League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
not bad.

Amúgy én egy olyan rendszerre lennék kíváncsi, ami a champion role-ok alapján venné figyelembe különbözõ súlyokkal a damage dealt / damage taken, illetve a KDA statokat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Czdano
De az assist is beleszámítana így nem lenne KS..😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
<#idiota>Eddig 4 downvote-ot kapott..😄DDDDDDDD de egyik se írná oda mi a para vele 😄 Imádom az ilyet 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Jó ötlet nagyon , én fõként tankolok meg supportolok 😄 tehát jó is lenne nekem egy ilyen rendszer, csak úgy érzem ,hogy ez a honhoz hasonló stat játékos tömeget eredményezne amikor mindenki csak azért játszik ,hogy jó legyen a kda, ebbõl következik a folyamatos ks elés a carry elõl, a tankot mindig cserbenhagyják, etc etc, jó rendszer nincs 😄😄

Czdano

report for feed 😊

SzirmosSzisza
Yorick op

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ki tudja mi folyik azokban a bozótokban...

Why so serious?

Pedig néha furcsa hangokat véltem hallani a bozótból, mikor Mundo aurája aktív volt. Ezek szeint csak képzelõdtem.
Fabio Capello
nem, sem a shaco boxokat, sem a teemo shroomokat.

A különféle sebzõ aurák képesek megsemmisíteni a láthatatlan wardokat?
Czdano
Igyekszünk kiégetni magunkat 😄

böröczk
Na ez már rendben van, szórakoztató kis bagázs vagytok, és a beszédképességeitekkel sincsenek különösebb problémák : D

Kumiho #2179

Fyrex
rég röhögtem ilyen jót, made my day 😄DDDDDD

Avanti Crociati!

Czdano

Azt hittem nem szükséges, mert úgy gondoltam ezt nem lehet komolyan venni. 😄

Eternal life; endless torture.

Czdano
Szimpla E-vel fejezi be az ellenfelét? Egy teamfight kezdõdik a nashor baronnál? Aki kommentálja az játszott már ezzel a játékkal? 😄DDDDDD Könnyesre röhögtem magam köszi 😄

SzirmosSzisza
+1

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[Rush]
Legközelebb írd oda: "Nézzétek milyen gyöngyszemet találtam!!" 😄

hTTp://ror.hu/

Nem értem most az emberek ilyen hülyék, vagy mi a fasz van, de szerinted én nem éppen ezért tettem ki ezt a videót, hogy röhögjetek rajta?

böröczk
Ne haragudj, én általában érdeklõdve és élvezettel nézem az efféle videókat, montázsokat, de ez katasztrófa, igazából ami a legtragikusabb az egészben, az kommentár, a beszédközpontja fullánkot kaphatott, vagy nem tudom, de nem hagynám többet beszélni.
Tudjuk, hogy csak megosztottad egy fórumon, és nem azért tetted, hogy mindenki Neked essen, de mindenképp számolnod kellett, hogy lesznek visszajelzések, úgyhogy ne vedd rossz néven a videó kitárgyalását . <#miaz>

Kumiho #2179

A 2. vicces. Nagy pillanat, hogy a legtöbb HP-val rendelkezõ irelia menekül a legjobban (vagy hajt végre, taktikai visszavonulást), megvárja amíg a csapatát kb. leölik, beultizik, aztán õt is majdnem leölik, kurva nagy mákkal megöli corkit, utána meg meglepõ módon sikerül megölnie egy Sonát akinek damage-e sincs mivel support (és idióta mivel valamiért menekülés helyett lelkesen attackolta tovább). És utána még két low HP-t akiknek együtt nem volt annyi HPjuk mint neki. 3.-ban meg egy Fizz akinek a csapata 38 killjébõl 23 van, ergo egy csapat noob fasz szarrá feedelte. Attól még szép penta persze, csak éppen így nem nehéz. Csak szerintem továbbra is ezerszer jobban fest egy epic menekülés vagy mentés mint az, hogy egy rommá feedelt karakter pentázik.

UI: Még mindig fáj a fülem attól, hogy lídzs of ledzsenz.

Why so serious?

Fabio Capello
csak hogy tisztázzuk, oda van írva az alján, hogy tudom. 😛

csak hogy tisztázzuk, még mindig semmi közöm nincsen a videóhoz.

Fabio Capello
1. összeszedetlen
2. motyogtok
3. hangosabb a zene mint az improvizált kommentár - nem szégyen papírról beolvasni, de a szaggatott kommentálás egy ilyen videó halála.
4. ennél biztos voltak jobbak is.
5. baron nashor, nem pedig nashor baron
6. túl vannak erõltetve a hangsúlyok, hangeffektek, nagyon akciódússá akartátok tenni a kommentálást - elcsesztétek az egészet vele.
7. talán nem illik ide az IEM hivatalos fõcíme.

+1. ne negatívumként fogjátok fel a leírtakat, hanem jótanácsként.

Mivel nem te vagy az ötletgazda, remélem a videó tulajdonos(ai) is elolvassák ezt.

fyi semmi közöm a videóhoz

[Rush]
Szerintem ezt ne erõltessétek a továbbiakban....

hTTp://ror.hu/

jazzy
250 like után? Ebbõl sem lesz következõ rész. Pedig milyen izgalmas szarrá feedelt 20+ killes pubstompokat nézni.
😄

böröczk
Engem az Ashe-s készített ki véglegesen.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Dunkey jó arc, én ezt a videót szeretem:

rhazid
pedig ez még nem is olyan vészes

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

böröczk
Kényszerzubbonyt adnék rá, és bezárnám valahova.

Kumiho #2179

rhazid
Dunkeeeey

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lifestealt lassan addig nerfelik amíg értelme sem lesz. 😊 Jax buff meg kb. annyira kell mint az olaf buff.

Why so serious?

Fabio Capello
azért az az irelia nem egy hûdenagy faszombelé nerf, teljesen korrekt.+

Blitzre ráfért

Jaxot kb. visszatették a rework elõtti állapotra

Shen nerf oké, tényleg nagyon erõs volt a Vorpal Blade

Shyvanának végre nerfelték a bónusz armort/resistet

A Shacot meg nemtudom, mi a céljuk vele, egy hónapon belül egy normális karakterbõl megint használhatatlant fognak csinálni.

Amúgy nerfelték a lifesteal itemeket is (megint)

böröczk
Amúgy ez a kishölgy frankón sütivé vagy mókussá tud változtatni egy Nautilust például? <#idiota>
Már alig várom, hogy megérkezzen Tris tesója.

Egyébként Rammus tauntjához még mindig nem piszkáltak? <#banplz>
Tudnak a srácok valamit.

Kumiho #2179

böröczk
Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.
Irelia nerf valami április elsejei tréfa?
Fórumon egy felháborodott tag írt, hogy mi alapján nerfelik és buffolják a csampionokat (jax buff, szintén valami áprilisi vicc lehet), mert komolyan érdekelné.

Amúgy új skinek a patchben, pár infómorzsával:

itt

A Kogi jópofa, bár én nem játszom, az elsõ Lulu pedig kiköpött Alice in wonderland karakter.

Kumiho #2179

Vagyis Irelia 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Relia nerf <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ronihun
<#eljen> What does a turtle say? 😄

...

NagyiBMX
eskü mint egy nagyitott lila minion....

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
😄D

SzirmosSzisza
Csak nekem ugrik be róla Oriana ?

Fabio Capello
cho full stack+surge+lulu ult = ZOMFG

Zickler

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
dat flash

ronihun
westrice egyébként pöcs

...

SzirmosSzisza
Ez a lol scene, lassan szappanopera lesz 😄

"Westrice blames Reginald for stealing Dyrus....... Better bench his brother."

ronihun
Feral WW a kedvenc warwick skinem, kár hogy kiveszik és nincs már rp-m...

...