League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy én játszok a háttérben, de ingyen netrádiónan tökéletes Bob 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Jó a bob stream, de ez nem mides champ.
De azért néhány nótától a hajamat fogom^^
hTTp://ror.hu/
Bob nyomott Luluval azért egy triple-t, egyébként akkora idióta az az ember, én mégis szeretem a streamjeit, meg jó muzsikákat nyom alatta <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Amúgy reggel én is Cass / Kennen között vacilláltam, de mentem inkább Blitz supportot 😄
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kumiho #2179
És rengeteg tud múlni egy Rammus taunton, Te tudhatod a legjobban,
nem hiába állandó ban a galapagoszi békád : D
Iszonyat gyors, zseniális ganker már 3-as szinttõl, anticarry.
Kumiho #2179
Riot policy.
Azért instabuy. Hiszen support, ráadásul egy tündéri yordle, aki Katarinát a spotlightban sütivé változtatja.
Kumiho #2179
1. lehetõség: kap a champion némi hp-t és ha azt ellövik akkor nem vesz el semmit miután lejár gyakorlatilag ugyanaz mint egy absorbos shield.
2.: A hp-t százalékosan elveszi amikor lejár pl.: van a champnek 500 hp-ja lulu ulti ad még 500-at aztán lelövik a fél hp-t akkor lejáratkor 250 hp-t elvesz az aktuálisból.
3.: lejáratkor egy az egybe elveszi a hp-t amit adott (ezt nem tartom valószínûnek).
Nekem nem tnik olyan rohadt táposnak, ha normális értékeket kap akkor teljesen normális, de kezdetben úgysem kap normális értékeket had vásárolja be a sok player.
Why so serious?
Megnéztem a Lulu spotlightot, hát ez instabuy, nagyon durvának tûnik, mondjuk erre külön runepaget nem fogok csinálni, hogy supportnak attack speed redet ajánl..
Rammusnak még mindig az évekig tartó tauntja a gáz.
Fiddle fearrõl ne is beszéljünk.
Kumiho #2179
Right clicking on an enemy while using Powerball will now move you close enough to hit the target -> ez nagyon jó, idegesítõ volt.. bár ritkán játszok rammust.
Heal nerf ok, elég erõs volt.
És nyugodt szívvel beszoríthatott torony alá, bár sokkal okosabb lett volna, ha nem pushol, és akadályoz a farmban, így viszont torony aladt tudtam creepelni, ez volt a szerencsém, meg, hogy ward ellenére is simán tudott gankelni a jungler.
És igen, szerintem túl nagyot tosz a w-e kombójával, már nagyon alacsony szinten irreálisat damage-l.
Kumiho #2179
olaf sose volt op, és most sem az
janna "nerf" meg, ez nem is nerf, irelia nerf is oké nagyjából, ha már cho passzívját is felezték anno, ráfért ireliára is, cho se lett tõle használhatatlan, sõt, ireliát se fogja hazavágni ez, ettõl még elég jó sustainje lesz, csak nem noob friendly 😊
Én top solon elsõ hazamenetelnél rögtön be tudok gyûjteni egy wrigglest, és borzasztóan megkönnyíti mind a harasst, mind a farmolást, plusz free ward, mindössze 1600-ért.
A mage-knek 1200-ért tudsz venni spellvampot, ami nem ad akkora lifestealt, mint egy wriggles.
Kumiho #2179
Wriggle's Lantern life steal reduced to 12% from 15%.
Dejo, Koggal Vampiric Scepter is epphogy tuleltem a kezdeti idoket.
Most majd nem.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lulu, gyere már <#taps>#taps> Azért Phreak dumája most is ott van.
Én adok Lulunak 2-3 hetet. De ettõl függetlenül már mióta bejelentették, félre van rá téve az ip.
Kumiho #2179
(najó, ez hülyén hangzik, IEM-en általában csak azok vannak :s)
Amúgy meg lehet tippelni mikor jön a Lulu a nerf
De azért Olaf 4-5ös szinten majdnem letaslizott egy Lee-t meg egy Rivent 2v1-ben, hagyjuk már : D
Olaf rendben van.
Kumiho #2179
Annyira nem hiányzik ez a "te elodon" duma. : D
-
Szegény mage-k.
Minek amúgy a blue nerf?
Kumiho #2179
Irelia nerfet pedig utoljára a V1.0.0.113-ban kapott (2011 március)
Most egyébként is tele van a játék Ireliákkal, megvették IP reduction után, és jönnek majomkodni vele.
És akármit is mondasz, vicces, hogy megint Ireliát piszkálják, amikor ott vannak a csampionok, akik miatt tényleg lehetne sírni.
Most Olaffal mi a helyzet, õ rendben van?
Én nem szoktam Olafozni, de legutóbb, amikor Rivenem ellen volt solon, rendesen szívtam vele szemben, elõször 11-es szint körül tudtam megölni egyedül, hogy nem kaptam ganket, addig viszont idegeskedve bújtam a tornyom alatt farmolással próbálkozva, de ez a rohadás már 5-ös szinten turret ragelt.
És csak a Riven stunnak volt köszönhetõ, hogy õ is meghalt.
Késõbb már megvertem, de akkor is, mondjátok, hogy Olaf rendben van.
Röhejes damage-t vágott belém, és különösebb skillt nem igényel egy Olaf használata.
Kumiho #2179
Irelia közel se op, rengeteg retardált Ireliát látni még máig, aki pedig rinyál, hogy op, az szembetalálkozott egy jó Ireliával, és nem tud vele mit kezdeni.
Ez nem Irelia, hanem a játékos hibája, bénasága.
Jaxet meg buffolni kell, röhej. Olafot buffolni kell.
Jannának nem a shield adta az ad-t, hanem a shielddel együtt búnusz ad-t szolgáltatott 5 mp-ig.
Kumiho #2179
Ott egy halom champion, akikre ténylegesen ráférne, de ne, inkább nerfeljük még egy kicsit Ireliát. De Olaffal pl semmi gond, vagy Sionnal, köszönik, tök jól vannak!
Lehet, már direkt poénból teszik.
Legalább a lifesteal itemekkel egyet értek.
Az új cuccot meg pont az ilyen Tryndához hasonló retardált csampionoknak találták ki, szuper lesz.
Nem, nem logikus, minek nerfelik tovább a supportokat? Tényleg ekkora gyopár népség.
Janna jó support, és teljesen balanced (volt), talán akkor volt kicsit erõsebb, amikor ultija közben is tudta használni az abilityket.
Kumiho #2179
És tényleg ott a Janna nerf! Elkeseredve olvastam végig a listát.
Irelia hiten passzívját a FELÉRE csökkentették, nevetséges.
Egyedüli értelmes változtatás a Blitz buff.
Kumiho #2179