League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Instashotolj egy jó Karthust, amúgy meg pár full stackes AS-nél szegény kicsi Veigar egy ultiba belehal. <#eplus2>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Én is szeretem Karthust, fõleg aki full AP-re buildel, lehet instashotolni Veigarral 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Volt egy meccs amin az ellen tele volt bénákkal. Kivéve karthust aki meg majdnem lehozta ott hangzott el egy rövid szóváltás: karthus: "a csapatom sz*r" én: "minek csapat amikor van R?"
böröczk
Te leszel az elsõ, akivel megosztom, Cseszi : D

Kumiho #2179

jazzy
<#eljen>
böröczk
Egyébként bírom, amikor sírva szid az enemy, hogy noob R Karthus, meg noob Rammus taunt, noob Morgana ulti, etc, amikor egyszerûen csak banolniuk kellett volna õket.

Btw készítem az új Riven skin ihlette Battle Bunny Luxot, ha meglesz a szkenerem, befejezem fotosottyban. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Én viccen kívül Karthusszal még nem veszítettem meccset.
Legyen az top solo, jungle vagy mides R mester.
És hozzáteszem én az utlimat teamfightok elején sütöm el általában, rengeteget segítesz a csapatodnak vele, utána pedig rommá poke-olod az enemyt (még halálod után is). A falról nem beszélve, mennyire hasznos.

Kumiho #2179

Kly
Az imént elloptam (véletlenül) egy graves pentáját, hát nem kicsit anyáztak <#idiota>

Scientia potentia est.

Kly
6-os szinten (Requiem lvl 1) 3 perces a cooldown, aztán szintenként csökken.

Scientia potentia est.

Dixtroy
Hmm karthus ultija 2 perces? mondjuk a 12. percben leszel lvl 6, a meccsnek vege van a 45.ben.. 33/2 16-17x tudod elsutni cooldownmod nelkul?
hat nem is tudom..

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Igen ez egy kirivo eset, hogy az uj hos kevesbe tapos mint regebbi hasonszoru tarsa.

ziggs viszont rulez!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Kly
Nincs még új hõs a láthatáron? Az a múltkori concept art arról a Pit Lord szerûségrõl honnan származott?

Scientia potentia est.

Igen ezt akartam írtam.
SzirmosSzisza
Nem nyújtanak semmi extrát, nem úgy, mint az m5, valami ilyesmi a mondat lényege 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem meg nevetséges, hogy egy duplacsövû shotgunból egy lövedéket lõ ki, a Buckshottal meg 3-at. Fuck logic? 😄

Eternal life; endless torture.

Különc
Moscow 5 semmit nem nyújt csapatban?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Nekem nem tetszenek ezek a Mafia skinek 😞

Szerintem Gravesbõl még mindig az alap a legjobb.
SzirmosSzisza
GravesSkin = getSkin(MafiaTwitch);
GravesSkin.gun-=1;

😄

Solo que majmok szerintem , csapatban semmi extrát nem nyújtanak, mint pl m5...
Zickler
Egyébként a mostani rota, egész véletlenül nem a jövõheti, mert ziggset akkora ígérték be, és lulunak is jönnie kellene.

Battletag: Muhee#2716

ronihun
nagyon jó skin, pont most néztem

...

NagyiBMX
Erröl igy szoltatok : <#finom>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
közben a hétvégén CLG.eu két kupát is nyert 😊

...

nonicks
ennyi telik tõlük...ESL-en is kb. ugyanez volt

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

jazzy
Nidaleet, Kennent, múltkor Karmával vertem rankeden az olafot 😄
NagyiBMX
Yorick vagy Shen

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Én se a megvételezésén gondolkozom, csak már kipróbálnám, és mióta játszom, szerintem nem nagyon volt free.

Ti Olaf ellen mit pickeltek solo-ra?

Kumiho #2179

Panzeradler
Én most örülök, hogy most vettem meg talon-t helyette. Toltam Trundlevel egy mecsset, nem érte volna meg.
Kly
Más is egyetért azzal a véleményemmel, hogy Ahri passive-ját buffolni kéne? Legalábbis szinthez kéne igazítani(, a többi champhez mérten).
Egyes szinten teljesen rendben van, de 13as szinttõl kezdve sokkal gyengébb a többi passzívhoz képest.

Morgana vs Ahri passzív összehasonlítás

Ahri - 35% spell vamp minden 4-10. spell után. (Ugyebár a spell vamp hatás 9 stack után érvényesül, legjobb esetben ez 3x3+1. , legrosszabb esetben 9x1+1. spellnél.)

Morgana - 10/20/30% spelll vamp minden spellre.

Vegyük a legkedvezõbb esetet, Ahri minden spelljével legalább 3 célpontot eltalál.
Ekkor Minden negyedik spellre van 35% spellvampje, ami spellenkénti 8,75-tel ekvivalens. Morganának viszont alapból van 10% és ez 6 szintenként csak növekszik...

Scientia potentia est.

Google

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TSM 2-0 4NOT

Én karthust. Ulti pentázni akarok. 😊

Why so serious?

böröczk
Tavaly július óta szeretném kipróbálni. : D

<#eljen>

Kumiho #2179

Gordis2k
Hát kérlek HSGG nagyon sokat hibázott többször leszakadt a csapattól és levadászták😞 5 team fightból 5öt vesztettek😞 a 3dik helyért inkább nem is játszottak....

Senki nem tudja mi lett a vége? TSM vagy 4Not?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Zickler
: PUKING RAINBOWS :

SzirmosSzisza
http://riot.control-c.ir/ - elmenti a meccseidet, ha meg van nyitva, mármint csak a statisztikát, elvileg örökké (szóval nem csak az utolsó 8)

nonicks
miért szúrta el?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Panzeradler
Elõrébb hozták a champ rotát 1 nappal? És végre van trundle<#eljen>
Gordis2k
Belealudtam a végébe... mi lett a tsm vs 4not vége? CLG , hogy elszurta már😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

böröczk

Kumiho #2179

Kly
Nem hinném, hogy (a közeljövõben) megveszem, de attól még <#finom>.

Scientia potentia est.

Zickler
Szerintem a következõ patchben

böröczk
Ez mikó jõ? Mászthev : D

Kumiho #2179

Zickler

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zickler
Új húsvéti skin:

böröczk
dat Urf : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
3D a League of Legendsben!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én megszavazok egy erõs 99.9%-ot az áprilisi tréfának. 😄

Ja és nem tudom feltûnt e az urfos fizz skin... 😛 😄

jazzy
Ilyet mindenki kapott? 😄

Greetings jazzyke,

Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.
Gordis2k
Most volt Lgn 4Not)dan uj csapata) nem spoilerezek, csak annyi ESSZMÉLETLEN JÓ game volt😊

SzirmosSzisza
Voltak már ja :/