League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és a szegény support kit szidhat?

Különc
Az élet körforgása, top/mid a junglet szidja, AD carry a supportot, a jungler meg a lanereket, így van ez rendjén

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nem szeretem hibáztatni a jungeleseket, de ma 3-mat mentem, mindegyiket miattuk buktuk be..... 😄
ebbõl 2-ben bekértem a jungelt, de nem hagyták mert hogy õk jók, menni fog..... 😄

ma nem lesz first win of the dayem... 😄

SzirmosSzisza
Amúgy ilyen kitaláltam 3 számot, írok mellé valamit és kommentelem statisztika címen dolgokat hanyagoljunk, vagy linkeljünk mellé egy forrást.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Atwa
Ezeket a statisztikákat te találod ki,vagy valahonnan szeded?<#idiota>

Zickler
Cait most volt ingyenes múlt héten nem?

Battletag: Muhee#2716

A játékosok 70%-a hülye vagy kezdõ vagy nem olyan szerepet vállal amit ismer. Szélsõséges esetben elbuktathatják a meccset
A játékosok 20%-a ügyes, de nem dolgoznak eggyüt a csapattal. Õk a master flamerek. Ha a csak egy ilyen van, és az egész csapat tud hozzá alkalmazkodni hozzá, akkor még le is hozhatja a meccset.
A játékosok 10%-a ügyes, és eggyüt lehet velük dolgozni. Ahol van egy a csapatban az megmentheti a meccset.
Panzeradler
Trundle megint sehol...
Kly
Cait, Cho, Gp, Kassa, Yi, Nasus, Rammus, Swain, Taric, Urgot.

<#levele>

Scientia potentia est.

böröczk
Nem, szerintem elvárta volna, hogy miközben õ lvl1 1v1ezik topon, menjek segíteni, én pedig nem így cselekedtem, gondoltam, megvárom a stunt. <#szomoru1>
Amúgy, ha megnyerjük a játékot a végén, ezek akkor is képesek károgni, szörnyû.
Más: sosem ütök blue elõtt farkast, megvan a lvl2 a kéknél, másrészt, topra megyek elsõként, oldaltól függ persze.
Ja, mellesleg utálok public meccsen dzsungelezni, ismert okokból <#idiota>

Kumiho #2179

ronihun
mer a kéket a farkasok után ke, bizonyára erre gondolt a cimbora

...

Nekem a kedvencem továbbra is az amikor azért baszogattak, hogy mindek hozok junglert, felesleges dolog a dzsungelezés és azért kaptunk ki...

Why so serious?

böröczk
Ja, nekem is ez vót, Udyrral ütöttem a farkasokat blue után 2-es szinten, meghalt topon Wuki, erre: "ok, we have a noob jungler, great". /ignore

Kumiho #2179

Különc
3 percnél a gyerek first blood topon 1v1-ben: WHY NO GANG OMG U SUCK!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Normál meccsen elõnyös, ha csak az IP. szerzés a cél, akkor felesleges további félórát szenvedni, mikor a 20. percben 4 turret van beverve, és 17/3 arányban vezet az ellen. 2 20 perces vesztés annyi IP.-t ad mint egy 50 perces gyõzelem, és 1 20 perces gyõzelem másfélszer annyi IP.-t ad mint egy 20 perces vesztés. Igen tudom a nagyokat akik 200k. IP.-vel szaladgálnak, azokat ez rohadtul nemérdekli, de nem mindenki ilyen szerencsés.
ok, csak a "haszonélvezõ" miatt gondoltam hogy talán nem vagy 30 😊

EZ normál meccsekre vonatkozik. Rankeden nem játszottam, még eleget, hogy így megmondjam az arányt. Valaki aki sokat rankedezett elmondhatná.
Az hogy: "eldõl, hogy ki fog nyerni", nem azt jelenti, hogy már nyert is. Csak azt, hogy rohadt jól áll többet öltek, több turetet vertek, be fedelt a carry stb. DE!
Az össz. meccs 15%-án az egyik csapat a 20. percben jól áll, és az ellenség nem adja fel, ezért beverik a nexust (és nem adja fel senki).
Az össz. meccs 5%-án történik fordítás, miután a 20. percben az egyik csapat nyerni látszott. Ebbõl 3% AFK által és 2% skill álltal. sokszor van AFK, de csak ritkán fordul meg miatta a meccs.
Ez eddig a meccsek 20%-a.
Másik 50%-on az egyik csapat feladja a 30. perc elõtt, és további 20%-on adja fel a csapat, DE a 30. perc után. Így a meccsek 50+20=70%-a feladással végzõdik. Úgy, hogy a 20. percben az egyik csapat már nagyon jól állt.
Eddig 90% van letárgyalva ezeken a meccseken a 20. percre már látszólag eldõlt a meccs. A maradék 10%-on a 20. percben még abszolút nem lehetünk biztosak benne, hogy ki nyer.
Fec papa
Ah, kibaszott surrender, én olyanba nem gondolkozok. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
😄D 5. pont jó
Dixtroy
-a meccsek 50%-át amit feladnak, 80%-ában az egyik játékos basztatja egy másik, vagy akár a többit, vélt vagy valós hibák miatt, ezt többnyire ovodás flame követi, majd egy vagy több torony (és/vagy inhibitor) elvesztése.
A feladás idõpontjai:
1. tetszés szerinti helyszín/idõben elszenvedett n-edik csapathalál után.
2. a kozépsõ inhibitor beverése után
2. nexus elõtti tornyok elvesztése után, 'mer mégse élvezzenek a nexusunkra'
3. baronölést követõ csapathalál középen, hátsó gank után
4. 6*10^23++. szavazásra amit a basztató játékos endless módban kezdeményez
5. a kettes kétszer volt😊
6. mikor a legfaszabb feeder is belátja, hogy nem fog menni, hiába izzadta össze a harmadik itemjét
7. "nekik több tornyuk van mint nekünk, értelmetlen folytatni" elhangzása után

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Igen.
És a magyar ismerõseim 95%-a normális arc.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk
Na ez az én 25%os fail okfejtésemnél is cifrább, valaki magyarázza el nekem, kérem : D <#idiota>

Kumiho #2179

a kettõ nem zárja ki egymást, nyerni lehet a nexus beverése nélkül is

Fec papa
A meccsek 90%-án a 20. percre eldõl, hogy ki fog nyerni.
-A meccsek 15%-ában aki a 20. percben jól állt az beveri a Nexust.

??? akkor most 90 van 15?

Normal játékon:
A meccsek 10%-a kiegyenlített és a 20. percben még nem lehet biztos eredményt mondani.
A meccsek 90%-án a 20. percre eldõl, hogy ki fog nyerni.
-A meccsek 70%-a feladással végzõdik.
--A meccsek 50%-át feladják a 30. perc elõtt.
-A meccsek 15%-ában aki a 20. percben jól állt az beveri a Nexust.
-A meccsek 3%-ában történik egy látszólag eldõlt meccsen fordítás azáltal, hogy valaki AFK lessz valamiért.
-A meccsek 2%-ában történik fordítás AFK nélkül.
lvl30 vagy ? 😊

Dixtroy
Konkretan a tapasztalataim:
Killer jóarc - olykor arrajár miután 1vs2 lanen mindket ellenfeled 200hp korul van, hatulrol meglepi oket, ownolja az olest, majd elhuz a picsaba.
Idozitesmentes - Akkor megy neki az ellennek mikor epp nincs manad/eleted vagy egyszeruen csak fel kepernyore vagy, mikor te rontasz az ellennek, nekilat teleportalni, vagy tovabb oldogeli a minionokat.
MintEgyBot - egyszerre mozdul veled, mindig azt oli akit te, ha uldoznek stunnolja az uldozot, tok mindegy kire ugrotok valamelyikotok ugyis megoli
Haszonelvezo - minden minionba o uti az utolsot, megvarja mig meghalsz es utana leoli akit kivereztettel, a buffot utolso utessel o szerzi meg, a toronyhooz is az utolso utesre erkezik.
Csetelo: hany eves vagy, hogy hivnak, hol laksz, most miert nem valaszolsz, de fasz vagy, miert ezt a championt valasztottad, o jobban jatszik vele, nem azt a cuccot kellett volna venni, trinitiforsz kellett volna, hulyevagy, ostobavagy.

Az ot kozul az egyikkel kurva ritkan talalkozol. Neked is ugyanaz jott ki?

csak belenéztem, de vicces 11:30-nál arról beszél ,hogy milyen jól wardozott brand és visszatud vonulni nem fogják tudni megölni 11:41 brand halott 😄
League of Legends 5v5
Draft Pick - két magyar csapat

Czdano
Még mindig tudom, és még mindig jobb hogy nem látom õket

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
az ignore még mindig csak a chatrõl tiltja le

...

Czdano
/ignore

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Nekem meg a sok ks-t sirro emberböl van elegem föleg hogy õk próbálnak ks-selni.
Zickler
Na jó... Nekem most van elegem ebbõl a sz*rból...
Életem talán legjobb Jungler Maokai meccsét játszottam és legalább 10-szer megmentettem a csapattársaimat, meg mindent kitankoltam. Ezt látva 2 csapattársam úgy döntött hogy õk elmennek AFK-ba, mert hogy én annyira jónak hiszem magam, mert elsõnek megyek be a TF-be (tankként), és biztosan nyerek nélkülük is. Nem is kell magyaráznom, de vesztettünk, és a meccse után jött a sírás hogy "MAO NOOB, WORST MAO EVER" (csak úgy megjegyzem hogy 2 - 1 - 38 -s statom volt...)
Az ilyenek qrvára feltudják b*szni az agyam, és semmit sem tudok tenni ellenük.

Battletag: Muhee#2716

Fec papa
Nem szabadna ilyenkor gépközelbe kerülnöm. 😄 Nem tudom hány grammar nazi kapott szívrohamot, de bocs utólag is. 😄

Fpocok
Mindenhova beírta... szánalmas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
lol <#idiota>

Fec papa
Nekem is eztmodnjék, midenki szivesen adna tippeket hog ynézzen ki a kvüetkezp hõs, vagy mik legyen azt uj skinek. ,nbovcs ha ne mjavitom ki magam, de szulinap van és nemredekel. 😄

SzirmosSzisza

Czdano

Atwa
Köszi a választ!

böröczk
Sok shennél láttam már abyssalt, és nagyon aprítottak vele. Bár én nem szoktam vele játszani egyáltalán..
Nagyon sokan balfütyiskednek vele amúgy, csomóan nem figyelik a mapot, és helytelenül ultiznak.

Kumiho #2179

jazzy
Cipõ (többnyire mercury) + Heart of gold késõbb randuin, Aegis, Warmogs vagy Frozen Mallet, Wits end, Guardian Angel, pl ez egy jó build. De ha több Magices van akkor egy Force of Nature befér valahova, pl aegis helyére ha vesz más, vagy akár wits vagy GA helyére is.
Atwa
Valakinek tud valami jó Shen build-et top lane-re ? Nincs túl sok ötletem mit vegyek neki <#zavart2>