League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Evelynn op

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Mire gondolsz ?

Amúgy én játszok a háttérben, de ingyen netrádiónan tökéletes Bob 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

petrox
tényleg jól jönne egy edit gomb ^^

PeTroX - Eune

petrox
sry szart linkeltem .....
ezt akartam

PeTroX - Eune

Különc
Mér olyan nehéz linkelni, nem értem...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Hehe nem tudom kit ütöttem ki, de nem érdekes annyira, mert úgyis béna kennen vagyok 😄

Jó a bob stream, de ez nem mides champ.
[Rush]
Jó fazon, én, ha LoL streamet nézek és online, csak õt nézem szinte😄

De azért néhány nótától a hajamat fogom^^

hTTp://ror.hu/

böröczk
Hihi, tudom, de nektek nem mondták kiskorotokban, hogy teknõsBÉKA, ami egyébként biológiailag totál helytelen, mesekönyvekben elmegy 😄

Bob nyomott Luluval azért egy triple-t, egyébként akkora idióta az az ember, én mégis szeretem a streamjeit, meg jó muzsikákat nyom alatta <#idiota>

Kumiho #2179

Unknow
Nem tudom, én ált bepickelem a cleanset ha beengedünk az ellenfélbe egy Rammust 😊 Btw az még mindig teknõc 😄
SzirmosSzisza
OFF: dupla hozzászólás közül, ha egyet törölsz, akkor törlõdik a másik is :c Szóval Jazzy szeretné Kennent is megvenni <#idiota>

Amúgy reggel én is Cass / Kennen között vacilláltam, de mentem inkább Blitz supportot 😄

roland2293
6300 persze 😊

jazzy
6300 az új champ szintén? Mintha olvastam volna, hogy talán 4800 lesz..
böröczk
GBob Luluval játszik, ha valakit érdekel:

link

Kumiho #2179

Maak
RADS error-ra mi a megoldas? forumon ami fellelheto mar mindent kiprobaltam, semmi nem mukodik...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Módosítanék: Azt hittem, Athemnek írok : D De ettõl függetlenül a galapagoszi békán kívül tartok minden mást <#banplz>

Kumiho #2179

böröczk
Azért earlyben nem engedhet meg magának a carry egy quicksilvert, lásd be.
És rengeteg tud múlni egy Rammus taunton, Te tudhatod a legjobban,
nem hiába állandó ban a galapagoszi békád : D
Iszonyat gyors, zseniális ganker már 3-as szinttõl, anticarry.

Kumiho #2179

jazzy
Late game nem sok, lvl9en igen. Shennek vettek le, igaz az aoe taunt, de a cc-k többségét max 2 secre lövik be.
Katarinát soraka is sütivé változtatja, de ez még be is lassítja meg a turbó attack speedes carrynek ad egy vagon DPS-t az AP-nek némi AP-t és közben a meleenek vagy tanknak egy jókis aurát meg bonus hp-t, de ha megfelelõen alacsonyak az értékek, akkor nemtud sokkal többet mint Janna annyival nem, hogy megérje 6300-at fizetni érte kivéve persze az RP meg IP milliomosokat. Sztem 3 hét múlva teljesen közömbös lessz.
böröczk
És természetesen support létének ellenére is 6300-ba fog kerülni.
Riot policy.
Azért instabuy. Hiszen support, ráadásul egy tündéri yordle, aki Katarinát a spotlightban sütivé változtatja.

Kumiho #2179

Unknow
QSS-el leveszed a duration 0-ra. Mercuryval is lejebb veszed a durationt. Mi kell még?
Lulun csak at ultijának a bónusz hp-ját nem igazán értem:
1. lehetõség: kap a champion némi hp-t és ha azt ellövik akkor nem vesz el semmit miután lejár gyakorlatilag ugyanaz mint egy absorbos shield.
2.: A hp-t százalékosan elveszi amikor lejár pl.: van a champnek 500 hp-ja lulu ulti ad még 500-at aztán lelövik a fél hp-t akkor lejáratkor 250 hp-t elvesz az aktuálisból.
3.: lejáratkor egy az egybe elveszi a hp-t amit adott (ezt nem tartom valószínûnek).
Nekem nem tnik olyan rohadt táposnak, ha normális értékeket kap akkor teljesen normális, de kezdetben úgysem kap normális értékeket had vásárolja be a sok player.
Az Irelia nerf normális nemtudom még, hogy túllõtek-e a célon, de kellet. Janna erõs a supportok között, de szerintem nem a bubi AD bonusza miatt. Janna ereje a tornádó feldobása a W lassítása meg, hogy ultival elküld mindenkit melegebb éghajlatra. Janna az egyetlen support aki úgy menekíti ki a társát vagy húz el 1/2v5-bõl, hogy õ maga is túléli, és ez nem a bubijának köszönhetõ. A bubiját mondjuk ezzel elég durván nerfelték, mert így late gameben, ha nem full AP janna akkor elég gyenge lessz. Az új item egyértelmûen Trynda esetleg Poppí tuning lessz mások nem képesek igazán low HP-val sokáig túlélni. A life steal nerf kellet, bár én adnék egy life steal cap-et ozt szevasz. Haver múltkor Ashevel 758-at life stealelt egyetlen lövéssel, ozt volt ilyen 1.7 feletti attackspeed öld meg waze exhaust vagy CC nélkül. Shaconak a damage helyett a túlélését kellet volna növelni a damaget meg csökkenti elég nagyot csap az így is.
Jaja, az borzalmas, amikor 3 centivel elõtte megállsz és gurulsz egyhelyben a végtelenségig.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Igazából rárakod az AD carryre, aztán ugyanott vagy, szvsz felesleges rá AS rúna 😄

jazzy
Jah a Rammus taunt durationból vehetnének le kicsit, de tényleg idegesítõ volt amikor jungleztál vele és powerballal kellett szenvedni mert nem ment neki a creepnek..

Megnéztem a Lulu spotlightot, hát ez instabuy, nagyon durvának tûnik, mondjuk erre külön runepaget nem fogok csinálni, hogy supportnak attack speed redet ajánl..
böröczk
Jólvan Dzsezzi, ezen nem lepõdöm meg : D Amúgy ott van a skill leírásban is, hogy 5 sec, bár azt valóban nem írják, hogy a pajzs megszûnésével ez ne törlõdne.
Rammusnak még mindig az évekig tartó tauntja a gáz.
Fiddle fearrõl ne is beszéljünk.

Kumiho #2179

jazzy
Ez olyan janna nerf, hogy én eddig is azt hittem így mûködik 😄

Right clicking on an enemy while using Powerball will now move you close enough to hit the target -> ez nagyon jó, idegesítõ volt.. bár ritkán játszok rammust.

Heal nerf ok, elég erõs volt.
böröczk
*alatt

Kumiho #2179

böröczk
Azt írtam, hogy kínszenvedés volt ellene lanelni.
És nyugodt szívvel beszoríthatott torony alá, bár sokkal okosabb lett volna, ha nem pushol, és akadályoz a farmban, így viszont torony aladt tudtam creepelni, ez volt a szerencsém, meg, hogy ward ellenére is simán tudott gankelni a jungler.
És igen, szerintem túl nagyot tosz a w-e kombójával, már nagyon alacsony szinten irreálisat damage-l.

Kumiho #2179

Kly
"Though Lulu is a support, I play her as a jungler." 😄

Scientia potentia est.

nem értelek, azt írtad hogy elverted, de azért op ?
olaf sose volt op, és most sem az

janna "nerf" meg, ez nem is nerf, irelia nerf is oké nagyjából, ha már cho passzívját is felezték anno, ráfért ireliára is, cho se lett tõle használhatatlan, sõt, ireliát se fogja hazavágni ez, ettõl még elég jó sustainje lesz, csak nem noob friendly 😊

Kly
Hát mostantól pont annyit ad.

Scientia potentia est.

böröczk
Wrigglest már másodjára nerfelik. Ettõl függetlenül fairnek tartom a lifesteal nerfet, és a bloodthirstert is elõnyére változtatták.
Én top solon elsõ hazamenetelnél rögtön be tudok gyûjteni egy wrigglest, és borzasztóan megkönnyíti mind a harasst, mind a farmolást, plusz free ward, mindössze 1600-ért.
A mage-knek 1200-ért tudsz venni spellvampot, ami nem ad akkora lifestealt, mint egy wriggles.

Kumiho #2179

Dixtroy
Vampiric Scepter life steal reduced to 10% from 12%.
Wriggle's Lantern life steal reduced to 12% from 15%.

Dejo, Koggal Vampiric Scepter is epphogy tuleltem a kezdeti idoket.
Most majd nem.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Hehe <#pias>

Lulu, gyere már <#taps> Azért Phreak dumája most is ott van.
Én adok Lulunak 2-3 hetet. De ettõl függetlenül már mióta bejelentették, félre van rá téve az ip.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
70+ %-os winrate, akkor biztos azért volt, mert mindig csak pro játszott vele 😊
(najó, ez hülyén hangzik, IEM-en általában csak azok vannak :s)

Amúgy meg lehet tippelni mikor jön a Lulu a nerf

böröczk
Így van : D <#puszis>
De azért Olaf 4-5ös szinten majdnem letaslizott egy Lee-t meg egy Rivent 2v1-ben, hagyjuk már : D
Olaf rendben van.

Kumiho #2179

böröczk
Nem Janna dominált, hanem aki játszott vele. Nem Irelia dominált, hanem aki játszott vele. A te jelenlegi elodon meg ezt nem fogjátok fel, hogy nem mindegy, kinek a kezében van adott csampion.
Annyira nem hiányzik ez a "te elodon" duma. : D
-
Szegény mage-k.
Minek amúgy a blue nerf?

Kumiho #2179

Fabio Capello
Tudom, ott voltam, és kaptál gankeket, mindig meg is halt 😉

Irelia nerfet pedig utoljára a V1.0.0.113-ban kapott (2011 március)

SzirmosSzisza
Azért piszkálják, mert minden IEM-en dominálja a játékot. Úgy, mint a mostanin Janna. Azért mert te a jelenlegi ELO-don ezt nem látod, nem azt jelenti, hogy nem op. Inkább sírjatok a blue nerf miatt, szegény Anivia :c

böröczk
Azok milyen Irelia playerek.
Most egyébként is tele van a játék Ireliákkal, megvették IP reduction után, és jönnek majomkodni vele.
És akármit is mondasz, vicces, hogy megint Ireliát piszkálják, amikor ott vannak a csampionok, akik miatt tényleg lehetne sírni.
Most Olaffal mi a helyzet, õ rendben van?
Én nem szoktam Olafozni, de legutóbb, amikor Rivenem ellen volt solon, rendesen szívtam vele szemben, elõször 11-es szint körül tudtam megölni egyedül, hogy nem kaptam ganket, addig viszont idegeskedve bújtam a tornyom alatt farmolással próbálkozva, de ez a rohadás már 5-ös szinten turret ragelt.
És csak a Riven stunnak volt köszönhetõ, hogy õ is meghalt.
Késõbb már megvertem, de akkor is, mondjátok, hogy Olaf rendben van.
Röhejes damage-t vágott belém, és különösebb skillt nem igényel egy Olaf használata.

Kumiho #2179

Fabio Capello
nyaff, ezen már végigmentünk. A passzív lifestealt csökkentették, aktivált mellett ugyanannyit kap mint eddig, a cél továbbra is az, hogy használják az Irelia playerek azt a szaros hiten stylet, ne pedig a passzívja miatt maxolják és aztán le se szarják teamfightokig.

böröczk
Mégis a halálba lett nerfelve.
Irelia közel se op, rengeteg retardált Ireliát látni még máig, aki pedig rinyál, hogy op, az szembetalálkozott egy jó Ireliával, és nem tud vele mit kezdeni.
Ez nem Irelia, hanem a játékos hibája, bénasága.
Jaxet meg buffolni kell, röhej. Olafot buffolni kell.
Jannának nem a shield adta az ad-t, hanem a shielddel együtt búnusz ad-t szolgáltatott 5 mp-ig.

Kumiho #2179

Janna nerf nem logikus? én eddig is azt hittem ,hogy így mûködik ha nincs már rajtad a pajzs akkor a buff se. Szerintem logikus 😄. Ireliára pedig ez pont kellett. Korábban is csak ezt kellett volna rajta nerfelni mert ha beszed 1-2 killt és vesz egy kis life stealt akkor már halhatatlan volt (fõleg ha nem counter pickeltek). És igen vannak még "OP" hõsök, de pl sion és Olaf is couterelhetõ. AD sionra egy stun/ignite az ultija alatt AP ellen meg banshe mrs. Olaf úgyszintén ignite.és nem healeli ki magát low hp-n
böröczk
Haha, Ireliára ráfért a nerf, ne viccelõdjünk már.
Ott egy halom champion, akikre ténylegesen ráférne, de ne, inkább nerfeljük még egy kicsit Ireliát. De Olaffal pl semmi gond, vagy Sionnal, köszönik, tök jól vannak!
Lehet, már direkt poénból teszik.
Legalább a lifesteal itemekkel egyet értek.
Az új cuccot meg pont az ilyen Tryndához hasonló retardált csampionoknak találták ki, szuper lesz.
Nem, nem logikus, minek nerfelik tovább a supportokat? Tényleg ekkora gyopár népség.
Janna jó support, és teljesen balanced (volt), talán akkor volt kicsit erõsebb, amikor ultija közben is tudta használni az abilityket.

Kumiho #2179

Pedig ez egy elég korrekt patch megint mint a legutóbbi. Ireliára ráfért az a nerf így balanced . Janna "nerf" meg tök logikus. Ha megszûnik a pajzs oda az AD buff. én az új itemre vagyok inkább kíváncsi...vagyis egy warmog/frozen malett/MoM (új item)/ Atma /cipõ/ valami life steal. itemes Olafoktól már félek.
böröczk
A hivatalos oldalon kint van a patch notes.
És tényleg ott a Janna nerf! Elkeseredve olvastam végig a listát.
Irelia hiten passzívját a FELÉRE csökkentették, nevetséges.
Egyedüli értelmes változtatás a Blitz buff.

Kumiho #2179

Miért nincsen ezen a fórumon "edit" gomb? Néha jó lenne a saját hozzászólásokon az íráshibákat korrigálni.
Ja és support a mai napig nemtok igazán állat módon last hitelni, mert supportként nemsokat gyakorlom, és a meccsek közel 90%-án az vagyok (meg ahhoz értek).