League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Pff, azt hittem, ezt én írtam. <#fogmosas>

Miért szedik ki a surrender vote failed-et? Mármint szerintem jó dolog volt, hogy az enemy is látta..

Kumiho #2179

ronihun
na az tök jó, nem tudja az ellenfél hogy mennyire fosok tõlük

...

SzirmosSzisza
Nem írja ki, ha failelt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
-"Surrender Vote failed" no longer appears to the enemy team

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
?

...

Fpocok
Surrender vote változás tetszik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Késõbb már nem lesz *annyi* afk 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
tl;dr patch notes

BoneDragon
Én is kipróbáltam ma és eléggé beszippantott. Lvl5 vagyok most, de látom itt is vannak seggfejek... Egyedül védek középen 3 ellenfél van ott és 2 tornyot ki is szedtek erre ott nooboznak engem meg repoltolnak... Másik meg hogy 6 meccsbõl 1 volt olyan ahol nem afkolt valaki. Volt egy meccs mikor 5-bõl 3-an!! afkoltak és ígyis alig tudtak elcsipázni.

JethroHUN
Értem kösz. Lenyomom a tutorialt. Majd kiderül mit h kell nagyjából. RTS-RPG MMO szerû játék ha jól látom.

H3xHUN a nevem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Unknow
Az a név amin majd a többi játékos társad megtalál és amin majd téged is jegyez a játék. Lehetõleg próbáld az obszcén és egyéb dolgokat elkerülni mert a Riot örömmel nevezi át az ilyen embereket "Warmturtle001 -tõl Warmturtle999"-ig valaminek.
JethroHUN
Summoner néz az mi? Oda mit kell írni? Már meg az acc reg. Tehát nem ninck, vagy user name.

ronihun
mert a nézõk 95%-át a lolhungary.hu közössége alkotja, akik közt vannak emberek már egészen 10 éves kortól és nem mellesleg játszani sem tudnak, szóval tipikus olyan emberek akik elviselik, sõt fel se tûnik nekik, hogy a paraszt shoutcaster gecizik minden második mondatban.<#pias>

...

Unknow
Akkor ez egy jó pillanat arra,hogy a lentebb linkelt streambe bele nézzél. Amennyiben a kedves kommentátor abbahagyja az ordibálást és lejön az LSD-rõl közvetítés közben, még lehet el is magyaráz egy - két dolgot közben.
Czdano
Hát ez valami epic fos lesz már érzem 😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

JethroHUN
Ok, megnézem. Gõzöm nincs mi ez a játék vagy h kell játszani szóval 😄

Unknow
Ashe most free próbáld ki. Esetleg ha tetszik , meg is tudod majd venni potom IP-ért. Viszont én Gravest javasolnám a késõbbiekre. "Shotival könnyû!" - tartja a mondás 😛
JethroHUN
Üdv, most töltöttem le. Soha nem játszottam vele, csak gondoltam kipróbálom már. Ismerõseim közül van aki játssza és esküszik h milyen király.

Melyik karaktert érdemes kezdõkét? valami ranged karit preferálnék.

Unknow
Elnézve a chatet a stream mellett szerintem nem sok embernek van azzal problémája amivel nekünk. Szóval itt lehet bennünk van a hiba és az én humorérzékem nem fogékony erre a stílusra. Tudja a franc... Bár én ezt a kamerát se értem,hogy a spectatort nézzük XD Mert a playereket még csak - csak megértem, hogy oda teszik az arcukat, de itt abszolút nem tesz hozzá semmit.
Különc
Így értettem én is, a nem odavaló "geci" "fasz" és hasonlóak eléggé degradálják az élményt, lehet ezt viccesen is, kevesebbet használva, de legalább van, mármint stream

Mondjuk volt itt böfögés is meg buzizás is, szóval nem tudom min lepõdök meg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Unknow
Nekem semmi bajom a káromkodással, de az, hogy egy mondatot nem képes anélkül kinyögni, hogy ne lenne benne valami "extra"... Kár, hogy hangot le kell róla tekerni mindig.
ronihun
night cup megy sztem

...

Czdano
Itt mi meccs lesz most?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc

böröczk
Nekem ez nem tetszik. <#miaz>

Miért, a Mester szerint?

Kumiho #2179

böröczk
Birom ezt az önostorzó Ocelotét (nem nagyon megy a tanulás, közben õt nézem fél szemmel, hallgatom : D),
igaz, hogy elismerte, az egész vereség az õ lane-n múlott, de nem volt elég egyszer elmondani,
egész játék alatt nyomatta, hogy mennyire elszúrta, mennyire pocsék Galio, és hogy mennyire nem tud mit csinálni egy Morganaval. 😄
Csak ne játszana ennyire szutyadék zenéket, istenem. <#idiota>

Kumiho #2179

Czdano
Lehet hogy gyorsabbak lesznek, de cseszhetik ha nincs ott az a +10% magic/armorpen..rúnákkal még elmegy ez a movementezés, de erre építeni masteryt hülyeség..

Különc

böröczk

Tényleg igazat szólt. : D

Kumiho #2179

ronihun
Reméltem, hogy a végére legalább odabiggyeszted ha már érdekli és válaszolsz neki.

...

Fec papa
Jah akkor ok.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Gief hsz link
Unknow
Pedig párszor mát itt elmondtam, hogy milyen néven játszok. Meg sose csináltam belõle titkot. Az,hogy a listába nem írtam fel magam...mi a francnak tenném? Nem látom értelmét.
Fec papa
Nem õ a Taujen?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Lehet csak én nem tudlak megtalálni a játékos listában.
Különc
Patch notes, general részben

böröczk
Forrást errõl 😄
De ne Jazzy patakját, kérlek.

Kumiho #2179

böröczk
Nem, várnak május 13-ig <#eplus2>
Amúgy szerintem jövõhét kedd, ha a szokásos 3 hetet akarják tartani.

Kumiho #2179

ronihun
Kíváncsi vagyok milyen featured game-ek lesznek spectatorbe. Gyanítom mondjuk, hogy nem nézhetek bárkit a top playerek közül solo q-zni.

...

SzirmosSzisza
Jövõhét.

Különc
Patch notesban nincs benne, gondolom az késõbb jön Riot post

ronihun
most nem jön ki a patchbe Varus vagy mi történt? eddig még varus patch volt, mostmár spectator patch

...

Fpocok
Ki lesz írva a pimp lvl? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Mert én talán nem? Vagy mirõl beszélsz? O_o
Azt is kiírhatná, hogy az adott játékos noob vagy nem, úgy legalább már akkor tudnám mire számítsak. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
A patch utántól a töltõképernyõn ki lesznek írva a skinek nevei, ha a játékos skines karaktert hozott. Micsoda hasznos újítások! 😄

Különc
Másfél hétig még csak megy, nem?

jazzy
Õ legalább vállalja a nevét.
böröczk
Baszki, imádom ezt az oldalt, rákerestem magamra, hát komolyan igyekszem azt a Soraka clarity teleport botjátékot eltüntetni a listáról.. majd jövõre, mert most jön sajnos a Diablo. : D
Azért majd first winért megy néha a coop-ai <#idiota>

Ez a free rota.. jobb is, hogy most nem lesz idõm játszani. <#szomoru2>
Ezer éve várok egy free Nidalee hétre, hogy nyomathassam a kisakkontomon, erre pont most teszik be, tipikus.

Kumiho #2179

böröczk
Tudjuk, miért <#nevetes1> Azért a Blitzed nem olyan rossz : D

Kumiho #2179