlyn az egyik legtáposabb szemétláda a játékban gyenge Caitlynnel eddig csak egyszer találkoztam, de ott a játékos egy emeletes N00B volt. Voltam ingyenes Caitlynnel normálon 1. alkalommal 14/1-es stat 2. alkalommal 12/3-as 29-esen support rúnákkal.
jazzy
😄DDDDDDDDD

Rivington meg Phreak a kommentátorok és amikor õket mutatták srác odaült mögéjük egy székbe és a fejük között felemelt egy "TONS OF DAMAGE" feliratot streamen 😄DDDD
böröczk
Az mi megváltás lesz.
Ez az AP bot Janna még hozzátette, hogy õ eredetileg supportolni akart, de mivel én akkora troll voltam, hogy bepickeltem a legrosszabb carryt botra, Caitlynt !, ezért engem nem fog támogatni, viszi a cs-t, a wave-t, meg mage lesz. 20-nál volt egy sztekes könyve 1-13-ra, top solos honfitárs ireliank ugyanekkor 1-10ben Garen ellen. Persze szétkapáltak,mint a kakit. És rohadtul nem szélsõséges esetek, rengeteg retardált játszik rankedet.

Kumiho #2179

Van pár idióta aki mindenért mindenkit reportol ezért kell 5 report és nem 2. Engem egyszer reportolni akartak mert kõkemény 2 percet "afkultam" a játék elején. Töltõképernyõn kifagytam és újra kellet indítani. Utána csináltam ahogy bírtam, a hátrány ellenére. Végén 2/5/38-as stat Jannával és vesztettünk. Vajon kivolt a hibás? Hát nemis a kamikaze Ashe 12/11-el vagy a pro Vlad 7/9-el.
jazzy
Természetesen /all-ba.
jazzy
Minket ronival azért reportoltak, mert lejött a midünk ping és bármiféle jelzés nélkül berohant botra, az enemynek meg wardja volt és backelt. Ekkora közölte, hogy gg reported bot.
[Rush]

hTTp://ror.hu/

Különc
Reportoltak verbal harassmentért, mert az írtam valakire hogy "cocky", mint öntelt. Tudom hogy majdnem "cock" mint a fasz, de mégsem. Na mindegy, csak jönne már a Diablo 3 hogy ne ezzel a huggyal toljam <#wow3>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Morphh
Ezek szélsõséges esetek, mindenki a saját eloja szintjén van

Frostyc - East

+ 1 barátom ! teljesen igaz

Kly
20%-ban mi, 80%-ban a csapat többi tagja...

Scientia potentia est.

de tudjátok ti tehettek az elotorokról !!!!!!!!!!!!!

Tegnap solo rankeden jungle fioránk meccs elején 4 perc afk, aztán visszajött és level 1en ment gankelni egy mundo skarner párost akik 4esek voltak. Persze meghalt. A vége meg valami 1-12 lett.

Why so serious?

böröczk
Úgy döntöttem, bevállaom ezt az account transfert.
Fõleg, miután jannánk kijelentette rankeden, hogy trollkodni fog, és elvitte az összes creepem, ap-t buildelt, 1-15-ben végzett, ahogy az ireliánk. Magyar gyerektõl nem is tudom , mit vártam, már akkor ki kellett volna lépni.

Kumiho #2179

jazzy
Nagyon hülyén áll ezeknek a kis 160 centis 30 kilós embereknek amikor ilyeneket mondanak, hogy bay life..
NESZOJJÁBE! 😊

Why so serious?

Fabio Capello
DÓGOZZÁ! 😄

Ja nekem is ugyanezt ajánlotta a support. Törölni accountot nem tud. Vagy nem akar

Why so serious?

Különc
Dreamhacken nagyon jók voltak, azóta csalódás a játékuk számomra ráadásul nem értem a sok trollpickjüket pl. Orianna vagy a Shaco top lane még Kijevben.

Phreak, még asszonyának is ezt mondja: Make me a sandwitch, whit tones of dmg! 😄
jazzy
Bár ahogy shushei teljesít az kritikán aluli kicsit számomra, ahhoz képest, ahogy megismerhettük gragasként lehangoló nézni a játékát..
jazzy
Ez alap.
Különc
EU > NA

jazzy
Lesz még bõven van egy kis késés is.

12:40
Group B - Round 3.1: Team SoloMid vs. Moscow 5
Group B - Round 3.2: SK Gaming vs. Curse
Group B - Round 3.3: Sypher vs. EHOME
13:50
Group B - Round 4.1: Team SoloMid vs. EHOME
14:20
Group B - Round 4.2: Sypher vs. Curse
15:30
Group B - Round 4.3: SK Gaming vs. Moscow 5
16:45
Group B - Round 5.1: Team SoloMid vs. SK Gaming
16:50
Group B - Round 5.2: Moscow 5 vs. Sypher
16:50
Group B - Round 5.3: Curse vs. EHOME
Lesz még meccs?
Fabio Capello

nagyongonoszvagyok.

jazzy
Már írta egy supportos a fórumon, hogy ha írsz nekik tudnak accot törölni. Úgyhogy vagy írj újat, vagy írd neki, hogy csak törölje ki és kész irányítson át másik supportoshoz, vagy akármi.

Ha meg más nem csinálj egy új accot és ennyi. Legalább kapsz elo resetet.. az nem teljesen mindegy, hogy hány wined van normalon? Legalábbis én nem azért játszom, hogy lássam hány játékot játszottam már.
Fabio Capello
Fabio Capello
ezt neked kell eldönteni, akarod e vagy sem.

böröczk
Ezzel nem sértesz meg, azután meg már én kerriztem a te segged : DDD <#banplz>
Egyébként a 900+ normal winemre gondolok.
De akkor szerinted megéri belemenni?
Mindenesetre felvettelek az újonnan kreált akkontommal, kérlek igazolj vissza : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
milyen munkádnak, harmincasig carryzve voltál 😛 😄

böröczk
Visszaírt a support, érdekes.
Azt mondják, nem tudják a westes kisaccountot deaktiválni (pedig tudom, hogy van ilyen, olvastam hivatalos fórumon), csinálnom kéne westen egy vadizsírúj lvl1-es accountot, amire õk átcuccolják az egész eastes accountom tartalmát, leszámítva a lejátszott meccseimet, valamint ranked játékokat , elot.
Utóbbi még nem is probléma, egy fajin elo reset, viszont, ha a normal játékok is resetelõdnek, az már annyira nem hangzik jól, vissza is pötyögtem szép tartalmas levelükre, hogy mégis pontosan, hogy nézne ki, csak a match historym törlõdik, vagy az összes normal win, és lesz egy lvl30-as accountom, 0 winnel, egész eddigi munkámnak pedig nyoma se maradna : D

Kumiho #2179