League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
Lvl30as vagy?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Blitz egy elég szemét és trükkös champ. Rengeteg NOOB beleszalad abba, hogy dejó visszaszorítottuk õket és most lehet õket torony alatt szivatni, aztán grab stun ozt nyekk.
SzirmosSzisza
!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#vigyor>
Majdnem megkérdeztem ,hogy ki volt a 10. ...Igen késõ van és egész nap tanultam.
igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi és nincs vele baj akkor, ha legalább szólnak a játék elõtt, de az volt a legidegesítõbb és legszánalmasabb, hogy 9-bõl 7-en engem hülyéztek.
SzirmosSzisza
Régen nyomtam, egész fun. Egyetlen játékfajta ahol Shaco tier1 <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
<#wow1><#wow1><#wow1>

Kumiho #2179

Fabio Capello
valószínûleg egy base race-ben volt részed, ez egy elterjedt játék a LoL-ban, olyan mint az ARAB vagy az ARAM, habár normál játékban az íratlan kódex szerint elvileg nem lenne szabad játszani, csak custom gameben.

böröczk
Ez érdekes, én még nem hallottam, hogy ilyeneket ne reportoltak volna, mi is megtesszük, ha ellenfélnél akad ilyen kretén, destruktív egyén, netán több is.
Az már sûrûbben jött válaszként, hogy "dont care, its only normal game", banolnám az összes ilyen rohadékot a búsba. Dehát a lol Free to play ugyebár.

Kumiho #2179

Sziasztok!

Mai napon történt, hogy Jax, Vayne és Fiora (mindhárman velem voltak) egész meccs alatt azzal szórakoztak, hogy ki hányszor tud eljutni az ellenfél bázisához és "pontot szerezni" azzal, hogy ott hal meg. Miután felvetettem, hogy ez mégis mi és hogy talán nem kellene, leoltottak, + csatlakozott a "játékhoz" Alistar (szintén csapattárs) is. Ezt követõen mondtam az ellenfélnek, hogy ugyan reportoljuk már õket, persze erre õk is engem nooboztak, hiszen nagyszerûen szórakoztak a lvl 2-es csapattársaim levadászásán, majd a "meccs" végén engem reportoltak.

Ugyan nem értem az mi ebben a jó, de ha már muszáj ilyet "játszunk" azt lehetne elõre közölni és borzasztó mód felidegesít, hogy miért kell más játékát direkt tönkretenni.
Grr1234
Most vettem meg Oriannát... 😄

NagyiBMX
Vegyél meg valami másik karit amit még megakartál vagy megakarnál, aztán ha megvetted akkor kezdj el a héten nocturnal gyüjteni nocturne-ra.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ez komoly? 😄

Eternal life; endless torture.

Free champ rota; Nocturne Ryze Malphite Miss Fortune Vayne Blitzcrank Sejuani Sona Amumu Orianna

Kly
Amumu, Blitzcrank, Malphite, MF, Nocturne, Orianna, Ryze, Sejuani, Sona, Vayne.

Halkan jegyzem meg, hogy kb egy hete nocturne-re gyûjtök (most van 6,1k).<#rolleyes>

Scientia potentia est.

Egyszer kis trollkodás képpen support Asheztem. Az eredmény elég laza attack speedes cipõvel és q-val permanens lassítás. Ultival sebzés+stun a carryt, e-vel meg második CV me kimaxolva a fél mapon átmegy, és az elején mivel minionokra nem lõttem, ezért amikor meglõttem az ellent minden második alkalommal kritelt az elsõ. Az ELO rendszer sz*r, de nagyon nehéz lenne jobbat alkotni (nem tartom lehetetlennek). Az pl.: egy lehetõség lehetne, hogy alacsony ELO-n a gyõzelemért többet kapsz mint amennyit vesztésnél vesztesz. Nagyon magas ELO-n meg már fordítva, így csak az maradna alacsonyan aki többször veszít mint nyer, és ott már gond van a játékossal is.
Me0w
rofl

Together we'll fly someday...

Fabio Capello

lololol 😄

én a caps lockot szoktam nyomogatni 😄

Többször kérdezték tõle és mindig valami CS-s reflex alapú shift nyomogatást válaszol.

Különc
Szerintem akkor MSN vagy Skypera ír, Oddonenál illetve Reginaldnál is észrevehetõ, bizonyos programokat betesznek a "Streamblocker" alá, és azokat nem láthatod, tehát meghal, és amíg halott alt tabol és írkál valakinek, valakikkel mondjuk IRCen, de te továbbra is csak a játékot látod.

Szerintem ez lehet az oka

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na ez szép. 😊

Why so serious?

NagyiBMX
<#wow2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
ahh 😄D

Annyiban "uncsi", hogy békésen farmolsz, senkivel nem találkozol, senki nem bánt. 😊 Csak épp nagyon sok múlik egy jó jungleren, gankelni tudni kell, találkoztam én is olyanokkal akinek a dzsungelezés azt jelentette, hogy nem jön ki belõle 15 percig.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Jungle legunalmasabb ? lol 😄
Összes többi lane farmfest, jungleg meg gankel folyamatosan, kvázi ott van akció 😄

Néztem is nagyot, hogy ezen a szinten milyen fegyelmezetten játszanak(last hit,ward,"ss") és aránylag semmi flame. A 200elos jax videoban amit jarvan oszt neki..."jax is for noobs" "i am not noob" 😊
Én is abbahagytam már 3dolog miatt, (1)a jungle az egyik legunalmasabb(és nem is értek hozzá xD) (2)Amit írtál, hogy nyomkodja, de nem tudom minek és mit... (3)és szerintem valami tüdõ porblémája van, vagy fene se tudja, de akármikor nézem, sõt még a korábbi low elós videókban is, folyamatosan köhög és idegesítõ! 😊
jazzy
Én nézem, de már nagyon kezdi baszni a fülemet, hogy zongorázik a billentyûzeten tök fölöslegesen még akkor is amikor halott..
Morphh
Ha már a fél fórum a te elod kialakulásával van tele, érdekelhetne

Frostyc - East

Fabio Capello
1200 koreai elo lehet úgy durván 16-1800 a többi szerón 😄

SzirmosSzisza
Koreában teljesen más az 1200 ELO, mint NA/EU-ban 😊

Pedig azt hittem pont téged fog érdekelni, hogy mások hogy másznak ki (carry-znek) 1200-1300 elo-ról. 😞
böröczk
+
Ez már inkább érdekes : D Ilyeneket még lehet valamerre találni?

#16313 Állat..

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
low elo, jax meccs különösen vicces 😄

Morphh
Ember..

Frostyc - East

böröczk
Kit érdekel, hogy koreai szerveren hogy húzza fel magát 1200-ról.

Kumiho #2179

Nem mondod? 😮
böröczk
Koreai szerveren játszik.

Kumiho #2179

Saintv. 1200 elon játszik, lehet nézni, hogy húzza fel magát...
Csak a szokásos.

Why so serious?

Fabio Capello
mi a jóságos szentszar volt ma itt, jézusom...

SzirmosSzisza
Valakit érdekel, akkor van ilyen rap cypher vagy micsoda, az a lényeg, hogy valaki lenyomja és kihívja a következõ embert 😊 (nem tudom hol kezdõdött, ezek körül lett nagy a hype körülötte)

ohh, itt a lista

Ezek jók. Fõleg a WW-s epic. 😊

Why so serious?

Czdano
Reseteltem, most tuti jó.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

roland2293
nekem se jön be 😊

Czdano
Pedig megy jól..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
nem jön be a streamed, hiába refreshelem csak black screen

...

Kipróbáltuk ezt a double junglet. 😄