League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frostyc - East
1. te olyanokat keresel, akik az amerikai bétában játszottak már (nem biztos hogy sok van)
2. elírtad.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Frostyc - East
Battletag: Muhee#2716
Hamarosan indítunk egy klánt egyik haverommal és ha van esetleg olyan ember aki nem rendelkezik klánnal és lenne kedve csatlakozni a miénkhez küldjön egy privátot Feltételek:minimum 2 éve játsszál a lol-al a rating nem érdekel mivel elõtte TESZTELÜNK! ,akik kezdõk ne írjanak. 3 ember kellene még indulunk go4lolon is nightcupokon detto elõreláthatólag!
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Kombinátor, amit írtam team comp, azért erõs, mert baromi nehéz kifocusálni. Ki akarod szedni sona-t? Soraka heal(armor)+ janna shield+ sok-sok heal. Janna az összes meele-t távolt tudja tartani, taric stun, sona aoe ult, soraka silence. Akkor még ott van alistar is,aki szintúgy leüt, felüt a fókuszált alanyról.
Játszottam már ilyen csapat ellen...az elején daráltuk õket, de amint egy bolyban mozogtak, hozzájuk sem tudtunk érni...kihealelték egymást, folyamat CC stb.
Lb: Teamfightban szintén kampec, useless lategame, 20. percig idegesítõ maximum.
Kassát miért szokták banolni? <#idiota>#idiota> Ki szeretné megmutatni?
Kumiho #2179
Xerath-al meg az a baj, hogy amikor kijött akkor kb. körberöhögted mert ha jött enemy xerath az többnyire free win volt. Nekünk. Mert mindenki mellélõtt vele. Aztán persze a balfaszok kikoptak, és aki most tolja xerathot az általában már tud is vele nagyon.
Why so serious?
Teszem azt, Shaco instaban, a jungle miatt - ha erre hivatkozva nerfelik, akkor a lane Shacot teszik használhatatlanná.
Kassadin - mit nerfeljenek rajta? a silence így is a minimálisra van levéve, a riftwalkon a stackelõdõ mana costot nem lehet változtatni
Cassi is instaban mostanság, õt se lehet már nagyon hova lejjebb vinni
Lehetne még sorolni, nem csak ezt, hanem azt is, mi mindent ígértek meg az elmúlt másfél évben - nagyon kevés olyan dolog lesz, ami ténylegesen valóra is vált.
És egyébként is, az ápr 1-i kamuchamp és patch most fontosabb. 😄
Ami még érdekes, hogy mióta játszom, szinte ugyanazokat a csampionokat látom banolva rankeden, most már normal drafton is, hozzájuk miért nem nyúlnak?
Kumiho #2179
Való igaz, hogy underplayed, ahhoz képest mi mindent lehetne csinálni vele - ez fõleg azért van, mert az emberek minden skillshotot mellélõnek - evvan. Ellene a legjobb amit tehetsz, hogy amikor meglátod hogy jön a ZAPP, kitérsz balra vagy jobbra, esetleg hátrafelé - a legtöbben a range végével próbálnak megcsípni, ha fel vagy készülve az ilyesmire, és meglátod a csíkot, akkor katt-katt és kinn vagy. Illetve, amikor felrakja magát arty módba (W), akkor teljesen immobilized, és autoattackolni sem tud - ha elsüti mindenét, van egy bõ három másodperced amikor el lehet pakolni.
Arty módban, pedig hacsak nem vagy a pofájában, még könnyebb kikerülni a shotokat.
Kumiho #2179
#16076: a Karma rework ígéretesnek tûnik, többek közt a Q-ját át akarják alakítani teljesen, és végre megkapja a sokat követelt mantra cd-t, plusz egy extra mantrát 12 (vagy 16) szint után.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van terv arra, hogy megváltozik, mégpedig távolság alapján kap extra damaget, de a tesztek során ez befuccs, nem vált be annyira, elvetették.
Lesz valamikor Xerath passzív rework, de körülbelül akkora prioritással mint a másfél éve esedékes stealth rework 😄
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
Taric support
Janna solo top
Alistar jungle
Soraka ap carry-mid
Kumiho #2179
-amumu jungle
-irelia solotop
-ashe ad carry
-sona support
-annie/kennen ap carry (annie már nem olyan jó mint régen)
Ez egy elég kemény AOE cc kombó és van sebzés is bõven...csak pickelnek egy jannát és bukta
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Scientia potentia est.
Eternal life; endless torture.