League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Ezek mikor? Nem már voltak?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

SzirmosSzisza
Van ma meccs bõven

TSM vs Curse

CLG.eu vs AL

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
: DDD Hát ez batárjó, hol leltek rá ilyen gyöngyszemekre?

Más: Tudom, hogy csak normal, de akkor is baromi vicces, 600 normal winnel katarinának ilyet buildelni, srác azt írta, hogy 50 perce vette meg a championt, no comment. Katarina igen bonyolult valóban. : D
Mondjuk a többi is hagy némi kivetni valót maga után.
Csak Graves-zel votlam premade egyébként.

Kumiho #2179

Gordis2k
Ez hatalmas😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Amumu ult

Zickler
Az elején, amikor beugrik az kinek a mozdulata akarna lenni? Pantheon ulti?

Battletag: Muhee#2716

jazzy
A vége mekkorát üt 😄DDDDDD
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Sheriff Caitlyn csak 260 RP.

Fabio Capello
1656-on van az eve-s accounttal, az eredetijével (dye44) pedig 1950

SzirmosSzisza
Ha valakinek nem menne vagy akadna van Dyrus és OddOne stream is !

Jól hallom ,hogy az egyik közvetítõ az Bob? azt hiszem igen jól 😄 (kíváncsi vagyok milyen beleéléssel fog közvetíteni teamfightot..már ha õ megszólal és nem csak a másik 😄)
ronihun
igen, annak a végét nem láttam, de akkor azt is õk nyerték, nagyon jók

...

Ezt az is mutatja, hogy egy meccsre csapatot cserélt Wickd és Dyrus, és igy is "CLG.eu" nyert.

ronihun
tegnap scrimmelt TSM meg CLG.eu, hát a clg 3szor nyert 3ból, de mondjuk ez nem Dyrus hibája, egyszerûen jobb a clg.eu

...

SzirmosSzisza
TSM vs aAa, elvileg most kezdõdik majd. Meg lehet nézni megérte-e lecserélni TRM-t.

jazzy
Jah akkor félreértelmeztem, belenéztem a streamjébe, de annyira akadt, hogy nem erõltettem..
SzirmosSzisza
1950 az ELO-ja, de Evelynnel csak 1500-ig jutott kb.

jazzy
EUW threadrõl beszélsz? Az a srác 1950en van nem?
SzirmosSzisza
Van egy srác, csak Evelynnt játszik, most van 1500 ELO körül 😄

Valami morde akit egy custom meccsen 622szer döfött hátba a stealthes ribi...

Why so serious?

Czdano
lol XD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
kivótaz aki azt mondta Eve OP? 😄

böröczk
Cseszi, Te nem is tudsz supportolni, csak mejaios Lux-szal <#banplz>

Kumiho #2179

böröczk
Há nem látod, hogy opé? --> #16580
Há 17-et lehet vele ölni-e, OP!

Bár nekem a közelmúlt, általam megélt eseményei közül az a pillanat a kedvencem, amikor valaki Evelynt nevezte op-nak <#eplus2>
Van itt két érintett a topicban 😄

Egyébként én csípem Lulut, szerintem nagyon jó support és top solo tanky ad (<#idiota>), bár õszintén szólva Jannára én se pickelném.
Igazából Jannát szeretem inkább kipickelni, mint hagyni, hogy elvigyék.

Kumiho #2179

ronihun
Lulut én sem tartom jó hõsnek, meg egyébként sokan szidják még, de hátha valami profi elkezd vele jól játszani aztán rájön mindenki hogy jó

...

Cobra.
Karma nagyon erõs hõs, csak tudni kell vele játszani. Ha van elég AP-ja, akkor 2 skillel beléd nukeol akkorát, mint egy AP Sion.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jazzy
Az az igazság, hogy én megvettem a lulut, de vagy nem játszottam vele eleget, vagy nem érzem, de nagyon rossz vagyok vele, topon, miden is, supportként vicces, de egy Janna jobb. 😞

Kicsit kidobott ip nekem, jobbra számítottam miután néztem streamen, nem igazán fun vele a játék nekem (supportolni vettem meg).
SzirmosSzisza
Jövõhéten akkor jól fogod magad érezni Lulu middel <#idiota>

jazzy
Azt írják erre a Karmára mindenhol, hogy nem viable, szar, up, pedig szerintem vicces 😊

Bár én nem supportként játszom, hanem mid ap, vagy solo top ap.
Fec papa
huehuehuehue <#eplus2>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

mi a lõcs, nordicon queueueueueueu van

Fabio Capello
elsírom magam amikor ennyire szar vladokat látok,

1. annyira nem egy hótnehéz hõs hogy ne lehessen vele játszani
2. annyira meg nem is szar mostmár, hogy ennyire szopja valaki a brét vele

Még hogy nem létezik elo hell...

Eternal life; endless torture.

ronihun
na jó valószínûleg csak az valaki játszik az accountján... fail

...

ronihun
most láttam Froggen streamjén, hogy Oddone ingame van<#idiota>

...

Cobra.
A 18 perc alatt 14 minonkill is kiemelkedõ teljesítmény 😄

Hide and fear, Cobra Commander is here !

böröczk
ki nyert?

Kumiho #2179

Khm, azért én is nyomtam vele egyszer valami 3-10et és jól felfeedeltem egy renektont. Szóval lehet azért. 😊 Ettõl függetlenül aki ekkora marhaságot buildel neki az még idióta is. Meg a 14 minion kill is ott van...

Why so serious?

Különc
Ki más készülne ki ha nem a jungle-es? 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
CLG vs random koreai csapat !

böröczk
Jajj, szegény, én meg remélem, nem lesz több éhezõ afrikai.

Az ilyen szerencsétlen free week-es gp-ket én hagyom a fenébe, bár õszintén fogalmam sincs, hogy lehet egy gp-vel rosszul játszani : D
Bár majdnem annyira komplikált, mint Morde.
Azért az itemek ott vannak. <#idiota>

Kumiho #2179

Úgy tûnik minden napra marad valami nyalánkság <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Van harmadik Dinh testvér, aki csak akkor marad, ha letesznek valamit az asztalra IPL4-en.

SzirmosSzisza
Valami csapatépítõ félét vettek fel, nem rokont.

Különc
Van még egy testvérük vagy Dan Dinhre gondolsz? Második esetben állításod helytelen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommyknockers
Most már van személyi edzõjük, szóval már nem élnek egészségtelen életmódot. Regi testvére fõz rájuk, meg napirendet állít nekik stb.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

hát, ide vezet az egészségtelen életmód, napi 20 óra game+gyors kaja, nem mondom hogy nem sajnálom, de gondolhatta volna hogy ez vissza üt

SzirmosSzisza