League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Why so serious?
Én három ranked win után szépen lezártam a lol klienst, nehogy forduljon a szerencse.
BTW elsõ olyan ranked játékomat játszottam, ahol az enemybõl fagyott ki valaki középidõben, és nem tõlünk. Anélkül is hoztuk volna, top-bot-jungle(én) fed miatt, de így mégis egyszerûbb volt. Persze a végén azért írtam, hogy bg.
Csak azt tartom kissé gusztustalannak, amikor esetleg tõlünk dc-zik valaki lvl1-en, és egy 20-as surrender után beírja az enemy, hogy gg, még retkesebb esetben, hogy "easy".
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
<#mf1>#mf1> Varus, megvettem inkább Gravest, plusz egy rúnaoldalt. <#rolleyes>#rolleyes>

Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De amúgy tegnap szarul ment a játék, kipróbáltam hány olyan gamem lesz hétvégén ahol viszonylag szar formában nyerni tudunk, supportoltam többnyire, amihez azért nem kell annyira fittnek lenni, 8 loss 1 win.
Ezzel ellentétben amikor úgy ülök oda, hogy szép reggel van, jó a kedvem, jól megy a játék és csak napi 3-5 játékot játszok akkor általában +12, +24 eloval fejezem be a végén. Ilyen módszerrel húztam 150 elot.
De amikor rosszabbul megy, nem tudok 100%-ot nyújtani ritkán carryznek le. Persze erre is volt már példa, nem is egyszer. A 8 lossunkból egyébként 2ben leaverünk volt, ami ritka, nem szoktam találkozni leaverekkel. De amikor loss streak van és direkt nem hagyom abba, akkor az ág is húz. Ezért kell abbahagyni. Indulok visszahúzni az elot 😄
...
1500 ELO. (Nem mintha olyan nagy lenne, de 1100on jobbak vannak mint ezek. 😄D)
Eternal life; endless torture.
Sorcerer boots sokag fog segíteni, fõleg hogy tekintélyes összeget tennék rá, hogy az ellenfél nem vett magic resistet.
Vegyél csak Sorc bootsot
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Bár olyanokkal dobna össze, de a tagnak ez volt a második ranked játéka.
Kumiho #2179
'tutorial' elohellbõl való kijutáshoz
Amit én tapasztaltam 1300~ normal és 660~ ranked game után
-fáradtan nem játszunk
-mielõtt nekiállunk rankedezni nem savanyú pofával ülünk le hanem megnézünk elõtte pár perc high elo streamet
-olyan poszton játszunk ahonnan el bírunk dönteni egy meccset (jungler, vagy midrõl roamolunk folyamatosan, teleportot hozunk)
-nem pofázunk vissza
-ha mégis pofáznak akkor ignore
-ha vesztésre állsz Te veszed az oracle-t
-írjuk a dragon/baron/buff timereket
-ha neked jut a 'megtisztelõ' support feladat akkor mindig a carry-d nyomában rohangálsz, ha õ éppen hazament vagy midgame van akkor roamolsz, ugyanúgy lehet gankelni egy jannával vagy egy tariccal.
-akármilyen posztot játszol, egyik szemed folyamatosan a mapon van, követed a többi barmot, pingelsz nekik ha facecheckelni akarnak
Remélem segítettem
Lehet mondani, hogy ha ennyire 'értek hozzá' miért vagyok 1280 ELO-n. Azért mert szimplán szar vagyok a fenti dolgokhoz és nem bírom ezeket egyszerre észben tartani.
Why so serious?
25 ranked elég kevés amúgy ahhoz, hogy beállj egy nagyobb ELO szintre. Igaz ez változó, de szerintem olyan 200-300 ranked körül áll be az ember "az igazi ELOjára".
Eternal life; endless torture.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x