League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ebbõl 2-ben bekértem a jungelt, de nem hagyták mert hogy õk jók, menni fog..... 😄
ma nem lesz first win of the dayem... 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A játékosok 20%-a ügyes, de nem dolgoznak eggyüt a csapattal. Õk a master flamerek. Ha a csak egy ilyen van, és az egész csapat tud hozzá alkalmazkodni hozzá, akkor még le is hozhatja a meccset.
A játékosok 10%-a ügyes, és eggyüt lehet velük dolgozni. Ahol van egy a csapatban az megmentheti a meccset.
<#levele>#levele>
Scientia potentia est.
Amúgy, ha megnyerjük a játékot a végén, ezek akkor is képesek károgni, szörnyû.
Más: sosem ütök blue elõtt farkast, megvan a lvl2 a kéknél, másrészt, topra megyek elsõként, oldaltól függ persze.
Ja, mellesleg utálok public meccsen dzsungelezni, ismert okokból <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az össz. meccs 15%-án az egyik csapat a 20. percben jól áll, és az ellenség nem adja fel, ezért beverik a nexust (és nem adja fel senki).
Az össz. meccs 5%-án történik fordítás, miután a 20. percben az egyik csapat nyerni látszott. Ebbõl 3% AFK által és 2% skill álltal. sokszor van AFK, de csak ritkán fordul meg miatta a meccs.
Ez eddig a meccsek 20%-a.
Másik 50%-on az egyik csapat feladja a 30. perc elõtt, és további 20%-on adja fel a csapat, DE a 30. perc után. Így a meccsek 50+20=70%-a feladással végzõdik. Úgy, hogy a 20. percben az egyik csapat már nagyon jól állt.
Eddig 90% van letárgyalva ezeken a meccseken a 20. percre már látszólag eldõlt a meccs. A maradék 10%-on a 20. percben még abszolút nem lehetünk biztosak benne, hogy ki nyer.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A feladás idõpontjai:
1. tetszés szerinti helyszín/idõben elszenvedett n-edik csapathalál után.
2. a kozépsõ inhibitor beverése után
2. nexus elõtti tornyok elvesztése után, 'mer mégse élvezzenek a nexusunkra'
3. baronölést követõ csapathalál középen, hátsó gank után
4. 6*10^23++. szavazásra amit a basztató játékos endless módban kezdeményez
5. a kettes kétszer volt😊
6. mikor a legfaszabb feeder is belátja, hogy nem fog menni, hiába izzadta össze a harmadik itemjét
7. "nekik több tornyuk van mint nekünk, értelmetlen folytatni" elhangzása után
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
És a magyar ismerõseim 95%-a normális arc.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Kumiho #2179
-A meccsek 15%-ában aki a 20. percben jól állt az beveri a Nexust.
??? akkor most 90 van 15?
A meccsek 10%-a kiegyenlített és a 20. percben még nem lehet biztos eredményt mondani.
A meccsek 90%-án a 20. percre eldõl, hogy ki fog nyerni.
-A meccsek 70%-a feladással végzõdik.
--A meccsek 50%-át feladják a 30. perc elõtt.
-A meccsek 15%-ában aki a 20. percben jól állt az beveri a Nexust.
-A meccsek 3%-ában történik egy látszólag eldõlt meccsen fordítás azáltal, hogy valaki AFK lessz valamiért.
-A meccsek 2%-ában történik fordítás AFK nélkül.
Killer jóarc - olykor arrajár miután 1vs2 lanen mindket ellenfeled 200hp korul van, hatulrol meglepi oket, ownolja az olest, majd elhuz a picsaba.
Idozitesmentes - Akkor megy neki az ellennek mikor epp nincs manad/eleted vagy egyszeruen csak fel kepernyore vagy, mikor te rontasz az ellennek, nekilat teleportalni, vagy tovabb oldogeli a minionokat.
MintEgyBot - egyszerre mozdul veled, mindig azt oli akit te, ha uldoznek stunnolja az uldozot, tok mindegy kire ugrotok valamelyikotok ugyis megoli
Haszonelvezo - minden minionba o uti az utolsot, megvarja mig meghalsz es utana leoli akit kivereztettel, a buffot utolso utessel o szerzi meg, a toronyhooz is az utolso utesre erkezik.
Csetelo: hany eves vagy, hogy hivnak, hol laksz, most miert nem valaszolsz, de fasz vagy, miert ezt a championt valasztottad, o jobban jatszik vele, nem azt a cuccot kellett volna venni, trinitiforsz kellett volna, hulyevagy, ostobavagy.
Az ot kozul az egyikkel kurva ritkan talalkozol. Neked is ugyanaz jott ki?
Draft Pick - két magyar csapat
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Életem talán legjobb Jungler Maokai meccsét játszottam és legalább 10-szer megmentettem a csapattársaimat, meg mindent kitankoltam. Ezt látva 2 csapattársam úgy döntött hogy õk elmennek AFK-ba, mert hogy én annyira jónak hiszem magam, mert elsõnek megyek be a TF-be (tankként), és biztosan nyerek nélkülük is. Nem is kell magyaráznom, de vesztettünk, és a meccse után jött a sírás hogy "MAO NOOB, WORST MAO EVER" (csak úgy megjegyzem hogy 2 - 1 - 38 -s statom volt...)
Az ilyenek qrvára feltudják b*szni az agyam, és semmit sem tudok tenni ellenük.
Battletag: Muhee#2716
Nagyon sokan balfütyiskednek vele amúgy, csomóan nem figyelik a mapot, és helytelenül ultiznak.
Kumiho #2179