League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
"Van sárkány." "Nem kell az nekünk." "Nem érdekel leszedjük." <#nyes>

Fabio Capello
clg, beszélek már én is minden faszságot, ogc 😄

Eternal life; endless torture.

Valami szánalmas ez a magyar LoL scene, 16 creepes malphite fél óránál. 😄

btw elindult a clg lolos oldala; woooh!

Eternal life; endless torture.

Maak
allatul nez ki igy elsore, must buy too😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Atwa
MUST BUY! <#wow1>

Kly
Remélem, valami brutál tanky-dps lesz.

Scientia potentia est.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Normalozni keresünk haverommal 1-2 játékost East szerveren. Kezd elegünk lenni a sok trollból(lengyel, orosz barátainkból) és igy lenne a legegyszerûbb kiszûrni õket. Esténként játszunk 8 körüli kezdéssel(néha korábban, néha késõbb).
Nayoko93 a summoner nevem, ha esetleg más is ugyan ebben a cipõben járna

Maga a meccs volt, csak a magyar streamen nem lett közvetítve.

@gtronic nem emlékszem a pontos eredményre, de surrenderrel nyert a CLG.eu.

SzirmosSzisza
Nem is CLG volt ... 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mi volt a clg vs magyarok mecsen? beégtetek mi?😄😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Mi jókat nevetünk 😄

Morphh
Csak a kommentárért nézem ezt

Frostyc - East

SzirmosSzisza
yellowpetet lecserélték Károlyra ? <#idiota>

Kell egy ilyen póló 😄
nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza
"Aki nem lesz itt az buzi" <#idiota>

roland2293
roland2293
CLG vs NoobHeroes(HUN) 19:00tõl

Morphh
Vezesd a csapatod ügyesen, akkor feljebb kerülsz.

Frostyc - East

Különc
Ökörködni tényleg jó felállás

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vajon miért... AP vagy AD nélkül meglehet lenni, ha az ellenségnek nem tûnik fel, a jungler nem kötelezõ, ha a mides pro, support nem kell, ha mindenki egy kevés pénzt wardra költ, tank se kell, ha mindenki rágyúr kicsit a védelemre, és odafigyel magára. Voltam full premade 2 AD 3 AP team ellen és legyalultak minket. Galio Nunu Katarina mind3 elultizott a csapatunk közepén és hullottunk mint a legyek. Aki pedig túlélte azt Sivir meg Caitlyn felmosta.
crackyS
én most kezdtem el rankedezni, de az is ritka, hogy ne 4 ad carry legyen a csapatban <#idiota>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Ja és másik módszer: legyél annyira tápos, hogy lehozd a meccset.
Mert hülyék mindíg voltak vanak és lesznek mindenhol. Legyen az játék, tanári kar, egyetemi professzorok, vagy a parlament. Garantált gyõzelmi lehetõség nincs és ez az ellenségre is igaz. A legjobb még, ha vagytok négyen akkor egyszerre beregeltek 2 dual qeuere és ha egymással vagytok akkor 4 premade, ha egymás ellen akkor meg lehet beszélni, hogy ki nyerjen. Bár ha vagytok 4-en akkor jobb ha szereztek egy 5.-et ozt mehet team ranked. Elvbe az elõzõ módszer 2-en is alkalmazható, de a hatás sosem garantált.
PogEe
Hello lehet a kérdés felmerült már, mit gondoltok miért olyan nehéz kikapni egy olyan csapatot amivel lehet is nyerni. Már 200 ranked meccsnél járunk haverral és egyszerüen nem tudunk 1200 pontnál feljebb tornázni magunkat. Az esetek 90%-ban valaki vagy kilép vagy annyira elfeedeli az enemyt hogy egyszerüen nem lehet játszani. Ugy gondolom ez a helyzet nem csak minket érint és ez csak azota van igy miotta season 2 van. Sziasztok.

Fabio Capello
Az ötödik részben levõ Shaco-Karthus ulti bugot már javították 😊

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Ha követik a trendet
"Q auto attack Modifier
W Shield
E Gap Closer
R Aoe ultimate with CC
Core build : Phage + Wits ends then Atmas"

Haver Caitlynnel is megverte. Kicsit trollkodtunk szal felcseréltük a mides ahrit meg a botos Caitlynt. Én meg bejöttem Luluval ozt adtam az AP-t Ahrinak tonnaszám.
Fec papa
Van már szník pík. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

FrostBite
Rift Myths Van benne 1-2 jó kérdés.

böröczk
Legtrollabb pick ellene Fizz meg Vlad, egyértelmû : D Vagy Sivir.
Lux, Xerath a range-ével kikészíti pici Karthust. LB kicsinálja earlyben, ahányszor kitolja az arcát tower alól.
Kassadin meg tower alatt is kicsinálja 6 után.
Bár aki nem banolja Kassadint, az meg is érdemli, hogy Karthust pickeljen. <#ejnye1>

Kumiho #2179

Annievel is verhetõ szerintem, egy flash-stunos ulti kombóval szétkapod aztán spuri elfele.

Why so serious?

jazzy
Ahri, fizz ?
Karthus ellen csak valami nagy hatótávolságú vagy/is sebességû champ jó midre. Igen az ultival nincs mit kezdeni hacsak nincs egy jókis silence vagy stun, és az enemy elég béna hozzá, hogy a közelben legyen. Karthus majdnem olyan mint egy AD nemigen tud burstolni inkább fokozatosan sebez. Egy ügyes lux morgana vagy kassadin szétkapja pár burstel
böröczk
Veigar stun -.-"

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
QSS leszedi Karthus ultit ? :o

böröczk
Amúgy meg: QSS : D

Kumiho #2179

böröczk
Nem adod fel : D
Amúgy én tuti, nem Veigart vinnék Karhtus ellen, farm, harass szempontjából nem annyira alkalmas a kis manó.

Kumiho #2179

1000 AP-s karthus elég ritka, de 425 AP-s sorakat már hoztam egy soulstealer egy lucky pick és egy rabaddon segedelmével.
SzirmosSzisza
Amúgy vesz mindenki magának piros elixírt és meg is van a Karthus counter 😊

1000 ap-s soraka, mi más? 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza
1000 AP-s Karthus instant meghal 😄

böröczk
megnézem, hogy az 1000 ap-s karthus ultitól melyik soraka menti meg a csapatát <#banplz>

Kumiho #2179

Leglazább a soraka mint counter. Jön a karthus ulti egész csapat sz*rul áll igazi penta chance soraka ulti el ozt szevasz.
Czdano
Ha sírnak hogy noob karthus akkor beírom hogy just pick it next time és kész :p Egyébként meg annyi counterpick van rá hogy az hihetetlen...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Van akinek minden champ op amivel nem bír. Mint egy kedves ismerõs op luluzása mert néha mókussá változtatták 1 secre. 😊

Why so serious?