League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morgana annyira nem sikerült jól szerintem, teljesen olyan, mint az alap. Pedig nagyon vártam hozzá már valami jó kis új skint.
Irelia nem rossz, de már van hozzá két leértékelt skinem <#idiota>#idiota>
Másrészt semmi egyedi, csinálnák meg a Bromeliát inkább.
Kumiho #2179

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy ez csak PBE, nem végleges.
Scientia potentia est.
PeTroX - Eune
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
/end
Ha meg a lol packban gondolkozol, szerintem nem éri meg egyik sem. Úgyis 1-2 hõs lenne sztem ami tetszene. Nem igazán emlékszek, hogy sikerült nekik olyan maradandót alkotni Ahri(?) óta. Vagy igen? Esetleg még Lulu.
Melyik pakkot vegyem?
Szerintetek melyik pakk éri meg jobban? Én a digitalosat néztem ki, mert ott adnak vissza RP-t is.
alio
Resolute Smite
Galio fires a concussive blast from his eyes, dealing 80/135/190/245/300 (+0.7) magic damage to enemies near the impact location, and reducing their movement speed by 24/28/32/36/40 % for 2.5 seconds.
Cost 60/65/70/75/80 Mana
Range 900
Cooldown 7/7/7/7/7 Seconds
Galio fires a concussive blast from his eyes, dealing 70/125/180/235/290 (+0.6) magic damage to enemies near the impact location, and reducing their movement speed by 24/28/32/36/40 % for 2.5 seconds.
Cost 60/65/70/75/80 Mana
Range 900
Cooldown 7/7/7/7/7 Seconds
Egyébként én õszintén szólva egész játék alatt rá se néztem a buildjére . <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Mik azok a SÜTIK? : DDDD
Kumiho #2179
Why so serious?
Alapvetoen a jateknak van egy taktikai es egy strategiai resze.
Mi a taktika? Az hogy a karakteredet hogyan iranyitod, ki tudod hozni a max sebzest, amire kepes? Mikor az ellen buffban tamad kepes vagy kiteolni/CCzni/burstolni/elterelni a figyelmet, es ellentamadasbol megolni? Mikor hasznalod az exhaustot, a surget, a flasht, iszod a potiont, hasznalsz elixirt, wardot, milyen itemeket veszel? Ismered az ellenfel skilljeit, pl ki tudod kerulni Nidalee landzsajat? Ez gyakorlassal egy szintre beall, es esetleg 6*10^23 csata javit rajta par ezreleket. Vagy egyaltalan nem fekszik a karakter megkivanta taktika, pl Orianna labdas vacakolasa, es soha a budos eletben nem tudsz ugy jatszani vele. Taktikai bukta az is, ha nem a hero tipusanak megfelelo szerepet probalsz vele jatszani, nyilvan nem sikerul Tristanaval tankolni, vagy Nasussal ranged carryt utolerni.
Lerombolni az ellenseg nexusat, ez a cel. Igen, tudom meglepo, de akkor is ez.
Mi a strategia? A strategia pedig a kulonbozo taktikak megvalogatasa, hogy ezt a celt elerd. Lehetsz allati feltapolt es mindenkit kill-on-sight, ha a masik csapat valahogy leszedi a tornyokat, az inhibitorokat es a nexust, akkor lehet nubozni mindenkit, meg sopankodni, hogy backdoor, nem er a nevem, akkor is strategiailag megbuktal. Strategiai dontes, hogy akar egy halal aran, de egy lovesnyire leutod a tornyot, hogy visszamesz e kozepre segiteni, vagy egyedul eszakon leutsz egy tornyot, hogy visszateleportaljanak rad, akkor indultok neki baronozni, mikor meg halottak az ellenfel carryei, dominionban uldozod az interrupter felhalottra leutott jatekost, vagy tornyot foglalsz, buffot szerzel vagy sem. Sokszor latom, hogy jol taktikazo embereknek lovese sincs a strategiarol, fel ala rohangal a jungleban, oli halomra a playakat, csetel, prozik, fel van tapolva mint a vadallat, de hagyja hogy a minionok leussek a mi tornyunkat. Vagy ace utan mindenki beszalad a bozotba es teleportal, ahelyett, hogy a tornyot&inhibitort meg leutnenk. Es lattam olyat is, hogy taktikailag bena volt, de strategiailag jo, 0/16/8, de minden torny leutesenel ott volt.
Es itt elerkeztunk a sikeresseghez. Ez az amit a taktikai-strategiai kategoriaba nem tudok egyertelmuen belehelyezni, talan atfedes a ketto kozott, vagy e ketto osszessege? Ossze tudsz dolgozni a lanetarsaddal? Vagy ket oles utan mint egy igazi barom, KS flamet generalsz es kilepsz? Allati jo lehetsz strategiailag, taktikailag, ha az esemenyek megis kicsusznak a kezed kozul, oda az egesz. Akar tetszik akar nem, te attol vagy sikeres, mert a masik nem az. Minel benabb a masik te annal jobbnak tunsz, ez egy win-loose jatek. Es a 'masik' alatt nem kizarolag az ellenfel jatekosait ertem! Folyamatosan donteseket kell hoznod es tamadnod, vagy passzivan vedekezhetsz es kivarhatod mig a masik hibazik. Ugyanis aki donteseket hoz elobb-utobb mindig hibazik. Talan a nemet es a brazil focit tudnam peldanak mondani, massziv vedelem es kontrak, vagy bravuros cselek es permanens tamadas. Alapvetoen a passziv jatek a sikeresebb forma, kevesebb kockazat, folyamatos fejlodes, sok penz. Viszont az agresszivabb jatek nagyobb haszonnal jar, par korai oles/assist eldontheti az egesz jatekot. Osszessegeben a helyzetek korrekt felismeresebol, es az arra adott valaszok helyessegetol fugg a sikeresseg, amit az elo csak annyiban jellemez, hogy hogyan jatszottal a MULTBAN.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Mondjuk a Warmog+Sunfire-es Taric is érdekes build, de legalább jól assistolt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !