League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Btw készítem az új Riven skin ihlette Battle Bunny Luxot, ha meglesz a szkenerem, befejezem fotosottyban. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Legyen az top solo, jungle vagy mides R mester.
És hozzáteszem én az utlimat teamfightok elején sütöm el általában, rengeteget segítesz a csapatodnak vele, utána pedig rommá poke-olod az enemyt (még halálod után is). A falról nem beszélve, mennyire hasznos.

Kumiho #2179
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
hat nem is tudom..
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
ziggs viszont rulez!
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Scientia potentia est.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eternal life; endless torture.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
GravesSkin.gun-=1;
😄
Battletag: Muhee#2716
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ti Olaf ellen mit pickeltek solo-ra?
Kumiho #2179
Egyes szinten teljesen rendben van, de 13as szinttõl kezdve sokkal gyengébb a többi passzívhoz képest.
Morgana vs Ahri passzív összehasonlítás
Ahri - 35% spell vamp minden 4-10. spell után. (Ugyebár a spell vamp hatás 9 stack után érvényesül, legjobb esetben ez 3x3+1. , legrosszabb esetben 9x1+1. spellnél.)
Morgana - 10/20/30% spelll vamp minden spellre.
Vegyük a legkedvezõbb esetet, Ahri minden spelljével legalább 3 célpontot eltalál.
Ekkor Minden negyedik spellre van 35% spellvampje, ami spellenkénti 8,75-tel ekvivalens. Morganának viszont alapból van 10% és ez 6 szintenként csak növekszik...
Scientia potentia est.
Why so serious?
Senki nem tudja mi lett a vége? TSM vagy 4Not?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Scientia potentia est.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja és nem tudom feltûnt e az urfos fizz skin... 😛 😄
Greetings jazzyke,
Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.