League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
<#taps> na ezeket soha nem lehet megunni, egyébként ezekért éri meg játszani még mindig, komolyan : D

Kumiho #2179

ronihun
szerintem tudnál találni ilyet rating ide vagy oda

...

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Normális csapat alatt értem azt amilyen a miénk volt veletek anno, legyenek értelmesek a tagok, és legyen mindenkinek fix helye a csapatban. Azt se bánnám ha pár új dolgot is kipróbálhatnék velük, stb...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
milyen a normális csapat? mármint gondolom arra gondolsz, hogy a te szinteden lévõ játékosok és tudnak értelmesen kommunikálni, de ha õk is 1300 elon vannak nem hiszem, hogy ez akadály.
Vagy lehet úgy érted, hogy õk nem 1300asok és ezért téged nem vesznek be. Szerintem egyébként az amatõr csapatoknál sokan elõbb játszani néznek meg, mint hogy elo alapján döntsenek, bár lehet hogy tévedek.

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ELO-t hol lehet megnézni?

jazzy
Másfelõl viszont nem kell rögtön profi csapatba menni, ha van egy full 1300-as eloval rendelkezõ csapat fejlõdhettek együtt ha nincs sértõdés a kritikán.
Czdano
Az hogy 1,3k ELO-s embert senki se hív normális csapatba, mert azt mindenki elbírja érni 😊 Ez az egyetlen dolog ami néha motivál abban hogy ELO-t húzzak felfele.

jazzy
Engem inkább az érdekelne, hogy az én ötletemre esetleg tudna valaki mondani ellenpéldát ahol rosszul mûködne? Mert már ezen gondolkoztam régebben is, igaz nincs túl sok leaver, meg nem a leaver miatt van ott az ember ahol, de azért akad.
böröczk
Soha nem személyeskedek. Egyszerûen imádsz belém kötni. Mindig van valami rosszindulatú megjegyzésed. De ha viccesnek tartod, akkor szívesen reagálok további kötekedéseidre is.

Kumiho #2179

ronihun
nem, gondoltam ha leírsz valamit nem azért írod le mert lényegtelen, mivel 25%-ot írtál ezért kiváncsi voltam, mi a 25%.

Egyébként igen, szeretem olvasni amikor elkezded a személyeskedést, mert viccesnek találom amiket rólam írsz.

...

nonicks
személyeskedés az megy...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

böröczk
Miért a lényegtelenbe kötöttél bele, ha tudtad, mire gondolok? Vagy csak ennyire szereted, ha írok Neked.

Kumiho #2179

ronihun
akkor megkaptad a kérdésedre a választ, kedves géniusz barátom

...

böröczk
6? <#vigyor> Amúgy egy retardált is bõven elég, vagy egy leaver, de tök fölösleges hangoztatni, nem fog változtatni a végkimenetelen.
Nem kell rankedezni, és kész.
Zsákbamacska csapattársak, akinek ez nem tetszik, ne játsszon solot, lehet teamrankedezni, ott pedig megválogathatod a társaid. Esetleg a duo q egy szerencsésebb dolog még.

Kumiho #2179

böröczk
Jó, hogy másodszorra is leírtam, lehet, számológépet kellett volna használnom, és bemásolnom az eredményt.
Amúgy komolyan, 20-ra gondoltam végig.
Lehet, én is a retardáltak, fogyatékosok táborát erõsítem. <#miaz>

Kumiho #2179

böröczk
*következõ=követhetõ, fránya mobil.

Kumiho #2179

ronihun
25% hogy jött ki?

...

böröczk
De teljesen megérdemli, és ebben abszolút igazad van, csakhogy nem következõ.
Jazzy ötlete sokkal jobban tetszik már, és kivitelezhetõ is lenne. Csak tojnak rá.

Kumiho #2179

ronihun
Tradenek hívják amit írtál, egyébként az elejére meg, de megérdemli, és ha a te csapatod rosszabb és az ellenfél megnyeri, akkor õ is megérdemli, ez a jelenlegi rendszer,de tudom én a szokásos 6 retardált van a csapatomban és én nem érdemlem meg, hogy veszítsek dolgot jó hangoztatni.

Egyébként azt nem értem, hogy mért akarsz ennnyire reformálni, te nem akadtál el, nem akadályoz meg senki a további elõremenetelbe magadon kívül, azt mondtad, 1.3k-n vagy és most oda tartozol, ha ez így van akkor mi a probléma?

...

böröczk
Ezaz, norbika for prezidenté.

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem nekünk nem muszáj egymáshoz szólnunk.
Mi a problémád? 100%-ig a szerencsén múlik az egész csapat összeállítás solo-n, és ezen KÍVÜL maga a játék, amikor már megvannak a társaid, 25%-ban múlik rajtad. Ebben mi kivetni valót találtál, kedves géniusz barátom? És megint lényegtelenbe kötöttél bele. Még talán a giminél se tartasz, de borzasztó odaadással szeretsz, és tudsz másokat kioktatni.

A farm fontosságában meg szerintem mindenki egyet ért, ezt nem kell firtatni tovább.
Az egy külön dolog, hogy a profi játékosok csukott szemmel last hitelik a creepeket, és nagyjából amíg lénen vannak, egyet nem hagynak kárba veszni.
Amúgy lehet az én baromságom, de amikor supportként vagyok a carry mellett, engem borzasztóan fel tud bosszantani, ha nem tud last hitelni.
Ja és igen, mert rengetegen vannak, akik nem tudnak last hitelni, farmolni.

Kumiho #2179

ez az egész játék egy rakat szar
Czdano
Ha kifogsz valami bénát akkor nem érdemli meg hogy tõle vonjanak le pontot? 😊 akkor õ lekerülne az aljára Te meg lépkednél felfele szépen, addig amíg hasonló kaliberû játékossal mérkõzhetnél meg..

Igen számít a farm, de ott kell lenni fejben is. Én speciel ha nincs farmolni való creep akkor egybõl megyek autoattackal az enemyre..

Lanen minden egyes másodpercet ki kell/lehet használni.. Ha tehetem arra is odafigyelek, ha éppen az én wavembõl van egy kiütni való creep, akkor az ellenfelemre eltolok egy skillt, csak hogy megzavarjam. A legtöbb ember ilyenkor viszonozza a 'gesztust' és máris elbuktak 20 goldot, ami hosszútávon sokszor több 100 goldba is kerülhet... azt hiszem ezt hívják 'makrózásnak' vagy játékpszichológiának..

#16274 semmi sírás nem volt a fórumposztomban, szerintem tök korrekt módon, részletesen fogalmaztam 😊

Grr1234
Talán ha nem egy elkeseredettet, sírós thread lenne a sok közül, akkor többiek is úgy állnának hozzá.

2 ben sem lehetetlen ez ,de ahoz az kell ,hogy lehetõleg a legelején kilépjen mind a 4 ember és azonnal sokkal erõsebb legyél mert egy idõ után már CC kkel ledarálnak.

ronihun
Ez a KDA-s rendszer nem való egyáltalán a LoLhoz, továbbá nem értem miért nem számít annyira a farm? Pont, hogy az egyik legfontosabb tényezõ a creep farmolás ebben a játékban, nem véletlenül farmol ilyen jól az összes profi. Meg alapból ha megölsz mondjuk 1200as elon valami bénát attól te megérdemled, hogy jobbakkal játssz? Miért? Egyszerûen annyival több dolog van ami fontosabb itt mint az, hogy éppen mennyit halsz, meg ölsz.

Brigi a te százalékos okfejtésednek különösen tetszett a matekja <#gonosz1>

...

jazzy
Viszont dotában (2ben nem tudom) lehetett még 1v5öt is nyerni bizonyos hõsökkel, lolban nem lehet.
Dota 2 ben (nem tudom ki játszik innen vele) olyan rendszere van ,hogy ha leavelsz low prioritit kapsz de nem is az a baj a lolban szerintem ,hogy nem büntetik eléggé a leavet hanem az ,hogy ha jól tudom a levernek a cuccát se, és a pénzét se kapja meg a csapat, még dotaban irányíthatod a hõsét , eladhatjátok a cuccait és megkapjátok az összes goldját + azt is ami folyamatosan termelõdik neki, eljut 4 ig a gold számlálója és akkor osztja automatikusan mindenkinek.

jazzy
Nem gondolnám, hogy meg lehet teljesen reformálni. Én annak örülnék, ha az afk/leave problémát kiküszöbölnék.

Pl az a csapat akinél leaver volt, vagy 5 percnél tovább afk az fele pontot veszít / nem veszít pontot, viszont a leaver és a duo partnere az teljes pontot veszít. Az ellenfél teljes pontot kap. Ha nyer a csapat ahol a leaver volt, az enemy teljes pontot veszít, a leaver teljes pontot veszít, mert nem vett részt a játékban, a többiek teljes pontot kapnak. Vagy valami ilyesmi..
böröczk
Nem nagyon lehet, az a baj.
Maximum, ha össze lehetne vetni valahogy minden apróságot a csapattársakéval, de ez kivitelezhetetlen. Nem létezik tökéletes rendszer, soloq-ban 100% szerencse, hogy kiket kapsz, ugyanennyi, hogy az ellenfél kiket kap, ezen felül, vagy ezek után további 25%, hogy Te hogyan teljesítesz a játékban. Aztán vannak a leaverek, az agygörcsösök, a skizofrének, pszichopaták, szellemi sérültek, akiket még bele lehet kalkulálni.

Tegnap néztük egy orosz gyerek streamjét, aki az egyik accountját levitte 300 elore (köszönjük Don), így volt harmadik pick a lobbiban, én azt se tudtam, hogy létezik ez a szint, de igen, és valami eszméletlen, brutál nagy volt a retardált ráta,
viszont komolyan mondom, az egyikõjük még így is full normálisan játszott, persze nem volt kifjezetten ügyes, de nem csinált ostobaságokat, vigyázva próbált játszani, farmolni top lane-n, míg társai már a 10. killt adták az enemy junglernek a a 20. perc elõtt jóval.
Köztük egy zseniális Shacoval, aki a 0. perctõl próbálta hõs Udyrunkat counterdzsunglézni, míg nem 4. lvl 1-es halála után felhagyott vitéz próbálkozásaival.

Kumiho #2179

Czdano
Legalább Te nagyjából érted mire gondoltam azzal hogy nem csak a farm számít...

Hát nem tudom de ez egy vicc..egyéni skillt kéne valahogy kiszámítani akkor
-kda-ból
-minionokból
-xp/percbõl..

Vagy nem vágom..az a baj hogy a RIOT kicsit lusta szerintem egy új rendszert kidolgozni, pedig nem lenne olyan sok idõ...

jazzy
Itt nem arról van szó, hogy mindenki téged bánt. A profik azért is profik, mert sokkal jobban farmolnak, nem, nem tud minden hülye farmolni, másrészt azzal, hogy azt mondjuk az ötleted hülyeség nem azt mondjuk hülye vagy, hanem rossz az ötlet, mert ezer meg ezer hibája van és ugyanilyen pontatlan lenne mint ez.

Nem jó ez a rendszer kétségtelen, de az sem jobb.
Jockey
ne vedd a szivedre a dolgokat..
a zseniket soha nem ertettek meg..
ettol fuggetlenul ez sztem sem mukodne, talan mason mas formaban hasznald ki kepessegeidet, es ha esz erveket kapsz kritikakent, ne huzd fel magad..
nekem se kedvem se energiam nem lett volna ilyeneken filozni, tolem kapsz+1-t, maga rendszer viszont -1..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Czdano
Megfordult a fejemben, mielõtt kiírtam ezt a posztot több embert megkérdeztem és õk jó ötletnek találták..

A farmról meg annyit hogy párszor már volt 180~ 20 percnél karthussal, de nem is próbálok bizonygatni mert megint én vagyok a fullretard amiért volt egy ötletem..

jazzy
Erre a farmolni meg az 5 éves vérpistire csak annyit, hogy megnézném mikor volt utoljára 20 percnél 200+ creeped.
jazzy
Arra gondoltál már, ha sehol nem jön át senkinek amire gondoltál akkor nem te vagy a helikopter?
Czdano
Tudom, sokan mondták már hogy nincs közöm ehhez a játékhoz!

Feladom, menthetetlen vagy.

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
A tudod mit tud, olyan röhejesen alacsony cs-juk van néha az embereknek, hogy egy vicc. Amúgy vegyük azt, hogy valaki Karthust main-nel, AFK a kezdõn, ha valaki meghalna nyom egy ultit, végtelen lenne a pontja a te arányod alapján <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
+1

Kumiho #2179

Czdano
Tudom, ez nem FPS, de ezeket a dolgokat (pozicionálás, smiteolás, farm)nem lehet pontozni (vagy bonyolult lenne).

Az utolsó példád meg totális baromság (szerintem), ugyanis ha a lanen vezetsz 2 killel akkor az azt jelenti hogy az ellenfelednél totálisan jobb vagy. Farmolni még az 5 éves vérpisti is tud könyörgöm...attól hogy valakinek 300 farmja van még nem jó játékos. A jó játékos tud gondolkozni, counterelni, és ennek segítségével nyeri meg a lanet...

De tegyük fel, szétfarmolod az agyad, 0-2-be vagy lanen. Ha tényleg összekapartál soksok aranyat, és jól is használod ki akkor fel fog menni a killassist arányod késõbb nem? <#idiota>

Csak hogy megprobaljam megertetni miert borzalmas ez a rendszer, itt egy par pelda: az a jobb jatekos, aki 2 tower helyett 1.5 percen at uldoz egy 0/9 playert 20 toldert? Az a jobb jatekos, aki nem smiteol le egy baront mert lehet hogy akkor meghalna es ezert az enemy kapja? Az a jobb jatekos, aki 2/0ban van, mikozben a lane elenfele 0/2ben, de 130al tobb creepjee van? Totalisan atgondolatlan az otleted.

Czdano
Tehát a 9-1es carry megérdemelten veszít elot ha van a csapatában egy 0-20as akárkicsoda (példa volt). Igenis számít a KDA..de mindegy nem vitázok errõl mert látom itt se jött át senkinek se mire gondoltam ezzel a fórumposzttal.

A baj az hogy az ELO rendszer 1v1-re van kitalálva itt meg 5v5 van...és nem az egyéni skillt nézi..de felesleges emiatt sírnom mert a RIOT szarik az arcomba. Az egyetlen amit tehetek hogy ignoreolom a sok retardáltat, egyszer elfogynak és akkor sírás nélküli játékok lesznek 😄. Az egyetlen ami megnyugtat hogy most éppen olyan szinten vagyok ahova tartozok (1,3k)

SzirmosSzisza
+1

meg lehet nézni hol tart a TSM 😊

RedDevilsza
Ez nem Call of Duty. A KDA teljesen másodlagos statisztika a LoLban. A lényeg hogy gyõzöl, vagy veszítesz. RIOT akkor járna a legjobban, ha kivenné a soloQ-t úgy ahogy van, vagy legalább a kliens valahol jelezné nagy piros betûkkel hogy egyáltalán nem mérvadó a soloQ rating, hogy a sok sírás, meg a tiedhez hasonló világmegváltó ötletek eltûnjenek a fórumokról. Aminek egyedül értelme van az az 5v5 rating.

Latom sikerult ertelmezn a posztom es leszurni a lenyeget. (segitek, az egy pelda volt)

Czdano
Mert a 2 KDA egy szardarab (már bocsáss meg). Egy normális KDA szerintem 3~ körül kezdõdik.. Amúgy a postot lezárták, thanks riot 😄DDDD

Ez egy nagyon atgondolatlan es halva szuletett otlet. Ahhoz birnam hasonlitani, mint amikor beposztolja a gyerek, hogy neki 2.0 kda-ja van, de megis 1100 elom van. Ha 1100 elos playerek ellen van 2.0 kda akkor egyaltalan nem olyan jo, mint egy olyan akinek 1800 elosok eppen van akar 1.0.