League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
és neki is van vagy 3-4 accountja

...

Még guardsmanbob is 2100 felett van, pedig õt milyen sokszor szidják, hogy béna xD Ennek ellenére nem sûrûn látni duozni.
ronihun
nem hotshotra gondoltam, xpeke, chaox, dyrus stb stb mind egyedül vitte fel már az x-edik smurfjét 2000 fölé

...

Tegyük hozzá, hogy trollkodott is elég sokat. 😊
jazzy
Vagy mert duoznak? Hotshot hetekig volt 1600 körül és csak duoval tudott felmenni, pedig elég top player 😊
roland2293
Valaki aki tudja hogy a mai nightcup eastre hol lehet regelni és ráér segítsen már !😊

Ott a pont.
ronihun
valószínûleg azért viszik fel 2 nap alatt 1900ra az elojukat a top playerek mert szerencséjük van

...

böröczk
És még legalább ennyi ehhez hasonló hozzászólást is fogsz látni, mert ez a LOL topic.
Igen, az én skillemtõl függne amúgy, ha lenne 1v1 ranked, de nincs, úgyhogy baromira nincs igazad. De ezen is kár vitázni ezzel az erõvel, mert szarrá rágott téma, ahogy az elo hell is.
Téma lezárva.

Kumiho #2179

böröczk
Valaki írta, hogy legrasnyább skinek a játékban, igazából egyik sem különösebben értékelhetõ, valóban.

Kumiho #2179

böröczk
Te kit érdekelsz még? Ez nem egy fórum egész véletlenül? Mert ha nem, akkor mindenért elnézést.
Ekkora suttyókat, öregem.

Kumiho #2179

ronihun
nem értem miért lepõdsz meg ezeken 1200 körül/alatt

...

Fabio Capello
De kiafaszt érdekel ez még? Kb 500ilyen hozzászólás volt már. És, akkor is a te skilledtõl függ a ratinged, akármit mondasz.
böröczk
Min csámcsogok? Azt nem értem, hogy lehetnek ekkora különbségek csapatok között azonos elon. (Solon)
Szövegértelmezésed nulla.
Igen, most is én kaptam a fogyatékos bagázst, veszítettem is, elõzõt meg nyertünk, mint a huzat, ez van. Zsákbamacska az egész szutykos ranked.

Kumiho #2179

Még mindig ezen csámcsogsz? Lesz egy rossz napod és véletlen feedelsz, akkor rád fogják mondani, hogy gyökér vagy. Akkor mi lesz a véleményed?
Jön majd a kifogás, hogy noob support, jungler,mid stb.
böröczk
Claritys Ashe rankeden, ghost igniteos Ezreallal (enemy), 43-6-ban végeztünk, ne mondja senki, hogy nem a szerencsén múlik a ranked, ki kapja a gyökereket.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Még mindig megéri!

Greetings DonDaRed!

We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 55 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 275 Influence Points.

<#idiota>

Fec papa
Shan 'Chaox' Huang: Rainman didn't mesh well with the team, we were too asian for him. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Örülök hogy Dyrus TSMbe került, de hogy RainMan Epikbe, noooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😄

SzirmosSzisza
Háháháhá, TSM kap egy normális top lanet 😄

"TheRainMan and Dyrus switching teams" link

Illetve nem helyet cserélnek, hanem TRM beugrik EG-hez, ha kell.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Én egyik coop alatt elbeszélgettem társaimmal az épp akkori IEM-rõl, rendesen meg lol report uninstall noob please 😄

Amúgy, úgy,hogy 3~4 naponta játszik az ember, nem nõ a rejtett ELO-ja, szóval kapja a nábokat <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Néha a co-op M.I.-je jobb azoknál, mint akiket berak mellém XD. S legalább nem offolják szét a chat ablakot.
A kedvencem amikor beírják, hogy noob retard report egy normál meccsen, mert a jungler nem tudott gankelni 32-szer 20 perc alatt meg, mert lassabb mint az ellenséges jungler. Nem létezik olyan player aki ne lett volna valaha kezdõ, és a co-op M.I.-je meglehetõsen alacsony.
Látom megy az ingyen reklám, mert valaki nem fogalmazó mûvész. Lehet a mi csodálatos oktatásunknak a fogalmazást és helyesírást kéne tanítania. Nem pedig azt, hogy Arany János hányszor ment ki WC-re, és miért maradt a síneken József Attila. Az hogy kinek hány champion van meg 100%-ig irreveláns, mert elegendõ pénzel 10 perc alatt megszerezhetõ az összes. A játékok száma nemrossz tényezõ, de nem garancia. Az ELO nemrossz, de ha ms. Mázli bejön akkor bármeik kezdõ felmegy szép magasra. A win-loss arány 200 (vagy 1000) meccs felett elég jó képet tud adni.
Unknow
Tényleg nem kötekedni akarok, de elõbb ki kell abból nõni,hogy 1v1-el akarod a skillt bizonyítani. 1v1-re teljesen más karakterek hasznosak mint 5v5-re. Nem számít a pozícionálás, helyzet felismerés , koordináció és stb. Ebbõl nem lehet skillt leszûrni.

Nem a last hitelést se lehet megnézni, mivel nincs az,hogy oda kell arra is figyelned,hogy nehogy jöjjön a jungler, a másik support ne harrassoljon teljesen le, stb stb stb.

Egyébként tessék: TefiHUN , ott játszik most westen. Keresd meg, próbálj vele játszani. Ahogy felhozod neki azt,hogy 1v1-be megmutatod a skilledet neki, azonnal nyomni fogja a törlést friendlistrõl. Pedig több mint két éve játszik, és jól is csinálja 😛
Unknow
Ha csak azóta játszol,hogy Olafot behozták miért keresel olyat aki 2 éve játszik? Nem értem a logikádat. Mi itt azóta játszunk,hogy kijött a game, mégse úgy válogatunk,hogy "te mióta játszol?". Na de a te dolgod.
Fec papa
Kicsit más stílus. 😊

böröczk
Ezek baromi jók <#vigyor>

Kumiho #2179

BTW tényleg nem az számít, hogy ki mögött mennyi játék van. Kevesebb játékkal rendelkezõ játékos is alázhat bárkit, ha ráérez vagy egyszerûen fekszik neki az egész.

"Hamarosan indítunk egy klánt egyik haverommal". Ebbõl gondoltam ,hogy ketten vagytok. de így már értem, a többiek nem harmincasok. Egyébként még amit megmosolyogtam, hogy aki 2 éve játszik megvan neki minden champ vagy legalább majdnem mind. halkan súgom meg mögöttem 3000 játék van (lehet már több) 50-50 százalék win lose és még így is hiányzik 8db 6300-as. bár tény egy fillért se fizettem a játékért 😊
Fec papa
Don't Chase!! 😄

böröczk
Na, most már az is elég, ha nem 10 hónapja játszik, fejlõdünk. Kissé ellentmondásos, amiket írsz.

Majd szólj, ha megvannak a klántársaid, ez nem 1v1 játék. <#wave>
Igaz, sokszor soloq-n azt kívánom, bár az lenne.

Roni, szerintem jelentkezz, ne csak nézz.

Kumiho #2179

ronihun
én is csak nézek, hogy miért kell feleslegesen kötözködni szerencsétlennel<#levele><#szomoru2>

...

Jockey
hagyjatok mar a pocsombe, mit trollkodtok? hirdetett leirta kesz, fasznak kell basztatni, aki akar jelentkezik..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

"Komolyan nem kötekedésbõl, lehet véletlenül be ctrl-v-zted (már ha ilyen gombkombinációval rendelkezel), legalább jó helyre tetted volna.
Srác, szerintem az írás nem Neked való, kerüld a publikus társalgó fórumokat, és örülj, hogy még nem kaptál itt forró olajat a nyakadba,klántársakat úgysem fogsz, mert ha betévednek ide a fórum fõtrolljai, nem lesznek ily kíméletesek "

Látom te is ismered a ctrl+c ctrl+v-t mellesleg a kezdõt arra értem hogy az illetõ ne 1 hónapja játsszon és ne legyen lv 10-es -.-
látom te vagy az egyik fõtroll és elõszeretettel trolkodsz itt mindenki helyet.Ha meg a tudásomat tesztelnéd játszok veled bármikor akár az egész csapatod ellen vagy 1v1 ben tökmind1.És egyébként ha ilyen szépen és ékesen mondtad hogy intelligenciát igényel a játék akkor inkább gondolkodj mielõtt baromságokat írsz és belekötsz másokba még ha azt nem is annak szánod a hangnembõl ezt veszi le az ember.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

böröczk
"mivel elõtte TESZTELÜNK! ,akik kezdõk ne írjanak"
Komolyan nem kötekedésbõl, lehet véletlenül be ctrl-v-zted (már ha ilyen gombkombinációval rendelkezel), legalább jó helyre tetted volna.
Srác, szerintem az írás nem Neked való, kerüld a publikus társalgó fórumokat, és örülj, hogy még nem kaptál itt forró olajat a nyakadba, klántársakat úgysem fogsz, mert ha betévednek ide a fórum fõtrolljai, nem lesznek ily kíméletesek. <#banplz>
Én ezek után komolyan a Te tudásodat tesztelném, mert ez az a pár játék egyike, ami alapvetõ emberszabású reflexek mellett intelligenciát is igényel.

Kumiho #2179

xD nincs vesszõ a billentyûzetemen.de azért értékelem

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Bocs ha a hangnem nem volt a legbarátibb nem tudom hogy lehetne barátibb csupán írtam ide hogy hátha valaki akar egy klánhoz csatlakozni.

"de már a felütés se a leg játékos csalógatóbb vagytok ketten és teszteltek?" nem csak ketten vagyunk (nem tudom honnan vetted na mind1) a haverommal hanem többen de a többiek nincsenek olyan szinten hogy jöjjenek go4lolra és nightcupra vannak kezdõk a klánba amúgy.

"ugyan már..és mivan ha csak rossz napja van valakinek? illetve az elvárások valóban a két éve játszik kicsit kás és arrol anúskodik ,hogy te/ti e vagytok tisztába a dolgokkal, de no offense. egyébként inkább írj olyat, hogy 1000 játék van mögötte mindjárt egy reálisabb "elvárás" fõleg ha mögöttettek is van."

Ha valakinek rossz napja van akkor majd máskor újra megpróbálja ebben igazad van van ilyen és a kérésedre akkor leírom.
legyen az illetõ mögött 1200+ játék vagy több és mielõt tovább trolkodna itt a sok fórumhero mögöttünk is van annyi. ha kérdése van valakinek nyugodtan írjon privátba. vagy jöjjön fel teamspekre beszélgetni(kaniserver.net).

elnézést ha durván fogalmaztam.

böröczk
Kiporszívóztad a vesszõt a billentyûzetedbõl?

a következõt ajánlom

Kumiho #2179

"Attól ,hogy valaki régebbóta játszik nem lesz marha jó. Van aki féléve tolja de minimum olyan szinten van mint "az öregek" vagy akár még jobb is."

Ha ismersz ilyen embert és westen tolja akkor küldjön nekem privátot

"Az ilyen csapatokat ahol azt hiszik,hogy az a skill,hogy valaki régóta játszik, messzirõl kerülni kell. "

Már miért hinném azt hogy az a skilles aki régóta játszik? ezért nem írtam olyat hogy a rating feltétel.nem írtam azt se hogy legyél 1700+ ratingen stb.

Mert azt jelenti,hogy õk még frissek és nincsenek tisztába azzal,hogy ez a játék nem azon múlik mióta játszod.

Na csak hogy ezt tisztázzuk én 2010 Június óta játszok a LoL-al akkor kezdtem amikor Olafot behozták.Már miért hinném azt hogy azon múlik hogy mióta játszod? csupán feltételezem hogy az illetõ aki tegyük fel 2 éve játszik már rendelkezik az összes karakterel vagy legalábbis majdnem az összessel és van runa oldala is mondjuk kb több mint 5.

A skill egyetlen játékban sem garancia a skillre, de sokat segít rúnák championok és a championok ismerete. Aki játszik egy champional 7-8 alkalommal az messze többet tud róla mint aki csak látta.
ja és bocsa dupláért, de kicsit többet is írhattál volna magatokról minthogy ketten vagytok. pl lejátszott meccsek száma ebbõl win/lose milyen szerepkört játszotok és mik a betöltetlen helyek. és egyebek
+2 már a felütõ hangnem se volt a legbarátibb én pl az európai béta óta játszom ,de így kettõ emberhez nem cstlakoznék (fõleg úgy ,hogy megvan a szokásos premadem 😄, de már a felütés se a leg játékos csalógatobb vagytok ketten és teszteltek? ugyan már..és mivan ha csak rossz napja van valakinek? illetve az elvárások valóban a két éve játszik kicsit kás és arrol anúskodik ,hogy te/ti e vagytok tisztába a dolgokkal, de no offense. egyébként inkább írj olyat, hogy 1000 játék van mögötte mindjárt egy reálisabb "elvárás" fõleg ha mögöttettek is van.
Unknow
Attól ,hogy valaki régebbóta játszik nem lesz marha jó. Van aki féléve tolja de minimum olyan szinten van mint "az öregek" vagy akár még jobb is. Az ilyen csapatokat ahol azt hiszik,hogy az a skill,hogy valaki régóta játszik, messzirõl kerülni kell. Mert azt jelenti,hogy õk még frissek és nincsenek tisztába azzal,hogy ez a játék nem azon múlik mióta játszod. Az maximum a rúnákban és a championokban segít. Persze van rutin és stb, de nem ezen múlik.
Panzeradler
Mindig jól egy lecarryzett meccs😄
Unknow
+1 , amúgy ezekután kíváncsi vagyok kik lehetnek ezek a srácok, mert én az amcsi béta óta tolom, és a legtöbb magyart ismerem aki akkor kezdte. Szerintem itt arról van szó,hogy pár friss hús olyan elvárásokat támaszt másokkal szemben, amiket õk viszont nem teljesítenek.
böröczk
Félek, hogy aki egy hónapja játszik csak, SE szívesen írna.

Kumiho #2179

Ja és még valami WEST-ek írjanak.

-.-

Nem írtam el 😊 tudok mire gondolsz de ja béta óta játszanak vagy min akkor legalább másfél éve!