League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Én is félreértettem, fórum.

magyarázat: That's Nocturne if he was a human, and since he is missing his bottom half it's forming a pool of blood in the water. Vlad can also change into a pool of blood, so Taric thought that Vlad had stolen him already.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

😄
de vlad nem is buzi 😊

SzirmosSzisza
o_o

jazzy
Miért? Csak mert a Karmánál a top counter Evelynn, a worst pick meg Evelynn?
SzirmosSzisza
Közösség szavazza meg a topokat, emiatt tényleg nem 100 % 😊

Kly
Néhány counter-pick-kel, illetve worst pick-kel nem teljesen értek egyet (ezek nyilván a játékbeli egyéni különbségek miatt vannak), de összességében nem rossz, jól jön.

Scientia potentia est.

jazzy
Mundo akkor plagizál amikor akar.
Különc
Mundonak ám valaki utána nézett, hogy minden rendben van-e a doktorijával?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza

Naná <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fabio Capello
RELEASE XIN ZHAO!!!!

Ha már példákat hozunk fel : kszinzhaú
U dont say? 😮
Fabio Capello
Yorick.

jazzy
Riven agrees.
Riot szabály: az új champ mindíg tápos. Még az ok is elég egyszerû. Minél több ember vegye meg, és biztosíthatok mindenkit, hogy sokan talán több mint a fele nem IP-bõl veszi. A végére ez sem lessz keményebb mint janna vagy sona.
Különc
Remélem széttört a ujjad a "Punish" gombon, hulljon a férges OP geci

SzirmosSzisza
Napi 1 win, de jó, hogy mondod, volt 4 még, ki is váltottam egyet 😊

böröczk
Van ott ip boost rendesen : D

Kumiho #2179

Amúgy nem csinált semmit amit tényleg repotolni kellett volna <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Különc
Én Lee Sinnel vagyok így jungleben, rég játszottam ilyen fun karival, ami ennyire lekötött. Általában rotálom a karaktereket hogy ne unjam meg, talán a másik ilyen Sejuani, aki már sajnos nem ingyenes, de õ és Lee Sin kivételek

SzirmosSzisza
Egyelõre tetszik Veigar <#hehe>

Valakinek volt egy kis ideje. A support pedig nem hozott oraclet!
böröczk
: DDDD

Kumiho #2179

Lehet mostmár annyi a lényeg, hogy: assist megléte semmit nem vesz el attól aki az utolsót ütötte, és assist nélkül pénzt veszít a csapat. Az pedig nem jó.
jazzy
58%-a wiki szerint. De ezt még sosem néztem ezelõtt, legalább most már tudom.
Elõször karthust, de csak ha már legyengítetted. Utána caitlyn-t, de csak miután õt is legyengítetted, és már nemvagy közelben. Ha minionra lenne assist a supportoknak nem lenne szükségük gold/10sec.-es itemek. Ennyire bunkó jungleressel még nem találkoztam, de olyannal már igen aki rohadtul ügyelt rá, hogy õ vigye be az utolsó ütést. Az assist nem csökkenti az ölésért járó zsét, csak ha több assist van akkor az assistolók osztják meg egymás köszt a zsét. pl.: egy champért jár 300 gold akkor aki leöli mekapja az egészet akik assistoltak azok között pedig eloszlik az ölés értékének 75%-a. Ha nincs assist akkor ez a pénz elvész nem kerül senkihez.
most akkor karthus-t vagy caitlyn-t öli meg jungler végülis ?
nem teljesen értem 😄

amúgy konkrétan a "minden minionba õ üti az utolsót"-ra gondoltam, csak mert a mostani metában nem nagyon van minion megosztás

Különc
3 perccel közelebb kerültem a halálhoz

SzirmosSzisza
wat 😄

Panzeradler
Srácok, az mitõl lehet, h nem látom a champonokat picknél?
Különc
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

jazzy
😄DDDDDD
Dixtroy
a haszonelvezo mondjuk a jungler, aki akkor oli le kartust akit ugyan 3/4ig leoltel, de odavissza hoppanaltal, hp es mana miatt, mert caitlinnal megcakkoztak az irhadat, es meg a toronynal vagy, mikor nekilat es egyedul kinyirja kartust, majd full HP-n berongyol a bokorba, igy te odaersz egy egeszseges caitlinhoz meg a holtaban is kopkodo kartusra es mire szivos munkaval valahogy kicsit homlokzatmodositod caitlint, mar a java hpd oda, mert a miniok ki mast lonenek, kurvanehezen bemenekulsz a torony ala, es akkor pihenten a bokorbol ismet elotantorog junglerhaver es mivel te mar csataban sem vagy mikor kinyirja caitlint, nem assist.
Ezek azok amik olyan jol tudnak esni.
De felesleges chatelni rola, mert jobb ugysem lesz, es meg a figyelmedet is elvonja.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Egy jól irányzott Janna, vagy egy szerencsés és jól irányzott sona ulti képes rá.
Különc

Fail

Szerintem nem lehet, olyan champet létrehozni ami ne hasonlítana valamihez egy játékból, képregénybõl, rajzfilmbõl, vagy akár egy könyvben szereplõ lényhez. A LoL akkor fog összeomlani amikor beteszik Chuck Norrist.
böröczk
Ez egy tatu. <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

böröczk
Csak szerintem egy az egyben:

=

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tegnapi vitához 😊

jazzy
Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Nem hinném hogy komolyan gondolta Különc, de ha mégsenemse, akkor bizony gtfo. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
wat

support "csak azért van a pályán, hogy meglegyen az 5 személy, semmit nem tesz hozzá a játékhoz". Látom tesem találkoztál még kemény supportal, aki 5v2-ben húz ki téged a sz*rból, és életben tartja a carry-t annak ellenére, hogy 5-en kifocusolták.
SzirmosSzisza
:o

Különc
Senkit, õ egy nímand, nincs joga szidni senkit, csak azért van a pályán, hogy meglegyen az 5 személy, semmit nem tesz hozzá a játékhoz