League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
böröczk
Nekem is, de én azt hittem, már behúzta valaki más mind. Pedig biztos valaki gyorsabb volt nálad, máskülönben szerintem elfogadta vón. <#fejvakaras>

Kumiho #2179

Különc
Én akartam, esküszöm dodgeolni akartam (fõleg hogy first ban mindenhol Teemo már, mert mindenki trollkodik) ESKÜSZÖM, hibát követtem el, mert ember vagyok, de szerettem volna játszani egy kicsit, és nem volt kedvem 15 percet várni újra, hátha összedob kevésbé nyomorékokkal akik nem úgy flamelnek hogy fingjuk sincs mi zajlik a mapon, és az egész játékhoz látszik hogy nem értenek meg különben is, gyáááááááááááááááááááááááá. Soha többet nem teszek ilyet, ígérem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
én akkor próbáltam, amikor kidobta õket, mindegyikre azt dobta hogy nem érvényes...

böröczk
Amúgy bocs a külön posztért, de ezt muszáj annyiszor megerõsíteni, amennyiszer lehet,
ha egy public lobbiban magyarokkal találkozik az ember össze, komolyan jobb inkább dodge-olni..

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen><#gonosz1>

Kumiho #2179

böröczk
Wicked bekattintott a map közepébe vásárlás után, hogy majd szépen ugye odamegy a toronyhoz, ahol a baron buffos enemy már gyülekezett, majd természetesen elkezdett csetelgetni, és szépen besétált 5 baronbuffos, nem túl barátságos tag közé, persze bedarálták egy sec alatt, és ezzel szépen be is bukták a meccset <#banplz>
majd egyöntetûen kezdték neki el irogatni társai, az ellenség is, hogy wtf wickd

Kumiho #2179

Különc
Ha valamelyikõtök keesz, norbi6 meg badklap (vagy valami ilyesmi) kérlek töröljétek a játékot, tényleg, jót akarok nektek, tudtam h magyarok vagytok (hála istennek nem mondtam meg nektek, hogy értem minden hülyeségeteket) és tudtam hogy esélyünk sincs nyerni, de hittem bennetek, de be kellett látnom, hogy a random magyar rosszabb mint bármi más.

Kérlek titeket, ezt a játékot ne játsszátok tovább!

Pyotr
Megnyugtatlak , éppen elég ideig 😊

&#9608;&#9608;

SzirmosSzisza
😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Folyamatosan csinálják? Inkább folyamatosan fejlesztik, csinálnak 1-2-3 batárjó játékot, amit még 10 évvel a megjelenés után is játszanak majd az emberek <#worship>

Hát ez a Nasus skin nem jött be : D Bár lehet, nem 40 perccel késõbb kellett volna lecsekkolni <#idiota>

Kumiho #2179

A WoW játékosainak tetemes része hagyta abba amikor Arthas története véget ért. A mostani pandás cucc meg inkább komédia mint játék, de elég a WoW-ból elvégre ez LoL forum.
jazzy
Vagy pedig õk egy játékfejlesztõ cég, akik folyamatosan játékokat készítenek? Neeem, ez kizárt, blizzard = wow.
SzirmosSzisza
Vagy nem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Hát ja, itt van részletezve, utolsó rész.

Csak ugye ehhez az is kell, hogy ellenfél minionokon is álljon (ugye arról is pattan vissza) az meg már para, fõleg, hogy ennyien.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

A Blizzard rájött, hogy a WoW már nem a régi és a Diablo 3-al megint kaszálhat. Kiváncsi leszek meddig. <#mf1>
Különc
Kb nekem is ugyanez jutott eszembe, jujdejó, kár hogy addigra lesz már dio 3, max payne 3 satöbbi, nem fogom szivatni magam ezzel a szarral

jazzy
Juhúúúúúú, oh wait, diablo 3
Fabio Capello
Elképzelhetõ, hogy hamarosan új játékmód érkezik a League of Legendsbe, miután a Riot februárban lefoglalt egy tucat domaint, melynek mindegyike tartalmazta a Supremacy szót:

leageoflegendssupremacy.com
leageoflegendssupremacy.net
leagueoflegendsupremacy.com
leagueoflegendsupremacy.net
leaugeoflegendssupremacy.com
leaugeoflegendssupremacy.net
lolsupramecy.com
lolsupramecy.net
lolsupremecy.com
lolsupremecy.net
lolsupremicy.com
lolsupremicy.net

Egyelõre úgy néz ki, hogy ez az új játékmód/bajnokság a Season 3-ban indul majd.

Úgy tûnik megvan meik itemet kell legközelebb nerfelni.
Kly
Ezen a tiamatos Shyv builden már én is agyaltam, de nem hittem volna, hogy ennyire hatékony.
Mellesleg Fiorán se rossz a 4 tiamat, ultival az is egy penta, ha a sok birka összeverõdik.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
trolololo

Maak
Viktor op

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

Különc
Ezen a héten nem kell ranked közelébe mennem

Nem is rossz ötlet. Ez a másik ok amiért nemtom miért ingyenes ennyiszer. Bár ritkan adnak bármit is ingyen.
Fabio Capello
miért nem szeded ki youtube accal?

Egyszer arra gondoltam, hogy megkéne venni Alistart, de látom felesleges me má megint free.
Fpocok
Mintha nem lenne 1 perc csinálni egyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Nem mindenkinek van YouTube akkountja! <#hehe>

SzirmosSzisza

Mert ugyebár fixelik patchel és gondolom kell az "ingyentester"

böröczk
Egyedül mentem el játszani.

Kogot nemrég vettem meg, de legalább kipróbálhatom Viktort <#eplus2>
Korrekt free week, de mi az az Alistair már megint? <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Na, AP Kog :3

Kly
Alistar, Mundo, Galio, Heimer, Kog, Morgana, Poppy, Skarner, Teemo, Victor

(Jó hétnek nézünk elébe, de minek kell Teemo? Oh god, why?)

Scientia potentia est.

Pedig lassan ez a megszokott, mostanában minden második meccsünk ilyen. 😊

Why so serious?

Hasonló volt már velem is a középsõ inhibitor beverése után fordítottunk. Amumuval voltam és a junglerkedés katasztrófálisra sikerült. Aztán megnyertünk 3-4 teamfightot zsinórban, és az eggyik ellen erre leAFKult. 50. percnél surrender.
böröczk
Agyvérzést kaptam, azt hiszem. 60 perces játék, ahol a két ledõlt nexus tornyunktól fordítottunk, és nyertünk úgy, hogy az enemynél egy torony volt bedöntve. <#banplz> Én most sokáig nem szeretnék játszani. : D

Kumiho #2179

jazzy
Az utolsónál az tényleg nem civilized mert nem a konyhában van <#idiota>
böröczk

Kumiho #2179

jazzy
Amikor a balfasz skarner bevitt a csapata közé nem volt annyira nehéz 😄DD
Fabio Capello
KENNENBÓÓÓ <3

SzirmosSzisza
Meh, ez a Kennen féle ulti + homokóra kombó nehezebb mint gondoltam 😄

SzirmosSzisza
Passz, lényegében kólát és mikrós kaját evett csak mióta összeköltözött a TSM. Elvileg feküdt az ágyon és mozdulni se bírt annyira szarul volt. Valaki azt írta skorbutja van C vitamin hiány miatt, aztán csak egy narancsot kéne ennie és k. 😄

Ez talán a legújabb videója, itt látszik az arcán azért, hogy van valami a bõrével.

Különc
Ám milyen bõrbetegsége van? Ugye volt link, hogy a halálán van úristen. Ehhez képest Vegasban is ott volt és naponta streamel. Igaz h nyakig bevan öltözve állandóan, de én nem tudom elképzelni hogy annyira komoly lett volna. Pikkelysömör vagy mi van vele?

SzirmosSzisza
Lehet nincs felöltözve, nincs kedve, vagy csak a bõrbetegsége csúnyábbra fordult 😄

Különc
Ám most azért nincs webcam, hogy ne vigye a sávszelet, vagy mi? (Nem mintha hiányozna 8))

Szerk: 21xx-rõl bukott le 1980 körülre vagy feljebb volt? Nem bír nyerni szegény

SzirmosSzisza
OddOnet pl nagyon bírom, mert komikusan ragel 😄

De ja, IPL-en eléggé megjátszotta magát Dyrus.

Különc
Az IPL Vegasos bohóckodása azért már tényleg erõltetett volt, de a streamje az jó, mióta sokan nézik kevesebb a csúnya beszéd (engem annyira nem zavart az sem) illetve a rage is (OddOne azért még szokott, de okkal)