League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyébként csúnyán bukják is a meccset..
Kumiho #2179
Én mondjuk tankosabbra építem, most ezt a Maw of Malmortiust raktam neki, egy Wrigglet, Phantom, Guardian, Last Whisper, meg Mercury, de eléggé aprít így is.
De a flame megint megvolt, topon counterelt engem egy vladimir, ugyan meg nem haltam, de nagyon denyolt, rögtön kaptam a flamet, hogy gg lost 20 minute surrender look trynda cs.., hál isten a többieknek volt agyuk és rájöttek, hogy a trynda erõs lesz, így 11-4-17ben végeztem, mindig lenyomták a surrendet és nyertünk..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Cassio jó kezekben rettentõ erõs (ez csomó championról elmondható persze), rengeteg fail Casst látni ugyanakkor. Miden voltam már Cassiopeia vs Ahri és fordítva is, mindkétszer nyertem a lane-t. Cassioként még néha cukkoltam is az ellenfelem, hogy miért nem mer rám támadni, közelebb jönni, kezdeményezni, mire csak annyit írt, hogy "Pff, You are Cass", szmájlival a végén.
Ugyanakkor Ahrival is egyszerû volt a jól kiismert Cassiopeiát elpáholni.
DE
Szerintem teambe Cassio jobban passzol, egy tömegfightban az ultiját hasznosabbnak tartom, JÓL elsütve, mind az ötöt leolvaszthatod negyed-fél-háromnegyed hp-ra, pusztán az ultiddal. Utána q-w + e spam.
Ahri roppant szórakoztató kari, könnyen átverekeded magad a tömegen a carryket kiszedve, talán fõ feladatának ezt is szánták. Viszont LB-vel ellentétben õt lategameben is erõsnek és használhatónak tartom.
Amúgy, ha épp most spóroltad össze a 6300-at, és mindenképp ap casterre szeretnéd azt költeni, én Cassiora voksolnék. De döntsd el Te, melyik stílus fekszik jobban. A többi mage-hez viszonyítva Cass talán a range-e miatt (is) nehezebb, nehezebb jól helyezkedni vele.
ps: bocsánat az esetleges félreírásokért, dolgozik a pálesz.
Kumiho #2179
Én személy szerint erõsen Ahri párti vagyok, tetszik, hogy egyszerre fellelhetõk benne a mage és rugó tulajdonságok.
Scientia potentia est.
ahri, cassiopeia vélemények? szerintetek melyik az erõsebb?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Többször láttam már ezt a FIRST BLOOD meg SHUT DOWN óriás feliratot is videókban, nekem az kicsit zavaró, bár biztos meg lehet szokni.
Összeségében azért jó hõs lesz ez a Hecarim.
...
Jöjjön már ki a patch, máskülönben kénytelen leszek megvenni renektont (vagy rumblet) hecarim helyett.
Scientia potentia est.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.