League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
húgy!

...

urgot szvsz egy kegyetlen jó anti farmer, nagyon-nagyon meg lehet szopatni vele 1-1 enemyt ha okosan pickeled

mellesleg, írtad hogy kevés jó urgotot láttál, ezért rossz karakter ? 😊

böröczk
Elvileg nem szerdán-csütörtökön szokott lenni sneak peek?

Kumiho #2179

böröczk
Sosem írod konkrétan, de abszolút érezhetõ a soraidban, bár lehet csak odaképzelem azt a hangot, hangsúlyt, amit ts-en is használtál. <#banplz>
Lesúlytóak a szavaid <#rinya>
Vagy lehet, paranoiás vagyok, és csak képzelem, hogy rühellsz, és támadsz, ahol csak tudsz. Mindenesetre már jó ideje zavart, és nem tudtam ezúttal megállni, hogy ne írjam le, elnézést.
A pszichológushoz meg sok sikert.

on.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ez innentõl snowball :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
nem igazán látom, hol írtam hogy gyökér bárki is, de igazad van egyébként, járok pszichológushoz mostanában, hogy jobb kapcsolatot tudjak kiépíteni az emberekkel az interneten

...

böröczk
Jap, ezért tetszik, amit csinálnak.

Mégis várom, mikor verik már el õket : D

Kumiho #2179

böröczk
Tudom, hogy te vagy a mindent tudó, atomász ebben a játékban, és ha valakinek eltérõ a véleménye a Tiédtõl, az egy gyökér, baromi gáz a stílusod, ahogy játékban is, nem hiába távolodtak el Tõled a játékostársaid.
<#levele>

Nocturne-nel én is szerettem amúgy dzsungelbe menni, de még mindig vannak jobbak nála, és nerf óta szerintem már nem olyan erõs. Aki jól tud vele játszani, az még mindig arathat vele jó csapat mellett persze.
Urgot-ra ugyanez. De õt jóval lejebb helyezném az erõsség és hasznosság létrán. Rohadt kevés jó Urgotot láttam eddig, azok viszont nagyon tudták a dolgukat. Én akkor se tartom sokra azt a karit, ahogy például Mundot se.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Nem láttam, mik voltak a pickek?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
mindkettõ jó és viable, egyébkén urgotot nem csak m5 használja, sokszor látni clg.eu-nál is, hasznos az ultija nagyon és early game sebzése is nagyon jó, az tény, hogy gyenge lategame de ugyanakkor olyan tanky hogy bebír vinni egy rakás sebzést amíg esetleg megölik

...

[Rush]
Urgot szerintem nem fos, jó nem tipikus ad carry, de elég jókat lehet vele tolni...Nocti meg 1ik kedvencem jungleba^^

hTTp://ror.hu/

ronihun
urgot és nocturne fos, oké

...

SzirmosSzisza
Épp ez az. M5 olyan championoket próbál ki olyan szerepben, amire senki se gondol, mert lefosozza, aztán, mint a mellékelt ábra is mutatja sikeresek. Legutóbb is tank Urgotot nyomtak, aztán ulti bónusz miatt nem tudtak bele sebezni 😄

böröczk
Urgot (tudom, egyesek szerint alábecsülik, de akkor is egy hugy, bocsánat, ha valaki kedvencét sértettem meg vele), Nocturne.

Kumiho #2179

böröczk
Én is azt néztem tegnap. Letörték egymás kezét, csak hogy megkapjanak egy fostos kínai kulcstartót. Mintha apokalipszis idején osztogattak volna konzervbabot.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
CS:GO kulcsot osztanak, legalábbis tegnap még azt tolták, most nem néztem 😄

[Rush]
valaki értette milyen béta kulcsokért ölték egymást?😄

ronihun
beteges kicsit ahogy küzdenek egy-egy cuccért ezek a kockák

...

Meg lehet nézni valahogy utólag a lejátszott meccseket?
[Rush]
Mely "fos csampionokra" gondolsz?^^

jazzy
M5 - CLG, fõleg a 2.
ronihun
melyik volt ma az izgalmas/jó meccs? mert egyet megnéznék

...

jazzy
Te jó isten az a nocturne nagyon durva
SzirmosSzisza
Ez a csaj lehetne többet <#gonosz1>

Sztem ott basszák el, hogy sose védik az AD-t. Elõzõben is noc+irelia átfutott mindenkin és a két carry-t leszedték. Most Noc ráment cait-re, mire észheztértek és védétk volna, kaptak egy vlad+ kennen combot. Janna meg ellöki õket ashe-rõl azt csókolom.
Durva, hogy mindkét meccset egy flawless teamfight-al nyerték meg. 😊 De clg, miért választ ilyen karikat. alistar+cho, mindkettõt ignorálják+ cho ashe ellen?
Azért mert jól játszanak?

CLG meg elbízta magát, simán hozták volna a meccset.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

SzirmosSzisza
Hotshot kapja majd az oltásokat mindenhonnan 😊

roland2293
ezek az orosz kutyák megnyerik....utálom õket 😄

jazzy
Ez a kennen vladimir valami iszonyatos erõs kombó
roland2293
Szerintem nem lehet.

Panzeradler
Lehet valahogy csak az egyik játékost nézni? Vagy erre nincs megoldás?
böröczk
<#levele>

Azért remélem, jön még valaki, aki hátsón rúgja õket.

Egyébként én is elismertem az elõbbi posztban, hogy hogy játszanak, de akkor is várom már, mikor érkezik az a csapat, aki seggbe billenti õket. Megnéznék egy ennél igzisebb meccset velük.

Kumiho #2179

roland2293
Sziasztok.Eddigi meccseket kik játszották kivel és mennyi lett? Valaki írja le létszíves.Köszönöm 😊

Hogy felhozták a gold mínuszt... 5perc alatt -2k ról +3k. 😮
Én inkább M5-nak... és ezért nem szeretem alistart lategame-ben, teamfightban hozzá sem nyúltak, majdnem full hp-ja volt+ultija és végén 1v5-ben ledarálták. 😊
jazzy
Én az M5-nek, nagyon bírom ahogy játszanak.
böröczk
Ah, szeginy backdoor Vayne, pedig én minden szurkoló energiámat a CLGsek felé vetítem 😄
M5 most mutatja ipp, hogy fos csampionokkal is lehet még játszani egy versenyen, de én akkor is a másik félnek drukkolok egészen a végéig.

Kumiho #2179

Máh várom, remélem valami meglepõ csapatösszeállítással jön M5. 😊
SzirmosSzisza
M5 vs CLG délben!

Panzeradler
Meg is vettem a Taricot<#idiota>
Míjly értelmes beszélgetés és nyelvtudás. 😊
Unknow
Az ilyenre mehet is a ban^^
Fabio Capello
Megvolt a Tribunal mai gyöngyszeme is:

Fabio Capello
Starting Friday, the 9th of March, we’ll be knocking 75% off Emerald Taric, Unmasked Kayle, Nightmare Cho’Gath and Butcher Urgot before we cart them off to the vault.

Újabb 4 skint vonultatnak vissza.

Talán annyi, hogy nagyobb rá az esély, hogy olyan játékosokkal találkozol, akik kicsit konyítanak a játékhoz (counter pick, last hit, gank stb.)
"büszke" lehetsz rá. 😄
Egy kérdés: a magas ELO-nak milyen elõnyei vannak?
esgerus
jaaaa, zsír, köszi! 😊