League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Morgana nem sikerült jól ? Nézd meg a videót, nekem nagyon bejövõs lett !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Csak szerintem Varus alapmodellje néz ki a legjobban?

Morgana annyira nem sikerült jól szerintem, teljesen olyan, mint az alap. Pedig nagyon vártam hozzá már valami jó kis új skint.
Irelia nem rossz, de már van hozzá két leértékelt skinem <#idiota>
Másrészt semmi egyedi, csinálnák meg a Bromeliát inkább.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Huhú, Morello's Tome, Mundo biztos örül neki <#hehe>

Amúgy ez csak PBE, nem végleges.

Kly
Hmm, az új item érdekesnek tûnik (spam all the skills), Morello/Sunfire is használhatóbb lesz, Randuint viszont fölösleges volt nerfelni szvsz.

Scientia potentia est.

petrox
Jó sok új skin jön ki , Irelia jól néz ki!Itt

PeTroX - Eune

Zickler
Pontosan...

Battletag: Muhee#2716

Már rémlik valami. 😄 550 ugye?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

SzirmosSzisza
Karácsonykor volt ingyen RP utoljára.

De kb mikor kaptunk?? Mert egyszer voltam egy félreértés miatt bannolva, de még a Riot is elnézést kért meg stb. Csak mert ha mostanában, vagy januárba, esetleg február környéke, akkor írnok nekik, hogy elfelejtettek valamit adni. <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

SzirmosSzisza
Kapott mindenki, ha nem volt banolva.

Nem emlékszem rá, hogy mostanában kaptam volna rp-t. :S

Panzeradler
Most kapott nem rég mindenki, és az után lett bevezetve ez az újítás.
Pfff.....Fasság. Akkor ez már azoknak is járna utólag, aki már 1 éve tolja. Minimum.

Zickler
Mivel minden új játékos, aki eléri a LvL 3-t, kap 400 RP-t.

Battletag: Muhee#2716

Fpocok
Mondom, kaptam 400RP-t ingyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De most komolyan??

Fpocok
Me fasza csávó vagyok 😄

Mérkaptál rp-t? 😊)))

Fpocok
Dehogy on is legyek:
1. Megkaptam 400RP-t.
2. Elsõ játékom 😄

Különc
Vannak itt nagyobb bajok is az offnál

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Tanulj már meg olvasni... én kezdtem az offot?

Különc
+/- 1 topik, amit szétbarmolhatsz, mit számít már (#17278-ra ment)

Unknow
Ahhoz képest,hogy nincs off XD Amúgy ha a bf 3 elfut, akkor ez is.
/end

Ha meg a lol packban gondolkozol, szerintem nem éri meg egyik sem. Úgyis 1-2 hõs lenne sztem ami tetszene. Nem igazán emlékszek, hogy sikerült nekik olyan maradandót alkotni Ahri(?) óta. Vagy igen? Esetleg még Lulu.
Fpocok
Utolsó OFF: Majd nézem streameket tuti, de nálam a gépigény is fontos, hogy hogy fut. Mondjuk nem mondanám, hogy szar gépem van, inkább olyan közepes, bf3 megy szépen. Na de tényleg nem offolok többet.
Melyik pakkot vegyem?

Unknow
Lesz hd stream belõle ha érdekel, szerintem abból is le lehet szûrni a dolgot. Na mindegy, nem offolom szét a topicot. Majd ha béta van és kell hozzá link küldj pm-t, aztán adok linket.
Fpocok
De én nem fogom megvenni, csak ha kipróbáltam. Bár valószínûleg tetszene... de nem fogok fizetni bétáért. Majd próbálok kölcsönkérni valakitõl accot pár órára, max utána veszem meg.

Unknow
Te most nem GW2-t jössz egész véletlen játszani? Vedd meg pre-purchaseben , aztán úgyse fog érdekelni a lol 😛
Fpocok
Na egy év után megpróbálok újra nekikezdeni... nézem ezt a linket... ki a faszom ez a sok hõs? <#idiota> Orianna volt az utolsó nálam.

Szerintetek melyik pakk éri meg jobban? Én a digitalosat néztem ki, mert ott adnak vissza RP-t is.

Galio tank a kemény. Bemegy ulti 4 playert lefog és mire kijönnek a csapat kinyír mindenkit (márha odafigyelnek és nem húznak el).
Különc
Mint Support Galio player I don't approve this

jazzy
Plusz Galio nerf:

alio

Resolute Smite

Galio fires a concussive blast from his eyes, dealing 80/135/190/245/300 (+0.7) magic damage to enemies near the impact location, and reducing their movement speed by 24/28/32/36/40 % for 2.5 seconds.
Cost 60/65/70/75/80 Mana
Range 900
Cooldown 7/7/7/7/7 Seconds

Galio fires a concussive blast from his eyes, dealing 70/125/180/235/290 (+0.6) magic damage to enemies near the impact location, and reducing their movement speed by 24/28/32/36/40 % for 2.5 seconds.
Cost 60/65/70/75/80 Mana
Range 900
Cooldown 7/7/7/7/7 Seconds
Fabio Capello
hogy a fenébe ne, új animációk, új képek a kliensbe, adat a storeban, új hangszett, simán kijön a nyolcvan mega.

az addig ok, de valami 70-80 mb-t szedett, azért annyit nem foglal a skin 😊

Fabio Capello

valami peccset szedett le a launcher most, tudtok róla valamit?

böröczk
<#taps>

Kumiho #2179

Fabio Capello
ez a galio legendary kurvajó.

SzirmosSzisza
lol, Eve 50 %-on volt, de inkább kicserélték Gravesre, õk is érzik, hogy nem az igazi 😄DD

böröczk
Trollkodott. Nem igazán volt mit vennie, support itemek nélkül is el volt döntve rég a meccs. : D
Egyébként én õszintén szólva egész játék alatt rá se néztem a buildjére . <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Az ultizó Fiddlet kihúzó Skarner, istenem, én fogom a fejem a csapattársai helyett is : D Ennyire ostobenkókat , te jó ég.
Mik azok a SÜTIK? : DDDD

Kumiho #2179

Taric tankosított kicsit, de jól stunolgatott végig, meg healelt. Gpjük meg agyatlanul vette az mr-t ahri ellen, így két tized másodperccel tovább is élt fightokban. De most a pub nasusunk is jó volt, lane-en is, meg fightokban is mindig ott volt.

Why so serious?

Kly
Az Olafos érdekes, a többi szvsz teljesen szokványos.

Scientia potentia est.

jazzy
Most nézem a többit, ezek nagyon durva klippek érdemes végignézni õket, felülre rakott previous és next videó gombokat a srác.
jazzy
Ez meg új napi sorozata JumpinthePacknak:

Dixtroy
Ez a high elo meg elo hell vita.. Alapvetoen az elo a gyoztes csapat legjobbjainak emelkedik, tehat a taktikai sikeresseget jutalmazza.. de csak ha sikeres volt a strategia, azaz nyert a csapat. En ezt az egeszet igy latom:

Alapvetoen a jateknak van egy taktikai es egy strategiai resze.
Mi a taktika? Az hogy a karakteredet hogyan iranyitod, ki tudod hozni a max sebzest, amire kepes? Mikor az ellen buffban tamad kepes vagy kiteolni/CCzni/burstolni/elterelni a figyelmet, es ellentamadasbol megolni? Mikor hasznalod az exhaustot, a surget, a flasht, iszod a potiont, hasznalsz elixirt, wardot, milyen itemeket veszel? Ismered az ellenfel skilljeit, pl ki tudod kerulni Nidalee landzsajat? Ez gyakorlassal egy szintre beall, es esetleg 6*10^23 csata javit rajta par ezreleket. Vagy egyaltalan nem fekszik a karakter megkivanta taktika, pl Orianna labdas vacakolasa, es soha a budos eletben nem tudsz ugy jatszani vele. Taktikai bukta az is, ha nem a hero tipusanak megfelelo szerepet probalsz vele jatszani, nyilvan nem sikerul Tristanaval tankolni, vagy Nasussal ranged carryt utolerni.

Lerombolni az ellenseg nexusat, ez a cel. Igen, tudom meglepo, de akkor is ez.
Mi a strategia? A strategia pedig a kulonbozo taktikak megvalogatasa, hogy ezt a celt elerd. Lehetsz allati feltapolt es mindenkit kill-on-sight, ha a masik csapat valahogy leszedi a tornyokat, az inhibitorokat es a nexust, akkor lehet nubozni mindenkit, meg sopankodni, hogy backdoor, nem er a nevem, akkor is strategiailag megbuktal. Strategiai dontes, hogy akar egy halal aran, de egy lovesnyire leutod a tornyot, hogy visszamesz e kozepre segiteni, vagy egyedul eszakon leutsz egy tornyot, hogy visszateleportaljanak rad, akkor indultok neki baronozni, mikor meg halottak az ellenfel carryei, dominionban uldozod az interrupter felhalottra leutott jatekost, vagy tornyot foglalsz, buffot szerzel vagy sem. Sokszor latom, hogy jol taktikazo embereknek lovese sincs a strategiarol, fel ala rohangal a jungleban, oli halomra a playakat, csetel, prozik, fel van tapolva mint a vadallat, de hagyja hogy a minionok leussek a mi tornyunkat. Vagy ace utan mindenki beszalad a bozotba es teleportal, ahelyett, hogy a tornyot&inhibitort meg leutnenk. Es lattam olyat is, hogy taktikailag bena volt, de strategiailag jo, 0/16/8, de minden torny leutesenel ott volt.

Es itt elerkeztunk a sikeresseghez. Ez az amit a taktikai-strategiai kategoriaba nem tudok egyertelmuen belehelyezni, talan atfedes a ketto kozott, vagy e ketto osszessege? Ossze tudsz dolgozni a lanetarsaddal? Vagy ket oles utan mint egy igazi barom, KS flamet generalsz es kilepsz? Allati jo lehetsz strategiailag, taktikailag, ha az esemenyek megis kicsusznak a kezed kozul, oda az egesz. Akar tetszik akar nem, te attol vagy sikeres, mert a masik nem az. Minel benabb a masik te annal jobbnak tunsz, ez egy win-loose jatek. Es a 'masik' alatt nem kizarolag az ellenfel jatekosait ertem! Folyamatosan donteseket kell hoznod es tamadnod, vagy passzivan vedekezhetsz es kivarhatod mig a masik hibazik. Ugyanis aki donteseket hoz elobb-utobb mindig hibazik. Talan a nemet es a brazil focit tudnam peldanak mondani, massziv vedelem es kontrak, vagy bravuros cselek es permanens tamadas. Alapvetoen a passziv jatek a sikeresebb forma, kevesebb kockazat, folyamatos fejlodes, sok penz. Viszont az agresszivabb jatek nagyobb haszonnal jar, par korai oles/assist eldontheti az egesz jatekot. Osszessegeben a helyzetek korrekt felismeresebol, es az arra adott valaszok helyessegetol fugg a sikeresseg, amit az elo csak annyiban jellemez, hogy hogyan jatszottal a MULTBAN.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

jazzy
Az 1. helyezett és a Bonus nagyon jó 😊

SzirmosSzisza

Cobra.
Szegény Tristana biztos tépte a haját a csapattársai miatt.
Mondjuk a Warmog+Sunfire-es Taric is érdekes build, de legalább jól assistolt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

azért sokkal jobb a helyzet mint béta után, mikor 2 naponta szart be valami 😄