League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Fixed a bug where the enemy team would see several Champions in their alternate form, while the player was controlling their original form (i.e. Nidalee, Anivia, Shyvana, etc.)
Fixed a bug where champions would become un-targetable
Fixed a bug where some players would experience a blank log in page, after patching.
Fixed a bug where players would see all champions as grayed out, while the banning process was occurring
Fixed a bug where mastery pages would appear overly large, on low resolution settings
Fixed a bug where players could not edit mastery page names, and apply mastery points in the same action
Fixed a bug where visual effects continue on buffs, after they have ended
Fixed a bug with Warlord Shen’s run animation
Fixed a bug where the player with the first ban in draft mode can only ban from his own set of champions
Fixed a bug where champions would die in alternate forms and respawn in the same form (i.e Cassiopeia, Kog’maw)
Fixed a bug with draft mode champion select audio queue
Fixed a bug with chat disconnecting
Fixed a bug with Greater Quintessence of the Piercing present to match Greater Quintessence of Insight
Swapping is now available again in All Random custom games.
Fixed a bug where the incorrect summoner spells would display for some players
Amit most használok, az Flat AD quintek, Armpen markok, Armor Sealek, MR glyphek.
De egyszerûen earlyben egyre inkább squishynek találom, pedig mióta kijött, játszom vele. Ha Frozen mallettel kezdek, nincs akkora damage.
Szóval nem tudom, érdemes lenne-e hp quineket venni, az armpeneket meg AD-ra cserélni, és venni egy Last Whispert második itemnek (BT után).
Valakinek ötlet?
Köszönöm elõre is.
Kumiho #2179
Más: megérkezett a Hecarim patch hotfixe, elvileg ez javít egy rakás bugot (és csinál egy halom másikat, gondolom... 😄)

Kumiho #2179
Nemrégiben újra próbálkoztam vele, de már nem mûködött, azóta szigoríthattak 😛
Kumiho #2179
| #17139 scepterrel nekem is elég necces lett, akkor kiprobálom majd így, köszi<#wave>#wave>
Scientia potentia est.
Armor-5poti, pirosnál kezdek, és vagy midre, vagy topra megyek, ha kékeknél kezdek, akkor vagy midre, vagy botra, nyilván útba ejted vagy a lidérceket vagy a gólemeket.
Egyébként ahogy írták, kb 4-5 körül indul be, de pirossal és q-w kombóval nagyon jókat lehet már earlyben gankelni szerintem. Wriggles után meg a farm már tárgytalan nyilván.
Kumiho #2179
Scientia potentia est.
Why so serious?
Why so serious?
brigikee: Nem kell attól a Leetõl félni, lehet azzal jól játszani kezdõként is, viszont "hard to master" (Master yourself, master the enemy 8) )
Rivent nem próbáltam, Saintvicious játszott vele, de nekem nincs is meg, ill. nem vagyok olyan jó, hogy azzal effektíven tudjak játszani. Ráadásul ha nem sikerülnek a gankek eléggé squishy maradsz.
Leehez visszatérve valahol el kell kezdeni, kedvencem lett elsõ meccs után, nincs az a mobility ami neki van másnak.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Battletag: Muhee#2716
Sõt, én úgy általában hagynám a skillshotos, vagy kicsit nehezebb karikat késõbbre a helyében.
Amúgy szerintem Rivennel is jól lehet dzsungelezni (szoktam néha, nem csak top solo), gyors, cipõ nélkül is, plusz cc.
Shyvana meg atomgyorsan pusztítja a junglet.
De red nélkül gankelni kb lehetetlen szegénnyel cc hiányában. Mindig exhaust-smite-ot viszek néki emiatt.
Egyébként ahogy Leevel, Shyvnél is egy Red kezdés után lvl2-n simán lehet first bloodolni az aktuális lane-n.
De mit szövegelek én itt a dzsungelezésrõl, ritkán szoktam egyébként is, ismert okok miatt<#banplz>#banplz>
Ha meg premade-t megyünk, megvan a dzsungeles általában.

Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A részvény jelenleg csökkenõ trendben van. A forgalom változása alapján a papírt az eladók uralják. A csökkenõ napok lendülete nagyobb, mint az emelkedõ napoké. A részvény erõs eladási nyomásról tanúskodik. Az utolsó záróár értéke közel van az elmúlt kereskedési ársáv aljához."
Én Lee Sint mondanám 8) vagy Udyrt
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Egy kis segítségre lenne szükségem. Összegyûlt az IP és nem tudom hogy most kit vegyek meg junglernek. Elsõnek Udyrt gondoltam, de õt mostanában nem igazán látom, szóval ebbõl arra következtettem hogy jelen pillanatban van nála jobb választás is. A másik 2 tippem pedig Shyvana és Nautalis lett volna. Bár Hecarimban is gondolkodom, de még nem igazán láttam a fák között hogyan teljesít?
Szerintetek ki költsem el az összekuporgatott javaimat?
Battletag: Muhee#2716
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Lecsúsztam 1100-ra és innen elég esélytelen...
Halottan mozgó championok, tojás anivia, egy helyben csúszás, tryndával pörgés helyett teleport, lobbyban látod a csapatod summonereit ami az elõzõ játékból maradt vissza, elõzõ meccs statisztikáját tölti be újra.. stb..