League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Vagy lehet úgy érted, hogy õk nem 1300asok és ezért téged nem vesznek be. Szerintem egyébként az amatõr csapatoknál sokan elõbb játszani néznek meg, mint hogy elo alapján döntsenek, bár lehet hogy tévedek.
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Egyébként igen, szeretem olvasni amikor elkezded a személyeskedést, mert viccesnek találom amiket rólam írsz.
...
Kumiho #2179
Nem kell rankedezni, és kész.
Zsákbamacska csapattársak, akinek ez nem tetszik, ne játsszon solot, lehet teamrankedezni, ott pedig megválogathatod a társaid. Esetleg a duo q egy szerencsésebb dolog még.
Kumiho #2179
Amúgy komolyan, 20-ra gondoltam végig.
Lehet, én is a retardáltak, fogyatékosok táborát erõsítem. <#miaz>#miaz>
Kumiho #2179
Jazzy ötlete sokkal jobban tetszik már, és kivitelezhetõ is lenne. Csak tojnak rá.
Kumiho #2179
Egyébként azt nem értem, hogy mért akarsz ennnyire reformálni, te nem akadtál el, nem akadályoz meg senki a további elõremenetelbe magadon kívül, azt mondtad, 1.3k-n vagy és most oda tartozol, ha ez így van akkor mi a probléma?
...
Mi a problémád? 100%-ig a szerencsén múlik az egész csapat összeállítás solo-n, és ezen KÍVÜL maga a játék, amikor már megvannak a társaid, 25%-ban múlik rajtad. Ebben mi kivetni valót találtál, kedves géniusz barátom? És megint lényegtelenbe kötöttél bele. Még talán a giminél se tartasz, de borzasztó odaadással szeretsz, és tudsz másokat kioktatni.
A farm fontosságában meg szerintem mindenki egyet ért, ezt nem kell firtatni tovább.
Az egy külön dolog, hogy a profi játékosok csukott szemmel last hitelik a creepeket, és nagyjából amíg lénen vannak, egyet nem hagynak kárba veszni.
Amúgy lehet az én baromságom, de amikor supportként vagyok a carry mellett, engem borzasztóan fel tud bosszantani, ha nem tud last hitelni.
Ja és igen, mert rengetegen vannak, akik nem tudnak last hitelni, farmolni.
Kumiho #2179
Igen számít a farm, de ott kell lenni fejben is. Én speciel ha nincs farmolni való creep akkor egybõl megyek autoattackal az enemyre..
Lanen minden egyes másodpercet ki kell/lehet használni.. Ha tehetem arra is odafigyelek, ha éppen az én wavembõl van egy kiütni való creep, akkor az ellenfelemre eltolok egy skillt, csak hogy megzavarjam. A legtöbb ember ilyenkor viszonozza a 'gesztust' és máris elbuktak 20 goldot, ami hosszútávon sokszor több 100 goldba is kerülhet... azt hiszem ezt hívják 'makrózásnak' vagy játékpszichológiának..
#16274 semmi sírás nem volt a fórumposztomban, szerintem tök korrekt módon, részletesen fogalmaztam 😊
Brigi a te százalékos okfejtésednek különösen tetszett a matekja <#gonosz1>#gonosz1>
...
Pl az a csapat akinél leaver volt, vagy 5 percnél tovább afk az fele pontot veszít / nem veszít pontot, viszont a leaver és a duo partnere az teljes pontot veszít. Az ellenfél teljes pontot kap. Ha nyer a csapat ahol a leaver volt, az enemy teljes pontot veszít, a leaver teljes pontot veszít, mert nem vett részt a játékban, a többiek teljes pontot kapnak. Vagy valami ilyesmi..
Maximum, ha össze lehetne vetni valahogy minden apróságot a csapattársakéval, de ez kivitelezhetetlen. Nem létezik tökéletes rendszer, soloq-ban 100% szerencse, hogy kiket kapsz, ugyanennyi, hogy az ellenfél kiket kap, ezen felül, vagy ezek után további 25%, hogy Te hogyan teljesítesz a játékban. Aztán vannak a leaverek, az agygörcsösök, a skizofrének, pszichopaták, szellemi sérültek, akiket még bele lehet kalkulálni.
Tegnap néztük egy orosz gyerek streamjét, aki az egyik accountját levitte 300 elore (köszönjük Don), így volt harmadik pick a lobbiban, én azt se tudtam, hogy létezik ez a szint, de igen, és valami eszméletlen, brutál nagy volt a retardált ráta,
viszont komolyan mondom, az egyikõjük még így is full normálisan játszott, persze nem volt kifjezetten ügyes, de nem csinált ostobaságokat, vigyázva próbált játszani, farmolni top lane-n, míg társai már a 10. killt adták az enemy junglernek a a 20. perc elõtt jóval.
Köztük egy zseniális Shacoval, aki a 0. perctõl próbálta hõs Udyrunkat counterdzsunglézni, míg nem 4. lvl 1-es halála után felhagyott vitéz próbálkozásaival.
Kumiho #2179
Hát nem tudom de ez egy vicc..egyéni skillt kéne valahogy kiszámítani akkor
-kda-ból
-minionokból
-xp/percbõl..
Vagy nem vágom..az a baj hogy a RIOT kicsit lusta szerintem egy új rendszert kidolgozni, pedig nem lenne olyan sok idõ...
Nem jó ez a rendszer kétségtelen, de az sem jobb.
a zseniket soha nem ertettek meg..
ettol fuggetlenul ez sztem sem mukodne, talan mason mas formaban hasznald ki kepessegeidet, es ha esz erveket kapsz kritikakent, ne huzd fel magad..
nekem se kedvem se energiam nem lett volna ilyeneken filozni, tolem kapsz+1-t, maga rendszer viszont -1..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A farmról meg annyit hogy párszor már volt 180~ 20 percnél karthussal, de nem is próbálok bizonygatni mert megint én vagyok a fullretard amiért volt egy ötletem..
Eternal life; endless torture.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az utolsó példád meg totális baromság (szerintem), ugyanis ha a lanen vezetsz 2 killel akkor az azt jelenti hogy az ellenfelednél totálisan jobb vagy. Farmolni még az 5 éves vérpisti is tud könyörgöm...attól hogy valakinek 300 farmja van még nem jó játékos. A jó játékos tud gondolkozni, counterelni, és ennek segítségével nyeri meg a lanet...
De tegyük fel, szétfarmolod az agyad, 0-2-be vagy lanen. Ha tényleg összekapartál soksok aranyat, és jól is használod ki akkor fel fog menni a killassist arányod késõbb nem? <#idiota>#idiota>
A baj az hogy az ELO rendszer 1v1-re van kitalálva itt meg 5v5 van...és nem az egyéni skillt nézi..de felesleges emiatt sírnom mert a RIOT szarik az arcomba. Az egyetlen amit tehetek hogy ignoreolom a sok retardáltat, egyszer elfogynak és akkor sírás nélküli játékok lesznek 😄. Az egyetlen ami megnyugtat hogy most éppen olyan szinten vagyok ahova tartozok (1,3k)
meg lehet nézni hol tart a TSM 😊