League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
pedig Dyrus jó játékos is és szimpatikus is, még egy tag akit kibírok a TSM-ben most már Chaox mellett

...

Különc
<#violent><#boxer><#csodalk><#levele> lololo roflmao omg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Én személy szerint nem szeretem Dyrust /kikerüliaköveket

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Ja, de jobb is a mûsor 8)

ronihun
ez hihetetlen, rég láttam ilyet, hogy nem tournament streamet 40ezren néznek 😮

...

jazzy
Ez a vonatos beteg amit most játszanak 😄😄
böröczk
Ja, amúgy rohadtul leszarják, ha veszítenek, jót röhögcsélnek rajta most is, ezúttal Riven+Leona kombójuk van gyalázás alatt <#idiota>

Kumiho #2179

ronihun
pont emiatt mondtam, Dyrusék ezt játsszák most egész nap, elég jól szórakoznak vele

...

böröczk
Nem azért.. Leona + Bruiser bot, és Roninak válaszoltam, annyi különbséggel, hogy ez is high elo, de el lettek pakolva a jó kombó ellenére is. Viszont roppant vidám vereség lett : D

Kumiho #2179

Czdano
Még jó hogy trinity lesz abból a zealbõl nem PD (ha nem ezért válaszoltál a kommentre akkor bocsi). Egyébként DPS jarvan OP.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
pont témába vág épp..
Egyébként csúnyán bukják is a meccset..

Kumiho #2179

jazzy
Jó ez a trynda top, nem tudom miért szoktam le tryndáról régebben, mostanában megint játszogatom, bár akkor junglet erõltettem inkább.

Én mondjuk tankosabbra építem, most ezt a Maw of Malmortiust raktam neki, egy Wrigglet, Phantom, Guardian, Last Whisper, meg Mercury, de eléggé aprít így is.

De a flame megint megvolt, topon counterelt engem egy vladimir, ugyan meg nem haltam, de nagyon denyolt, rögtön kaptam a flamet, hogy gg lost 20 minute surrender look trynda cs.., hál isten a többieknek volt agyuk és rájöttek, hogy a trynda erõs lesz, így 11-4-17ben végeztem, mindig lenyomták a surrendet és nyertünk..
tommyknockers
Ja, jó, én nem tudom mi kell Rivennek 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
nem gondolnám, hogy ezen lenne bármi szokatlan, én pl mindig is így építettem Rivent, mert így láttam elég régóta

...

tommyknockers
2-3db Bloodthirster + GA Rivennek

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
akkor várható Phantom Dancer Jarvan, mid Lee Sin, Leona+bruiser bot, ap Blitz mid stb.

...

Különc
Múltkor a gyerek Ahri ellen Nunu middel akart menni, azt nem tudom hol látta

Czdano
Bírom hogy ha high elo streamen sokan játszanak egy karaktert akkor egybõl elkezdik lowelon is használni (csak szarul) <#idiota> egyre több corkit meg nautilust látni..és mindegyik failer

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Cassio is..

Kumiho #2179

Zickler
Nem inkább Brorelia

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Ahri elég gyakran banned..
böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Én pl Cass ellen sokkal jobban utálok játszani, mint Ahri. Charmot, Q-t könnyû kerülni, de Cass kb spamelni a rohadt Q-t és nehéz last hitelni :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
😊

Kumiho #2179

Cobra.
Ahri csak miden jó, szóval ez is mides lesz 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

crackyS
kösznöm a válaszokat, kissé ahri felé billent a mérleg, leginkább mides karikkal játszok, de most úgy döntöttem bõveteni szeretném a gyûjteményt

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

böröczk
Erre szerintem nincs jó válasz, rossz kérdés : D
Cassio jó kezekben rettentõ erõs (ez csomó championról elmondható persze), rengeteg fail Casst látni ugyanakkor. Miden voltam már Cassiopeia vs Ahri és fordítva is, mindkétszer nyertem a lane-t. Cassioként még néha cukkoltam is az ellenfelem, hogy miért nem mer rám támadni, közelebb jönni, kezdeményezni, mire csak annyit írt, hogy "Pff, You are Cass", szmájlival a végén.
Ugyanakkor Ahrival is egyszerû volt a jól kiismert Cassiopeiát elpáholni.
DE
Szerintem teambe Cassio jobban passzol, egy tömegfightban az ultiját hasznosabbnak tartom, JÓL elsütve, mind az ötöt leolvaszthatod negyed-fél-háromnegyed hp-ra, pusztán az ultiddal. Utána q-w + e spam.
Ahri roppant szórakoztató kari, könnyen átverekeded magad a tömegen a carryket kiszedve, talán fõ feladatának ezt is szánták. Viszont LB-vel ellentétben õt lategameben is erõsnek és használhatónak tartom.
Amúgy, ha épp most spóroltad össze a 6300-at, és mindenképp ap casterre szeretnéd azt költeni, én Cassiora voksolnék. De döntsd el Te, melyik stílus fekszik jobban. A többi mage-hez viszonyítva Cass talán a range-e miatt (is) nehezebb, nehezebb jól helyezkedni vele.

ps: bocsánat az esetleges félreírásokért, dolgozik a pálesz.

Kumiho #2179

Czdano
Ez jópofa 😄

crackyS
lol 😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Czdano
Ahri-t sokkal könnyebb counterelni, és nincs is AOE stunja..

Panzeradler
Cassioval spameled e-t nem nagy változtosságot nyújt, Ahri kicsit élvezetesebb, Teamfightra mondjuk Cassio ulti talán jobb picit, egyébként ugyanolyan erõsnek tartom.
Kly
Semmi hasonlóság nincs bennük -azt leszámítva, hogy mindkettõ AP, nõ, valamint részben állati eredetû- , így aztán nehéz összehasonlítani õket.
Én személy szerint erõsen Ahri párti vagyok, tetszik, hogy egyszerre fellelhetõk benne a mage és rugó tulajdonságok.

Scientia potentia est.

crackyS
ugyan ez volt nekem, pár hét múlva rejtélyes módon megjavult

ahri, cassiopeia vélemények? szerintetek melyik az erõsebb?

Kly
trolling like a boss*

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kéne VIP

Scientia potentia est.

Fabio Capello

meghaltam. 😄😄😄

böröczk
+1

Kumiho #2179

Borzgy
Nekem kicsit gyengének tûnik az a Q... Bár amilyen gyakran van neki olyasmi mint skarneré...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

ronihun
egyébként tényleg elég hülyén néz ki ahogy fut <#gonosz1>

Többször láttam már ezt a FIRST BLOOD meg SHUT DOWN óriás feliratot is videókban, nekem az kicsit zavaró, bár biztos meg lehet szokni.

Összeségében azért jó hõs lesz ez a Hecarim.

...

ronihun
Varust jobban várom, pedig eleinte tetszett Hecarim, de így már nem jön be.

...

Különc
Nekem kicsit bugyutának hat, hogy többet gyorsan mozognak a lábai, de nem halad annyit, amennyire gyorsan mozognak, így egy kicsit olyan, mintha egy mozgólépcsõn vagy egy futógépen futna, egyébként falyin

Kly
Hecarim gameplay

Jöjjön már ki a patch, máskülönben kénytelen leszek megvenni renektont (vagy rumblet) hecarim helyett.

Scientia potentia est.

Saccard
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig kifogástalanul ment a játék stabil 60 fps-sel, de mostanság elkezdte és sajnos rendszeressé vált, hogy ugrál az fps, be-be lassul a játék nagyon gyakran. Valaki tapasztalt hasonlót? Ötlet esetleg megoldásra?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

böröczk

Kumiho #2179

ronihun
OK!

...

Czdano
Udyr countereli a legjobban, bemegy bear stancebe teamfightba és az elsõ ütése megszakítja 😊

ez természetes, de még mindig nem fog senki se venni (fact)
ronihun
QSS

...

Neutral kills AKA jungle monsters.