League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
A Tristana nagyon béna egyébként.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem nagyon használod ki a tornádót.
Az a Tristana meg nem tud last hitelni.
De én szurkolok, hajrá : D
Bár egy alapszabály, amit megtanultam elo hellrõl: NE szupportolj <#buck>#buck>
Kumiho #2179
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tökre a lelkembe tiportak.
4 smurf ellen semmi esélye kettõnek, te is tudod.
Kumiho #2179
Why so serious?
Én is minden ranked után lenyomok egyet <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Csak akkor szomorodom el igazán, amikor rankeden magasabb színvonalat várva ugyanazt kapom. És hiába van 10-zel több ranked winem konstans, mint lossom, eleget dodgeoltam és veszítettem early játékokat ahhoz, hogy baromira lent legyek.
Egyébként volt múlt héten, hogy zsinórban buktam 4-et, aztán ott kaptam 4 értelmes társat, akkor voltam jungle Lee, azt hiszem, és annyira simán nyertünk, de annyira. Volt kommunikáció, míg a "magasabb" elos játékok során nem sok.
Találkoztam 1200-on exhaust-surge-os Twitch-csel, akinek volt 500 ranked wine. <#nemtudom>#nemtudom>
Kumiho #2179
...
Nem az a lényeg, hogy béna valaki, ügyetlen, oké.
De lehet kommunikálni, hisz egy csapatjátékban nehogy már ne lehessen elvárni a kommunikációt.
Legalább néha válaszoljon chatbe, vagy csinálja, amire szépen megkéri az ember.
Én értem, hogy lvl5, de attól még lehet az embereknek agya, arról nem is beszélve, hogy ezen a szinten is rengeteg a tudó játékos, a smurfök.
Egyébként csak érdekességképp tûztem be a képet, nem dühbõl, semmiféle érzelmeket nem táplált belém ez a meccs : D
Nem hagyott nyomot maga után érzékeny játékos lelkemben <#idiota>#idiota>
Néha majd játszogatok westen kíváncsiságképp, igazából a lvl30 utáni lét érdekel.
Kumiho #2179
Végig 2v4-5 volt, nem lehetett mit tenni.
Hiába osztottam rájuk a legtöbb dámázst, ennyit értünk.
Nem értem, akkor lvl1-en miért mennek el pvp-re az emberek, amikor azt se tudják, iszik-e vagy eszik a játékot.
És egy alap szellemi szint mellett szerintem lehet teljesíteni amit a játékos társaid kérnek, vagy tévedek?
De amúgy persze, hogy csak annyit látsz, ki farmolta a legkevesebbet, miért is látnál többet annál : D
És Dzsezzi jelenlegi hisztorija is alátámasztja a tényt, hogy semmivel se különb west eastnél, max annyival, hogy ott több az ember, és nagyobbak a queuek.
Kumiho #2179
Mindegy nem is folytatom nehogy megsértsek valakit.
...
Why so serious?
Why so serious?
...
Kumiho #2179
...
Megnéztük, mi a helyzet odaát, én nem hiszek east-west dimenziókban többé már, ez az egész játék egy rohadt nagy halmaza a szellemi sérülteknek <#banplz>#banplz>
Jajj, viszont easten ranked nyerõ széria van végre, megvettem Gravest, és egyszerûen belezúgtam, egyelõre tartom a 100%-os winrétet vele, ha van lehetõségem, elhozom, bár többnyire last pick vagyok <#idiota>#idiota>
Fogalmam sincs, eddig miért nem tettem magamévá ezt a csodás AD carryt. <#szeret>#szeret>
Kumiho #2179
Ez most hogy van?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I just wanted get this out there before people get certain ideas. We'll be actively looking for smurfers, botters, and scammers using this system. If you do any of this, you're gonna have a bad time.
If your friend tells you he can get you a bunch of referrals really easy and you work with him. Its not gonna end well.
I'm not trying to be a jerk or accuse anyone, but I wanted to let everyone know starting out."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elo hell kérdése relatív. Ha most kezdeném rankedezést az elejét húznám meg nagyon hogy ne csússzak le. Érdemes duóban menni ha csak lehet fõleg premadben. Sokat számít ha van egy felfeedelt ad carry. Bár ha nagyon bénák a többiek az sem segít.
Viszont azt tanácsolom mindenkinek hogy ne flameljen mert teljesen felesleges. Hiába osztod az észt soha nem segít. Attól hogy noobozol anyázol soha nem lessz jobb sõt lerontod a saját teljesítményed is mert lekötöd magad az írogatással.
Nyelni kell nagyon és kussban maradni. Megpróbálni kettõ helyett játszani. Az esetek többségében persze nem megy de legalább nem baszod fel magad agyilag a flameléssel.
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why so serious?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Ja egyébként kezet rázok a sok idõmilliomossal, akinek jobb szórakozása sincs, mint napi 24 órában lolozni, nem tudom, itt melyikõnk engedheti meg ezt magának, nyilván nem sokan.
#17567 +1
Kumiho #2179
Eternal life; endless torture.
Tegnap éjszaka néztem wickd streamjét, smurfjével el akarja érni a rank 1-et és ezért duoztak, második meccsen egy ryze afk random pick smite-tal és egész meccsen nem volt ott, ez mind 2400-as rating környékén, szóval hiába van igaza mindenkinek azzal kapcsolatban hogy a ranked idegesítõ, meg sok múlik a csapattársaidon is, aki 1800on vagy 1500on van, ugyanúgy kapott szar csapattársakat meg leavereket, és 200-300 meccs után már nem hiszem, hogy számít valamit hogy szerencsés volt néha.
(nem akartam az elõzõ hozzászólásommal senkit megbántani, vagy bárkibe belekötni, csak késõ volt és koncert után és vodka)
...
Bár most zsinórban a 3. játékot dodgeolják AFK miatt. Lehet, fel is adom mára, eu-e-n még nem kapcsolták le.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Kumiho #2179