League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Mondjuk ezt az ipart még mindig Don ûzi a legjobban, igaz? <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
hu hu hu huuuuuuuuu
Why so serious?
Amúgy Dzsezi könyörgött, hogy játszahasson elo hellben, meg hiányzik már neki az ordonáré hangom, szeretnénk együtt kínlódni.
Egyébként vicces, mert játszottunk még easten egy rankedet együtt baromi nagy elo gap-pel, és megnyertük oly simán.
Kumiho #2179
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Nem lehet valami kiemelt hirdetménnyé tenni azt a posztot amúgy? <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
<#taps>#taps>
Nem, csak a társaságomra vágyik : DDD
Amúgy -végtelentõl 1200-ig bármilyen használaton kívüli account megfelel.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Viszont volt hét, amikor csak pár rankedet nyomtunk, igaz duoban, de azokat mind nyertük.
Amúgy még az elõzõhöz visszatérve, Vaynenél az AS rúnák kellemesen hozzásegítenek, hogy a true damage betaláljon, és örliben az bizony fáj, jó kis poke-oló cucc. A legutolsó Vayne nerf óta w-t maxolok neki általában.
Kumiho #2179
1. Nem lehet mostmár átváltanom az újra.
2. A 90 lv5 referralomból kitörölt 40et.
wtf?
Eternal life; endless torture.
Csak az earlyket tudod, annyira beszívtam, hogy kicsit megváltozott a hozzáállásom azóta. :/
Lee Sin <#puszi>#puszi>
Kumiho #2179
Ám Lee Sint approveolom, bár 128kbitre korlátozott mobilnettel nem szoktam Lee Sinezni, csak otthon
Amúgy Vayne nekem másik személyes kedvencem, 400 meccsem biztosan van vele, ha nem több, Cait után második legtöbbet játszott carrym, és talán csampionom is.<#whatever>#whatever>
Kumiho #2179
Gyerekek, jessz, megvan a gyõztes csampion a mai napra, Lee Sinnel nyertem egyet 12-0-7re <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
-Earn IP for every referral – Every time one of your referrals reaches Level 5 you’ll be the proud recipient of a 250 IP bounty.
-Milestone rewards – When your friends reach Level 10 they’ll earn you points toward even more exciting rewards like exclusive skins, forum titles, Riot Points and more!
szerk: meg is csináltam, nyami:
0 New Friends at Level 5
13 Total Friends at Level 5
3,250 TOTAL IP EARNED
Kumiho #2179
Egyet tippelhetsz, miért nem látod az elot. : D
A helyezésmeccseken volt vagy 150 normal winem, és szerintem körülbelül az összeset bukhattam, egyébként jelenleg 7-tel több winem van, mint lossom, semmit nem számít. Lehet, inkább ledodgeolom magam fixen 200 elore, és mulatok. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Mondjuk Caitlyn sem a szívem csücske. Rúnáid is elég érdekesek, hm. Na mindegy, jó kedvem van, nem fikázok, fikázd õt: eCCNtrick
nem éreztem magam alapvetõ problémának a játékban.
amúgy a madred se segített volna már ezen a játékon.
lobby afk random pick akali, istalock twich-yi párossal se tudtam mit kezdeni.
Kumiho #2179
Ellenben nem tudom,hogy az east szerver szarakszik -e, de az fix,hogy a westen állandóan lagok/ranked kikapcsolások és egyéb nyalánkságok vannak. Múlt héten ahányszor ráértem volna,hogy végre toljak egy rankedet, mindig le volt lõve.
Ettõl függetlenül annak örülök,hogy itt nem ugyan azokkal a playerekkel dob össze állandóan.
, vagy délelõtt vagy este, csak ne délután