League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahhoz meg hogy a community hülye vagy se csak annyit fûznék hozzá, hogy amint meglátnak valamit streamen akkor jönnek rá, hogy használható és mindenki elkezdi játszani, szóval az hogy a community leszaroz pár hõst nem kell rögtön elhinni.
...
Ezek a karakterek azért up-k mert egyszerûen a legtöbb helyzetben használhatatlanok. Egy karakter nem attól lesz UP, hogy mindenhova szar. Egyszerûen a helyzetek 90%-ban van náluk jobb pick, és az adott pozícióba kb 3-4 champion sokkal jobban végzi a dolgát ua poston.
Emiatt UP Heimer,Karma,Katarina,Evelyn,Twitch. Attól mert egyszer - egyszer bepickelheted õket még nem lesz balanceolt.
Ettõl függetlenül örülök,hogy Czdano személyében itt egy player végre aki megmagyarázza elo hellbõl, hogy ezek nem UP-k csak mindeni szar velük, és a community hülye XD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Valószínûleg, mivel késett több, mint egy hetet a Hecarim peccs, két héttel Hecarimra jön a kedves. Legalábbis erre tippelek.
Kumiho #2179
...
Karmát viszont vittem rankedban is többször top / midre nagyon jól lehet vele burstolni early-mid game, late game pedig a true carryknek még 1 plusz support egy kis damage bónusszal.
Rankedben általában lb / veigar stb bursty championok ellen pickeltem, egyszer soraka egyszer janna volt a supportunk és a carryt nem tudták megölni, hiába veigar burst meg lb, én shieldeltem, soraka healelte (másikban janna is shieldelte) és ennyi volt az lb / veigar, 1 burstból nem szedett ki senkit team fightban és meghalt.
Nagy elõnye még, hogy az emberek nem ismerik, azt hiszik up és alábecsülik, aztán meg néznek, amikor 2 spelltõl meg 1 ignitetól meghaltak torony alatt én meg full hpval kisétálok a shield miatt..
Karma pedig szimplán nagy AOE damaget oszt ki és hatalmasakat healel. Tényleg gyenge karakter!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kumiho #2179
Hide and fear, Cobra Commander is here !
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ki kéne venni a surrendert <#hehe>#hehe>
Kennen, the Heart of the Tempest, (normally 6300 IP) will be only 4800 IP!
(vagy Nasus, Brand, Alistair, Corki, Taric, Vladimir, Veigar, Udyr, Nocturne, YORICK, Shyvana, Sion, Ryze, Trynda, Amumu, Fiddle, Morde, Xerath, Viktor, és tuti, még valakit kihagytam. Amúgy milyen durván sok karinak nem csináltak normális szemgolyókat : D Lee Sinrõl meg nem tudunk semmit 😛)
Kumiho #2179
név:alien96
easten vok amugy 😄

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774