League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
Csak nekem nincs kibaszott chat megint sehol?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Jah, hát nemakarok nagyon, de jó lenne ott is tudni egy karit 30on, hogy legközelebb ha ilyen van mint multkor, ne 10es szinten kelljen dögunalmas meccseket tolni. 😄

böröczk
Természetesen áthozod : D
Na, gyerünk, következõ splitnél!

Kumiho #2179

jazzy
Nem hagyhatom itt a demonblade tryndát 😞
böröczk
Gyere vissza Te is<#wave>

Kumiho #2179

jazzy
Mész át eastre?😄
Fec papa
BTW van valakinek kedve easten premadelni? Épp próbálom magam felhuzni. Venoruton summoner néven.

Fec papa
Amugy ezeket javították:

Fixed a bug where the enemy team would see several Champions in their alternate form, while the player was controlling their original form (i.e. Nidalee, Anivia, Shyvana, etc.)
Fixed a bug where champions would become un-targetable
Fixed a bug where some players would experience a blank log in page, after patching.
Fixed a bug where players would see all champions as grayed out, while the banning process was occurring
Fixed a bug where mastery pages would appear overly large, on low resolution settings
Fixed a bug where players could not edit mastery page names, and apply mastery points in the same action
Fixed a bug where visual effects continue on buffs, after they have ended
Fixed a bug with Warlord Shen’s run animation
Fixed a bug where the player with the first ban in draft mode can only ban from his own set of champions
Fixed a bug where champions would die in alternate forms and respawn in the same form (i.e Cassiopeia, Kog’maw)
Fixed a bug with draft mode champion select audio queue
Fixed a bug with chat disconnecting
Fixed a bug with Greater Quintessence of the Piercing present to match Greater Quintessence of Insight
Swapping is now available again in All Random custom games.
Fixed a bug where the incorrect summoner spells would display for some players

Fabio Capello
böröczk
Egyébként Rivenhez kapcsolódóan (bocs a harmadik posztért) most épp azon gondolkozom, hogy lecserélném a rúnáit (solotop verzióhoz)
Amit most használok, az Flat AD quintek, Armpen markok, Armor Sealek, MR glyphek.
De egyszerûen earlyben egyre inkább squishynek találom, pedig mióta kijött, játszom vele. Ha Frozen mallettel kezdek, nincs akkora damage.
Szóval nem tudom, érdemes lenne-e hp quineket venni, az armpeneket meg AD-ra cserélni, és venni egy Last Whispert második itemnek (BT után).
Valakinek ötlet?
Köszönöm elõre is.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Legendary Galio skin.

Más: megérkezett a Hecarim patch hotfixe, elvileg ez javít egy rakás bugot (és csinál egy halom másikat, gondolom... 😄)

böröczk
böröczk
Elvileg egyszer, nekem 4x sikerült : D
Nemrégiben újra próbálkoztam vele, de már nem mûködött, azóta szigoríthattak 😛

Kumiho #2179

Panzeradler
Elvileg egyszerre, több lehetõség nincs, bár olvastam már itt hogy sikerült másnak többször is

| #17139 scepterrel nekem is elég necces lett, akkor kiprobálom majd így, köszi<#wave>
Kly
Ezt a 3 dolgot egyszeri alkalommal lehet csak visszaváltani vagy lehet egyesével is 3 különbözõ alkalommal (1-1-1)?

Scientia potentia est.

böröczk

Kumiho #2179

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Scepter nem jó neki, próbáltam úgy is, de majdnem kivégzett a piros : D <#idiota>
Armor-5poti, pirosnál kezdek, és vagy midre, vagy topra megyek, ha kékeknél kezdek, akkor vagy midre, vagy botra, nyilván útba ejted vagy a lidérceket vagy a gólemeket.
Egyébként ahogy írták, kb 4-5 körül indul be, de pirossal és q-w kombóval nagyon jókat lehet már earlyben gankelni szerintem. Wriggles után meg a farm már tárgytalan nyilván.

Kumiho #2179

Kly
Függetlenül attól, hogy hogyan/mivel kezded, Rivennel relatíve lassú az elején. Ötös szinttõl kezdve javul valamit a helyzet, aztán késõbb (10+) ráver a legtöbb junglerre farmolási sebesség tekintetében.

Scientia potentia est.

Panzeradler
Rivennel merre szoktál kezdeni? Nekem baromi lassúnak tünt, golemeknél kezdtem, scepterrel. De baromi lassan mennek le vele a mobok.:/ ezért inkább nem is eröltettem
Rammus op. 😊 Takarodnék én de még nem lehet. De fogadjunk letoltátok már négyszer a diablo 3 bétát. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
megszólalt a rammuskirály 😛 😄😄😄

Rammus is jó jungler, plusz még kezelni is könnyû. A fél órás taunt miatt meg gankelni is.

Why so serious?

Különc
Igen, lehet kifogni, de az a ritkább sajna. Trundlet nem tartom sokra, így arra nem tudok mit mondani, néhány compban biztos jó

brigikee: Nem kell attól a Leetõl félni, lehet azzal jól játszani kezdõként is, viszont "hard to master" (Master yourself, master the enemy 8) )
Rivent nem próbáltam, Saintvicious játszott vele, de nekem nincs is meg, ill. nem vagyok olyan jó, hogy azzal effektíven tudjak játszani. Ráadásul ha nem sikerülnek a gankek eléggé squishy maradsz.

Leehez visszatérve valahol el kell kezdeni, kedvencem lett elsõ meccs után, nincs az a mobility ami neki van másnak.

Zickler
Ha engem kérdeztek, én utálom WW-t. Lassan takarít, emellett lvl 6 elõtt alig tud gankelni... Plusz eléggé egyszerû ellopni a junglejét.

Battletag: Muhee#2716

böröczk
Lee bitang jó, de én õt nem mondanám "kezdõbarátnak". <#idiota>
Sõt, én úgy általában hagynám a skillshotos, vagy kicsit nehezebb karikat késõbbre a helyében.
Amúgy szerintem Rivennel is jól lehet dzsungelezni (szoktam néha, nem csak top solo), gyors, cipõ nélkül is, plusz cc.
Shyvana meg atomgyorsan pusztítja a junglet.
De red nélkül gankelni kb lehetetlen szegénnyel cc hiányában. Mindig exhaust-smite-ot viszek néki emiatt.
Egyébként ahogy Leevel, Shyvnél is egy Red kezdés után lvl2-n simán lehet first bloodolni az aktuális lane-n.

De mit szövegelek én itt a dzsungelezésrõl, ritkán szoktam egyébként is, ismert okok miatt<#banplz>
Ha meg premade-t megyünk, megvan a dzsungeles általában.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
WW eléggé kezdõ barát, csak lvl 6-ig nehéz vele a gank.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FrostBite
Azért ez nem teljesen igaz, solo queue-ben is lehet normális embereket kifogni, bár igaz gamble az egész. Shyvana és udyr is tud "gyorsan futni" skillbõl. Én példának ww-t és trundlét tudnám felhozni, kezdésnek cipõ+3 poti és simán megy a jungle+gank potit se kell mindet használni.

Különc
Õ, hát igazából nem játszottam Udyrral movement speed quintek nélkül, így nem tudom anélkül milyen, mindenesetre ha nincs az, akkor Shyvana a te karaktered. Bár azt kalkuláld bele, hogy nehéz vele gankelni, fõleg ha idióta, agyatlan, haszontalan, nyomorult solo queueba vagy

Zickler
Köszönöm. De úgy is Udyrt ajánlod hogy nincs Movement Quintem?

tegnap jó volt de ma már nem mi lehet ba?j...😄
??
sziasztok tudnátok segiteni el akarom inditaani a lolt de rákatintok a playre és nem történik semmi mi lehet a baj???:S
Idézem neked:
"A részvény jelenleg csökkenõ trendben van. A forgalom változása alapján a papírt az eladók uralják. A csökkenõ napok lendülete nagyobb, mint az emelkedõ napoké. A részvény erõs eladási nyomásról tanúskodik. Az utolsó záróár értéke közel van az elmúlt kereskedési ársáv aljához."
Különc
Kiskegyed

hol nézed a wow részvényeket ?

FrostBite
Sablonszöveg amit feldob.

Kly
Dettó.

Scientia potentia est.

Különc
Udyr nagyon jó és Shyvana is, Hecarimra is azt mondom, bár fórumon és streamen nagyon leszólják, talán tényleg lehetne kicsit nagyobb damage-e neki mid game.

Én Lee Sint mondanám 8) vagy Udyrt

Borzgy
Az a legjobb, hogy mindenkit az ismerõseim közül levágott, de a hibaüzenet a tûzfalamra gyanakszik miközben félórával ezelõtt mentünk egy win-t.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

FrostBite
Akkor a hiba nem az én készülékemben van. XD Enemy nexust püföltük mikor levágott 😄

Zickler
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Összegyûlt az IP és nem tudom hogy most kit vegyek meg junglernek. Elsõnek Udyrt gondoltam, de õt mostanában nem igazán látom, szóval ebbõl arra következtettem hogy jelen pillanatban van nála jobb választás is. A másik 2 tippem pedig Shyvana és Nautalis lett volna. Bár Hecarimban is gondolkodom, de még nem igazán láttam a fák között hogyan teljesít?
Szerintetek ki költsem el az összekuporgatott javaimat?

Borzgy
Õõõõõõ.... Mi volt ez a mindenkit ledobok fíling LoL-on? Nagyon nem tetszetõs :/

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Panzeradler
Vedd meg rivent vagy vladot és menni fog<#idiota>
FrostBite
Pl ha Lee-vel Q-val ugrassz rá a gólemekre (a piros felõl) akkor csak állnak egy helyben és nem ütnek, de az életük nem megy vissza. 😄

Segítene felhúzni vki kicsit a ratingem?
Lecsúsztam 1100-ra és innen elég esélytelen...
Ahhoz képest, hogy 4 vagy 5 hetet ültek rajta elég lazára eresztették a figurát.

jazzy
Ez bug, nem tudom mit csúsztattak ezen a patchen de szörnyû mennyiségû bug van benne..

Halottan mozgó championok, tojás anivia, egy helyben csúszás, tryndával pörgés helyett teleport, lobbyban látod a csapatod summonereit ami az elõzõ játékból maradt vissza, elõzõ meccs statisztikáját tölti be újra.. stb..
Fyrex
kérdés:

az hogy drafton az elsõ bannál már csak a saját championjaid közül válaszhatsz az bug vagy új feature?

Avanti Crociati!