League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
ok

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
Pedig az az Evelyn is kb annyira használható mint ezek. Látnátok egy high elo playert Evelynezni ami counterel valami junglert akkor most az menne ,hogy :"OMG, a sok noob nem tudja ,hogy kell kezelni, az még nem jelenti azt, hogy rossz az a karakter."
Fec papa
Durván tolod, visszakanyarodtál a régi stílusodhoz gratulálok. Mindenki helikopter. Ha tudsz értelmezni még mindig nem arról van szó hogy mindenki pro, csak hogy nem olyan használhatatlanok ezek a karik mint egy evelynn.

böröczk
<#wilting>

Kumiho #2179

ronihun
igazad van, nekünk nincs igazunk, bár nem értem a királyi többest

...

Unknow
Pont,hogy ti beszéltek úgy mint a "kibaszott high elo playerek", mert azt hiszitek,hogy ha ott tudnak játszani az ilyen szarokkal, akkor bizony nektek is megy. Rohadtul el vagytok tévedve. Bele kell törõdni, hogy mi bizony nem azon a szinten vagyunk, nem fog úgy menni még egy ideig. Ha úgy menne, akkor nem 1200 elo körül lennének itt az emberek 😛
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hova kell írni ha nem vagyok elégedett egy vásárolt hõsömmel? 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

ronihun
400 rp*

...

Fpocok
És még játszik, ugye?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Ha jól tudom nemrég vezették be, hogy az új regek, akik elérik a 3as szintet, azok kapnak 300 RP-t.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Fpocok
Hallottam valami olyasmit, hogy 300rpt kap aki elér X szintet, mit tudtok errõl?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
Nem igazán értem mért beszélsz úgy mintha te valami kibaszott high elo player lennél, nem akarok vitába kezdeni, csak zavar ez a stílus... másrészt pl Xymii azért tud Twitchezni és azért a mainje mert több száz meccset lejátszott vele, nem kell a high elo playereket császároknak nézni azért. Ha én "all day every day" heimereznék,karmáznék bármi "UP" championnel játszanék akkor egy két hónapon belül biztos rankeden is sikeres lennék velük, tény, hogy vannak náluk jobbak, de azért nem feltétlen olyan szarok, hogy használhatatlanok.

Ahhoz meg hogy a community hülye vagy se csak annyit fûznék hozzá, hogy amint meglátnak valamit streamen akkor jönnek rá, hogy használható és mindenki elkezdi játszani, szóval az hogy a community leszaroz pár hõst nem kell rögtön elhinni.

...

Unknow
A probléma az, hogy itt senki nem rendelkezik olyan skillekkel mint ezek a játékosok. Az, hogy egy high elo player mit csinál ezekkel nem egyenlõ azzal,hogy Czdano mit csinál vele.

Ezek a karakterek azért up-k mert egyszerûen a legtöbb helyzetben használhatatlanok. Egy karakter nem attól lesz UP, hogy mindenhova szar. Egyszerûen a helyzetek 90%-ban van náluk jobb pick, és az adott pozícióba kb 3-4 champion sokkal jobban végzi a dolgát ua poston.

Emiatt UP Heimer,Karma,Katarina,Evelyn,Twitch. Attól mert egyszer - egyszer bepickelheted õket még nem lesz balanceolt.

Ettõl függetlenül örülök,hogy Czdano személyében itt egy player végre aki megmagyarázza elo hellbõl, hogy ezek nem UP-k csak mindeni szar velük, és a community hülye XD
Czdano
<#szomoru1> Nincs olyan karakter amivel ne lehetne carryzni..láttam már gameket amikben egy karma, evelyn, twitch, heimer húzta a csapatot..hogyha egy karakterrel nem tudsz játszani az nem jelenti azt hogy szar (viszont azt jelentheti hogy Te szar vagy vele)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Azt írták korábban ,hogy Hecarim késése nem fogja befolyásolni a Varus patchett így elvileg jövõhéten megkapjuk...(rá is fér a LoL-ra)
böröczk
Néztétek már, hogy betették Varust? (Természetesen még nem unlockolható)
Valószínûleg, mivel késett több, mint egy hetet a Hecarim peccs, két héttel Hecarimra jön a kedves. Legalábbis erre tippelek.

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

Unknow
Azon már gondolkoztál, hogy esetleg ha feljebb húznád az ELO-dat, nálad se mûködne a Heimer , Karma és stb?😊
ronihun
Katarina, Heimer és Twitch is olyan champion amit játszanak high elo-n mert mûködik különféle szituációkban, Froggen pl Kennen ellen szokott néha Heimert pickelni és ha látnád nem mondanád szarnak, az más dolog, hogy nem könnyû vele játszani, Katarina ugyanez, nézd meg xPeke-t Katarinázni, vagy Xymii-t Twitchezni, aki nagyon sokszor pickeli ad carrynek, amivel egyetértek az Evelynn, aki jelenleg tényleg nagyon gyenge.

...

jazzy
Heimer tényleg fos sajnos, pedig én imádom, sokat normalozok vele mert fun 😊 Viszont rankedre sosem vinném..

Karmát viszont vittem rankedban is többször top / midre nagyon jól lehet vele burstolni early-mid game, late game pedig a true carryknek még 1 plusz support egy kis damage bónusszal.

Rankedben általában lb / veigar stb bursty championok ellen pickeltem, egyszer soraka egyszer janna volt a supportunk és a carryt nem tudták megölni, hiába veigar burst meg lb, én shieldeltem, soraka healelte (másikban janna is shieldelte) és ennyi volt az lb / veigar, 1 burstból nem szedett ki senkit team fightban és meghalt.

Nagy elõnye még, hogy az emberek nem ismerik, azt hiszik up és alábecsülik, aztán meg néznek, amikor 2 spelltõl meg 1 ignitetól meghaltak torony alatt én meg full hpval kisétálok a shield miatt..
Czdano
Heimer az egyik legjobb counter le blancra (amit sokan OP-nak tartanak low elon pedig rohadt könnyû elverni)
Karma pedig szimplán nagy AOE damaget oszt ki és hatalmasakat healel. Tényleg gyenge karakter!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Free weekeken anno nagyon durvákat nyomtam Heimerrel blind pickben, most meg már valamiért eszembe se jutna a kis toronymestert választani. : /

Kumiho #2179

Cobra.
Szerintem Karma igenis erõs. Heimernek sajnos sok a counterja és lategamben kevés lesz a sebzése. Ha visszakapná a 3 tornyot meg kis + ap ratiot, akkor megint komoly nuker lenne.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Czdano
Értem, köszönöm. <#falbav>

böröczk
Evelynn láthatatlanná tud válni. OP. <#banplz>

Kumiho #2179

Unknow
Ahogy Evelyn és Katarina is op, true story XD
RedDevilsza
Heimer se, szal hagyd rá.

SzirmosSzisza
Karma nem erõs, nem tudom hol láttad, de hazudtak, megtévesztettek. :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
2 bot game defeat zsinórban :/
Ki kéne venni a surrendert <#hehe>

Czdano
Karma meg Heimer most is erõs, csak ugye amit nem játszanak high elo streamen az csak szar lehet!

Zickler
Nem akarom letörni a kedved, de már tudunk róla egy ideje.

Battletag: Muhee#2716

Grr1234
Malzahar, the Prophet of the Void, (normally 6300 IP) will be only 4800 IP!
Kennen, the Heart of the Tempest, (normally 6300 IP) will be only 4800 IP!

Cobra.
Mondjuk nem én voltam vele, de szemem láttára mentek rá a skillek Sivirre az ellenségtõl a pajzs alatt, persze a gömb rajta maradt... Mondjuk még mindig kisebb bug, mint a patch napján hogy Karthusnak beragadt a passzívja és csak AoE-vel lehetett sebezni...

Panzeradler
700as elon soloba lehetetlen nyerni vicc.
ma játszottam sivirrel, nálam semmi gond nem volt a shieldjével 😛

Fec papa
<#banplz> Vajon hány patch-hotfix fog kijönni még a patchre? <#idiota>

Cobra.
Sivir pajzsa nem mûködik, a következõ patchig ne válassza senki. Ja és Graves útolérte az ultival futú Sivirt...

böröczk
Há és Karthus hun marad?
(vagy Nasus, Brand, Alistair, Corki, Taric, Vladimir, Veigar, Udyr, Nocturne, YORICK, Shyvana, Sion, Ryze, Trynda, Amumu, Fiddle, Morde, Xerath, Viktor, és tuti, még valakit kihagytam. Amúgy milyen durván sok karinak nem csináltak normális szemgolyókat : D Lee Sinrõl meg nem tudunk semmit 😛)

Kumiho #2179

hellosztok valaki aki pro és 30-as tudna velem gamelni mert elegem van a noob gecikbõl
név:alien96
easten vok amugy 😄
Unknow
Nem mellesleg kapott ám egy buffot is, ezt csak úgy megjegyzem 😛
Mundo azóta OP, hogy elkezdték LANon jungelben játszani érdekes addig useless volt mindegy.. Katarina meg minden csak nem up
Unknow
OMG! Ebbe még bele se gondoltam XDDD
SzirmosSzisza

Különc
<#nevetes1> Ki mit szed, azt szagol <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
queue...

SzirmosSzisza
Majd, ha lesz olyan, hogy sör vagy kannás szólj <#idiota>

Maak
nem latok senkit friendlistben...ez eddig meg nem voooot

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fec papa
Mostmár nekem is vagy, várnom kellett rá 10 percet. Csak mert tegnapelõtt is ezt játszotta, csak engem nem látott senki.

Különc
Nekem van "kibaszott" chat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403