League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De ha a sok majom erre nyáladzik, csináljanak az összes karinak fürdõruhás skint, és máris megvan oldva a probléma, de ne ilyen gagyikkal szúrják ki az emberek szemét.
Egy fürdõruhás Taricot tuti, vennék : DDD
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Safari Caitlyn (most 244 RP)
Workshop Shaco (244 RP)
Feral Warwick (244 RP)
Egyébként a Safari szerintem a legjobb Cait skin, és azt sem értem, hogy például a Sheriffel vagy a Resistance-szel szemben, miért pont ezt vonják ki.
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Eternal life; endless torture.
Mondjuk itt nem lesz annyira durva, mint ott.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nagyon ígéretesnek tûnik.
Kumiho #2179
1. Nem cseszik el úgy, mint Karmát.
2. Full support lesz, tehát ne midre vigye már majd mindenki.
"one of her abilities is a polymorph ability. This "new" form of cc cosmetically changes you into a harmless animal, silences you, makesyou unable to attack, and slows you by around 15%. Deliciousssss."
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Kumiho #2179
ROFL
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyelõre itt több hülyével találkoztam, mint easten (de itt jóval kevesebb gamet játszottam eddig), viszont voltak nagyon korrekt, ügyes emberek is, akikkel mentünk duot utána.
Lehet rámegyek kicsit a vaynere, mert mostanában annyira underplayed, hogy az emberek kezdik elfelejteni mekkora damage is van..
Why so serious?
Kumiho #2179
...
Õ sem azt mondta hogy mindig a másik 4 a hibás, csak rajtuk is pont annyira múlik a meccs mint õrajta, számokban kifejezve 20%.
Na meg ott van a másik csapat is.
Egyedül nem lehet meccset hozni ha a másik 4 agyhalott az ellenfél csapat meg legalább középszar, ettõl függetlenül aki tényleg jó az így vagy úgy fel fogja húzni az eloját.
hirtelen elszaporodtak az urgotok..és a legtöbb borzalmasan játszik<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Why so serious?
És amúgy is Dzsezzinek (kedves, aranyos, édesdrágaütyüpüty) mindig, mindenben igaza van. <#nezze>#nezze>
Bár biztos titkon irigyli itt egyesek agyszerkezetét.
De hajtogassátok csak, hogy egy emberen múlik az 5v5 solo, attól még nem lesz igaz.
Új csampion sneak peek? Don? Mikor?
Kumiho #2179