League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Nem érzem ezekben a videókban megváltást. Egyrészt azt írtam a többsége, másrészt pl egy stun ready annie ellen a cipõ + 3 potis ryze nem iszik potit amikor hiányzik 150 hpja.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
MR/lvl lvl10-en éri utol, most nerf után lvl9en, de a casterek többsége általában nem az early gamejérõl híres.
Maak
altalaban lvl6-ra mar utolerik a /lvl runak a flat runak erteket szal nem ertem miert vagy ellene...szvsz egyedul az armor eri meg flatben

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nos igen a játék 5v5-rõl szól, ha egyedül mész vagy jókat dob be vagy nem. DE EZ IGAZ AZ ELLENSÉGRE IS! Ezt soha ne feledje el senki! Talán az jó lenne mint GW-n, hogy amíg egy random csapat nem veszít addig nem is változik megy elõre egy csapat ha valaki kilép jön a helyére vmi random, de nemkell minden meccs után új csapatot létesíteni. De a 10. zsinórban nyerés után átdob a 4v4-re regelõsök közé (GW-n 4v4 van, de ez LoL-on természetesen 5v5-öt jelentene). GW-n a rekordom 27 zsinórban nyerés volt egy nagyon vadállat csapattal.
Ezeket is bírom. Best az volt amikor jungler shen gankelt elején, elcseszte, kicsit mi is, meghalt, erre rögtön írja noobs I go afk. 5. percben... Aztán szerencsére nem ment és sima win lett, de az akkor is vicces volt.

Why so serious?

Különc
FUCK YOU NOOB NO GANG, NO HELP, I AFK
/ALL REPORT JUNGLER AND MID, NO HELP NO GANG
/ALL GO PLAY TETRIS IDIOT RUSSIAN

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na ja. Csak ha egy pub ilyen lelkesen írja hogy jungle akkor csak ért hozzá. És mégse. Mr rúnáim vannak nekem is de szerintem átcserélem õket /lvlre a patch után. Bár olyan nagyon azért nem nerfelik ám õket.

Why so serious?

Fabio Capello
flat = early game elõny
/level = mid-late elõny

böröczk
Azért, mert sokan baromi szarul is csinálják.
Rohadt nagy a felelõsség a jungleren, és ha nem jön, ellenben az enemy dzsungelessel, akkor tényleg nagy fosba hozhatja a teamet.

Dzsezi: Nálam mr glyphek voltak eddig, de a /lvl szerintem nem ad elég resistet. Illetve most a patch után lehet, jobban meg fogja érni, de én alapból a /lvl ellen vagyok. <#schmoll2>

Kumiho #2179

böröczk
: DDD

Kumiho #2179

Arra ritkán vagyunk elegen. 😊 Mentünk ma három duo rankedet, abból egyre mondom, hogy tényleg jogos bukta volt. Másik kettõböl egyiken brandünk 3. percben disconnected, másikon jungle shaco aki nem érezte szükségesnek hogy gankeljen pedig lehetõsége lett volna, bot lane-n 13. percig ward se volt és pusholtak mint a fene. Az a szerencsétlen meg talán a 20. percben szerezte az elsõ assistját. Tudom, hogy divat mindenért a junglert hibáztatni de itt tényleg béna volt.

Why so serious?

SzirmosSzisza
:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Hát ha nem 5v5-özöl akkor sajnos igen.

Tulajdonképpen az egész lol annyi, hogy kihez dobja a nagyobb noobokat. Vagy hogy kitõl fagy ki a mides a 3. percben. Egy rohadt nagy lutri az egész játék.

Why so serious?

GuardsmanBob csúnyát feedel épp az új heroval.

jazzy
MR/lvl-t nem gyengítik, eddig is azt használtam 2 pagemen, ezután is azt fogom.
böröczk
: DDDDDDDDDDD

Kumiho #2179

böröczk
Ok. Egyébként kezdem megutálni ezt a játékot. Dat community.
Mentem most egy rankedet egyedül (elo hell :-*). Nyertünk.
Vayne-nel lehet kellõ feed mellett carryzni, az a helyzet. Persze nem nehezített a dolgomon, hogy Udyr, Jarvan, Morde semmi defense-t nem vett, csak hp-t. Elég csúnyán lecuppantják azt a 4k hp-t a silver boltok <#gonosz1>
Na mindegy, csak tényleg az, hogy lehet nyerni, pedig volt most is egy kissé gyenge szellemi képességû a csapatomban, de csak pórázra kellett kötni, aztán már ment minden simán, nem kóborolt el többé.

Más:

Megéri szerintetek még az MR-es rúna?
Most úgy vagyok vele, hogy a peccs után lecserélem az összeset, ami a tanky dps page-n van, majd itemekbõl szerzek mr-t, ha úgy kell.. De hallgatom a jó tanácsokat, én nagyon el vagyok keseredve mindenesetre, hogy gyengítik a medzsik rezi rúnákat.

Kumiho #2179

miért kéne neki pd, mikor 2-4 seces a q-ja ? triforce oszt kész, mellesleg triforce kicsit op lesz rajta, még a movement bónuszából is damaget kap 😛

a movement speedjét nem tudom, de sacc mondjuk 325-el számolva, 5 pd meg egy swiftness csimmával, runákkal meg masterykkel 84-85 körül van a bónusz ad, ami meg ahoz nem túl sok hogy 2 sec alatt megölnek 😛

Fabio Capello
Amerikában éles a patch.

Már látom magam elõtt a sok marhát +3as cipõvel phantom dancert stackelve 1 sec alatt kifilézve.

Különc
lol

Na az új champ is darálni fog. 3-4 phantomot neki ozt passivebol megvan az AD a crit meg attack speed megvan a phantomból esetleg egy IE a crit damage miatt és teljes a darálás.
jazzy
böröczk
tons of damage

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

délelõtt is jó, akkor még suliban vannak 😄

Kly
Pont, hogy éjszaka kell játszani, amikor már a sor vérpistike csicsikál.

Scientia potentia est.

lol, 2x egymás után 1 órás meccsem volt, nem túl gyakori ez mostanában, mind2 mecs elég balanced volt, ez se túl gyakori mostanában 😊
good old times 😊

Blind picket ne, ott vannak az ilyenek. 😊 Draft jobb valahogy, ranked meg pláne. Duozgatunk az elmúlt 2 napban, 3 meccs 3 win (egy nehézkes, két sima), értelmes csapattársak, jó kommunikáció. És vitatkozás se volt, pedig egyik rankeden konkrétan a 15. percre 0-9ben voltunk de mindenki tette a dolgát és a végére simán lehoztuk.

Why so serious?

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Hát én akármikor játszok nábokat kapok ki. Délelõtt pl AP Nautilussal voltam és mondtam neki, hogy kéne valamit tankosítania magán, aztán leoltott, hogy kussoljak, Õ tudja a buildet, valami 2/12/4-gyel végzett. De volt ma vele Shaco mid is, meg Udyr is aki elment botra Tristanaval. De lehet csak át kéne térni Draftra 😄

böröczk
Amúgy nem tudom, délelõtt szokott-e bárki is játszani, ez fõleg Neked szól,
de sokkal normálisabbak a játékosok (rankeden), mostanság tapasztalom.
Egy duo ranked/szép napsütéses délelõtt -> eddig mind win.

Kumiho #2179

böröczk
Wriggles nem is kell feltétlenül, dupladorans, bt, frozen-atmas, aztán szituációtól függõ itemek.
Az az új mr-t adó cucc például jó neki, last whisper is, antifókusz miatt meg guardian angel.
Solon még én is csak nyertem Rivennel. Egyik favorit. <#worship>

Kumiho #2179

Panzeradler
Kipróbálom, õszintén szólva csak a skin miatt vettem meg, de annyira belejöttem, hogy azóta csak nyerek rankeden<#finom>
Atwa
Wriggles után rögtön Bloodthrister

ronihun
egyébként még guardian angel, vagy atmas impaler jó neki

...

ronihun
Bloodthirster must have neki

...

Panzeradler
Rivennek eddig wringlet, frozen malettet meg az új resistes ad-t adó itemet szoktam venni, és itt elakadok, ti mit vennétek tovább? Thornmail-t vettem múltkor, de eléggé neccesen szoktam kijönni late gamere, pedig elején elég jól megy. persze solotop
Ezt a teamet egyszer össze kell hozni GANK power!
Maak
eletemben nem toltam mundoval, jo kari

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

SzirmosSzisza
Na ez most nekem uninstall, csak fel...om az agyam :c

Találó. 😊 Bár épp a minap kaptunk instalocker egyént mert ugye I jungle with tryndamere mert az a menõ, ellenben a gankelése annyiból állt hogy egyszer áthaladtában dobott brandre egy csirkét miden. Többet nem is láttuk, ellenben a bluet elvitte párszor mert az neki jobban kell mint a midesnek.

Why so serious?

böröczk

Kumiho #2179

ronihun
Jósti

...

böröczk
Saját idegi állapotunk és fizikai egészségünk érdekében NEM játszunk random magyar, orosz, bosnyák, üzbég, türkmén identitású emberekkel.
Én is rohadt sokszor adtam már publicon honfitársainknak esélyt, de tök hiába,
az esetek 90%-ában nem tudtak játszani (de félelmetes, mennyire nem),
és tajtirpákok voltak, 10%-ban pedig csak agyi sérült tirpák kõbunkók, játéktudásuktól függetlenül.
Nagyon szeretik különbözõ hozzátartozóinkat szidni valamiért, de csak egyszer látnám a kis nyamvadékokat élõben, felszögezném õket egyesével a nagyimintás tapétára. <#gonosz3>

Kumiho #2179