League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 reffem lett, a 10 bõl és 250 ipt kaptam XDD NAGYON REMEKÓL KIRÁLY

Westen is. Most néztem.

Why so serious?

Különc
Megtudta RIOT mire készültök, ranked queue disabled EU NE-n <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Evelynn OP, én megmondtam. Don is OP. Együtt a kettõ meg pláne...

Why so serious?

böröczk
Egyszer jött mellém egy support Evelynnt, bár nem ranked vót. <#gonosz1>
Mondjuk ezt az ipart még mindig Don ûzi a legjobban, igaz? <#idiota>

Kumiho #2179

LestatVenom
Nekem a lvl 5ös refeket elfogadta és mindet jóváírta, de 1db 10< fölötti accot meg úgy jelölte mintha még nem fogadta volna el, persze ha a resendre kattintok akkor azt írja, h már elfogadta, érdekes bugokat csinálnak Rioték mostanában 😄

hu hu hu huuuuuuuuu

Különc
Mert akkor biztos nem jött rá a kedv, hogy valami über haszontalan karakterrel játsszon

Nagyrészt szerencsén múlik az egész solo/duo, aztán azért. 😊 Ki kapja a több noobot. Vagy afk/leavert.

Why so serious?

böröczk
Ezé mi jön most <#eplus2><#banplz>

Amúgy Dzsezi könyörgött, hogy játszahasson elo hellben, meg hiányzik már neki az ordonáré hangom, szeretnénk együtt kínlódni.
Egyébként vicces, mert játszottunk még easten egy rankedet együtt baromi nagy elo gap-pel, és megnyertük oly simán.

Kumiho #2179

kabbe 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Különc
Nagyon el lehetsz keseredve, ha Jazzytõl várod, hogy húzza a ratinged <#mf2>

jazzy
utánam nem, mert nem hagyok sose
böröczk
Ja, csak Jazzy tányérjából senki nem enne, se Jazzy után..

Nem lehet valami kiemelt hirdetménnyé tenni azt a posztot amúgy? <#idiota>

Kumiho #2179

jazzy
<#puszi>
Maak
hogymi? mire?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fec papa
Korea

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
Két szerelmes pár, mindig együtt jár...

nemregota gamelok LoL-al. EU West regeltem.. ti hol vagytok?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

böröczk
+ + +
<#taps>

Nem, csak a társaságomra vágyik : DDD

Amúgy -végtelentõl 1200-ig bármilyen használaton kívüli account megfelel.

Kumiho #2179

jazzy
Játszanék párat easten brigikével 😄 Hátha tudunk húzni pár száz ratinget tudod 😄 (úgyse, mert lowok vagyunk)
Különc
Felakarod baszni magad? <#nevetes1>

jazzy
Valakinek nincs easten lvl30 acca amit nem használ egyáltalán? Már abbahagyta a játékot, nem játszik, nincs ideje és el lehetne kérni pár ranked erejéig? Valami elo hell acc tökéletes 900-1200 elon 😄
böröczk

Kumiho #2179

Különc
Valaki elmondaná mi a szarról beszéltek, milyen referral?

böröczk
Ez az új referral program, te jó ég, kaptam egy trillió ip-t <#wow1>

Kumiho #2179

Atwa
Nekem is ugyanez van.A 17 referralomból 8 lett QQ <#wilting>

böröczk
Plusz a simán pech-et is bele kell számolni, hát nekem az utóbbi két napban rettentõ ratyi napom volt.
Viszont volt hét, amikor csak pár rankedet nyomtunk, igaz duoban, de azokat mind nyertük.
Amúgy még az elõzõhöz visszatérve, Vaynenél az AS rúnák kellemesen hozzásegítenek, hogy a true damage betaláljon, és örliben az bizony fáj, jó kis poke-oló cucc. A legutolsó Vayne nerf óta w-t maxolok neki általában.

Kumiho #2179

Én meg maradtam a régi rendszernél, hogy beváltsam a maradék rewardokat, erre két problémával ütköztem;
1. Nem lehet mostmár átváltanom az újra.
2. A 90 lv5 referralomból kitörölt 40et.

wtf?

Eternal life; endless torture.

Fabio Capello
transfereltél westre nem? azzal bug van, akkor nem viszi át õket rendesen, elvileg javítás alatt...

jazzy
Rányomtam, hogy join és átdobott az új oldalra de a 10 referralom nem dobta át és nem látok semmit hogy lehetne.
jazzy
Hogy vitted át az eddigi referraljaidat?
Különc
Mióta csak 5v5-ben ragelek jobban megy a normal/ranked is, azt viszont hogy azon az ELOn milyen a játék nem tudom, 1300 körül is sok a fail, AD Maokai-ok wriggle's lanternnel és doran's bladekkel például elõfordulnak

böröczk
Hah, lehet, igazad van, csak nekem számít, hogy olyat vigyek rankedre, amivel rengeteg játékom van, lehet, én hülyeségem, és valóban kezdek rájönni, hogy ilyen low elon NEM SZÁMÍT.
Csak az earlyket tudod, annyira beszívtam, hogy kicsit megváltozott a hozzáállásom azóta. :/
Lee Sin <#puszi>

Kumiho #2179

ó hogy szopjanak le, pont 9 reff 5 ös accom van, nem akarnak megdögleni ?

Fabio Capello
de, ha kihúzol 10 accot tizes szintig 😛

Különc
De mi ez, hogy nincs elég meccsed vele, hogy rankedre vidd? Nem olyan bonyolult játék ez, a retardáltak más tészta. Inkább a team comp döntsön, meg hogy mihez van kedv, nem pedig h "úristen, most mi lesz, tele a gatyám"

Ám Lee Sint approveolom, bár 128kbitre korlátozott mobilnettel nem szoktam Lee Sinezni, csak otthon

nem kapni többé 975 rpt? 😄 jól megfogalmaztam

böröczk
Ashet is rohadtul megszerettem, Corkival még keveset játszottam ahhoz, hogy rankedre vigyem (bár itt oly mindegy, mint kiderült, ezen a szinten -.-") Viszont Corkiban és Caitlynben a menekülési lehetõségeket szeretem, nagy trutyiból ki tudsz velük jönni.
Amúgy Vayne nekem másik személyes kedvencem, 400 meccsem biztosan van vele, ha nem több, Cait után második legtöbbet játszott carrym, és talán csampionom is.<#whatever>

Kumiho #2179

böröczk
Én nagyon szeretem, rengeteg meccset játszottam vele. Õ volt az elsõ carrym 😊

Gyerekek, jessz, megvan a gyõztes csampion a mai napra, Lee Sinnel nyertem egyet 12-0-7re <#banplz>

Kumiho #2179

riot puppet 😊

Fabio Capello
Megváltoztatják a refferal rendszert:

-Earn IP for every referral – Every time one of your referrals reaches Level 5 you’ll be the proud recipient of a 250 IP bounty.

-Milestone rewards – When your friends reach Level 10 they’ll earn you points toward even more exciting rewards like exclusive skins, forum titles, Riot Points and more!

szerk: meg is csináltam, nyami:

0 New Friends at Level 5
13 Total Friends at Level 5
3,250 TOTAL IP EARNED

böröczk
+ 150 normal winnel így utólag megtiltottam volna magamnak, hogy elvigyenek rankedre, szerintem ezért szívok most ennyit fõleg.

Kumiho #2179

Különc
Azt értem, de Caitlyn? Ashe, Urgot, Corki? És nem azért mondom, mert az a menõ

böröczk
Ha valamit tudok játszani, az az AD carry. A rúnákat pedig még Vaynehez állítottam össze. Sose veszek pd-t elsõ itemek között, és én is utálom, ha valaki azt vesz elsõnek, és még azt is utálom, amikor Vayne-nél black cleaverrel kezdenek.
Egyet tippelhetsz, miért nem látod az elot. : D
A helyezésmeccseken volt vagy 150 normal winem, és szerintem körülbelül az összeset bukhattam, egyébként jelenleg 7-tel több winem van, mint lossom, semmit nem számít. Lehet, inkább ledodgeolom magam fixen 200 elore, és mulatok. <#banplz>

Kumiho #2179

Különc
Miért nem látom a ranked statod? Még a helyezés meccseket játszod? Ám azért kérdeztem, mert utálom ha valaki PD-t vesz elõször (kivéve talán ha Vayne), semmit nem ér az AD carry azzal az itemmel dmg nélkül.

Mondjuk Caitlyn sem a szívem csücske. Rúnáid is elég érdekesek, hm. Na mindegy, jó kedvem van, nem fikázok, fikázd õt: eCCNtrick

böröczk
infinity bt után vettem, de rohadtul nem számított : D
nem éreztem magam alapvetõ problémának a játékban.
amúgy a madred se segített volna már ezen a játékon.
lobby afk random pick akali, istalock twich-yi párossal se tudtam mit kezdeni.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Az a Teemo shroom mezõ ROFL 😄

Különc
Kérlek, mondd hogy nem vettél elõbb Phantom Dancert mint akármilyen damage-t. Ha így van, feloldozlak bûneid alól

Unknow
Szerintem westen a ranked easy mode az easthez képest. (Már amikor westen éppen be van véletlen kapcsolva a ranked.) Easten sokkal jobb playerek voltak szerintem, de itt egyedül is meg lehet nyerni egy meccset ha olyan.

Ellenben nem tudom,hogy az east szerver szarakszik -e, de az fix,hogy a westen állandóan lagok/ranked kikapcsolások és egyéb nyalánkságok vannak. Múlt héten ahányszor ráértem volna,hogy végre toljak egy rankedet, mindig le volt lõve.

Ettõl függetlenül annak örülök,hogy itt nem ugyan azokkal a playerekkel dob össze állandóan.
délután ne rankedezz, ezt tudom csak tanácsolni
, vagy délelõtt vagy este, csak ne délután