League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3. Nincs egészen tisztában a játék megjelenési idejével.
Morphh
Én 5 hónapja játszom, de azóta nem volt nap stream nélkül, nézek minden guideot, tanácsot, foglalkozom vele, meg alapból régebbrõl ilyen "alapintelligenciát" néhány komolyabban játszott játékból felszedtem, szerintem simán vagyok olyan szinten, mint aki innen 1 éve játszik lightosabban, sõt.. Szerintem így leszûkíteni a kört nem jó, fõleg ha megnézitek õket. De gl anyway!

Frostyc - East

Fabio Capello
Félreértettél - a játék európai bétája csak májusban lesz két éves, ergo:

1. te olyanokat keresel, akik az amerikai bétában játszottak már (nem biztos hogy sok van)

2. elírtad.

Hát gondolkodtam rajta de ismerek olyat aki kb 1400 on van és simán alázta a 2000+ osokat inhouse mecsen szóval nem a rating a lényeg hanem a skill.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

igen erre számítok 😊 de hátha találok olyat aki tud gamelni.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Morphh
Bár nem akarok beleszólni, de nem lehet, hogy pont a ratingnek kellene számítania? Azért legyünk õszinték, valemennyire azért tükrözi az az illetõ hozzáértését.

Frostyc - East

Fabio Capello
"minimum 2 éve játsszál" <#idiota> Nem sok embert fogtok találni.

Zickler
Xerath-l megjelenése óta játszok, és ez idõ alatt a mainemmé nõtte ki magát. Ha tudnak vele bánni, akkor tényleg pusztító, fõleg amikor úgy szedi teljesen egyedül az ellenség ad carryjét kb. 3,2 másodperc alatt hogy az reagálni nem tud. Csak hát ugye neki is van 1-2 counterje, pl. akinek valami gap closerje, vagy spell shieldje, amivel blokkolni tudja a stunt, de egyébként bárki mással simán elbánik.

Battletag: Muhee#2716

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Shacoval okosan kell bánni, vagy kell egykis védelem LB szintúgy. Nem lehet minden champ egyszerre daráló és túlélõ is, de az igazán darálós champek egykis védelemmel társ által vagy itemmel eléggé keménnyé válhat. Eddig egyszer voltam support team ellen 4 support 1 trynda. Biztos premade, és szét is kaptak minket. Megfogjuk nézni.
Sziasztok!

Hamarosan indítunk egy klánt egyik haverommal és ha van esetleg olyan ember aki nem rendelkezik klánnal és lenne kedve csatlakozni a miénkhez küldjön egy privátot Feltételek:minimum 2 éve játsszál a lol-al a rating nem érdekel mivel elõtte TESZTELÜNK! ,akik kezdõk ne írjanak. 3 ember kellene még indulunk go4lolon is nightcupokon detto elõreláthatólag!

Borzgy
Xerath szerintem olyan, mint caitlyn esete. Ha elveszik a rangét, akkor meghalt a champ..

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Kassadin olyan csapatok ellen nagyon jó választás, akiknél nincs stun, vagy silence.

Kombinátor, amit írtam team comp, azért erõs, mert baromi nehéz kifocusálni. Ki akarod szedni sona-t? Soraka heal(armor)+ janna shield+ sok-sok heal. Janna az összes meele-t távolt tudja tartani, taric stun, sona aoe ult, soraka silence. Akkor még ott van alistar is,aki szintúgy leüt, felüt a fókuszált alanyról.

Játszottam már ilyen csapat ellen...az elején daráltuk õket, de amint egy bolyban mozogtak, hozzájuk sem tudtunk érni...kihealelték egymást, folyamat CC stb.
Unknow
Egy jó Kassadin nagyon könnyen gankel, silencel, kiszedi az carrydet azonnal és stb. Egyértelmû ban ha nem hozol rá countert.
böröczk
Shaco: Teamfightban kampec.
Lb: Teamfightban szintén kampec, useless lategame, 20. percig idegesítõ maximum.

Kassát miért szokták banolni? <#idiota> Ki szeretné megmutatni?

Kumiho #2179

Shaco orbitális módon menekül ward és oracle sz*rt se ér, ha átmegy a falon. Kassát nemtom miért szokták bannolni. Annie és Leblanc sztem sokkal keményebb. AD Sona csak árnyalatnyival erõsebb mint AP championok, de egy igazi AD carry lenyomja. AP Soraka télleg erõs, de nem rendes AP nemtud 1.5sec. alatt vkit kivégezni.
Shaco azért közel sem instaban (mi például sose szoktuk). Persze early-ben elég idegesítõ a gankje, de azért védhetõ. Lategame-eben meg amennyiben nem kap batár nagy feed-et simán szétkapod. Persze menekülõmûvész a szentem de pár jó ward meg egy support oracle és pápá bohóc. Cassiot se nagyon látom bannolva.
Xerath-al meg az a baj, hogy amikor kijött akkor kb. körberöhögted mert ha jött enemy xerath az többnyire free win volt. Nekünk. Mert mindenki mellélõtt vele. Aztán persze a balfaszok kikoptak, és aki most tolja xerathot az általában már tud is vele nagyon.

Why so serious?

Fabio Capello
gyanítom, mert nincs rá lehetõség, úgy hogy a hõs ne szenvedne valami olyan hátrányt, amiért népszerûtlenné válna.

Teszem azt, Shaco instaban, a jungle miatt - ha erre hivatkozva nerfelik, akkor a lane Shacot teszik használhatatlanná.

Kassadin - mit nerfeljenek rajta? a silence így is a minimálisra van levéve, a riftwalkon a stackelõdõ mana costot nem lehet változtatni

Cassi is instaban mostanság, õt se lehet már nagyon hova lejjebb vinni

Lehetne még sorolni, nem csak ezt, hanem azt is, mi mindent ígértek meg az elmúlt másfél évben - nagyon kevés olyan dolog lesz, ami ténylegesen valóra is vált.

És egyébként is, az ápr 1-i kamuchamp és patch most fontosabb. 😄

böröczk
Szerintem egy jó Xerath akárkit kikészít. Cassiot is ezért nerfelték (nem nagy nerf volt igaz), ahogy Oriannát, de kérem, Oriannának mekkora skillcapje volt már(van is). Én még mindig jó csampionnak tartom a droidleányzót, de a fenébe is, túlnerfelték.
Ami még érdekes, hogy mióta játszom, szinte ugyanazokat a csampionokat látom banolva rankeden, most már normal drafton is, hozzájuk miért nem nyúlnak?

Kumiho #2179

Fabio Capello
Xerathot kifejezetten ilyennek készítették, szántszándékosan vannak ilyen batárnagy rangei - ezt kompenzálják azzal, hogy az AP stackje egy kicsivel (0.1-0.3-al) alacsonyabb az átlagnál, illetve hogy baromi jól kell célozni, annyira keskeny a "célzóna".

Való igaz, hogy underplayed, ahhoz képest mi mindent lehetne csinálni vele - ez fõleg azért van, mert az emberek minden skillshotot mellélõnek - evvan. Ellene a legjobb amit tehetsz, hogy amikor meglátod hogy jön a ZAPP, kitérsz balra vagy jobbra, esetleg hátrafelé - a legtöbben a range végével próbálnak megcsípni, ha fel vagy készülve az ilyesmire, és meglátod a csíkot, akkor katt-katt és kinn vagy. Illetve, amikor felrakja magát arty módba (W), akkor teljesen immobilized, és autoattackolni sem tud - ha elsüti mindenét, van egy bõ három másodperced amikor el lehet pakolni.

Arty módban, pedig hacsak nem vagy a pofájában, még könnyebb kikerülni a shotokat.

böröczk
+ még kiegészíteném: egyszer egy roaming Xerathon (aki szinte lekerrizte az eneminek az egész meccset) nagyon jókat röhögtem már kínomban, amikor azt se láttam, honnan tolja az abilityeit, pedig volt elég visionünk a mapon, egyszerûen irreálisan nagy range-t pumpál a w-jével a spelljeire.

Kumiho #2179

Fabio Capello
AP-ból armort stackel (asszem 15%-át az AP-nak)

#16076: a Karma rework ígéretesnek tûnik, többek közt a Q-ját át akarják alakítani teljesen, és végre megkapja a sokat követelt mantra cd-t, plusz egy extra mantrát 12 (vagy 16) szint után.

böröczk
Én csak azt látom, hogy Xerath irtózatosan erõs, és a jól játszó kézben baromira overpowered cucc, ha Oriankát a range miatt nerfelték, Xerath-tal mi a helyzet? Csak idõbe telik, míg észreveszik, vagy elkezdenek vele kapcsolatban rinyálni fórumon, mint Cassio esetében. Megfelelõ kezekben Xerath batár erõs, és gusztustalanul nagy a q range-e w-vel (egyszer próbáltam Xerathtot, mikor free volt, úgyhogy nem biztos, hogy jól emlékszem a spellek gombjára), a pálya közepétõl a második toronyig nyomja a spelljét, az utliját háromszor tudja spamelni. Egyszerûen csak underplayed, vagy én nem látok sok Xerathot? Vagy én látom csak ennyire erõsnek, esetleg nem tudok ellene játszani? Engem a jó Xerathok mindig szanaszét szivattak miden, akármivel mehettem ellenük, pedig ha valamit, akkor a midet én mindig tudom tartani, akárki jöjjön ellenem.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tesztelnek azok sok minden, pl Karma lehet silencelni fog 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én azt sem tudom, most mi a passzívja 😊
Fabio Capello
olvasd is el a cikket, nyuszifül 😛 <3

Van terv arra, hogy megváltozik, mégpedig távolság alapján kap extra damaget, de a tesztek során ez befuccs, nem vált be annyira, elvetették.

Lesz valamikor Xerath passzív rework, de körülbelül akkora prioritással mint a másfél éve esedékes stealth rework 😄

böröczk
Miss old school ap taric 😞 1200dmg-es stunjával...
SzirmosSzisza
lulz

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Ad Sona az teljesen viable, múltkor egy troll pillanatban kitaláltuk, hogy AD Sona + AP Soraka bot kombót megyünk, és totális alázás lett a vége, még a double first bloodot is megkaptam. Miután meglett a trinitym, feladta az enemy sajnos.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
AD Sona az normális !😄

Fabio Capello
AP taric is odaken rendesen solon.

Ad sonát kihagytad.

Why so serious?

böröczk
<#taps><#rinya>

Kumiho #2179

Soraka ap-t jobban szeretem. Q smap+lichbane hatásosabb+ nagyokat healel a sok ap miatt. Janna meg ad-ra gyúrva pajzsa miatt jobb solo top-ra. De mindkettõ troll csapat, szóval mindegy.
böröczk
Tanky dps taric solo top inkább, Janna ap mid és Soraka support. Mi legalábbis ezt a bevált team compot használjuk teamrankeden, ha nem banolják egyiket se persze.

Kumiho #2179

Sona-ad carry
Taric support
Janna solo top
Alistar jungle
Soraka ap carry-mid
böröczk
Annie még mindig brutáljó és irtó erõs. Egy teamfightban még mindig döntõ tényezõ lehet egy jól elhelyezett ulti : P

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
De rég láttam mumut, Ashet talán még annál is régebben 😊

Czdano
Nincs legyõzhetetlen csapatfelállás de nekem a kedvencem
-amumu jungle
-irelia solotop
-ashe ad carry
-sona support
-annie/kennen ap carry (annie már nem olyan jó mint régen)

Ez egy elég kemény AOE cc kombó és van sebzés is bõven...csak pickelnek egy jannát és bukta

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kly
A héten ingyenesen játszható champ-ek listája, ami ~20 perc múlva lép érvénybe.

Scientia potentia est.

Nekem kéne pár ötlet, hogy hogyan néz ki egy igazán kemény csapat. Várok pár igazán tápos javaslatot csapat összeállításra, és/vagy taktikra. Mindenre van emberünk csak a szervezettség minden számrendszerben kerek érték.
Szép lista, de mihez?
roland2293
Maokai
Mordekaiser
Sion
Sivir
Alistar
Ezreal
Xerath
Zilean
Fiora
Annie

EU Westen keresnék duo rankedezni egy jóképességû embert. Nem tartom magam szar játékosnak, mindent tudok vállalni kivéve AD Carryt, az nem fekszik. Legjobban supportolni szeretek és tudok, inkább az agresszívebbekkel/roamingolósokkal (Ali, Leona, Blitz, etc) de csak akkor megyek oda, ha nagyon muszáj, mert ezen az ELOn a supportnak kb beleszólása sincs a játék kimenetélébe, mert az egyik team vagy nagyon szar, vagy nagyon jó - ugyanis megragadtam 1300 környékén, és nem nagyon akar sikerülni a kimenetel. Rúnám is van mindenre, kivéve carryre (4 runepage; AD Bruiser, AP Bruiser, AP Carry, Support) Aki esetleg szeretne párat játszogatni vegyen fel, k4csa néven tolom. TS-re szívesen megyek, sõt.

Eternal life; endless torture.

Fabio Capello
Nem lesz patch/champ a héten, egy héttel elcsúsztatják, utána a következõ patch/champ is három hét után jön majd.

jazzy
SzirmosSzisza

De legalább azzal tisztába lehetne mindenki a hónap végére, hogy mit kell nerfelni.
SzirmosSzisza
Mivel havonta változik a balance, ezért teljesen felesleges lenne 😊