League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félelmetes amúgy, hogy minden patch egy következõt von maga után, szükségszerûen.
Kumiho #2179
DAT GP build!
Btw miért nem írja ki a win-losst, a victoryt, a statokat?

Kumiho #2179
Ám én nem értem miért olyan félelmetes, illetve tudom, mert agyhalott a játékosok rendkívül nagy hányada, de õszintén mondom egy alkalommal nem cipõ+3 poti-val kezdek, hanem cloth armor+2 poti+ward és ez akkor van mikor Shaco van ellenünk. Ward a pirosomhoz 30 sec körül, hihetetlen milyen sokszor beszopják, garantált first blood + 2 assist a mid/top lanenek
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egy ideje nem banolom Shacot, de ezen a héten újra muszáj lesz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hasznald seprunek!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
De ha utol kell erni valakit, es a nyilt mezon elkapni, vagy teamfightben, mikor mondjuk all a front, a turreteket nem tudja telepiteni, mert mire preparalja a helyszint, a frontvonal tobbnyire mar teljesen mashol van, jobbara bent a bozotban.
Franko meg a baitolos mulatsagra, mikor az ellent be lehet huzni egy bozotba, ahol az elore telepitett szarok jol pofankopik, meg kap nehany critet.
Az hogy ki mennyire tud jatszani, jobbara az elotol fuggetlen - bar valamennyire jellemzi a multat, mint A GDP - inkabb a szituaciok, az alkoholszinted, mennyire baszott fel a csapattarsad, fel kell ugralnod dajkalni, mert sir a gyereked, stb.
Vajon a tokeletes pillanat es idozites helyett a turelmetlenseg es a helyzet hibas felmerese azonnali cselekvesre osztonoz?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Rég nevettem ekkorát!
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amúgy ez az új Riot communitys tag meglehetõsen sötét. Bár nagyon igyekszik a kapcsolattartásra, nem túl értékelhetõeket szól hozzá a fórum témákhoz, lehet, mert nem is érti pontosan azt se, amit õ maga ír. <#nemtudom>#nemtudom> RiotPanic azt hiszem, egyenesen Göröghonból.
Kumiho #2179
Why so serious?
Gondoltam, majd beültetem Dzsezzit a kamera elé, én meg hangaláfestek. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Volt valami full náb csaj, akinél néha a kamera nagyobb volt, mint a játék, aztán pl többen nézték mint chu8-t 😄
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
Amúgy akit kicsit is érdekel, én valamelyest figyelemmel követtem ezt a srácot (azért valamelyest, mert éjjel-nappal zúzta kb), nem top elo játékos, írta is, hogy 1400 körülrõl dodge-olta le magát 250 elore. Most 1520-nál tart.
itt
Tehát nem csak a 2000+ elos playerek képesek x-edik kisaccjukat kihúzni "elo hellbõl", hanem az átlagos játékosok is. Legalábbis ezzel a kis projektjével ezt szeretné bizonyítani. 😊
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lux
Evelynn
Soraka
Sona
Morgana
Rammus
MF-et meg Caitlynt még nem fejezte be.
Kumiho #2179
Szerintem azután se.
Elég sokat néztem mostanában high elo streameket (valamiért tök szeretem, nem tudom...),
és komolyan nem hittem el, hogy ott is képesek egyesek akkora ostobaságokat csinálni.. Ott is volt dc, ha nem is szándékos, volt random pick, volt troll pick.
Van egy ismerõsöm 40-50 ranked játékkal, 1500-600 körül van most, végig kerrizték duoban a hátsóját még addig is, ugyanakkor egy 5-ös premadeben orbitális gyökérségeket csinált, míg velünk játszott,
rápickelt Yorickra egy Jarvant, mondván, hogy õ most ezzel akar játszani, majd megoldja, aztán persze ment az elsõ perctõl a rinya, hogy nem bír vele, 0-7nél feladta a játékot.
<#nemtudom>#nemtudom>
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Ráadásul ahogy nézem, pont MF hiányzott. Ez Ranked?
Egyszer rankeden belépéskor közölte kedves orosz barát Caitlynünk, hogy most rontott rá az anyja, és el fogja venni a laptopját, úgyhogy bocsánatot kér, de el kell mennie, majd disconnect. : D
Rammus-szunkkal megbeszéltük, hogy lemegy botra valamit alkotni, amíg tudja, védi a tornyot. Majd a 10. percben már valami 6-0-ban volt, én topon szintén, mid hasonlóképp állt, majd az enemy 20-nál feladta. <#zavart1>#zavart1> Az ilyenekért érdemes még játszani.
Kumiho #2179
Aki régen még split elõtt premadezett velem, az nagyjából tudja hogy amumuzok, itt egy kis gyöngyszem amit a mai nap folyamán hoztunk össze 4v5ben ^^