League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne vmi igazán globális adatbázis, hogy mit mennyiszer pickeltek mit mennyiszer bannoltak stb., szerver oldalról nem tartom lehetetlennek, és tudom számít a csapat meg a player skill, de egy 20000 meccses listában ezek elhanyagolhatóak me van sokezer team és sokszáz player.
jazzy
Nem is szabad, ez háború!
böröczk
Szánalmas.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
IEM champion lista.. Janna nerf incoming ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Én se engedtem volna :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Az egész TSM banda egy szánalomkupac, öröm volt nézni amikor lealázta õket az M5.
SzirmosSzisza
Pontosan.

Wickd hiányra meg: "Wickd couldnt sub for curse because only team in grp B that didnt accept is TSM. Too bad random 2100 elo eu player too stronk!"

böröczk
Te hívni faszmakker, én hívni máshogy : D

Amúgy ez ad Nid volt. Különben tuti , kikaptunk volna.

Kumiho #2179

Unknow
Force of nature mindig jó item egy tankosabb item buildben.
ronihun
amiatt amit pries írt

...

ronihun
nem azért, hanem mert nem jelentkeztek egyszerûen

...

Fabio Capello
zzz faszmakker dárdák zzzzz

😄

böröczk
Guardianból meg Atmasból volt elég (meg rúnákból +20) armorom, én alapból midnig Gravesre vetettem magam, és õ inkább a menekülésével, mint támadásommal volt elfoglalva. De ez látszik is, viszont érdemes a cs-ére rápillantani. Fiora meg nem volt gáz azzal a builddel, legalábbis ultija után nem damage-lt akkorát, ha már Brand, Lux, Graves halott volt, szét tudtuk kapálni.

Kumiho #2179

Fabio Capello
A versenyek többsége meghívásos alapon megy, az IEM pedig selejtezõkkel - gondolom ott bukott el az EU, de nem vagyok benne biztos, hogy egy klán egyáltalán indíthat két csapatot.

Itt is volt két változás, két csapat (egy kínai, a másikat nem tudom) nem kapott beutazási vízumot, helyettük volt az Against All Authority, és az Alternate Gaming.

Mert a Kiev selejtezõket mTw.AL néven nyerték, viszont utánna elhagyták az mTw licenszt, hogy CLG.EU lehessenek,de a kvalifikációt az mTw megtartotta, mert ilyenszerzõdésolyanszerzõdés. És ugyebár Hannoverbe pontok alapján mentek az emberek CLG.EUnak pedig 0 pontja van.

Panzeradler
Ohh így értem, gondoltam h Brand meg Lux miatt, csak így kép alapján én egy thornmailt vettem volna.
böröczk
Hát kár, megnéztem volna õket.
Mi alapján ment az NA? Nem értek hozzá, azért kérdezem : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
mert az NA ment.

böröczk
Hogy érinthetetlen legyek : D. Nem amúgy, Brand meg Shen, esetleg Lux miatt (de fõleg Brand, õ azért fájt, miután eladtam a tenacitys cipõmet), õk hárman mindig engem fókuszoltak, tudták, hogy kog-ot nem érdemes (úgyis magától meghal, elfújja a szél, stb), Fiora pedig egyértelmûen Kassára cuppant rá általában. És mivel a végére már szerencsétlen kognak is lett egy midgame buildje, damage-e, így nem volt szükség megvenni a szokásos infinityt vagy fantomot, amivel egyébként teljes lett volna a buildem, és általában a fon helyét foglalják.

Kumiho #2179

Brand+Lux ellen. Meg HP regen. Meg mert belefért. 😊 A vicces, hogy Kog úgy kezdte, õ nem tud dzsungelezni se supportolni. Vége fele kérdzegettük, hogy AD carryzni tud-e (így 0 killel)? Erre beírta, hogy "I only play mid"...

Why so serious?

böröczk
Miért nem indultak?

Kumiho #2179

Panzeradler
Minek kellet a Force of Nature? Tényleg nem kötözködöm, csak érdekel, tanulni sose árt😊
böröczk
Eddigi egyik legszörnyûbb, 1+ órás normal játékom volt. Így visszagondolva, jobb lett volna 20-nál feladni, mint végigküzdeni, még így is, hogy nyertünk. Csendben felhívnám a figyelmet a carryk cs-ére, és halkan megjegyezném, hogy az 55. percing leenek és kognak 0, azaz nulla killje volt a szánalmas farmszám mellett.

Kumiho #2179

Atwa
Utóbbi idõben bármikor láttam CLG eu-t M5 ellen játszani,szinte mindig gyõzött CLG eu.Viszont azt hallottam M5 baromi sokat gyakorolt erre a tournamentre,megérdemelték a gyõzelmet.Valami napi 10 órát premade-eltek a IEM Hannovert megelõzõ hetekben.

ronihun
tudom, hogy nem indulhattak, én csak azt mondom, hogy õk megizzaszthatták volna az oroszokat, vagy le is gyõzhették volna õket

...

SzirmosSzisza
u mad bro 😄DDD

SzirmosSzisza
Nem indulhattak az összevonás miatt voltak bajok. Illetve Wickd lett volna talán a beugró Cursenek, de a CLG nem ment bele (lehet más csapat, de nekem clg rémlik)

ronihun
egyébként érdekes, hogy kb az egyetlen csapat aki legyõzte õket, vagy akivel általában szoros meccset játsszanak az pont nem indult, a clg.eu-ra gondolok, egyébként megérdemelték persze

...

jazzy
Nem volt tényleg szoros, de ahogy megalázzák a dignitast az izgalmas, nem mindennapi látvány, hogy a széthypeolt csapatokon tsm, clg, dignitas stb így átmegy egy csapat, gz M5, van mit tanulni..
Unknow
Nem kötözködök, csak egyszerûen nem vágom min lepõdött meg. Urgotot eddig is pickeltek, max nem bannoltak. Abban a compban amit az m5 hozott meg nagyon durva volt = ban. Látom nagyon a lelkedbe tiportam valamikor. Remélem azért kihevered egyszer.
jazzy
Csak kötözködik, szokásos. Most épp veled.
nonicks
nem érzed az utalást arra, hogy az M5 egy olyan hõst használ amit senki más, mert lenézik(?) és õk meg aratnak vele?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Unknow
Mint mondottam ez egy tournament. Itt az ellenfélre bannolnak, és nem általánosságban.
jazzy
dat shen
ronihun
amilyen egyoldalú nem sok izgalom van benne, a döntõ legalább lehetett volna valami szoros meccs

...

jazzy
Hm ezt nézzem, vagy M5 vs Dignitast?
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nonicks
gondolj bele, hogy hányszor látni urgot ban-t...nem sokszor<#hehe><#hehe>

Unknow
Itt most team gamerõl van szó, nem soloról. Az az urgot ban teljesen okés, ha a másik csapat compját akarják tönkretenni. Nem hiszem,hogy bármi miatt röhögni kéne ^^
nonicks
urgot ban 😄DD

Unknow
Azért az összenõtt szemöldök befigyel XDDD
böröczk
Amúgy ezek a ruski kölkök offline látva szimpatikusabban festenek, mint "vetélytársaik", egész meglepõdtem.

Eddig nem is hallottam tapsot játék alatt : D

Kumiho #2179

Borzgy
Ez a m5 egy másik világ O.o Így elmosni az ellenfél képét az elsõ menetben, az azért szép...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Fabio Capello
xaxaxaxa

jazzy
Ez a csapat egy másik játékot játszik..
SzirmosSzisza
m5 nagyon szépen kezd😊

Unknow
Az galapagosi viharteknõc 😛 Az pedig akkor is egy mocskos hal, és ha rajtam múlna nem maradna ebben a játékban! Na de akkor örülj: Mocskos csápos hal. 😄
Czdano
Köszi..de ebbõl mi a szar kari? 😄DD Urgot nem szar, csak olyan mint pantheon, a lanet változtatja pokollá és kész, meg gankeket tud indítani...mentem már vele midre és szinte mindig benyalták.. (az már más kérdés hogy a csapatom megkérdezte hogy AD/AP urgot, meg nem tudták mi történik mikor ultizok 😄DD)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Mocskos hal : D Az nem hal, hányszor mondjam már, és ne bántsd, mer lehozta nektek a játékot : D kis cuki csápjai vannak különben is, mocskos a Te viharbékád!
Ez milyne jó káromkodás lehetne má (a múlt században).

Kumiho #2179

Unknow
Azért az egyik legjobb junglert rossznak hívni szerintem is pöttyet erõs XD Attól mert valakinek valamivel nem megy, még nem lesz szar. Pl jó példa erre a mocskos hal amit te is elõszeretettel hozol. Attól mert én rühellem még nem lesz rossz 😛