League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Elõször azt hittem viccelsz de be kell látnom hogy ezt komolyan gondolod

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Nekem Alistarrel sikerült kétszer is a falba lökni az ellenséget 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cobra.
Az AOE-zõ Karthus normal attack immunitása viszont annyira nem vicces, tegnap be is buktuk a meccset emiatt (na jó, nem csak emiatt, de eléggé hozzátett).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Victor laserje pl 10bõl 5ször a kiindulópontot sugarazza végig és nem mozog, de csak grafikai bug és a dmg rendesen kiosztódik a kijelölt területen.

SzirmosSzisza
Jó ez az új patch 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

OFF:
Hát ne legyen nekem igazam, ezt a játékot is több évig játszák az emberek!
De ennyi év után nem fura, hogy még a pvp sincs kész? SÕT még teszt sincs, hogy a picsába balanceolod a pvp-t teszt nélkül? WOW-osoknak 1 éve elõfizetésért cserébe ígértek 1 d3 accot? Miért? Mert brutálisan esni kezdtek a részvények és így mondhatták, hogy semmi para, még mindig nekik van a legtöbb elõfizetõjük.
SzirmosSzisza
OFF: D3 béta hétvége

ON:

Addig megérkezik a GW2, úgyhogy ez el lesz felejtve 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

jazzy
Feltételezem még nem próbáltad, honnan tudod, hogy félkész?
böröczk
Majd lvl30 után nem fog semmi érni, ne aggódj : D

Kumiho #2179

Na 11-es vagyok, megvettem Akalit (Shent akartam mert nagyon bejött ingyenes hét alatt, de inkább DPS-t szerettem volna) és kegyetlenül aláz, imádom minden pillanatát, nagyon megérte megvenni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LOL 😄

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy a legtöbb jó skin ötlet az copyrightos és nem csinálhatják meg :/

böröczk
Szerintem most jól zárkózz be otthon. : D

Kumiho #2179

böröczk
Én komolyan mondom 70%-uk magasan ráver a Riot által készített skinekre.
Van pár zseniális darab (csak néztem o.o), akit érdekelnek a custom skinek:

Kumiho #2179

Szerintem lesz azért pár millió ember aki nem ért egyet veled.

Why so serious?

Most megmondom neked, hogy a diablo3 kibaszott nagy fail lesz. Túl késõn adják ki, túl fos koncepcióval egy félkész játékot, csak azért mert nagy a nyomás rajtuk, jön a konkurencia jobb hasonló játékokkal. Valamint blizzard csak a pénzre megy, hogy fenttartsa a WOW részvényeket. GG
Különc
Ma csak Hecarimmal tudok nyerni, már ha sikerül pickelni, általában leavelnek legalább 3x mire sikerül

SzirmosSzisza
Mi délután játszottunk szobatárssal aki solotopon volt és 10 percnél volt 3 creepje. Kérdem, wtf, erre Õ "úgy éreztem több van" 😄DD

Boton Vayneezem, hiába verek 20 CSt meg 2 killt enemy Caitlynre, kikapunk, mert Shaco suicide gankeket tol (lv2 dive és társai) Fiddle miden pedig Legendary-ra feedelt egy Morganát (egyáltalán nem hogy midre hogy kerül egy Fiddle, de egy játékba?) és 20 creepje van a 35. percben, a Sona supportom flash ultit tol Morgana spellshieldre, aztán engem kell reportolni mert csak azért van jó statom mert KSelek és useless vagyok. 😄

Kivették délután a rankedet, meg akartam várni, hogy visszarakják, de nem bírtam ki - pórul jártam. 😄

Eternal life; endless torture.

Különc
Én 7/2/9 Lee Sin, Caitlyn bot lanen 0/9/5

/all Lee useless

Egyetértettem vele

SzirmosSzisza
Hehe, valaki azt írta, hogy Anivia egész végig tojás alakban volt, meg Sonán rajta volt az összes aura és mindenkinek leesett az FPS:

Há' gyün a Dijabló he'!

mert?? 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
OVER 20.000!

Különc
Nem lesz rá szükség május 15-e utántól

Hmm már várom mikor westet is felezik majd a riotosok...
SzirmosSzisza
Most menegettem smurffel, hogy ne legyek annyira ideges, erre csak értelmes csapatokat fogtam ki 😄

Unknow
Most üt vissza éppen,hogy EU/NE-t leszarták és mindenki átment westre mert unalmas volt,hogy kihalt az egész.
Atwa
Ez a nagy login queue free RP-ért kiált <#idiota>

Maak
18perc volt egy feloraja a sor, kitartas😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Valami megint jol megcsinaltak a fiuk, cassiot kinyirtuk miden utana a karaktert vegig ugy mutatta ertsd darabokra tort kovekkent...morden meg volt vagy 10 db a creeping deathbol...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Over 20000 queueueueue Eu-Westen az most komoly? Elfogyott a máni szerverekre vagy mi az istent csinál ez a Riot mostanság?

Különc
Én ezt megteszem magamnak a saját hangommal mostanában 8)

jazzy
Szerintem sokkal ízlésesebb, mint amikor Honban beleüvölt a füledbe, hogy MOMOMOMOMOMOMOOOOONSTERKILL
Kly
Ez nekem is furcsa (még), ettõl eltekintve minden más tetszik, rengeteg kis dolgon javítottak/fejlesztettek tovább a patch-csel.

#17064 - Értem, kösz.

Scientia potentia est.

ronihun
pont most beszélt róla Snoopeh, õ is mondta, hogy specatornek jó, de játékosként zavaró és jobb lenne ha lehetne állítani a méretén

...

Különc
Nekem a gagyi szó jut eszembe, egyébként szerintem azért kellett ilyenre változtatni, hogy a hozzáértõ Riot kommentátorok legalább észrevegyék melyik killrõl maradtak le megint

SzirmosSzisza
Remélem változtatnak rajta :/

ronihun
ezt a FIRST BLOOD, DOUBLE KILL, ACE ízléstelen kiírást még mindig nem tudja megszokni a szemem

...

Panzeradler
Igen
SzirmosSzisza
Mármint megvett nem ?

Panzeradler
3at és 1hónapnál nem régebbi championt lehet csak
Különc
Hecarim tetszik, tényleg Shyvana #2

Kly
Nekem aztán ne írj 😄

Már korábban akartam kérdezni egyébként, hogyan mûködik ez a champion IP refund dolog? Accountonként max. 5-öt lehet visszaváltani?
Néhány szerencsétlenre ráuntam és csak "áll bennük a pénz", vennék helyettük újakat.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Akkor írok levelet, 1 hete vettem meg Malzt, mert ki akartam próbálni milyen az AD változat 😄

Kly
Kennent és Malzát leárazták 4800-ra.

Scientia potentia est.

Különc
Ezt pont láttam "élõben", durva volt, remélem solo rankeden is próbálja majd a sok majom, de normalon a premade oroszok biztos

SzirmosSzisza
Nem szarral gurigáznak Koreában 😄

Kly
"Feltalálhatnák" már a ranked 3v3 solot.

Scientia potentia est.