League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Nerfelni kell az összes true supportot, hogy Nunu meg társai ne legyen használhatatlan karakterek 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Safeguard/Ironwill Cooldown increased: 8 seconds, to 9 seconds.

Szóval nem sok mindent fog befolyásolni.

Udyrnak pedig a Turtle Stancét.

De a Soraka az már komolyan vicc kategória, hagyják már békén, vagy reworkoljék, pl a Q-ja supportként haszontalan szerintem.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Hát a látását biztos nem <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Looool lee sinen mit nerfelnek?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
A feltételezett Irelia buffról:

Damage increased: 56.3 (+3.3 per level), to 59.3 (+3.3 per level).
Health increased: 515 (+85 per level), to 546 (+90 per level).
Health per 5 sec increased: 6.5, to 7.5.

Természetesen majd az official patch notes-ból fog kiderülni, ebbõl mi igaz, mi nem.

WW lategame-jét pedig nerfelik.

Meg persze kell azért odaszúrni piciny Lee Sin, Udyr és SORAKA nerfet is, csak hogy ne bántsa sok ember szemét az az orbitális Irelia buff, zsinórban a hatszázmilliomodik nerfje után. <#banplz>

Kumiho #2179

jazzy
Jaj de fura westen nincs ranked, igaz rankedért loss forgiven se jár, csicska eusoknak az nem jár, huhú! pedig még azt sem mondhatjuk, hogy csúcsidõ van.
Majd megnézem otthon a videót, hátha ott jobban tetszik. Youtube fordítót meg érdemes belõni ha mulatni akar az ember. 😊

Why so serious?

FrostBite
Morganát jobban összerakták, mint a mostani legendary Galio skint.

böröczk
bszott jó az a Morgana, bár amennyi lehetõség nyílik a játszására, nem nagyon éri meg skint venni neki : D

btw frenetikus youtube újfent lefordít mindent, kérlek KÖKÉNY Morgana:

és "frost penge" Irelia : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Fnatic már régóta nem egy top csapat :/
Mondjuk remélem bent maradnak, ha már CLG kiesett a koreai tornából (ami miatt kiköltöztek 😄)

SzirmosSzisza
Morgana egy zombi, nem egy blood elf suna 😊

FrostBite
Fnatic eléggé szív most.

Mi ez, szilikon morgana? A 2. kép viszont nem rossz.

Why so serious?

SzirmosSzisza
*West

Easten hetek óta nem láttam hibaüzenetet 😄

Különc
Nem az a topik, de akkor is beírom: dugnám

böröczk
ne már... :

Kumiho #2179

böröczk
<#dumcsi>

Kumiho #2179

Maak
na igen, ez a ,masteryket a szerver oldalra huzas kellett nagyon...gondolom mindenki jatszik vagy 4-5 helyrol meg az otthoni mellett, es nekik most jobb is...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
League of Legends, erre nem tok többet mondani

jazzy
Egyébként mostanában több we are working on feliratot látok, mint nem. 70% uptime javítanak valamit. Chat, ranked, lag, eltûnnek karakterek, runepagek, masteryk, nem változnak meg, elindul a játék prepare time nélkül, nem lehet bannolni, nem lehet írni, eh.
jazzy
😄D Suffering? Én ha nem írok is kapom a minuszokat valakitõl, legyen boldog 😄
böröczk
Haha, erre amúgy is nyomtam volna pluszt😄
Egyébként nem hiába nem megyek abba a topicba.
Irelia early lane sustainját nerfelték rusnyán, azt nem is fogják buffolni, viszont új értékeket kap dámázs ügyileg, juhu. Nekem továbbra is az egyik kedvenc solosom maradt mondjuk, csak nyilván vannak nála erõsebbek.
Amúgy support rúnapédzsemen megéri az mr rúnákat /lvlre cserélni vajh? Mindegy is, mert megtettem 😄

Kumiho #2179

Különc
Adjatok már pár pluszt gyerekek, diablo 3 topik tele idiótákkal, htx

Szerk: Egy játékos (Wickd) kellett hozzá, hogy rájöjjenek mi a gond a karakterrel? Még mindig jobb, mintha Morello csinálná

böröczk
Piciny Irelia BUFF közeleg. Több info surrender20-on.

Kumiho #2179

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Triplaposzt no vip

Easten tényleg egy ranked lose streak végén evelynn trollkodás a last gamem, még mindig mutatja lól 😄
jazzy
Amúgy westen vagyok
jazzy
Én eve? 😄

Utolsó gamem Fiddlesticks aram 12-2-23
Azelõtt ranked 3-2-14 supportnak induló, de mid morde be sem joinolós midelõs ap soraka 4v5 win 😄

meg lulu, janna, riven, vmi aram poppy, malza, ezreal, evelynnt ezer éve nem játszottam 😄
SzirmosSzisza
Pont kerestünk embert, gondoltam felveszem jazzyt, ha már írt ide, utolsó game Eve -> nopenopenope 😄

Különc
Amíg nem egy teamben vagyunk, be my guest <#mf2>

jazzy
De, karmáznom kell, már majdnem scarra szinten vagyok, csak 900 elo
Különc
Na ez a jó példa arra, hogy csak nézzed Karmát, ahogy miden játszik, vagy akárhol, de neked NEM kell utánozni <#puszis>

SzirmosSzisza
Supportként W miatt egész jó szokott lenni. Meg, ha sikerül baitelni, akkor ultija fasza.

Nunu milyen magasabb szinteken illetve komolyabb kezekben?

SzirmosSzisza
Eddig kellett lvl 5, hogy kapj is valamit, most már 10 kell. Illetve nem ip boostot adnak a meghívottak, hanem IP-t. Illetve fogták és kivették, a nagyobb rewardokat, pl 10k meghívottad van, akkor csinálhatsz egy championt. Igazából szerintem átlagos usereknek jobb lett most.

Én nem értem ezt az új barát meghívást...xD.
Valaki röviden nem vázolná le mi változott? Homályos az egész. 😄 Köszi.. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ronihun
írták már, hogy aki transferelt annak még bugos valami, remélem kijavítják, nekem 11bõl azt az egyet mutatja ami westen van, az eastesek eltûntek, de azt írták, hogy display issue, remélem is.

...

SzirmosSzisza
Van kb 4-5 support és onnantól meg tágabb értelemben véve van megint ennyi, ha nem több. Itt nincs olyan, hogy legjobb, próbáld ki mindet (tudsz szûrnii olyanra, hogy support) és nézd meg melyik tetszik. Kezdõknek talán Sona / Soraka ajánlott. "Meele dps" tényleg nem nagyon van, fõként, mert aki meele az általában off-tank, hogy ne olvadjanon el teamfightban (tipikus kezdõ hiba, hogy csak damaget épít, aztán instant meghal). Ha javasolnom kéne, akkor talán Master Yi, Tryndamere talán (ulti miatt).

Hali, Lolozni szeretnék Diablo3 megjelenéséig, és ha megtetszik folytatnám is. Minimális szinten értem a játék lényegét és menetét, ugyanakkor tanácsra lenne szükségem melyik a legjobb support class/caster illetve melee dps ha lehet egyáltalán így nevezni a championokat.

crackyS
0 New Friends at Level 5
0 Total Friends at Level 5
0 TOTAL IP EARNED

pedig volt 10 lvl5ös...wtf?<#fejvakaras>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Maak
elvileg igen, mivel azok lvl5-on vannak

SzirmosSzisza
Amúgy IP-t ti megkaptátok ?

Zickler
De ha a már meglévõ 10db lvl 5-s accomat felviszem lvl 10-re, akkor megint kapok 975 RP-t?

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Nem. Ha felhúzol 10 accot lvl 10-re akkor kapsz 975 RP-t.

Battletag: Muhee#2716

NagyiBMX
minden egyes acc amit felhuzok lvl 10-re 975 RP ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Maak
lvl10-re huzva

SzirmosSzisza
Amúgy elég gáz, hogy kivették a régit. Pont nem rég érte el TotalBiscuit a 10k ref-et, de Riot már így is lógott legalább playerrõl elnevezett itemmel / player által tervezett championnal.

SzirmosSzisza
Eddig nekem is tetszik

14 New Friends at Level 5
14 Total Friends at Level 5

<#hehe> 3.5k IP

Amúgy most akkor újra kapok 975 RP-t, ha meghívok újra 10-et ?

SÕT 3 LV 5 ÖS LETT BELÕLE, EZ MI? 😄😄