League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig a múltkor az új sivir skineddel milyen lelkes voltál. 😄 Supportolni meg igenis jó móka.

Why so serious?

Fabio Capello
én a bot lanet utálom úgy ahogy van 😄

SzirmosSzisza
Én is, fõleg mivel csak AP rúnám van 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Most indult, de utálok AD-zni.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
mennyibe vagy most?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Erre ment egy plusz, végre valaki aki helyén látja a dolgokat, ám majd Guild Wars 2-ben nyomathatnál cserébe PvP lesson-öket, úgy vettem ki abban is te vagy a König

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Unknow
Kérlek ne szerénykedj, 12-vel több a wined normalban mint a lostod, 1490 ELO-n vagy és még a szexi vagy nem -ben sem kérdés ,hogy mit nyomnak rád. Lenne mit tanulnunk tõled a csapatban. Én látom ám, hogy azzal a Lee Sinnel igazi gyilkos vagy. Persze megértem ha nem vagy hajlandó leereszkedni T_T
Különc
Á nem, túl jó vagy ám nemtom melyik builddel van gond

Unknow
Pedig azt hittem hamár ilyen ügyi vagy jössz velem duo topra. Csalódtam benned... Pedig néha nagyon kreatívan buildelsz XDD
Különc
<#eljen>

SzirmosSzisza
Tudom, én is most kezdtem Westen karit, de szörnyû ami néha van 😊

Amúgy meg patch notes.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
jah, csak az egesz meccs arrol szolt, hogy a botlane szarra feedelte az enemyt, aztan egyszercsak graves fogta magat es kilepett majd vissza-vissza nezett egy-egy halal erejeig, yi meg 20% hp-n sem volt rest eltolni egy alpha strikeot...gondolhatod milyen eredmennyel...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Mi lvl 30-on ritkán jutunk 20 kill fölé, alacsony szinten meg 10 percnél már ott vagyunk 😄

böröczk
Spectator.

Kumiho #2179

böröczk
Az én kedvenc felállásom: Különc mid-top-jungle-carry, support nem kell.

Tegnap vettem meg, és 4-bõl 4 rankedre tudtam vinni <#puszis>
First pick Vayne <#pias>

Kumiho #2179

böröczk
<#eplus2>

Kumiho #2179

Fpocok
Örülök neked 😊

Fec papa
😄 lvl 30 az nem egy szint mindenkinek még mindig. Ott is vannak különbségek. Vagy legalábbis én még kb 2-3 hónapja nem kaptam leavert.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fpocok
lvl30on is ez volt mindig...

Fec papa
Már elnézést a fogalmazásért, de mégis mi a faszt vársz lvl 5ön?

Fpocok
Jújj...
Na egy év után lejátszottam az elsõ rendes pvpmet... Egybõl visszajött minden, volt itt: feeder, afkoló, "majdnem szétbaszom a gépemet" pillanat is... de aztán a végén visszajöttünk és nyertünk.

Simán. Elõször leigáznánk Európát, aztán a világot. Csak el ne felejtsek wardokat venni.

Why so serious?

jazzy
Különc - ES#1 manager
Fec papa
Jazzy es#1 Mordekaiser bár jungelezni még nem láttam mordét, biztos jó. 😄

ronihun
inkább czdano- support 😊

...

Czdano
<#eljen>

Különc
Czdano - mid, Jazzy - jungle, brigikee - ad carry, MrAndree - support, Unknow - top

Ez az álmom, dream team, szerintem pont jó CLG B-nek (Unknow nem tudom mit játszik)

ronihun
Itt az IP/XP leosztás:
Summoner level 1-9
• Beginner: 100%
• Intermediate: 100%
Summoner level 11-19
• Beginner: 85%
• Intermediate: 100%
Summoner level 20-29
• Beginner: 70%
• Intermediate: 90%
Summoner level 30
• Beginner: 55%
• Intermediate: 80%

...

számít, hogy coop vs ai-t játszok vagy pvp-t a summonerem fejlõdése szempontjából? úgy értem , hogy ugyanannyi xp-t kapok mindkettõért?

roland2293
Free Champion Rotation:Weak 23
Nidalee
Vayne
Brand
Singed
Ashe
Udyr
Zilean
Cho'gath
Fiddlesticks
Hecarim

Czdano
Nekem így van megszokva..szeretem ha mielõbb megvan a philo 😊 elején meg ugy se kell annyi ward, max ha early jungler van (lee)

böröczk
Én tudom, nem egyszer hoztam le vele lategame-t, volt úgy, hogy kb már megvolt a 15. surrender vote, csak a supportommal nyomtunk no-t, és már a két nexus tornyunk is romokban hevert, onnan hoztuk vissza-oda-át-le a meccset.
Viszont egy early laning phase-n Graves elkeni Vayne orcáját <#fogmosas>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Mentségére szóljon, hogy Vayne eléggé facemelting tud lenni 😄

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Aha, akkor miattad bukja azt a rengeteg elot. <#eplus2>

Valaki múltkor beszólt, ne hozzak Gravest, mert - idézek - "crap", inkább Vaynet, mert sokkal erõsebb.
wtf did i just read there <#dumcsi>

Kumiho #2179

jazzy
MORDEKAISER ES#1 HUEHUEHUEHUE
Fec papa
Jah, és most nekem kell Gravesezni.. GRAGAST AKAROK!!! 😄

böröczk
<#taps>
hagyjad békén, most Mordézik <#miaz>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

Fec papa
Legalább lesz AD Carry a csapatba. <#whatever> Jazzyke Varrus all day all night. 😄

böröczk
Elvileg igen, és akkor a szokásos szerdai nap, amikor hál ég 3 zh-t is írok, ennél már csak a vizsgaidõszakos diablo 3 release lesz rosszabb, tuti, megbukok mindenen. <#szomoru1>

Kumiho #2179

böröczk
<#nevetes1><#eljen>
Jannának jó az a plusz mana potesz, fõleg, hogy én a mana regenes rúnáimat átpakoltam armorra vagy mr-re, tudja a halál, de plusz 22 armorral kezdek az elején, fõ a biztonság.
Volt játékom Jannával, ahol még az 50. percben se volt cipõm, mire mondta a carry, hogy nekem úgyse kell, hisz repülök <#banplz> De cserébe volt egy fullos support buildem..

Kumiho #2179

jazzy
Mikor lesz a patch? A héten?
böröczk
Vállalta : D
fairy charm, 2heal, 1mana poti, 3 ward, ámen.

Kumiho #2179

jazzy
Milyen zene ez? Az igazi férfiak REBECCA BLACKET HALLGATNAK!

Amúgy tényleg ne regrowth pendant, hanem a másik a philobol, 3 ward + 2 hp + 1 mana poti, vagy 4 ward + 1 hp poti. Meg flash + exhaust. Ez a legjobb. Ha megfogadod a low elo to low elo tanácsunkat😊
Fec papa
Szegény srác. 😄D

ronihun
többet érsz egy faerie charmmal és wardokkal meg potikkal, elsõ visszamenetelnél úgy is megvan a philo

...