League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eternal life; endless torture.

Ha ez ilyen szép lenne. Kivéve, hogy a kb. 25 rankedembõl van 7-8 ami azért volt bukta mert valaki kifagyott tõlünk a meccs egy adott pontján véglegesen és mivel ez még a pályám eleje így laza 200at buktam csak ezekkel. Olyan meg kb. 2 van amin enemybõl fagytak ki. Ettõl függetlenül hosszú távon nyilván beáll majd meg egál lesz, de jelen formájában az elo rendszer akkor is elég szar és igazságtalan.

Why so serious?

RedDevilsza

valaki elmagyarazna mi az az elo?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Erre van az ELO - ha olyan ELOn vagy, mint egy 33 normal wines játékos, akkor ne csodálkozz, hogy olyanokkal dob össze. 😄

Eternal life; endless torture.

Panzeradler
Komolyan mondom, már nem is a lengyelekkel van gond easten, hanem sok westessel aki átjön, mert perpill nem tud ott játszani...
Hegi90
ezek közül egyet se tapasztaltam oO

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Így van. Bár azért tegyük hozzá, hogy a 900+ wines shenünk se volt jobb semmivel.

Why so serious?

böröczk
*mások játékát

Kumiho #2179

böröczk
Miért kell nekem RANKEDET egy 33(!) normal wines istencsapásával játszanom?? Miért megy el az ilyen rankedre? Könyörgöm tiltsák már meg X win alatt, hogy rankedre mehessenek az emberek, ne mehessen minden nyomoronc lvl30 elérése után megkeseríteni mások
Ezek után már tényleg nem lepõdöm meg az exhaust surge-os Twitch-en : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ó, nekem most esett le, hogy a chalice of harmony továbbfejlesztése az Athenerõl lett elnevezve a 10k ref miatt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Leállították a ranked queue-t többször is (bár az Jazzy meg én miattam volt),
Szerver laggok voltak, disconnect, rengeteg inigame bug (halott állapotú karaktermodellek, etc.)
Ha valamit kihagytam, tegyétek hozzá!

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
62 millió bug került a játékba 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
valaki kisegítene, hogy mi volt anynira rossz az elõzõ patchben, amiért IP boostot kapunk?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Ráadásul m5 kedvenc embere 😄

Illetve ingyé' IP Boost

petrox
Froggen is jó zenéket szokott hallgatni , hasonlót mint bob.

PeTroX - Eune

crackyS
na a directed camerára nagyon kiváncsi vagyok

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
4. perctõl 😄D

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Riot <3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Greetings Miauuuu,

We recently announced that we would be reducing the price on Malzahar in the coming days and noticed that you had purchased Malzahar two weeks before we announced this item's price change.

Since you made this purchase so close to the adjustment in its price, we have decided to issue you a proactive refund for the difference of 1500 IP which is the difference between your initial purchase price and the adjusted price.

Fec papa
Elég vegyes zene megy nála, szóval minden féle.
Legutoljára saintviciousnál láttam ilyet amikor 0 elo környékén játszott. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Nem igazán van meg, pedig szoktam õt is nézni néha.
Amúgy ez a top solo roaming Twitch igazán jól nyomja, leoszt minden lanet. <#violent>

Kumiho #2179

Fec papa
Ázsiai, sose lehetsz biztos a nemében. Amúgy Dyrus általában jó zenéket hallgat imo.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Gyerekek 😄DDD
Elõbb akkorákat tüsszögött, hogy szétrepedt a dobhártyám, aztán lazán belefújta a kamerába a taknyát, most meg az emésztést készíti elõ, igazán szórakoztató lány streamer : D
Bobon kívül még senkinél nem hallottam jó muzsikákat<#confused>

Kumiho #2179

jazzy
<#eljen><#eljen> Leugattak mindenkit, kikapcsoltatták mindenkivel a streamet, hogy õk adhassanak egy kritikán aluli, lagos, vacak streamet. Örülök.
petrox
Iszonyat jó , erre vártam , legjobb amire nem is számítottam , hogy lehet nézni a nagymenõket is.

PeTroX - Eune

SzirmosSzisza
I play Spectator mode as a jungler!

Amúgy fasza, kommentátorok tudnak végre gyakorolni, illetve remélhetõleg a játékosok streamje se esik vissza.

Fpocok
Jobb késõbb, mint soha 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
"NEW YORK—April 27, 2012—Major League Gaming (MLG), the world’s largest competitive video game league, and Riot Games, have announced that League of Legends will be featured during the remainder of the 2012 Pro Circuit, beginning with the MLG Spring Championship at the Anaheim Convention Center June 8-10. At the Spring Championship, players will compete for a share of $40,000 in prizes. MLG will invite eight teams and 12 additional teams will have the opportunity to sign up online beginning Monday, April 30 at 7pm ET. Spectator passes are now available online."

jazzy
Kiírták 1 srác wickd facebook kommentjére: http://www.twitch.tv/kaostv
jazzy
Jah mennek, írta, hogy a szervezõk akarják streamelni, azt hittem tudod az melyik stream. SK ellen most mennek de most streamet kéne váltani.
SzirmosSzisza
Wickedet néztem, de már vége van, nem tudom mennek-e még.

Panzeradler
Valaki aki ért xsplithet, letudná nekem írni, hogyan is kell beállítani jól? ha fut lol akkor csak az egeret látni streamen, ráadásul lolba is bukok 50fps-t amit kicsit erõsnek tartok és ha csak lol nélkül nyomom a streamet akkor se tölti ki teljesen a full screent.
jazzy
LINKET!
SzirmosSzisza
CLG.eu, nem mindegy !😄

De ahogy nézem most SK ellen mennek.

SzirmosSzisza
Elején nagyon sok új játékos van, de ahogy nõsz szinttel, úgy lesz kevesebb afk 😊

Egy napi játék után azt mondom tetszene a játék, de sokszor fordul elõ, hogy olyanokkal rak egy csapatba, akik meg se mozdulnak kezdõrõl (afk valszeg), vagy kilépnek és ilyen 3v5be kell elkezdeni a játékot... játék közbe nem csatlakozhat be vki más a kilépettek helyett? ez így elég SZAR, ha nincs haverjaid akikkel játssz nincs is értelme.

valakik játszanak "komolyabban" vagy fél-komolyan, akik elférne egy tanulékony kezdõ ?

böröczk
Ahj de elpakolják a vodkaivókat <#gonosz1>. CLG-t én amúgy is szeretem. <#rolleyes>

Kumiho #2179

ronihun
CLG vs M5 scrim (azt hiszem) megy most, akit érdekel esetleg, own3d-en clgbõl majdnem mindenki streamel, m5bõl meg Alex

...

böröczk
Sütik <#vigyor>

Kumiho #2179

böröczk
Inkább megalázta : D Bár csak részleteiben láttam.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Lux mennyire mellélõtt <#idiota>

SzirmosSzisza
Team OP jól epicsázta fnaticot 😄

böröczk
Ha azt lecsökkentenék, már nem is lenne neki, szerintem megelégedtek a legutóbbi lifesteal nerffel.

Kumiho #2179

ronihun
régebben még azt olvastam lecsökkentik a lifestealt, hát így mondjuk annyira nem durva, annyi nerfet túlélt már szegény lee singa hogy ez meg se kottyan

...

Nunu useless??? Az E skillje lvl 1-en undorító. 😊)
Am szerintem meg Karma a legjobb sup. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*