League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
wow én premaddel kapok +7et. 😄D😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Panzeradler
Gondolom a haverom miatt, ö 1000körül van, asszem ilyenkor én többet kapok ö meg kevesebbet mint az átlag.
Fec papa
Hogy kapsz 15 elot 200+ meccs után? 😄

Panzeradler
Voltam 520on is..., kicsit én is hibás vagyok, most már figyelek, hogy ne csak a killre menjek, nem vagyok egy chuck norris(néha még így is elkap a hév😄) meg amiket leírtak, nem állok le veszekedni, hogy ugyan vegyen már valaki egy oraclet, inkább megveszem én, amíg ezek hiányoztak addig csak loose, most már jövök kifele😊
SzirmosSzisza
Go to West they said, there are no retards there they said :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Hogy lehet lekerülni 800 elora? o.o Ennyire szerencsétlenül kaptál társakat? azthittem 900-1000 körül mozog az alja..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Panzeradler
Panzeradler
Mostani ranked gyöngyszem, katarina build😄
Fec papa
Amúgy ilyenkor kell amikor janival douba tolnánk, mostani meccs is sima volt, kicsit könnyebb így.

Fec papa
FUUUUUUUUUUUUUU

jazzy
😄DD Disabled a ranked queue
jazzy
Nem baj a végén már direkt queueoltam újakat, igaz az elsõ 3 lose nem direkt volt 😄
Tegnap amikor enemytõl DCztek akkor meg a mi kedves Gallionk (aki egyébként a legkevesebbet tette a gyõzelemért) írta be, hogy easy. Na annak is ment a report szépen.

Why so serious?

böröczk
Láttam Dzsezzi, sajnálom 😞
Én három ranked win után szépen lezártam a lol klienst, nehogy forduljon a szerencse.
BTW elsõ olyan ranked játékomat játszottam, ahol az enemybõl fagyott ki valaki középidõben, és nem tõlünk. Anélkül is hoztuk volna, top-bot-jungle(én) fed miatt, de így mégis egyszerûbb volt. Persze a végén azért írtam, hogy bg.
Csak azt tartom kissé gusztustalannak, amikor esetleg tõlünk dc-zik valaki lvl1-en, és egy 20-as surrender után beírja az enemy, hogy gg, még retkesebb esetben, hogy "easy".

Kumiho #2179

Czdano
Itt valamit nagyon elnézett az aki csinálta..arról nem is beszélve hogy nem ilyen szempontok alapján választunk supportot...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk

<#mf1> Varus, megvettem inkább Gravest, plusz egy rúnaoldalt. <#rolleyes>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Janook + Phreak stream. Janook el akarja érni platinumot aztán segít neki 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Ne hogy már Jannának nagyobb legyen a burstje mint Taricnak. <#gonosz1>

SzirmosSzisza
Érdekes

Fec papa
Most azt csinálom, nyertünk, de kisebb agyvérzsét kaptam az ad carrytõl akkora balfasz volt, és még õ szólt be mindenért.

én 1400 ról estem le, csak azért mert nem bírtam abbahagyni,vártam a "csodára" mikor már jó magam is ki voltam 😄 de sajnos ilyen a természetem

jazzy
A megoldás, hogy átmész segíteni.. elméletben, gyakorlatban ezt ritkán tudod megtenni, mert a te laneden sem balfasz az ellenfél..

De amúgy tegnap szarul ment a játék, kipróbáltam hány olyan gamem lesz hétvégén ahol viszonylag szar formában nyerni tudunk, supportoltam többnyire, amihez azért nem kell annyira fittnek lenni, 8 loss 1 win.

Ezzel ellentétben amikor úgy ülök oda, hogy szép reggel van, jó a kedvem, jól megy a játék és csak napi 3-5 játékot játszok akkor általában +12, +24 eloval fejezem be a végén. Ilyen módszerrel húztam 150 elot.

De amikor rosszabbul megy, nem tudok 100%-ot nyújtani ritkán carryznek le. Persze erre is volt már példa, nem is egyszer. A 8 lossunkból egyébként 2ben leaverünk volt, ami ritka, nem szoktam találkozni leaverekkel. De amikor loss streak van és direkt nem hagyom abba, akkor az ág is húz. Ezért kell abbahagyni. Indulok visszahúzni az elot 😄
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f59fb6c86608186591431
Fec papa
/surrender

Engem is érdekelne valami komolyabb vélemény. Mi a teendõ, ha a többi lane feedeli az ellent? Én szoktam próbálkozni azzal, hogy átjárkálok segíteni, de általában ilyenkor a mieink annyira ügyetlenek, hogy nem sikerül gankelni. A meccs közepére pedig már annyival mennek az ellenek, hogy nem sikerül átvészelni a midgame-t.

Fec papa
Kabbe Hunter, középen voltam Gragassal, Cassio ellen én 4-1 ben cassio 0-2. Lent Caitlyn 5 doransblade + cipõ 0-6, fent riven ww ellen 0-6 egyszerûen szánalom, mégis hogy a faszba carryzem le ezeket a pöcsöket amikor ashe rámlõ 3at és meghalok? Egyszerûen esélytelen. Teamfightba basznák kifókuszolni ashet vagy cassiot futkároznak össze vissza hiába írom nekik. Szánalom ez a ranked, normal draft picken értelmesebbeket kapok mint ott.

ronihun
kicsit unalmas már megint ez a mindenki szar a csapatomban azért vesztek téma, én pl kurva szarul játszottam az elõzõ napokba, és lecarryzett a "sok marha" egyszer, amikor meg nem akkor én örültem, hogy ilyen borzasztó teljesítményért nem adnak nekem elo-t<#sniffles>

...

1500 ELO. (Nem mintha olyan nagy lenne, de 1100on jobbak vannak mint ezek. 😄D)

Eternal life; endless torture.

Különc
Néztem magamat a tévében

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Hát, ma este én is így toltam kb 😄

Czdano
<#eljen> Látom figyeltél miket dumálunk 😊

Különc
Taric, Warwick, Cassio ult ráadásul te Kennen vagy, aki valószínû ha normális damaget akar, akkor be kell mennie teamfightba...

Sorcerer boots sokag fog segíteni, fõleg hogy tekintélyes összeget tennék rá, hogy az ellenfél nem vett magic resistet.

Vegyél csak Sorc bootsot

Különc
Sorcerer's shoes mint elsõ item, fõleg Kennennel Cassio ellen?

Czdano
😄DDD

SzirmosSzisza
Ranked ogame ? <#idiota>

Czdano

Czdano

böröczk

csak pár tipikus. Itt a többi : D

Kumiho #2179

Inkább minden második kb.

Why so serious?

Rengeteget supportolok, ismerem ezt az érzést is...

Why so serious?

böröczk
néha? <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Hja, de néha van olyan AD carry, akit nem érdemes supportolni :c

Szoktunk, ott jobb sokkal, soloban tényleg esélytelen. De néha duot se sikerül carryzni annyira ügyes a nép. Mellesleg én szeretek supportolni, és egy jó support is lehet hasznos, például egy jól betalált sona ulti.

Why so serious?

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

böröczk
Te milyen okos vagy <#gonosz1>

Bár olyanokkal dobna össze, de a tagnak ez volt a második ranked játéka.

Kumiho #2179

Czdano
Nem igaz hogy itt mindig az elohell-rõl nyavalyog mindenki. B@szottul lelehet carryzni a game-t csak szarok vagyunk hozzá.

'tutorial' elohellbõl való kijutáshoz

Amit én tapasztaltam 1300~ normal és 660~ ranked game után
-fáradtan nem játszunk
-mielõtt nekiállunk rankedezni nem savanyú pofával ülünk le hanem megnézünk elõtte pár perc high elo streamet
-olyan poszton játszunk ahonnan el bírunk dönteni egy meccset (jungler, vagy midrõl roamolunk folyamatosan, teleportot hozunk)
-nem pofázunk vissza
-ha mégis pofáznak akkor ignore
-ha vesztésre állsz Te veszed az oracle-t
-írjuk a dragon/baron/buff timereket
-ha neked jut a 'megtisztelõ' support feladat akkor mindig a carry-d nyomában rohangálsz, ha õ éppen hazament vagy midgame van akkor roamolsz, ugyanúgy lehet gankelni egy jannával vagy egy tariccal.
-akármilyen posztot játszol, egyik szemed folyamatosan a mapon van, követed a többi barmot, pingelsz nekik ha facecheckelni akarnak

Remélem segítettem

Lehet mondani, hogy ha ennyire 'értek hozzá' miért vagyok 1280 ELO-n. Azért mert szimplán szar vagyok a fenti dolgokhoz és nem bírom ezeket egyszerre észben tartani.

Panzeradler
Próbálj duozni, soloba nagyon kicsi az esély nyerni, haverommal viszont 10 winre jut 1 loose kb
Tudom, hogy kevés, nemrég kezdtem komolyabban rankedezni, 450 normal win körül. Jól indult, aztán jött zsinórban 5 bukta, most próbálok kimászni. De 2-300 rankedem majd úgy egy 1 év múlva lesz. 😊

Why so serious?

25 ranked elég kevés amúgy ahhoz, hogy beállj egy nagyobb ELO szintre. Igaz ez változó, de szerintem olyan 200-300 ranked körül áll be az ember "az igazi ELOjára".

Eternal life; endless torture.

oh.. koszonom

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x