League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Ez irtó jó, Vlad + Malza <#taps>

Kumiho #2179

Na azon a napon hagynám abba a lolt. 😊 Viszont a safari caitet lehet beszerzem.

Why so serious?

böröczk
Ezeket ismerem : D

Ezt viszont még nem láttam, és OTT a Taric : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
* meg van oldva

Kumiho #2179

böröczk
Sheriff szerintem a leggagyibb és leggusztustalanabb Caitlyn skin, petákot nem ér.
De ha a sok majom erre nyáladzik, csináljanak az összes karinak fürdõruhás skint, és máris megvan oldva a probléma, de ne ilyen gagyikkal szúrják ki az emberek szemét.
Egy fürdõruhás Taricot tuti, vennék : DDD

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Sheriff több csöcs > all.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Megint visszavonultatnak egy rakat skint, ami rohadt érdekes, hogy ilyeneket is:

Safari Caitlyn (most 244 RP)
Workshop Shaco (244 RP)
Feral Warwick (244 RP)

Egyébként a Safari szerintem a legjobb Cait skin, és azt sem értem, hogy például a Sheriffel vagy a Resistance-szel szemben, miért pont ezt vonják ki.

Kumiho #2179

Me0w
Mert a wowban a magenek nincs polimorfja, ugye... heh.

Together we'll fly someday...

hát persze 😊

böröczk
én akalihoz odaírnám már, hogy anyone, plusz pink ward.

Kumiho #2179

böröczk
<#taps><#taps><#taps>

Kumiho #2179

jazzy
Csak az elsõt néztem meg, ahri countere brand 😄D igen.
Maak
Frissult a Counter pick lista, be lehetne tenni ujra nem?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

roland2293
aki nagyon unatkozik ! http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4efafc7f1a6a1861778265 😄 csak lvl5ig köszönöm (:

Whoops, nem ezt akartam. Mindegy, az se rossz, de ez mindent visz. 😄

Eternal life; endless torture.

RedDevilsza
Kizárt hogy ez olyan lenne. Szinte biztos hogy a inkább olyan lesz mint a dotás/wowos HEX.

Cobra.
Aki játszott Warcrafttal (nem WoW-val), az tudja mit csinál a Polymorph 😊
Mondjuk itt nem lesz annyira durva, mint ott.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Biztos ? Ha átváltoztatsz valakit egy állattá, hogy simán belefér blind, silence 😄

Polymorph = 15% slow, silence, blind - ezek nem külön abilityk 😄

böröczk
Abilitiei: polymorph, 15%slow, silence, disable, szóval full support lesz, ne aggódj : D
Nagyon ígéretesnek tûnik.

Kumiho #2179

Végre egy support champion, már nagyon vártam. Két dologban reménykedem:
1. Nem cseszik el úgy, mint Karmát.
2. Full support lesz, tehát ne midre vigye már majd mindenki.

böröczk
Igen, már iszonyatosan várom, talán még Ahrinál is jobban : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Support lesz a drága, még infók.

böröczk
Lulu

"one of her abilities is a polymorph ability. This "new" form of cc cosmetically changes you into a harmless animal, silences you, makesyou unable to attack, and slows you by around 15%. Deliciousssss."

<#szeret><#szeret><#szeret>

Kumiho #2179

Átgyüttem westre elsõ ranked gamemben az enemy ap carry alapból blockolva volt (tehát olyan akit még vmikor easten "lekapcsoltam") 2. halál után feedelni kezdett 0-11 xD 1670 elo!
roland2293
fekete végig a háttér semmit nem látni 😄

http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89l%C5%91-pontrendszer
Valaki leírná nekem mi az ELO?? mert még kezdö vagyok kérlek ne nevesetek ki..😄
nagyon adjátok tesó <#idiota>
ROFL
Fec papa
Villog az egész HUD.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Sajnos itt is ott is van, nem bántam meg, hogy átjöttem, de ugyanaz. Van orosz, van lengyel, van francia, német ragekid, van lobby afk, van trollpick, afk, leave minden és nem is kevesebb.

Egyelõre itt több hülyével találkoztam, mint easten (de itt jóval kevesebb gamet játszottam eddig), viszont voltak nagyon korrekt, ügyes emberek is, akikkel mentünk duot utána.

Lehet rámegyek kicsit a vaynere, mert mostanában annyira underplayed, hogy az emberek kezdik elfelejteni mekkora damage is van..
Ja mert itt ilyenekbõl nincs elég. 😊

Why so serious?

böröczk
Szeretnéd, mi <#idiota> De akkor a report troll pick report he didnt ban shaco report report report noob-ok mennek westre, ugyanebben az arányban.

Kumiho #2179

jazzy
Az összes gg noobs és gg easyt átrakják eastre 😊
Amin még aszaltam, az a log in que westen. 😊 "working on the issue" Micsoda? Visszadobják EAST-re a több 100k pláyert? 😄
Kivételek mindig lesznek. Szerintem sem jó választás csapatjáték teljesítmény-mutatónak az elo, de ettõl még jobban mûködik mint amennyire itt páran próbálják beállítani hogy nem mûködik.
ronihun
igazad van, én most csak arról beszélek amit írtam korábban, hogy a "prok" milyen könnyen felhúzzák magukat pár nap alatt, az elo hell vitába nem akarok beleszállni többet

...

böröczk
+1

Kumiho #2179

Ez igaz, de nem jelent kvázi semmit az elo. Találkoztam már egyszer-kétszer-nagyonsokszor 1700 és fölötte lévõ játékosokkal, akik nem csak az adott champion-t nem ismerték amivel játszottak, hanem az egész metával nem voltak tisztában.

Nem akarok senkinek a pártjára állni, de az itt zajló beszélgetéseknek a 95%-ában kiforgatjátok egymás szavát.
Õ sem azt mondta hogy mindig a másik 4 a hibás, csak rajtuk is pont annyira múlik a meccs mint õrajta, számokban kifejezve 20%.
Na meg ott van a másik csapat is.
Egyedül nem lehet meccset hozni ha a másik 4 agyhalott az ellenfél csapat meg legalább középszar, ettõl függetlenül aki tényleg jó az így vagy úgy fel fogja húzni az eloját.
Arról nem beszélve, hogy ezzel a tribunallal, csak a saját válláról vette le a terhet a riot totálisan egy rakás szar a rendszer. Maga amiért jó azért rossz is, nekem nem lesz jó/jobb az adott game-em, ha az abban trollkodó illetõt reportolom utána. Ez nem egy battleground, ahol ha kilép valaki jön másik a helyére, ha egy valaki retardált nem annyira fontos. Ez úgy, ahogy van egy kemény teamgame, ami egyfelõl jó, de másfelõl borzalmassá teszi az egyszerû playerek számára a játékot. Csak 5vs5 premade-t érdemes játszani az összes többi játékmód élén a rankeddel egy hulladék.

Amúgy vicc ez a játék... Nem lehet egy k*rva normális gamet menni. Drafted pick normalban minden harmadik indul el, és minden ötödikben nincs troll. Normal-normalt meg nem lehet játszani egyáltalán... Ma is 2/2-ben széttrollkodtak dupla jungler feeder, és élvezi és örül magának, hogy szétbaszhatja más játékát. Rühellem a tribunalt, hogy 1-3 napra bannolják az ilyen kis szánalmas gyökereket engem meg anyázásért egy hétre NHA EZÉRT SOHA NEM LESZ EZ EGY NORMÁLIS JÁTÉK. Ingyenes borzasztó a játékosközösség egyszerûen úgy fos, ahogy van. Remélem a Dota 2 sokkal jobb lesz, bár maga a játék nem tetszik annyira, mint a lol, de legalább fizetõs lesz, és egy kis szûrõ...

ronihun
tényleg jobb azt hajtogatni, hogy a többi 4 ember mindig a hibás

...

nonicks
M5

hirtelen elszaporodtak az urgotok..és a legtöbb borzalmasan játszik<#falbav><#falbav>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Elsõ jól néz ki.

Why so serious?

böröczk
Más:

Kumiho #2179

böröczk
Inkább itt a pont.
És amúgy is Dzsezzinek (kedves, aranyos, édesdrágaütyüpüty) mindig, mindenben igaza van. <#nezze>
Bár biztos titkon irigyli itt egyesek agyszerkezetét.

De hajtogassátok csak, hogy egy emberen múlik az 5v5 solo, attól még nem lesz igaz.

Új csampion sneak peek? Don? Mikor?

Kumiho #2179